Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Masaryk circuit - Track days 2017
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 26
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.8.2010 , 15:11   Citovat  

Minor napsal:
Tý jo, a to jsem si říkal, jaká je už pěkně umytá Úsměv

Ahoj Minorku,

byla umytá, ale pod přepážkou a kolem toho sacího kelímku na sací koš bylo dohromady tak dvě deci zaschlého zapečeného oleje a v něm kovová drť. Po třech dnech se uvolnily i 2cm kousky šálků a nakonec jsem musel vzít vapku a přes díru na čidlo oleje jsem jí musel pořádně vypucovat. Ale jinak závit a šroub v pořádku a o to mi šlo:-) Spokojenost
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 9:50   Citovat  

po najetejch 100tis. km bych čekal,že ta kára bude poslouchat tebe.. Velmi šťastný
na cero to chce hodně předvídat,vědět jak se chová a hlavně rychlý ruce..a ne si přehazovat volant jak horkej brambor.. je to dobrý jinak občas to chce místo vytočený 2ky zařazenou 3ku,aby bylo čim tahat ven při přetáčivym smyku..(2ka v kilu fakt už netáhne)
jinak paráda na první jízdu..u sebe čekám výlet do kačírku pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 11:16   Citovat  

RASTA napsal:
po najetejch 100tis. km bych čekal,že ta kára bude poslouchat tebe.. Velmi šťastný
na cero to chce hodně předvídat,vědět jak se chová a hlavně rychlý ruce..a ne si přehazovat volant jak horkej brambor.. je to dobrý jinak občas to chce místo vytočený 2ky zařazenou 3ku,aby bylo čim tahat ven při přetáčivym smyku..(2ka v kilu fakt už netáhne)
jinak paráda na první jízdu..u sebe čekám výlet do kačírku pořádnej výtlem

kdyby těch 100k bylo na okruzích, tak by Céro poslouchalo mě, ale jelikož většina jízdy je cestovní, pořád se učím ho vodit na hraně a nehraju si s ním jak japan páni při jejich battles.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:09   Citovat  

Jofrey: Brno je na CRX moc rychly (nez clovek prejede cilovku, mohl by si dat pivo) a na uceni se ovladani auta to neni zadna hitparada (precejen smyk ve 100+ se zvlada hur, nez v 60). I kdyz samozrejme nezrazuju od jizd v Brne, daleko lepsi zabava je podle me v Myte a v Sosnove. Mrkni na Miata Cup (clanky a fotky jsou na autofun.cz) a pristi rok se stav, zabava vyborna a clovek se nauci ledacos beze strachu, ze z auta udela hromadu trsatek. Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:23   Citovat  

skyline napsal:
Jofrey: Brno je na CRX moc rychly (nez clovek prejede cilovku, mohl by si dat pivo) a na uceni se ovladani auta to neni zadna hitparada (precejen smyk ve 100+ se zvlada hur, nez v 60). I kdyz samozrejme nezrazuju od jizd v Brne, daleko lepsi zabava je podle me v Myte a v Sosnove. Mrkni na Miata Cup (clanky a fotky jsou na autofun.cz) a pristi rok se stav, zabava vyborna a clovek se nauci ledacos beze strachu, ze z auta udela hromadu trsatek. Úsměv

Tak zrovna v sosnový se z auta dá udělat hromada trsátek si myslím celkem snadno na konci cílovky HaHaaa
   Návrat  
VTECer je teď offline  VTECer
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:29   Citovat  

Koukám, že toho 16-ého bude slušná účast. OK Ze Svitav bych měl dorazit já a kámoš s eSkem. VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:37   Citovat  

crxmann napsal:
Tak zrovna v sosnový se z auta dá udělat hromada trsátek si myslím celkem snadno na konci cílovky HaHaaa

Jasne, ale v Sosnovy jedes na konci cilovky kilo a rychleji to jinde nejde, v Brne das 160-180 a pres 100 jedes na kazde druhe rovince, takze sanci na (vetsi) rozsekani auta je v Brne radove vyssi.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:41   Citovat  

skyline napsal:
Jasne, ale v Sosnovy jedes na konci cilovky kilo a rychleji to jinde nejde, v Brne das 160-180 a pres 100 jedes na kazde druhe rovince, takze sanci na (vetsi) rozsekani auta je v Brne radove vyssi.

jo to jo OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:42   Citovat  

VTECer napsal:
Koukám, že toho 16-ého bude slušná účast. OK Ze Svitav bych měl dorazit já a kámoš s eSkem. VTEC

Nevím jak ostatní, ale raději si rezervuji lístek online, aby vůbec nějaký zbyl...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:44   Citovat  

skyline napsal:

Mě to Brno vyhovuje, postupem jak se bude Céro upgradovat mi začne vyhovovat.
Mám to tam kousek a nevím proč, ale srdce mě k tomu okruhu táhne nejvíc..
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:45   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Ahoj Minorku,

byla umytá, ale pod přepážkou a kolem toho sacího kelímku na sací koš bylo dohromady tak dvě deci zaschlého zapečeného oleje a v něm kovová drť. Po třech dnech se uvolnily i 2cm kousky šálků a nakonec jsem musel vzít vapku a přes díru na čidlo oleje jsem jí musel pořádně vypucovat. Ale jinak závit a šroub v pořádku a o to mi šlo:-) Spokojenost

Tak to jo, říkám si, že v tom případě asi byla z mého prvního céra, kde byl v háji motor:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:59   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Mě to Brno vyhovuje, postupem jak se bude Céro upgradovat mi začne vyhovovat.
Mám to tam kousek a nevím proč, ale srdce mě k tomu okruhu táhne nejvíc..

Ja to mam do Brna taky nejbliz, protoze tady bydlim, ale Myto nebo Sosna jsou z meho pohledu pro slaba auta mnohem zajimavejsi. Nepresvedcuju, jen navrhuju, ze by bylo dobre zkusit i neco jineho Mrk Idealnim autem v Brne je tak Megane RS apod, proste auta, ktera maji 250 koni a vic, idealne bud s velkym motorem a nebo s turbem. Duvodem je prave ta rychlost, ani v tajparu mi to neprislo uplne idealni, zvlast vyjezd k cilove rovince je s malou atmosferou na dlouho Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 12:59   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
kdyby těch 100k bylo na okruzích, tak by Céro poslouchalo mě, ale jelikož většina jízdy je cestovní, pořád se učím ho vodit na hraně a nehraju si s ním jak japan páni při jejich battles.

to já mám s cerem nalítáno tak půlku..a hraju si s nim pořád.. Velmi šťastný
taky je vopucovaný ze všech stran.. pořádnej výtlem ale chybama se člověk učí Hihi
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 13:01   Citovat  

Minor napsal:
Tak to jo, říkám si, že v tom případě asi byla z mého prvního céra, kde byl v háji motor:)
které vlastně bylo tvoje první céro? stříbrné Z5?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 13:04   Citovat  

tohle bílé
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 13:08  Naposledy upravil RASTA dne 30.8.2010 , 13:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Minor napsal:
tohle bílé

myslíš toto bílé
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 13:09   Citovat  

skyline napsal:
parkrat uz jsem na volnych v Brne jezdil a kromne jedne bouracky kdy dostalo BMW smyk a narazilo do druheho auta jsem jeste nevidel ze by nekdo narazil do bariery nebo svodidel.do kacirku semtam nekdo vlitne to zase jo ale jinak sance na rozsekani auta je myslim nizka.pokud to nekomu v zatacce nezavres a on to do tebe napere.
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 14:09   Citovat  

naopak je Sosnová oproti Brnu odost nebezpečnější. V Brně máš mega únikový zóny, tam to s takhle málo výkonym autem rozsekat by byl kumšt. V Sosnový neni ani tak nebezpečnej konec cílový rovinky jako její začátek - nájezd na cílovku je hodně nevyzpitatelnej a když se to přežene tak tě může pěkně vynést rovnou na svodidla. Nebo 4x4 zas rády pusinkujou gumy právě v tý zatáčce před cílovkou:D

Každopádně pro auta s výkonem pod 200 koní mi přijde Brno fakt nuda. Stokrát lepší je na to Most a nebo pak tyhle motokárový okruhy typu Mýto nebo Sosnová...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 14:21   Citovat  

zyx: ja tam videl aut na sr.ky pomerne dost. BMW v bariere v prvni zatacce, auta na strese, na boku, pres strechu, bokem v bariere... Brno je profi okruh a unikove zony jsou siroke, nicmene kdyz to neumis a ucis se, je problem ve 100+ km/h proste otazkou nahody - muzes vletet do kacirku "rovne" a krome pomuchlaneho spojleru a dobiteho laku od kaminku se nestane nic. Nebo muzes mit smulu, vleted tam bokem a skoncit na boku, pripadne na strese nebo aspon s jednou otockou. Nebo jako ten mameluk s BMW, muzes proste ve 160 zjistit, ze ta zatacka za cilem takhle rychle projet fakt nejde. O moznosti, ze te nekdo nabori ani nemluvim, to jsem videl taky hodnekrat (i kdyz co jsem tak videl v posledni dobe, uplnych retardu tam jezdi minimum oproti dobe pred 10 lety).

Oproti tomu na malych okruzich se v rychlostech do 100 km/h nemuze nic az tak hrozneho stat, pokud clovek nema vylozene smulu. I kdyz leti do travy bokem/pozadu, auto se obvykle sklouzne a zastavi samo. Pneumatiky nebo zed na cilovce uz jsou horsi, ale v zasade jsem vetsi bouracku videl jen jednou. Vse ostatni byla kosmetika typu promackly blatnik nebo odreny naraznik. V tomto smeru fakt vidim male a pomale okruhy jako bezpecnejsi nez velke a rychle. Predevsim pro nekoho, kdo sve auto moc nezna je hledani limitu v 50 km/h bezpecnejsi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 14:32   Citovat  

Ryba napsal:
naopak je Sosnová oproti Brnu odost nebezpečnější. V Brně máš mega únikový zóny, tam to s takhle málo výkonym autem rozsekat by byl kumšt. V Sosnový neni ani tak nebezpečnej konec cílový rovinky jako její začátek - nájezd na cílovku je hodně nevyzpitatelnej a když se to přežene tak tě může pěkně vynést rovnou na svodidla. Nebo 4x4 zas rády pusinkujou gumy právě v tý zatáčce před cílovkou:D

Každopádně pro auta s výkonem pod 200 koní mi přijde Brno fakt nuda. Stokrát lepší je na to Most a nebo pak tyhle motokárový okruhy typu Mýto nebo Sosnová...

Ad Brno a zony - staci, kdyz do kacirku priletis bokem a mas problem hned.

Ad Sosna - byl jsem tam 3x, najezd na cilovku je nebezpecny predevsim pro silne zadokolky, kde prilis mnoho plynu muze znamenat piruetu, ktera konci ve zdi pod tribunou. Nebo to musi clovek hodne prehnat. Dulezite ale je, ze rychlost je nekde u 50 km/h max a tak takove polibeni svodidel nebyva zadna tragedie. Gumy v zatacce pred cilovkou si vubec neuvedomuju - myslis levou po rovince, nebo skutecne tu posledni, tj. to lehke zalomeni doprava (o kterem pisu v predchozich vetach)?

Ad Brno a min, nez 200 koni - jo, to byla presne moje puvodni pointa Úsměv
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 14:55   Citovat  

jj myslim ten defakto vracák na levou ruku a pak deš mírnou doprava a seš na cílovce, tam sem viděl už pár čtyrkloek to pěkně opřít, ale tak to bylo dycky protože se to tam snažili hnát bokem. Já tam před brzdama mám lehce pod 100km/h, takže stačí to přehnat a seš v gumách...

Na výjezdu sem viděl 206 jak to tam roztočila a šla...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 16:03   Citovat  

Pokud ma nekdo "snahu hnat to bokem", pak to neni o bezpecnosti okruhu, ale o blbnuti. Myslim, ze je jasne, ze i z tohoto pohledu je bezpecnejsi Sosna v 50 km/h nez Brno ve 150 km/h (kdyz to nekdo roztoci v tech 50, jak by to asi dopadlo v Brne? Tam si to spis nikdo moc netroufa).

Jinak teda bouracku v tom levem vracaku jsem nevidel ani jednu a sam jsem tam zatim problem nemel, vubec to neberu jako nebezpecne misto - silnice je siroka a clovek by to musel prehnat opravdu hodne, aby to nedobrzdil nejak rozumne jeste na asfaltu. Navic zase - jedes tam 80-90, brzdis na 50, jak moc velka pecka to muze byt? Do bariery bys dojel tak mozna ve 20 max, ani to ne. Oproti Brnu, kde brzdis treba ze 160 na 90 do Schwantzovky je to uplne jinej level, tam v pripade vyssi rychlosti nestihnes nic a letis do kacirku - kdyz mas smulu (resp. se to snazis zatocit), tak prave bokem a sup pres strechu. Na onboardu to pak vypada, jako kdyz ridi Nemec a rika "typische, typische" Velmi šťastný
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 16:38   Citovat  

Magoru a bezmozku dost ubylo.potkavaji se tam defokto skoro ti stejni lide.ja za tech par let jeste nevidel ze by to hodil nekdo pres boudu.do kacirku semtam nekdo vleti.naposledy kamarad se svym GT-R.cilovka,prijezd na cečko a schwantzovka jsou zatacky kde se s vysoke rychlosti dost brzdi ale vazne si nepamatuji ze by to tam nekdo posledni dobou zapichl.ale netvrdim ze se to nestalo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 17:00   Citovat  

zyx: ze to tam posledni dobou nikdo nezapichl je podle me prave tim, ze jizd je malo a jezdi na ne vetsinou rozumni lide. Kamenem urazu je samozrejme Renocar a pak zavirani sezony - to prijede spousta nezkusenych drsnaku a pak to vypada, jak jsem popsal. Jako bonus pridam historku uz pomerne starou, bezmala takovych 10 let. To tam jeste byvaly predvadecky autosalonu - Honda, Citroen, Opel, Skoda a dalsi. Na testovacku se vydal pan ve strednich letech, do Picassa hodil manzelku i dve deti a jel. Skoncil na boku pri prijdezdu na stadion, ona ta prava vypada, ze je vlastne strasne v pohode, ale sam vis, jak to mate a zatacka utahuje vic, nez hromada asfaltu vsude kolem naznacuje Úsměv Pohled na vylezajici rodinku byl jak z americkeho filmu, no smali jsme se slusne - nastesti se nikomu nic nestalo. Velmi šťastný

EDIT: ve Schwantozvce v kacirku mnou popsanym zpusobem (zustal na strese) skoncil cca 2 roky z5 chlapik s 8G Civikem.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 17:08   Citovat  

to video stim Civicem jsem myslim videl.Renocar je o necem jinym.pamatuji si auta co se v zatackach malem prevracela sama od sebe Tak to valím bulvy .(ja v cečku tady dostal hodiny a zabodl jsem to metr od svodidel.
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 17:37   Citovat  

video ze ctvrtka, prvni jizda
Civic ee9 - Brno - 26.8.2010 G4G VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 17:56   Citovat  

Tak abychom to uzavřeli..

Každému se líbí jiný okruh a každý má jiné možnosti. Nedokážu si představit dostat zbořený auto do Ji třeba z Mostu, nebo Sosnový, do tý Ji je to přece jen blíž a poho cesta. Navíc jak již bylo zmíněno, cházejí se tam už defakto známí lidé a bezmozci minimálně. Trať je sice rychlá pro 130 koní a skoro sériový auto, ale zábavy s adrenalinem člověk užije až až!
Mě osobně Brno velice vyhovuje díky široké trati a díky bezpočetnému množství volného místa kam to bodnout.
V tom prvním videu jsem to taky slušně zabodnul pořádnej výtlem Ani jsem se trávy nedotknul a začal jsem bruslit něco mezi 120-130 km/h.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 18:00   Citovat  

Peet napsal:

moc pěkný OK
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 18:48   Citovat  

Peet napsal:

Pěkně tomu dáváte kuci.A co to bylo za číču? HaHaaa Už se těším až si to skusím.Ale s respektem.
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 19:08   Citovat  

Peet napsal:

Tak co to je za pí.. ? Nevim ty vol.. pořádnej výtlem
Supr jízda OK

btw: jakto že to tam každej tak valí, dyť je vtom lejstru že se má dodržovat max rychlost 90km/h HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Masaryk circuit - Track days 2017
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina