Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dvě Hondy na prodej
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
RichiZC je teď offline  RichiZC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 17:28  Naposledy upravil RichiZC dne 11.9.2010 , 18:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zprostředkovaně nabízím dvě Hondice k prodeji. Nejsem majitelem ani jedné z nich, jen mě pánové poprosili, jestli bych to tady nepředstavil. Jedná se o nedokončený projekt CRX 2 a krásnou raritku na dvou kolech CBR 600 RR VR 46...

Nejdřív CRX: přesné údaje co se týká roku, kilometrů atd. nemám k dispozici. Napíšu co vím a zbytek v případě zájmu samozřejmě doplním. Auto cca 2 roky odpočívá jen v garáži. Majitel se po roce používání rozhodl, že chce ze své CRX mít něco co se bude odlišovat od ostatních a dopřál autu opravdu pořádnou léčebnou kůru včetně úpravy karoserie. Jsou komletně měněny všechny silentbloky na nápravách, manžety, klouby, brzdy, sportovní podvozek Koni ( na fotkách je ale auto na sériové výšce ), laděné svody 4-2-1 ( nevím značku ), otevřený zakázkový výfuk bez katu, 16 " kola Mak...
Co se týká motoru, je to D16Z5 v sériovém stavu, pouze je osazeno sportovní sání Twister. Samozřejmě nové náplně a filtry. O karoserii vypovídají fotky, jen doplním, že na dveřích jsou zavařeny kliky a místo toho jsou odskoky. Interiér je kompletní, jen je potřeba ho doskládat. Majitel chtěl vše očalounit, ale už na to nepřišlo. Místo původních sedaček jsou skořepiny Sparco. Cena za 100% vůz, který chce jen lehce doladit je 55 000,- I když je to už letitý kousek, myslím že na cestě udělá ještě spoustu parády Úsměv

1.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.JPG, 52.49 kB

crx2.jpg

crx2.jpg, 74.4 kB

crx3.jpg

crx3.jpg, 44.11 kB

crx4.jpg

crx4.jpg, 64.67 kB

5.JPG

5.JPG, 60.98 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 17:41   Citovat  

CBR 600 RR Originál replika - VR 46 Rossi v těchto barvách jel jen jeden závod - Rarita. Rok výroby 2004, najeto 31 600 km, výkon 84 KW. Skvělé obutí metzeler M3 - fantastické svezení,nový olej-filtr.Motocykl bez dalších investic - jen jezdit. Cena 95 000,- Telefon na majitele pro bližší info: 777 162 774

Osobně jsem tuhle motorku zkusil a musím říct, že oproti klasickému 600 F je to bomba. Do 10 000 otáček se až tak moc neděje, ale potom se přidají další 4 vstřiky a začne peklo které končí při 15 000 ot. Vůbec jsem to nečekal a z motorky málem nedobrovolně vystoupil Velmi šťastný Na šestku opravdu dost solidní výkon...

812547.jpg

812547.jpg, 122.69 kB

812548.jpg

812548.jpg, 99.35 kB

812549.jpg

812549.jpg, 114.83 kB
   Návrat  
novco je teď offline  novco
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 20:19   Citovat  

dalo by sa dohodnut na splatkach? Se stydím myslim za CRX... nieco ako leasing,
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 7:12   Citovat  

novco napsal:
dalo by sa dohodnut na splatkach? Se stydím myslim za CRX... nieco ako leasing,

Zeptám se majitele a zjistím co by šlo. Ale mám obavu, že profinancovat přes nějakou leasingovou společnost to nepůjde, je to moc staré... to mi hlava nebere
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 8:18   Citovat  

Osobně jsem tuhle motorku zkusil a musím říct, že oproti klasickému 600 F je to bomba. Do 10 000 otáček se až tak moc neděje, ale potom se přidají další 4 vstřiky a začne peklo které končí při 15 000 ot. Vůbec jsem to nečekal a z motorky málem nedobrovolně vystoupil Velmi šťastný Na šestku opravdu dost solidní výkon.. pořádnej výtlem Tato motorka je vším obsolutně totožná jako obyčejná 600RR kromě barev. A to s těma vstřikama asi taky namyslíš vážně?
   Návrat  

MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 8:41   Citovat  

Anonymous napsal:
Osobně jsem tuhle motorku zkusil a musím říct, že oproti klasickému 600 F je to bomba. Do 10 000 otáček se až tak moc neděje, ale potom se přidají další 4 vstřiky a začne peklo které končí při 15 000 ot. Vůbec jsem to nečekal a z motorky málem nedobrovolně vystoupil Velmi šťastný Na šestku opravdu dost solidní výkon.. pořádnej výtlem Tato motorka je vším obsolutně totožná jako obyčejná 600RR kromě barev. A to s těma vstřikama asi taky namyslíš vážně?
Citovat neumis a podepsat se taky ne ? offtopic
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 9:30   Citovat  

MOMO napsal:
Citovat neumis a podepsat se taky ne ? offtopic
Zdeněk. Lepší?
   Návrat  

novco je teď offline  novco
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 10:59   Citovat  

RichiZC napsal:
Zeptám se majitele a zjistím co by šlo. Ale mám obavu, že profinancovat přes nějakou leasingovou společnost to nepůjde, je to moc staré... to mi hlava nebere

nemyslel som cez leasingovku, ale spravit zmluvu ze v pripade nesplatenia splatky by bola nejaka lehota a po nedodrzani splatkoveho kalendara odobratie vozidla... Proste aby bol majitel kryty a aby som ja nemusel setrit este pol roka na nu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 12:33   Citovat  

novco napsal:
nemyslel som cez leasingovku, ale spravit zmluvu ze v pripade nesplatenia splatky by bola nejaka lehota a po nedodrzani splatkoveho kalendara odobratie vozidla... Proste aby bol majitel kryty a aby som ja nemusel setrit este pol roka na nu Úsměv

JJ, jak říkám, zeptám se co by byl ochoten vymyslet je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 21:54   Citovat  

Anonymous napsal:

To Zdenek: Zdendo, chápu, že jsi chtěl zaujmout nějakých chytrým příspěvkem, ale mám pocit, že se moc nezadařilo.... Zkus si ještě jednou přečíst co jsem napsal a co s čím srovnávám a potom to můžeš zkusit třeba ještě jednou. No a pokud by jsi chtěl nějaké bližší informace o přípravě směsi u tohoto motocyklu, tak stačí říct a můžem podebatovat...Nebo jsi nikdy neviděl předvstřik do sání??? HaHaaa
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 22:34   Citovat  

Zdenek:LOL!
Vubec nektere motorky od hondy nemaji PGM-DSFI s osmibodovym vstrikovanim,kdy se pozdeji pridavaji jeste dalsi 4 stand-off trysky zmatenej
Co je treba na strane 14?
tudy odkaz

tudy odkaz

Hihi

nebo taky tady...ale to urcite neni osmibod HaHaaa (to je krasa jak ke konci videa jde videt,tak ta emulze lece i jinam nez do sani Velmi šťastný )
tudy odkaz

Sory za OT Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 0:11   Citovat  

Leke, u mě dobrý přátele kouř Velmi šťastný
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 11:23   Citovat  

Zdravicko,

CRXko vypada nadherne. Snad by to jen chtelo vice info o motoru (najeto, foto) a verim, ze nejake fotky interieru bych asi nejen ja ocenil Se stydím

Jarda
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 21:13   Citovat  

Anonymous napsal:
Zdravicko,

CRXko vypada nadherne. Snad by to jen chtelo vice info o motoru (najeto, foto) a verim, ze nejake fotky interieru bych asi nejen ja ocenil Se stydím

Jarda

Nějaké detailnější fotky a informace mám přislíbené, takže hned jak budou, tak to sem pověsím je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2010 , 12:31   Citovat  

fotky sice ještě nemám, ale UP Úsměv
   Návrat  
beauty-spot je teď offline  beauty-spot
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 22:09   Citovat  

je inzerát stále aktuální????pokud ano šlo by zveřejnit více informací??(stav tachometru..interier..)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dvě Hondy na prodej
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina