Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Masaryk circuit - Track days 2017
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 26
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 20:20   Citovat  

Jofrey CRX napsal:

Každému se líbí jiný okruh a každý má jiné možnosti. ..
Mě osobně Brno velice vyhovuje díky široké trati ..

Pises, zes na okruhu jel poprve. Cilem mych prispevku nebylo te presvedcovat, ze je to jinde lepsi, ale ukazat, ze jsou i jine moznosti. Ja napriklad od lonska, kdy jsem jel poprve Sosnovou a Myto nejel v Brne ani jednou. Nerikam, ze te to chytne, ale pokud te bavi jezdit, tak bych to doporucil zkusit. Dal uz je to na tobe. Mrk

PS: me naopak tvoje a peetovo video laka k tomu, abych precejen to Brno jeste letos zkusil Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 20:48   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
moc pěkný OK

diky
Ludva napsal:
A co to bylo za číču?

to nevim, ale motal se tam jak spina v kyblu a z tech jeho papuci po nas furt litaly sutry, tak sme ho museli dostat za kazdou cenu =)

coudu napsal:
Tak co to je za pí.. ? Nevim ty vol..
Supr jízda dobrý

btw: jakto že to tam každej tak valí, dyť je vtom lejstru že se má dodržovat max rychlost 90km/h

dik
tim oni se jen branijou aby byli z obliga, kdyby se neco stalo šuk
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 22:58   Citovat  

skyline napsal:
Pises, zes na okruhu jel poprve. Cilem mych prispevku nebylo te presvedcovat, ze je to jinde lepsi, ale ukazat, ze jsou i jine moznosti. Ja napriklad od lonska, kdy jsem jel poprve Sosnovou a Myto nejel v Brne ani jednou. Nerikam, ze te to chytne, ale pokud te bavi jezdit, tak bych to doporucil zkusit. Dal uz je to na tobe. Mrk

PS: me naopak tvoje a peetovo video laka k tomu, abych precejen to Brno jeste letos zkusil Úsměv

Já říkám, že to určitě vyzkouším i jinde, ale to Brno je zatím pro to moje učení tak akorátní.
Pojeď v to září Cool
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 7:45   Citovat  

pěkný videa, taky plánuju nějakej držák na telefon do auta abych si alespon něco natočil když už nemám kameru... to od tebe někdy okopíruju Se stydím

Jinak Brno jsem jel také letos na jaře poprvé. Než jsme vjeli na okruh tak přišla brutální prutrž takže i když při najíždění přestávalo tak všude byli mraky vody. takže to pěkně klouzalo ale i tak sem si to užil. myslim že zatáčky sem bral dost na hraně už v lehkém smyku a dost silných aut jsem v zatáčkách potrápil i když na rovinkách mi ujeli jako nic. nakonec jsem jednu zatáčku vzal trochu větším smykem a když jsem chtěl na konci auto srovnat dostal sem hodiny a zkončil na trávě. Ale byl to pěkný zážitek a chtěl jsem si to do podzima ještě zopakovat a nejlépe tentokrát na suchu. Bohužel auto ted není ve stavu kdy by mohlo na okruh a nemám dost času abych to stihl doladit, takže budu muset počkat na jaro. Tak si to užijte

Jinak taky souhlasím s tím že na Brno je moje VTI příliš slabé a na cílovce mi připadá že to vubec nejede,pořád je to jen 1,6.ale i tak sem si to užil
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 9:13   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
youtube, jen jsem zadal do vyhledání CRX Brno Circuit

jsou tam videa od Aliena, jezdí se swaplou ed9 a od cr4sh3ra, jezdí s obyč ed9

Od Aliena ? Myslis tohle moje video ktery natacel Veitik a ve kterym vodim svoji bejvalou ED9 po trati? Úsměv

tudy odkaz

To je hafo stary video, da se to jet mnohem lip, jestli se letos jeste vycasi a vytahnu ITR na trat, muzu ti ukazat kde se da zrychlit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:15   Citovat  

dark napsal:
Od Aliena ? Myslis tohle moje video ktery natacel Veitik a ve kterym vodim svoji bejvalou ED9 po trati? Úsměv

tudy odkaz

To je hafo stary video, da se to jet mnohem lip, jestli se letos jeste vycasi a vytahnu ITR na trat, muzu ti ukazat kde se da zrychlit.

Jo přesně tohle video myslím, to je mazec. Jestli se nepletu tak to není obyčejná ED9, ale swaplá ED9 Tak to koukám!
Zrychlit se dá všude, kde jsem se plazil, hlavně výjezdy ze zatáček, tos' jí pěkně nakládal, čumím teda..
Určitě musí bejt paráda jezdit za někým, nebo s někým kdo ti ukáže a říká kde už přidat, kde teprve brzdit, jak kterou zatáčku smrknout, abych to nezabodnul..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:17   Citovat  

Václav napsal:
pěkný videa, taky plánuju nějakej držák na telefon do auta abych si alespon něco natočil když už nemám kameru... to od tebe někdy okopíruju Se stydím

Jinak Brno jsem jel také letos na jaře poprvé. Než jsme vjeli na okruh tak přišla brutální prutrž takže i když při najíždění přestávalo tak všude byli mraky vody. takže to pěkně klouzalo ale i tak sem si to užil. myslim že zatáčky sem bral dost na hraně už v lehkém smyku a dost silných aut jsem v zatáčkách potrápil i když na rovinkách mi ujeli jako nic. nakonec jsem jednu zatáčku vzal trochu větším smykem a když jsem chtěl na konci auto srovnat dostal sem hodiny a zkončil na trávě. Ale byl to pěkný zážitek a chtěl jsem si to do podzima ještě zopakovat a nejlépe tentokrát na suchu. Bohužel auto ted není ve stavu kdy by mohlo na okruh a nemám dost času abych to stihl doladit, takže budu muset počkat na jaro. Tak si to užijte

Jinak taky souhlasím s tím že na Brno je moje VTI příliš slabé a na cílovce mi připadá že to vubec nejede,pořád je to jen 1,6.ale i tak sem si to užil

Držák ti klidně zapůjčím, nebo nafotím. Je to pár svařovacích elektrod posmrkaných CéÓčkem zabalených v plátěný izolačce a molitanu. Celek vždycky lepím na zadní sklo a tel jenom zasunu, on drží v zatáčkách svorností. Ale budu držák apgrejdovat aby byl blíž předku, přece jen záběr přes sklo je malej a je prd vidět.
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 15:31   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Jo přesně tohle video myslím, to je mazec. Jestli se nepletu tak to není obyčejná ED9, ale swaplá ED9 Tak to koukám!
Zrychlit se dá všude, kde jsem se plazil, hlavně výjezdy ze zatáček, tos' jí pěkně nakládal, čumím teda..
Určitě musí bejt paráda jezdit za někým, nebo s někým kdo ti ukáže a říká kde už přidat, kde teprve brzdit, jak kterou zatáčku smrknout, abych to nezabodnul..

No a chces s tim pomoct ? Neni problem, pokud to zmaknes rukama, rad na trati poradim.

Jo, byla to swapla ED9, v tehle verzi jeste s podvozkem v dost zubozelym stavu, ale na zabavu to stacilo. Se soucasnym autem verim ze to jde tak o 10 sekund rychleji, ale auto je delany na cesky hrbolaty kopce, ne na okruh, takze jinak podvozek, atd.
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:37   Citovat  

teda ze jsem si nevsim tohoto tematu driv, teda joefry, vsak ty jezdis jak zena, i nektere zenske ktere znam jezdi lepe, abyses nahodou neprevratil v tech zatackach:-D nemyslim to zle, ale mel by ses jeste hodne co ucit:-D
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:40   Citovat  

TRUcKER napsal:
teda ze jsem si nevsim tohoto tematu driv, teda joefry, vsak ty jezdis jak zena, i nektere zenske ktere znam jezdi lepe, abyses nahodou neprevratil v tech zatackach:-D nemyslim to zle, ale mel by ses jeste hodne co ucit:-D
nechces nam to 16.9. prijet predvest jak se ma spravne ridit?rad si necham poradit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:41   Citovat  

TRUcKER napsal:

no díky teda Tak to koukám! si myslím, že na první jízdu žádná tragedie, ženská prej. No jestli si to přečte třeba Myst tak tě spere to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:43   Citovat  

dark napsal:
No a chces s tim pomoct ? Neni problem, pokud to zmaknes rukama, rad na trati poradim.

Jo, byla to swapla ED9, v tehle verzi jeste s podvozkem v dost zubozelym stavu, ale na zabavu to stacilo. Se soucasnym autem verim ze to jde tak o 10 sekund rychleji, ale auto je delany na cesky hrbolaty kopce, ne na okruh, takze jinak podvozek, atd.

Přivítám jakoukoliv radu, vysvětlit cokoliv, v rukách problém nemám, v uvažování taky ne, spíš chybí praxe s ježděním na okruzích. Chci s tím pomoct.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:45   Citovat  

zyx napsal:
nechces nam to 16.9. prijet predvest jak se ma spravne ridit?rad si necham poradit.

dík, si připadám jako dement po trakérově příspěvku
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:46   Citovat  

zyx napsal:
ja mam pouze kourici 1,5 Velmi šťastný takze to je uplne zbytecne, ale ty zatacky no o jejeje, tragedia jasna teda kamo, jinak proc by me mela myst sprat, rikam ze znam zenske, ktere ridi naprosto famozne vzhledem k tve jizde Velmi šťastný
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:48   Citovat  

to jsem nechtel abysis tak pripadal, ale pokud vidim dobre tak ta rucicka musi byt minimalne v tech zatackach o 20km vic, kua vsak mas cero, tak toho musis vyuzit
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:50   Citovat  

TRUcKER napsal:
ja mam pouze kourici 1,5 Velmi šťastný takze to je uplne zbytecne, ale ty zatacky no o jejeje, tragedia jasna teda kamo, jinak proc by me mela myst sprat, rikam ze znam zenske, ktere ridi naprosto famozne vzhledem k tve jizde Velmi šťastný
jen takova otazka:jel jsi nekdy v Brne na okruhu?
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:51  Naposledy upravil TRUcKER dne 31.8.2010 , 16:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Přivítám jakoukoliv radu, vysvětlit cokoliv, v rukách problém nemám, v uvažování taky ne, spíš chybí praxe s ježděním na okruzích. Chci s tím pomoct.
zadny ucen jeste z nebe nespad, ale tak musis vyuzivat cele sire drahy, proto snad na ten okruh jezdis, abyses zlepsoval a kdyz si dobre najedes do zatacky, tak ji urcite mnohem vetsi rychlosti projedes, a jak se ti to tam pretocilo, no nic, taky se mi to stalo a ten samy problem studene gumy, ale ja jezdim na 185/60 14:-D protoze na 195/50 15 je to moc velka motokara a a pak si moc trofam a ty gumy me aspon trosku brzdi:-D ikdyz taky se s nimi da pekne politat az na to nehorazne piskani a z bych rekl rvani Úsměv
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:52   Citovat  

zyx napsal:
jen takova otazka:jel jsi nekdy v Brne na okruhu?
jak pisu, s 1,5 je to fakt nesmysl tam jezdit, me staci vybrane useky v ostrave na tom okruhu je strasne moc rovinek a nez bych se dostal k zatacce, tak bych usnuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:56   Citovat  

TRUcKER napsal:
zadny ucen jeste z nebe nespad, ale tak musis vyuzivat cele sire drahy, proto snad na ten okruh jezdis, abyses zlepsoval a kdyz si dobre najedes do zatacky, tak ji urcite mnohem vetsi rychlosti projedes, a jak se ti to tam pretocilo, no nic, taky se mi to stalo a ten samy problem studene gumy, ale ja jezdim na 185/60 14:-D protoze na 195/50 15 je to moc velka motokara a a pak si moc trofam a ty gumy me aspon trosku brzdi:-D ikdyz taky se s nimi da pekne politat az na to nehorazne piskani a z bych rekl rvani Úsměv

ono se lehce řekne využívat celé šíře dráhy, ale za tebou jezdí další auta o dost rychlejší než ty, prezy Sti, Karery, Eksidže, EVA, a neděláš nic jinýho, že čumíš do zrcadel a uhejbáš aby tě někdo nesundal.
Kdybych měl trať sám pro sebe, neříkám, to by se jezdilo úplně jinak.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:58   Citovat  

Pokud vim tak Jofrey tam byl poprve.stale je co zlepsovat.ty si srovnas nejaka videa s vyjezdenymi lidmi co tam jezdi kazdou chvilku a pak delas chtreho ze v danem useku by mel jet tolik a tolik a brzdit tam a tam.sam si tam nikdy nebyl tak si priste rozmysli co napises. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:58   Citovat  

zyx: vidím tvou vážnou tvář
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:59   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
zyx: vidím tvou vážnou tvář
to jsi nevidel tu nastvanou HaHaaa
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:02   Citovat  

zyx napsal:
Pokud vim tak Jofrey tam byl poprve.stale je co zlepsovat.ty si srovnas nejaka videa s vyjezdenymi lidmi co tam jezdi kazdou chvilku a pak delas chtreho ze v danem useku by mel jet tolik a tolik a brzdit tam a tam.sam si tam nikdy nebyl tak si priste rozmysli co napises. přátele
ja nesrovnavam nikdy!! videa z youtube a podobne s lidmi co jezdi se svymi auty, zas nebud maslo Velmi šťastný ale vidim jak jede avzhledem k tomu ze to ma 2vacku, kua jak bych tomu slapal
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:11   Citovat  

TRUcKER napsal:
ja nesrovnavam nikdy!! videa z youtube a podobne s lidmi co jezdi se svymi auty, zas nebud maslo Velmi šťastný ale vidim jak jede avzhledem k tomu ze to ma 2vacku, kua jak bych tomu slapal
ja bych vazne chtel videt jak bys tomu slapal Úsměv samozdrejme nic ve zlym.jinak sory Jofrey za offtopic
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:15   Citovat  

no ver never, ja jsem zaznamenany jenom na 1 videu¨a to neni v mem aute, takze jsem se jeste hodne brzdil a presto to bylo zajimave a pneu 235/35 19 rvali jak moje 14, takze asi tak nejak jezdim:-D svatoušek mylsis, ze ja to mylsim ve zlym, jenom neni nad uprimnost Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:20  Naposledy upravil Jofrey dne 31.8.2010 , 17:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

TRUcKER napsal:

Učím se..

Nechci to hned někde rozsekat, jak nějakej bezmozek, kterých se tam taky občas pár sejde.

Uvidíš, že časem budu zlepšovat co jen půjde.

Letos poslední jízdy a na jaře na novým podvozku od začátku kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:22   Citovat  

zyx napsal:
ja bych vazne chtel videt jak bys tomu slapal Úsměv samozdrejme nic ve zlym.jinak sory Jofrey za offtopic

pohoda, je to k tématu, vlastně celý téma je o ježdění v Brně
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:22   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Učím se..

Nechci to hned někde rozsekat, jak nějakej bezmozek, kterých se tam taky občas pár sejde.

Uvidíš, že časem budu zlepšovat co jen půjde.
ha, to jsem chtel slyset přátele OK OK OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:27   Citovat  

No doufám, že toho 16. bude ok počasí
PŘEDPOVĚĎ
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 19:43   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Nevím jak ostatní, ale raději si rezervuji lístek online, aby vůbec nějaký zbyl...

kde?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Masaryk circuit - Track days 2017
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina