Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak jsem potkal pirata silnic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 10:54   Citovat  

Ahoj tak se mi stala takova neprijemna zkusenost mozna by nekdo poradil jak se zachovat.

Jedu si v klidu do prace rano a najednou se na me tlaci borec X5tkou, jelikoz nejsem hlavne po ranu zadnej zavodnik tak sem se chystal uhnout do leveho pruhu ale tam jel nakladak a dalsi auta takze to chvilinku trvalo a nez se mi to podarilo borec na me zacal troubit (ukazoval tam cosi na me) a najizdel do me rikam vam to byly centimetry a pak nasledne davam blinkr a chci uhnout a jak uz su na pul auta v levym pruhu borec to nevydrzel a normalne se rozjel a odrel me bok auta. Zastavili sme a divam se ja na aute jedna cara a jeste nebyla moc videt ale on odrenej celej prah od myho disku kola. jelikoz vim ze su pred lakem tak na to kaslu a rikam mu nic davejte priste pozor bla bla on ze sory a jel pryc.
Ted po 3 mesicich me prislo od dopravniho inspektoratu ze sem spachal trestny cin - ze jsem ujel od nehody a zpusobil na BMW skodu 50tisic korun a ze se mam dostavit k vysvetleni!!!!, jsem nemohl uverit svym ocim...

Mohli byste me poradit jak postupovat? Tohle je problem protoze se to bude extremne spatne dokazovat co kdo jak ale v tomhle state bych se nedivil kdyby me tohle prisili pritom ja vubec nic neudelal a jeste sem mu to odpustil jsem normalne z toho vyrizenej Smutný ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:01   Citovat  

petr7 napsal:
Ahoj tak se mi stala takova neprijemna zkusenost mozna by nekdo poradil jak se zachovat.

Jedu si v klidu do prace rano a najednou se na me tlaci borec X5tkou, jelikoz nejsem hlavne po ranu zadnej zavodnik tak sem se chystal uhnout do leveho pruhu ale tam jel nakladak a dalsi auta takze to chvilinku trvalo a nez se mi to podarilo borec na me zacal troubit (ukazoval tam cosi na me) a najizdel do me rikam vam to byly centimetry a pak nasledne davam blinkr a chci uhnout a jak uz su na pul auta v levym pruhu borec to nevydrzel a normalne se rozjel a odrel me bok auta. Zastavili sme a divam se ja na aute jedna cara a jeste nebyla moc videt ale on odrenej celej prah od myho disku kola. jelikoz vim ze su pred lakem tak na to kaslu a rikam mu nic davejte priste pozor bla bla on ze sory a jel pryc.
Ted po 3 mesicich me prislo od dopravniho inspektoratu ze sem spachal trestny cin - ze jsem ujel od nehody a zpusobil na BMW skodu 50tisic korun a ze se mam dostavit k vysvetleni!!!!, jsem nemohl uverit svym ocim...

Mohli byste me poradit jak postupovat? Tohle je problem protoze se to bude extremne spatne dokazovat co kdo jak ale v tomhle state bych se nedivil kdyby me tohle prisili pritom ja vubec nic neudelal a jeste sem mu to odpustil jsem normalne z toho vyrizenej Smutný ....

Viděl to někdo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
H_ironman je teď offline  H_ironman
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:03   Citovat  

Kolik vás tam tenkrát u toho bylo ?
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:21   Citovat  

pokud to je tak jak si napsal, tak bych to šel i vysvětlit cajtům ...
jestli to je jinak, tak asi prekérka
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:34   Citovat  

asi by to chtelo i nejakyho svedka... tusim ze on jich par bude mit.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:37   Citovat  

i kdyby to bylo jak napsal, tak ted uz se bude tezko neco dokazovat, navic tim ze to ten kok..t z X5ky nahlasil a ty ne tak bude ve vyhode Smutný no ale preju at to dobre dopadne
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:39   Citovat  

Pockej na uzivatele Hellborn, je to pravnik, pokud se tu neukaze, tak se zitra poradim s kolegama na zastupitelstvi a dam ti vedet jak postupovat...
Zatim si vzpomen na detaily z onoho stretu....jestli si dotycny udelal nejake foto, jestli mel nekoho v aute, atd....
   Návrat  
H_ironman je teď offline  H_ironman
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:40   Citovat  

Bitkar napsal:
asi by to chtelo i nejakyho svedka... tusim ze on jich par bude mit.

...jestli Xpěťák bude mít svědky a u nehody si žádný neviděl,tak ty jich můžeš mít taky kolik chceš,pořád to bude o "tvrzení proti tvrzení",hlavně se nenech zastrašit... Mrk
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:44   Citovat  

Jen mi vrta hlavou o jakem trestnem cinu se tu bavime, kdyz nekomu odres auto, jedna se maximalne o prestupek, to bys musel nekomu ublizit na zdravi...mno, pockejme na Hellborna, resp. bych se zitra ozval s odbornou radou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:50   Citovat  

asi jim slo o ujeti od nehody... kazdopadne bych se bal, ze to skonci nejakou pokutou a pojistnym plnenim z obou stran, jenze na x5 bude skoda vetsi.
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 12:03   Citovat  

No, pokud ten debilek s X5 nema znameho policajta, ktereho uplati nebo neco podobneho, tak bys mel byt v klidu. Vzhledem k tomu, ze skoda ani na jednom aute nepresahla 100.000 Kc, nevznikla skoda na majetku treti osoby nemuseli jste volat policajty. To je to dobre. To spatne je, ze pokud jste meli nehodu, meli jste se jasne dohodnout na vine a sepsat protokol o nehode. To je to spatne. On bude tezko dokazovat, ze jsi ujel a ty tezko dokazes, ze ne. Bude to tvrzeni proti tvrzeni a kdyz budes u policajtu tvrdit, ze jel sam a nemuze mit svedky tak je to v pohode.

Me se jednou stalo neco podobnyho, typek (mimochodem v Honde} mi odrel auto, zastavili jsme, ja po nem chtel osobni udaje a on me poslal do prd...., sedl do auta a odjel. Zavolal jsem policajty, ti prijeli az za dve hodiny, dal jsem jim RZ auta, popis auta a popis ridice. Dopadlo to tak, ze majitel rekl, ze neridil, ale osoba blizka, odvolal jsem se, ze ho muzu jasne identifikovat, a jel jsem na policajty na doplneni vypovedi a identifikaci fotek, kde jsem ho mezi 7 fotkami bezpecne poznal. Presto prislo vyrozumeni z magistratu, ze to odkladaji, jelikoz nezjistili pachatele. TAkze jsem mel smulu, a evidentne se ujeti od nehody vyplaci .. Smutný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 12:04   Citovat  

Tak taky mě teď narychlo nenapadá jaký TČ by to byl... K TČ by byl potřeba úmysl, tady max. přestupek...

1. Chtělo by to vědět,co tam ten druhej nablil do spisu - bez toho se dál těžko pohneme. Nahlédnutí do spisu bez toho,abys nemusel hned podat vysvětlení, tu bude asi trochu problém, protože vlastně ještě nic nazahájili... to mi hlava nebere
2. Pokud si přivedeš svědky,tak riskují křivou výpověď,což je trestné.
3. Pokud by žádné svědky neměl,tak říct to,co jsi napsal výše.

4. Vozit papír a tužku a nechat si podpsat,že se to řešit nebude.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 13:05   Citovat  

du tam 16cteho, svedci nebyli protoze to byla otakza 2 minut kdy sme zastavili u krajnice vyresilo to jak sem psal a odjeli ale takovej pristup sem teda necekal..Dam pak vedet co napsal do spisu ten pan, zatim ale tedy jim reknu svoji verzi a budu doufat ze me uveri a jak uz nekdo psal ted su trochu v nevyhode protoze on me proste udal ja kdybych ja byl ten kdo neco provedl a ted ja musim dokazovat ze to tak neni je to cely divny nejaky

to Hellborn diky a vsem ostatnim taky trosku me uklidnilo ze to neni tak jednoduchy zas aby kazdej si rekl co chce a hned me dali flastra a popripade neco dalsiho
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 13:31   Citovat  

teda to je fakt hnus co se tady v cr deje, mel si hned volat policajty ikdyz si mel pred lakem, tohle si prece nemuze dovolit, snad to dobre vyresis Honda
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 13:57   Citovat  

V nejhorsim pripade bud svine jako on a rekni, ze auto ridila osoba blizka a ma po ptakach, hajzl. Nic ti nedokaze a jinak na Tebe nemuze. Na hrubej pytel patri hruba zaplata ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 14:06   Citovat  

Sporťák napsal:
V nejhorsim pripade bud svine jako on a rekni, ze auto ridila osoba blizka a ma po ptakach, hajzl. Nic ti nedokaze a jinak na Tebe nemuze. Na hrubej pytel patri hruba zaplata ...

'No jo,ale jak to bude s úhradou škody? aby nepřišel o bonusy...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 14:14   Citovat  

bylo by urcite vyhodne byt jak on ale nekdo to neumi ja proste nemuzu lhat takhle nejsu na to zvyklej hned by me na necem nachytali co se tyka te osoby blizke. Chybama se clovek uci priste jak se neco stane hned si necham potvrdit nejakej papir atd - mam plnej pocet bodu uz nekolik let, nejsu zvyklej na to ze me taha nekdo po policajtech a jeste kdyz sem nic neudelal a defakto jsem se zachoval pozitivne k tomu panovi protoze se omluvil ale asi to mel vsecko promysleny a udelal to s tim ze uz vedel jak dostat z me pojistovny penize a zkousi to takhle snad mu to nevyjde...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 14:23   Citovat  

s tema svedkama... jsem to nemyslel zle, ale uz xkrat jsem slysel o pripadu, kdy takovej kriplik jel sam, ale kdyz slo do tuhyho, tak si privedl dva kamose, ktery mu dosvedcili jeho verzi. A razem byl kamos v prusvihu, protoze ten druhej mel svedky a kamos ne. Takze to bylo tvrzeni kripla + dvou svedku vs. kamosova tvrzeni. Jak to v nasem state dopadlo nemusim snad psat.
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 14:34   Citovat  

Nechápu, i když jsi měl před lakem, tak proč jsi to neřešil? Aspoň by lak vyšel s pomocí pojišťovny levněji. Vím, že se ptáš na něco jinýho a moje "rady" jsou tak zcestný. Říkám to spíš pro ostatní.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 14:35   Citovat  

Bitkar napsal:
s tema svedkama... jsem to nemyslel zle, ale uz xkrat jsem slysel o pripadu, kdy takovej kriplik jel sam, ale kdyz slo do tuhyho, tak si privedl dva kamose, ktery mu dosvedcili jeho verzi. A razem byl kamos v prusvihu, protoze ten druhej mel svedky a kamos ne. Takze to bylo tvrzeni kripla + dvou svedku vs. kamosova tvrzeni. Jak to v nasem state dopadlo nemusim snad psat.

No jo,když se mu neprokáže,že jel sám, tak z jakého důvodu věřit jednomu,když 3 tvrdí opak - jak odůvodníš,že se to stalo tak jak říká jeden a ne ti 3? to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 14:54   Citovat  

Bych to viděl tak, že sem zrovna ten den neřídil, ale řídila osoba blízká Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 14:58   Citovat  

crxmann napsal:
Bych to viděl tak, že sem zrovna ten den neřídil, ale řídila osoba blízká Tak to valím bulvy

A způsobila škodu,tak přijdu o bonusy? to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:04  Naposledy upravil crxmann dne 7.9.2010 , 15:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
A způsobila škodu,tak přijdu o bonusy? to mi hlava nebere

o jaký bonusy .... stačí pohrozit v pojišťovně, že přejdu jinam a kdejakej pojišťovák mi napíše nejvyšší bonus. To mi ted nabídl např. obchodák kooperativi. V ČP to nemám ani náhodou Mrk
A lepší na rok přijít o bonus, než cálovat nějakýmu vypočítavci X5.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:08   Citovat  

crxmann napsal:
o jaký bonusy .... stačí pohrozit v pojišťovně, že přejdu jinam a kdejakej pojišťovák mi napíše nejvyšší malus. To mi ted nabídl např. obchodák kooperativi. V ČP to nemám ani náhodou Mrk

Férová nabídka,taky bych se s tebou nemazlil Velmi šťastný
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:18   Citovat  

Sporťák napsal:

Tak, tak...

Možná blbost, ale co kdyby sis "zajistil" potvrzení nějakého servisu že jsi v ten den (půlden) byl u nich a tudíž jsi nemohl s nikým bourat? Potíž by mohla být v tom, kdyby snad zkoumali auto a našli tam stopy jeho laku (to je jako v eeemerickeee krimi Velmi šťastný ). Každopádně nespoléhej, že ti PČR uvěří (nic proti nim), ale jsme v ČR - zemi rovných příležitostí a rovnosti před zákonem - ale někteří jsou rovnější, však to známe to snad ne

Přinejhorším ta osoba blízká, možná o bonusy přijdeš, ale asi je to nejmenší zlo...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:19   Citovat  

spoon napsal:
Férová nabídka,taky bych se s tebou nemazlil Velmi šťastný

já mámj den dneska...jedna perla za druhou pořádnej výtlem
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:21   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Nechápu, i když jsi měl před lakem, tak proč jsi to neřešil? Aspoň by lak vyšel s pomocí pojišťovny levněji. Vím, že se ptáš na něco jinýho a moje "rady" jsou tak zcestný. Říkám to spíš pro ostatní.

Jojo taky me to napadlo. Mas nejaky fotky jak auto vypadalo? Pises, ze si nic nefotil, ale spz si napsat stihl. Mozna by bylo vhodny se podivat na jeho vypis skodnych udalosti. Treba doufa, ze se zaleknes vezmes vinu na sebe, prijdes o par bonusu a bude to vyreseny. Jemu jeho lakovna nalakuje bok za nesmyslnou castku a vsichni budou spokojeny.
Pokud opravdu tlacil jak pises a pak to o tebe odrel a pritom jeste zastavil, tak je zvlastni... On byl je vinen, on riskoval ze prijde o bonusy, on riskoval, ze prijedou policajti, mozna spolehal, ze to dopadne, tak jak to dopadne...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:28   Citovat  

mate urcite pravdu v mnoha vecech ja totiz jsem opravdu na aute nemel nic,on si ale mym plechacem ojel celej bok protoze nepockal a narval se tam a pozdeji sem zjistil ze me znicil vyztuhu zadniho narazniku cehoz sem si nevsiml(jak predjizdel nebylo misto protoze v protivce jel trolejak a on to musel udelat trochu schvalne nebo nevim - byl uplne nepricetnej mozna to znate ze nekoho takovyho potkate je v takovym stavu ze by vas byl schopen i zabit protoze ste jeli v levym pruhu - nevim kde se to v tech lidech bere, pak jak se zastavilo koukam na auto on ani nevylezl a hlasi me ze sory a ze jestli chcu volat policajty rikam ne - nechme to byt a odjeli sme), priste to udelam jinak ano
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:33   Citovat  

bordel napsal:
Jojo taky me to napadlo. Mas nejaky fotky jak auto vypadalo? Pises, ze si nic nefotil, ale spz si napsat stihl. Mozna by bylo vhodny se podivat na jeho vypis skodnych udalosti. Treba doufa, ze se zaleknes vezmes vinu na sebe, prijdes o par bonusu a bude to vyreseny. Jemu jeho lakovna nalakuje bok za nesmyslnou castku a vsichni budou spokojeny.
Pokud opravdu tlacil jak pises a pak to o tebe odrel a pritom jeste zastavil, tak je zvlastni... On byl je vinen, on riskoval ze prijde o bonusy, on riskoval, ze prijedou policajti, mozna spolehal, ze to dopadne, tak jak to dopadne...

tohle je presne muj predpoklad ze to takhle chce udelat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 15:37   Citovat  

hellborn: jiste no, prave to dobre vedi

jinak pane, me to prijde nejaky divny. Ne ze bych mel duvod ti neverit. Ale tos musel mit elementa nebo rigdeline ne? (nebo hodne vyjety kola) zes mu ojel kolem bok. X5 je vyssi nez vetsina hond. Navic kdyz uhejbas, mas nejvic vystrcenej zadni roh auta a odrit to o kola si nejak nedovedu predstavit. Maximalne, ze by si mirne vzal nejakej vystouplej prah, takovej ten offroudovej. Pak ze ti vzal vystuhu narazniku? to ale musela bejt slupa asi a zas to nevypada na odreni od kol.

proste si to neumim predstavit, asi to bylo dost kuriozni.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak jsem potkal pirata silnic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina