Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ukraden maly tp co s tim
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 10:43   Citovat  

hojte ,
dneska vykradli pritelkyni auto ... mela tam malej TP .. a nejake dalsi hloposti
nicmene auto bylo zabezpecene jak melo byt ...
otazka zni co vse udelat kdyz vam ukradnou malej TP ? ted je pritelkyne akorat na pcr ale nepredpokladam ze by ji tam poradili nejakou rozumnou vec takze se ptam vas ?

minimalne by to podle me chtelo jinou spz .. aby nesedela kdyby se pripadny zlodej vratil pro auto.

diky moc

p.s. odpuste si narazky kdo nechava malej TP v aute ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 11:30   Citovat  

Podle mě nechává ORVčko v autě spousta lidí...nevidím důvod, proč ho tam nenechávat.

Jinak normálně odcizení nahlásit na pčr, zaběhnout na registr a nechat udělat Duplikát.(100,-)
To je asi vše, co bych řešil. Příjde mi zbytečný dávat ještě 450,- za výměnu RZ...

Ze svý praxe si nepamatuju, že by někdo z důvodu odcizení ORV měnil i značky..
   Návrat  
krutorg je teď offline  krutorg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 12:11   Citovat  

normalne by ji meli myslim za nejakych 50Kč na úřadě vystavit novej když tam přijde s velkym techničákem a ostatníma dokladama, to by neměl bejt problem. sundal bych spz než se to vyřeší, a (sorry za rejp) přítelkyni bych rozumě vysvětlil tyhle i ostatní nevýhody nechávání papírů v autě. jediná výhoda nechávání v autě mě napadá že doklady nemusíš nikde hledat když pospícháš a máš někam jet. Další věc je, když se občas stane, že člověk tam papíry prostě zapomene.jinak podstatná je zelená karta, jestli jí vám čorli taky tak to je horší, říkal mi muj pojišťovák že tu nikdy nemam davat z ruky, a až mi skončí pojistka tak jí musim vrátit..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 14:54   Citovat  

krutorg napsal:
normalne by ji meli myslim za nejakych 50Kč na úřadě vystavit novej když tam přijde s velkym techničákem a ostatníma dokladama, to by neměl bejt problem. sundal bych spz než se to vyřeší, a (sorry za rejp) přítelkyni bych rozumě vysvětlil tyhle i ostatní nevýhody nechávání papírů v autě. jediná výhoda nechávání v autě mě napadá že doklady nemusíš nikde hledat když pospícháš a máš někam jet. Další věc je, když se občas stane, že člověk tam papíry prostě zapomene.jinak podstatná je zelená karta, jestli jí vám čorli taky tak to je horší, říkal mi muj pojišťovák že tu nikdy nemam davat z ruky, a až mi skončí pojistka tak jí musim vrátit..

zelene karty zasadne vyhazuju
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 15:07   Citovat  

Zelenou kartu jsem nikomu nikdy nevracel a papíry mám,krom velkýho TP,v autě všechny HaHaaa Se pak pokálím až budu blokovat karty a shánět i novej pas Velmi šťastný
Fakt bych to jen došel nahlásit jako odcizení,policajti jí sami řeknou,jestli musí měnit i RZ,ale myslim si,že ne.Vydaj duplikát a že byl origo šlohlej si poznamenaj,tím budete venku z toho,kdyby ho někdy někdo k něčemu chtěl použít.I když malej techničák je vlastně úplně k ničemu,slouží jen k identifikaci auta při silniční kontrole,aby s sebou člověk nemusel tahat tu plachtu Mrk Takže hlavně klid Velmi šťastný
   Návrat  
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 15:08   Citovat  

krutorg napsal:

Nikdy jsem nevracel, ostatně ji ani nikdo nikdy nechtěl vidět... sry za offtopic
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 20:27   Citovat  

prosím tě, co by jsi hlásil na PČR snad jsi už hlasil vloupání do vozidla přitelkyni, tak tam jste uvedli do protokolu že byl odcizen i ORV a pak ti na požádání vystaví policajt potvrzení o přijatém oznámení a v tom si trvej aby uvedl co ti bylo odcizeno, pak s tímto na Mag a udělat duplikát asi za 100,-

nebo jsi ten orv k tomu nenahlásil tak to udělej dodatečně a znovu ať ti daj potvrzení

a nebo zkráceně dojdi na mag a řekni že jsi ho zratil ani se zeptají kde, tak řekni nevím během dne někde v praze a zaplatiš 100,-

Jinak aby jste se nedivili občanské průkazy, řidičáky i tyto papíry je jedno jestli se hlasí jako krádež či odcizení vždy přijdete na Mag a zaplatíte poplatek stejnej.... je to dobrý
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 20:30   Citovat  

Jo a SPZ se nemění, není důvod a myslím, že ti je snad ani nevymění, protože jsi ani jednu neztratil a ni ti nebyly odcizeny a jen tak to nikdo neudělá. Leda by jsi si je nechal a zase nahlásil ztrátu rovnou na mag a nebo odcizení na PČR a stejnak zaplatíš myslím 400,- ale jak říkám je to blbost je měnit... přátele
   Návrat  
krutorg je teď offline  krutorg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 22:45   Citovat  

Mailo napsal:
Nikdy jsem nevracel, ostatně ji ani nikdo nikdy nechtěl vidět... sry za offtopic

tak sorry no, mě ten muj pojišťovák stejně přijde dycky nějakej vyjetej, čumí na mě jak péro z gauče.. ale řekl mi že jí při ukončení smlouvy mám vracet.. tak ja mu ji teda nevratim.. pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ukraden maly tp co s tim
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina