Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledá se, kdo prevezme otěže za forum.honda-club.cz
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 17:10  Naposledy upravil 665+1 dne 31.1.2008 , 17:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

najde se člověk z řad H-C, kterej je schopnej převzit vývoj a operativu kolem fora H-C , já už jsem vyčerpan

s oblasti developmentu se jedna

tudy pokročilejší znalosti PHP, mysql, (d)HTML, sitovych principu a techonologii
tudy pokřačování v rozjetých částích jako je grafickej kabat, publikace článků, registrační system, uzivatelský profily, personifikace fora a jeho zobrazeni
tudy doplnění Pravidel, nastavení a využit skupin - opravnění

u operativy se jedna

tudy zalohovaní databaze
tudy komunikace ohledne provozu
tudy odpovídaní a rozfungovaní učtu lidem, kteří nejsou schopni vyplnit heslo atp
tudy komunikace a management moderatorů
tudy často obsahová stránka fora - moje honda, album, kalendar, SZ

velice je kladen duraz na schopnost komunikace a vyjadřování Chápeš!

nemusí vše umět jeden jedinec, ale navzajem se doplnovat vice lidi je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 17:13   Citovat  

665+1 napsal:

velice je kladen duraz na schopnost komunikace a vyjadřování Chápeš!

a pevný nervy...

P.S. Pupu NÉÉÉÉ!!!! Bueee Bueee Bueee Na vředy si zvykneš... Mrk
   Návrat  
Teri je teď offline  Teri
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 19:22   Citovat  

Neblázni, my toho taky máme kolikrát dost Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 19:25   Citovat  

hele přestaň blbnout tě chápu ale nech toho děláš to i pro mne a já za to stojím Lucy Lucy
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 19:34   Citovat  

mno,jestli to veme nekdo jinej,tak se to tu zborti rozhodne přátele
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 19:43   Citovat  

665plus1: pokud dostoji (zrejme Rada) tomu, ze jiz nebudu mit u nicku dve varovani, ktera jsou neopodstatnela a nepravem, tak krome technickych temat o nasich milaccich o me osobe nebudes nadale vedet..jako clen to balim..(viz muj dotaz "varovani2" ....tudiz ty odchazet neodchazej, budes tu mit jiz klid na svou vladu.. Happy jiz taky odesel, takze budes mit relativne klid.. OK
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:12   Citovat  

gizmi napsal:
665plus1: pokud dostoji (zrejme Rada) tomu, ze jiz nebudu mit u nicku dve varovani, ktera jsou neopodstatnela a nepravem, tak krome technickych temat o nasich milaccich o me osobe nebudes nadale vedet..jako clen to balim..(viz muj dotaz "varovani2" ....tudiz ty odchazet neodchazej, budes tu mit jiz klid na svou vladu.. Happy jiz taky odesel, takze budes mit relativne klid.. OK

vyřeš si to s tím,kdo ti "ublížil",tohle je na modrou kartu pořádnej výtlem My víme,že se cítíš ukřivděnej,ale nebuď jak malej a necpi to všude kde máš přístup,kámo přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:15   Citovat  

spoon napsal:
vyřeš si to s tím,kdo ti "ublížil",tohle je na modrou kartu pořádnej výtlem My víme,že se cítíš ukřivděnej,ale nebuď jak malej a necpi to všude kde máš přístup,kámo přátele

Už jsem mu jí dal...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:24   Citovat  

Hellborn: sakra tak kdyz neustale zamykate temata kde se snazim vyresit svuj problem tady, tak se snazim nejvetsimu vladci fora rict, at kuli me neodchazi a ze ja sam odejdu kdyz me odejme ty nesmyslna varovani.. Myslim ze to bylo k tematu a nikoho jsem neurazil.. Koukam ze se rada pekne vybarvuje.. To tu neni nikdo z vedeni, kdo by udelal poradek, vycistil me nesmyslna varovani,napsal me SZ ze se stalo a ja od te chvile uz nevlezu do cehokoliv co se klubu tyce krome temat o autikach? Vazne toho tu mam dost a rad bych to vyresil hned.. OK
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:26   Citovat  

wo co dééééé gizmi?? Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:30   Citovat  

gizmi napsal:
Hellborn: sakra tak kdyz neustale zamykate temata kde se snazim vyresit svuj problem tady, tak se snazim nejvetsimu vladci fora rict, at kuli me neodchazi a ze ja sam odejdu kdyz me odejme ty nesmyslna varovani.. Myslim ze to bylo k tematu a nikoho jsem neurazil.. Koukam ze se rada pekne vybarvuje.. To tu neni nikdo z vedeni, kdo by udelal poradek, vycistil me nesmyslna varovani,napsal me SZ ze se stalo a ja od te chvile uz nevlezu do cehokoliv co se klubu tyce krome temat o autikach? Vazne toho tu mam dost a rad bych to vyresil hned.. OK

a uvědomuješ si,že ho zesměšňuješ?Vládce fora..A proč by ti odebíral varování,když ti je před chvílí udělil?To by měl sám na sebe ukázat,já jsem trubka,neměl jsem mu to dávat?Bo proč by tu ta varování byla?Aby si každej dupnul,že je má neoprávněně a byla mu odejmuta?To tu ta pravidla o chování na webu vůbec nemusej být to mi hlava nebere
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:33  Naposledy upravil dark dne 31.1.2008 , 20:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

665+1 :

Musim rict, ze te docela chapu. Vim aspon priblizne, stejne jako par dalsich lidi, kolik stovek hodin casu si venoval stvoreni tohohle fora, a jeho udrzbe, upravam veci ktery si tu lidi vymrcovali a jeceli ze bez nich to bude stat za ... atd. Nehlede na preklady z EN, galerie, vsechny mozny pravidla atd atd atd.

Nikdo, NIKDO ti tu nebude mit za zly, kdyz to predas dal protoze mas svuj soukromej zivot a ten hodlas obcas venovat i jinejm vecem nez jsou Honda-related, a jednoznacne ti tu vsichni projevi diky tak jak to jen jde.

Alespon za mne je to dobrý je to dobrý je to dobrý !!!

Je skoda ze se tu par skupin lidi hada do krve, odchazi, chce se zalovat a buhvico vsechno jeste, ale tak to proste chodi.

Jestli to opravdu chces predat, je to v poradku a chapeme to.

.. jen doufam, ze ten co to bude udrzovat po tobe, bude mit nejen stejny znalosti, ale predevsim chut do prace.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:33   Citovat  

spoon napsal:
a uvědomuješ si,že ho zesměšňuješ?Vládce fora..A proč by ti odebíral varování,když ti je před chvílí udělil?To by měl sám na sebe ukázat,já jsem trubka,neměl jsem mu to dávat?Bo proč by tu ta varování byla?Aby si každej dupnul,že je má neoprávněně a byla mu odejmuta?To tu ta pravidla o chování na webu vůbec nemusej být to mi hlava nebere

tak tak OK OK
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:41   Citovat  

Pupu,prosim nedelej to,ja ted sice taky na forum taknak dlabu,kdyz se tady resi porad dokola veci,co by bylo nejlepsi vyresit predevcirem anebo banality,pripadne offtopic a prijde mi,ze to tady nejak zevsednelo,nicmene kdyz nevim,co s casem,tak se tady podivam a rad.
Pokud se na to necitis hned,dej si n-denni pauzu a uvidis,ze se ti bude styskat nejen po tom postuchovani Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:49   Citovat  

SPOON: ze me zamkl 2 diskuse..sam me tam delal OTcka..a nebyl schopen mi je procistit ? Ze do ted nebyl nikdo schopen me rict za co je mam (ta varovani) ... On sam me prez ICQ hodil vysvetleni ve stylu jineho rezimu sakra..to si to mam nechat libit? to tu neni nikdo kdo by pochopil ze ja jsem naprosto vklidu a zadam jen aby ulety tohoto cholerickeho cloveka nekdo odstranil a ja na oplatku necham uz klubove zalezitosti, protoze toho mam dost? Zadam snad tolik? Me je tento clovek jedno a necham ho byt..ale mohl by pochopit ze ta varovani by mohl stahnout.. ani u jednoho nemam duvod.. OK Jinak OK, pokud rikas ze ja se chovam spatne, tak at se vyjadri on, nebo zverejnim nas komplet rozhovor at vidite jak jedna tento pan OK
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:55   Citovat  

gizmi: to tu neni nikdo kdo by pochopil ze ja jsem naprosto vklidu a zadam jen aby ulety tohoto cholerickeho cloveka nekdo odstranil a ja na oplatku necham uz klubove zalezitosti, protoze toho mam dost?

Neverim svym ocim.... Tak to koukám!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 21:04   Citovat  

Neřekl jsem,že jednáš špatně,krom toho "vládce"...Sám jsem se tu jednou cítil dotčenej,ale s tím jedním z "mocných" jsme si pohučeli přes SZ,vyjasnili si to a je klid..Ostatní se tu nemuseli zabývat našemi myšlenkovými pochody,osočováním a následným uznáním a smírem..Pohoda :music:
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 21:14   Citovat  

spoon napsal:
Neřekl jsem,že jednáš špatně,krom toho "vládce"...Sám jsem se tu jednou cítil dotčenej,ale s tím jedním z "mocných" jsme si pohučeli přes SZ,vyjasnili si to a je klid..Ostatní se tu nemuseli zabývat našemi myšlenkovými pochody,osočováním a následným uznáním a smírem..Pohoda :music:

hmm tak takhle se to dělá a já vůl vždy mlčím a koukám pořádnej výtlem pořádnej výtlem offtopic
   Návrat  
Cubanito je teď offline  Cubanito
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 21:21   Citovat  

souhlasim s darkem OK
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 21:38   Citovat  

bezva jen tak dál , OK , ještě chvíli a zabalíme to komplet , všichni pujdem do :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):, skončíme s OS a bude klid.
gizmi v klidu nejsi ,klid vypadá jinak.Zajímavý,myslel jsem že vyřeší ta první karta a zatím sis vysloužil druhou.
P.S. rozumím dobře žes dal číst soukromou korespondenci Happymu ? to mi hlava nebere
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:04   Citovat  

Tak pokud 665+1 nema co z toho rozhovoru skrývat, může to dokazat ne?
A človek by mel byt nevinny pokud se mu nedokáže opak,ale ja jsem se nikde nedocetl
co Gizmi udělal.
Prvni možna nejaky stary incident- OK
Ale druhy kvuli tomu ze se shani proc ma prvni? pořádnej výtlem

665+1: Nehazej flintu do žita, najdi nejake lidi co ti s tím pomůžou, ne?
Ve více lidech to bude lip klapat a nebude toho moc na jednoho ne?

Honda
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:05   Citovat  

Tady se přesně ukazuje, že stačí vypustit jakýkoliv téma a to dosti "VÁŽNÉ" téma a zase se tu přihlásí náš malý uražený gizmi a to téma zahltí jen hádkama a osočováním. Lidi uvědomte si, že když s tím tady takový lidi jako 665+1, Daver, Mulder, Sopta, Hellborn praští tak to můžeme rozpustit a jít kecat na web seznamky???
A keci, že ty lidi (RADA) do toho šli dobrovolně a tak musí skousnout kritiku tak to může být sice pravda, ale kritika vypadá trochu jinak. Tohle je jak hon na čarodejnice...ještě nás hoďte na hranici a upalte...to bude SUPER! Myslím, že momentální rada to dotáhne k novým volbám (možná) a pak si zvolíte novou RADU. ale jsem zvědavej kdo to bude po tomhle dělat.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:11   Citovat  

TargaMan napsal:
Tady se přesně ukazuje, že stačí vypustit jakýkoliv téma a to dosti "VÁŽNÉ" téma a zase se tu přihlásí náš malý uražený gizmi a to téma zahltí jen hádkama a osočováním. Lidi uvědomte si, že když s tím tady takový lidi jako 665+1, Daver, Mulder, Sopta, Hellborn praští tak to můžeme rozpustit a jít kecat na web seznamky???
A keci, že ty lidi (RADA) do toho šli dobrovolně a tak musí skousnout kritiku tak to může být sice pravda, ale kritika vypadá trochu jinak. Tohle je jak hon na čarodejnice...ještě nás hoďte na hranici a upalte...to bude SUPER! Myslím, že momentální rada to dotáhne k novým volbám (možná) a pak si zvolíte novou RADU. ale jsem zvědavej kdo to bude po tomhle dělat.....

Crxmann s tím už praštil, takže "doplňující volby" budou muset být. Kolik lidí se bude doplňovat se uvidí... Na moje "privilegované a nadřazené" postavení v komisi určitě. Dodělám, co jsem slíbil a hledejte si jinýho právníka! Fakt mě to už se.re!!! Prosím, o modrou!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:13   Citovat  

dejtemi klidně modrou nebo co já vím aspoň budu in.. ale gizmi nezlob se namne ale jdi už do háje pořád budeš mlejt svou já osobně se divím že se tebou stale nikdo diskutuje já osobně už bych tebe a spol mít možnost uzamknul vám sem přístup do celeho fora a vyhodil vás z clubu dkonce bych vám i za předešlí roky co jste platili vrátil ty dvě stovky diky kterým se tu bránite a snažite se to tu zničit on by byl pak od vás klid nikoho to už nezajímá jediny kdo to řeší ste vy normální buraní ale co by člověk mohl čekat ....... a klidně to vem osobně mne to je fuk jsi jen člen s ktrým nepotřebuji udržovat kontakt nebo tak něco
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:14   Citovat  

OK A to je přesně ono....každej dodělá co má a sekne stím...
Vidím to na poslední vysvětlení všeho hnusu a řadím se taky mezi řadové členy..... OK
Když jde RADA ke dnu tak s čistým štítem!!!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:32   Citovat  

kojak napsal:
dejtemi klidně modrou nebo co já vím aspoň budu in.. ale gizmi nezlob se namne ale jdi už do háje pořád budeš mlejt svou já osobně se divím že se tebou stale nikdo diskutuje já osobně už bych tebe a spol mít možnost uzamknul vám sem přístup do celeho fora a vyhodil vás z clubu dkonce bych vám i za předešlí roky co jste platili vrátil ty dvě stovky diky kterým se tu bránite a snažite se to tu zničit on by byl pak od vás klid nikoho to už nezajímá jediny kdo to řeší ste vy normální buraní ale co by člověk mohl čekat ....... a klidně to vem osobně mne to je fuk jsi jen člen s ktrým nepotřebuji udržovat kontakt nebo tak něco

víš co Kojaku celý je to o tom, že když jsem začínali s HondaClubem tak nás bylo jen pár nadšenců, který se znali. Měli jsme hodně společného a měli jsme nadšení něco dělat..ukázat. Byli jsme šťastný, že se rodina H rozrůstá a je nás čím dál víc. Pořád jsem tvrdil a stále tvrdím, že mám cca 30 dobrejch známejch, který když poprosím o pomoc tam mi pomůžou. Problém je ta hrozná masa lidí co se nezná a co má silnou hubu jen přes net. Neznají naše pohnutky a nezažili to co my!!!! nevědí to co my...a i když jim budeme polopatě vysvětlovat vše tak to stejně nepochopí.
Byly tokrásný časy...užili jsme si to...ale teď je tomu konec....nemáme na to sílu, čas a hlavně chuť!
Honda je můj život, ale ten čas bude teď víc potřebovat moje rodina.....
Podívej se na zářný příklad klubu H-fans..tam se to taky rozjelo do rozměrů, který už nikdo nezvládal...jak to dopadlo? prostě se všichni členi vyházeli a klub se zrušil! A bohužel tady to spěje stejnou cestou. Když nás na tohle kluci z H-fans (naši kamarádi) upozorňovali, myslel jsem, že nám se to nestane....ale je to asi normální a zákonitý vývoj. Když dáš lidem moc tak toho zneužijí. Tady by to mohlo jedině fungovat na principu království! Ale i to není ono...
Prostě dokovaď se lidi znali osobně tak se to dalo..teď se to už nedá... papa
   Návrat  
vlastič je teď offline  vlastič
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:39   Citovat  

to mi hlava nebere co to tady tak na tejden vypnout aby si každý uvědomil o co přijde Cooo???
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:39   Citovat  

TargaMan napsal:
víš co Kojaku celý je to o tom, že když jsem začínali s HondaClubem tak nás bylo jen pár nadšenců, který se znali. Měli jsme hodně společného a měli jsme nadšení něco dělat..ukázat. Byli jsme šťastný, že se rodina H rozrůstá a je nás čím dál víc. Pořád jsem tvrdil a stále tvrdím, že mám cca 30 dobrejch známejch, který když poprosím o pomoc tam mi pomůžou. Problém je ta hrozná masa lidí co se nezná a co má silnou hubu jen přes net. Neznají naše pohnutky a nezažili to co my!!!! nevědí to co my...a i když jim budeme polopatě vysvětlovat vše tak to stejně nepochopí.
Byly tokrásný časy...užili jsme si to...ale teď je tomu konec....nemáme na to sílu, čas a hlavně chuť!
Honda je můj život, ale ten čas bude teď víc potřebovat moje rodina.....
Podívej se na zářný příklad klubu H-fans..tam se to taky rozjelo do rozměrů, který už nikdo nezvládal...jak to dopadlo? prostě se všichni členi vyházeli a klub se zrušil! A bohužel tady to spěje stejnou cestou. Když nás na tohle kluci z H-fans (naši kamarádi) upozorňovali, myslel jsem, že nám se to nestane....ale je to asi normální a zákonitý vývoj. Když dáš lidem moc tak toho zneužijí. Tady by to mohlo jedině fungovat na principu království! Ale i to není ono...
Prostě dokovaď se lidi znali osobně tak se to dalo..teď se to už nedá... papa

chápu vaše jednání já osobně bych to nevydržel pro mne jste jedničky ale kvuli třem lidem Cooo??? Cooo??? proč to mi hlava nebere ale stojím za vámi vás znám aspoň osobně OK a hlavně pro mne máte důvěru a není důvod proč vám nevěřit číst umím a nic stoho co tu pišou nemá se stávají ci radou nic společnýho ani stím to forem tak proč to odnášíte vy to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:46   Citovat  

Jo a ještě když tady někdo tvrdí, že jsme nějaký ¨"nad lidi" a že se chováme jako by nám to patřilo...
Tak ti můžu říct, že se tak trochu cítím.....po tom všem co tomu člověk obětoval (a to já jsem proti klukům tomu tolik nedal) tak mám tak nějak vnitřně pocit, že mám větší právo o něčem rozhodovat.... pak ti přijde člen, ketrý je členem 5hodin a začne řešit něco o čem si přeečetl pár nesmyslnejch řádků v diskuzi...pak mám normálně chuť mu poslat 200Kč zpět a vyloučit ho bez lítosti z klubu!
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:51   Citovat  

Nevim jak ostatní, ale já poslední dobou tu čtu jen samé problémy co se klubu týče a už mě to fakt nebaví. Jsou tu lidi, kteří se o klub starají a dělá jim radost když je člověk pochválí za to co udělali pro klub nebo co vylepšili pro většinu členů.Byl bych rád kdyby jste se VY v RADĚ drželi svých míst, protože jste tam spravně a děláte práci kterou většina z nás ocení a těch pár lidí co jen melou pantem a dělají chytráky a při tom nic nenavrhnou, tak ty prosím ignorujte.
PUPU ty to nevzdávej a neházej flintu do žita, jsi člověk který HODNĚ hnul s DISKUZÍ a troufám si říct, že patří mezi nejlepší co jsem zatim viděl. Jsem hrdej na to že jsem členem honda-clubu, už jen kvůli lidem,akcím od Oseka až po ValMez .... prostě takový vymoženosti si nemůže dovolit kdejaký klub!
Lidi, uvědomte si, že chodíte na slušnej klub, který dělá vše proto aby pomohl Vám vlastníkům Hond a aby jste si tady pokecali a nikoho nezajímá že jste se blbě vyspali atd....!!!!!! A co se příspěvku týče tak je nemusíte platit nikdo Vám je nenutí ale v tu chvíli přicházíte o jakýkoliv slevy na servis či díly a vstupy na srazy, pokud nechcete tak nechtějte, nikdo Vám to nenutí!!!!!!

přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledá se, kdo prevezme otěže za forum.honda-club.cz
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina