Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 19 z 333
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 23:01   Citovat  

czerniik napsal:
Zdravím všechny hondaře. Po letech tichého závidění všem majitelům těchto velmi zábavných aut přemýšlím o koupi Hondy Accord 2.0VTEC. Určitě by bylo lepší koupit ji od někoho osobně, než z bazaru, nicméně tady na honda-clubu jsem skoro žádnou nenašel a tak jsem se kouknul na sauto.cz, abych zjistil, jak se věci vlastně mají Úsměv
Narazil jsem na tenhle kousek a chci vás poprosit o radu, jestli má vůbec cenu se na něj jet podívat. Jde mi hlavně o poměr cena/rok výroby/naj. km/dojmy z fotek atd, takže vlastně všechno Velmi šťastný . Mně osobně se zdá ta cena docela nízká, ale jinak auto velmi hezké Úsměv
Samozřejmě uvítám i zkušenosti s tímhle modelem, popř. motorem.

Předem děkuji a tady už je ten odkaz: tudy odkaz

A pokud sem tohle téma nepatří, tak se omlouvám a příště se polepším Mrk

ja ted zvazuju prodej toho svyho Úsměv mam ho rad a porad nevim jestli prodat a koupit neco jinyho nebo ne Smutný
info zde tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 8:17   Citovat  

czerniik: ten se prodává už hodně dlouho tak nevím jestli to je top stav (prodával se už když jsem kupoval Accorda já v dubnu).
   Návrat  
czerniik je teď offline  czerniik
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 9:24   Citovat  

Robik napsal:
czerniik: ten se prodává už hodně dlouho tak nevím jestli to je top stav (prodával se už když jsem kupoval Accorda já v dubnu).

Tak to asi o něčem vypovídá, nicméně kdybych jel někdy do Brna, tak se tam stavím a aspoň jim spálím trochu benzínu HaHaaa

Jinak, kdyby někdo věděl o nějakém 6G Accordu 2.0 na prodej, tak budu vděčný za každé info Mrk

Zatím díky za reakce.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 9:46   Citovat  

osiris napsal:
ja ted zvazuju prodej toho svyho Úsměv mam ho rad a porad nevim jestli prodat a koupit neco jinyho nebo ne Smutný
info zde tudy odkaz

Škoda, že je tam ten černý pás na prazích a nárazníku - to se mi moc nelíbí to mi hlava nebere Ale každý máme jiný vkus Úsměv

Nicméně auto je jinak pěkné a jde vidět, že se o něj staráš a mně pomalu začíná vrtat hlavou, jestli bych se na něj neměl mrknout, než ho někdo koupí...

Mimochodem, mám pocit, že při startu Boeingu 747 naměřili hluk nějakých 120db Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 10:05   Citovat  

czerniik napsal:
Zdravím všechny hondaře. Po letech tichého závidění všem majitelům těchto velmi zábavných aut přemýšlím o koupi Hondy Accord 2.0VTEC. Určitě by bylo lepší koupit ji od někoho osobně, než z bazaru, nicméně tady na honda-clubu jsem skoro žádnou nenašel a tak jsem se kouknul na sauto.cz, abych zjistil, jak se věci vlastně mají Úsměv
Narazil jsem na tenhle kousek a chci vás poprosit o radu, jestli má vůbec cenu se na něj jet podívat. Jde mi hlavně o poměr cena/rok výroby/naj. km/dojmy z fotek atd, takže vlastně všechno Velmi šťastný . Mně osobně se zdá ta cena docela nízká, ale jinak auto velmi hezké Úsměv
Samozřejmě uvítám i zkušenosti s tímhle modelem, popř. motorem.

Předem děkuji a tady už je ten odkaz: tudy odkaz

A pokud sem tohle téma nepatří, tak se omlouvám a příště se polepším Mrk

Velmi dobrej stav se píše u všech aut a stejně do toho budeš muset něco investovat Mrk Tenhle je vzhledem k roku výroby poměrně drahej. Dost se mi nelíbí ten kryt airbagu u řidiče a spolujezdce, vypadá to, že už letěly ven a s opravou se nikdo moc nemazlil. Když vydržíš, tak za cca 6 týdnů budu prodávat toho svýho, cenu plánuju nastavit kolem 50.000 s tím, že mě to auto před necelým rokem stálo 85.000 a přes 30.000 jsem za tu dobu dal do servisu, takže už je tam mrtě věcí hotovejch.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 10:13   Citovat  

czerniik napsal:
Škoda, že je tam ten černý pás na prazích a nárazníku - to se mi moc nelíbí to mi hlava nebere Ale každý máme jiný vkus Úsměv

Nicméně auto je jinak pěkné a jde vidět, že se o něj staráš a mně pomalu začíná vrtat hlavou, jestli bych se na něj neměl mrknout, než ho někdo koupí...

Mimochodem, mám pocit, že při startu Boeingu 747 naměřili hluk nějakých 120db Velmi šťastný

cerny prahy, listy a zrcatka ma kazdej predfacelift Smutný a ten cernej predni lip je cernej protoze jsem cekal az sezenu ten zadni a dam je do barvy najendou, je to asi na 4 sroubech, neni problem ho sundat a dat bez toho, z auta muzu cokoliv sundat a nandat podle pozadavku, treba na vyfuk mam uz 2 zajemce.... prijed se podivat, za to nic nedas, akorat ja furt nevim jestli hoi prodat chci Velmi šťastný
... jak vidis v moji garazi v aute je nainvestovano 70 000 za posledni rok
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 11:36   Citovat  

Střelec napsal:
Velmi dobrej stav se píše u všech aut a stejně do toho budeš muset něco investovat Mrk Tenhle je vzhledem k roku výroby poměrně drahej. Dost se mi nelíbí ten kryt airbagu u řidiče a spolujezdce, vypadá to, že už letěly ven a s opravou se nikdo moc nemazlil. Když vydržíš, tak za cca 6 týdnů budu prodávat toho svýho, cenu plánuju nastavit kolem 50.000 s tím, že mě to auto před necelým rokem stálo 85.000 a přes 30.000 jsem za tu dobu dal do servisu, takže už je tam mrtě věcí hotovejch.

Tak tenhle se mi líbí víc jak ten Osirisův (nic ve zlém, je to jen o barvě Úsměv ). Teď je otázka, v jakém stavu máš motor, spojku, převodovku, brzdy atd. Přece jen už má nalítáno daleko víc, než Osirisův, nebo ten z bazoše. Samozřejmě nečekám, že za ty prachy koupím auto ve stavu jako z fabriky Úsměv Zatím na to nespěchám, takže bych určitě počkal a do té doby se na to třeba přijel kouknout Mrk

Pokud máš možnost, tak bych uvítal ještě pár fotek třeba na mail: czerniik@gmail.com

Zatím díky papa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 11:40   Citovat  

osiris napsal:
cerny prahy, listy a zrcatka ma kazdej predfacelift Smutný a ten cernej predni lip je cernej protoze jsem cekal az sezenu ten zadni a dam je do barvy najendou, je to asi na 4 sroubech, neni problem ho sundat a dat bez toho, z auta muzu cokoliv sundat a nandat podle pozadavku, treba na vyfuk mam uz 2 zajemce.... prijed se podivat, za to nic nedas, akorat ja furt nevim jestli hoi prodat chci Velmi šťastný
... jak vidis v moji garazi v aute je nainvestovano 70 000 za posledni rok

Ten výfuk bych i přes jeho bezesporu kvalitní sound musel sundat, jelikož nerad provokuji okolí Velmi šťastný
Asi naplánuju výlet do Prahy a stavil bych se na čučku Úsměv Jestli si to ovšem do té doby opravdu nerozmyslíš Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 11:56   Citovat  

czerniik napsal:
Tak tenhle se mi líbí víc jak ten Osirisův (nic ve zlém, je to jen o barvě Úsměv ). Teď je otázka, v jakém stavu máš motor, spojku, převodovku, brzdy atd. Přece jen už má nalítáno daleko víc, než Osirisův, nebo ten z bazoše. Samozřejmě nečekám, že za ty prachy koupím auto ve stavu jako z fabriky Úsměv Zatím na to nespěchám, takže bych určitě počkal a do té doby se na to třeba přijel kouknout Mrk

Pokud máš možnost, tak bych uvítal ještě pár fotek třeba na mail: czerniik@gmail.com

Zatím díky papa

Brzdy jsou dělané komplet nové, spojka drží-tuhá-bez problémů, stejně tak převodovka. Motoricky taky ok. Až bude hezky, tak udělám fotky a určitě tady bude v bazaru téma. Jsou dělaný komplet rozvody, brzdy, přední tlumiče, stabíky, nová baterka, atd., ještě bych se doma musel kouknut do faktur. Taky se chystám udělat čepy řízení. Veškerá výbava vč. digiklimy funkční. Auto má teda kosmetický vady, ještě bych to všechno nafotil. U Hondy km nebývají problém a tahle hodnota je u pomalu 12 let starýho auta ještě ok. Aspoň to 100% sedí i podle VIN z Hondy, žádná stáčečka, jako vidím u Accordů často v inzerci - najeto dle inzerátu 200tkm a podle VIN zjistíš, že to má 400tkm... Myslím, že za ty peníze, za který to plánuju prodat, je to hodně ok. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 12:04   Citovat  

czerniik napsal:
Ten výfuk bych i přes jeho bezesporu kvalitní sound musel sundat, jelikož nerad provokuji okolí Velmi šťastný
Asi naplánuju výlet do Prahy a stavil bych se na čučku Úsměv Jestli si to ovšem do té doby opravdu nerozmyslíš Mr. Green

ten ti klidne sundam, ve sklepe mam nechanej ten original, prijed kdy chces, doma jsem defakto porad. muj telefon je 774 911 406
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 13:52   Citovat  

Střelec napsal:
Brzdy jsou dělané komplet nové, spojka drží-tuhá-bez problémů, stejně tak převodovka. Motoricky taky ok. Až bude hezky, tak udělám fotky a určitě tady bude v bazaru téma. Jsou dělaný komplet rozvody, brzdy, přední tlumiče, stabíky, nová baterka, atd., ještě bych se doma musel kouknut do faktur. Taky se chystám udělat čepy řízení. Veškerá výbava vč. digiklimy funkční. Auto má teda kosmetický vady, ještě bych to všechno nafotil. U Hondy km nebývají problém a tahle hodnota je u pomalu 12 let starýho auta ještě ok. Aspoň to 100% sedí i podle VIN z Hondy, žádná stáčečka, jako vidím u Accordů často v inzerci - najeto dle inzerátu 200tkm a podle VIN zjistíš, že to má 400tkm... Myslím, že za ty peníze, za který to plánuju prodat, je to hodně ok. OK

Vypadá to na super nabídku OK Už se těším na ty fotky a uvidíme Úsměv
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 13:54   Citovat  

Střelec: abych to upravil na pravou míru, k těm kilometrům, pokud auto nebylo servisováno v autorizovaném servisu Honda (jako bylo v mojem případě -> Honda Brno), tak ty kilometry neověříš, nemáš podle čeho.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 14:03   Citovat  

Robik napsal:
Střelec: abych to upravil na pravou míru, k těm kilometrům, pokud auto nebylo servisováno v autorizovaném servisu Honda (jako bylo v mojem případě -> Honda Brno), tak ty kilometry neověříš, nemáš podle čeho.

to je pravda, nicméně většina jich do Hondy opravdu jezdila, alespoň ze začátku první roky. Jsou tam vidět i km průběhy při opravě různých věcí. Moje byla dle VIN v autorizáku naposled před necelýma 2 rokama a tehdá měla najeto 210tkm. Jelikož já s ní za ten necelej rok co jí mám najel 25.000km, tak to odpovídá tomu, že minulej majitel jezdil cca stejně často, jako já. Už jsem ale viděl i udávaný km 200tis s tím, že po vyjetí VIN jsem zjistil, že už před 5 rokama (!) to mělo najeto 270tkm Tak to koukám! a pochybuju, že to auto 5 let stálo.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 14:13   Citovat  

Honda Accord 6g 2.0 byla první Honda,co jsem před 7lety řídil (a hned bylo jasno,co za značku auta). kamrád si jí koupil od svého šéfa s 250tis.km. Když jsem s ním naposled mluvil (loni Se stydím ),tak měla hodně přes 400tis.km a pouze s výměnou spotřebního materiálu (kastle a motor bez větších problémů - motor baštil víc oleje,ale při tech km a Vtecu se není čemu divit, v interiéru pár věcí vrže)

Kdy už Češi přestanou koukat na km a budou se dívat na stav, servisní hitorii atd.? to mi hlava nebere
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 19:14   Citovat  

Držím palce aby jsi prodal ale když jsi do toho během roku dal tolik peněz,asi bych si to fakt ještě rozmyslel.(já ho vlastním již skoro 5 let).Není to žádnej sporták,to je jasný ale i tak na silnici konkuruje dnes ještě spoustě autům bez pochyb a to jezdím hodně často.Ale kdyby jsi ho případně prodal bez lízátka,měl bych určitě zájem.
To co jsi do něj dal ocení hondař,ale klasickej laik těžko.,proto bych šel bez těch doplnku s cenou dolů a uvidíš že je pak jednotlivě prodáš mnohem lépe. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 21:57   Citovat  

needs napsal:
Držím palce aby jsi prodal ale když jsi do toho během roku dal tolik peněz,asi bych si to fakt ještě rozmyslel.(já ho vlastním již skoro 5 let).Není to žádnej sporták,to je jasný ale i tak na silnici konkuruje dnes ještě spoustě autům bez pochyb a to jezdím hodně často.Ale kdyby jsi ho případně prodal bez lízátka,měl bych určitě zájem.
To co jsi do něj dal ocení hondař,ale klasickej laik těžko.,proto bych šel bez těch doplnku s cenou dolů a uvidíš že je pak jednotlivě prodáš mnohem lépe. Úsměv

tak jako tak na tom tratim, auto neni vratna investice, mam ho rad, ale potrebuju ( chci) neco zabavnyho Úsměv a nabizim ho jen tady protoze vim ze jinde bych s touhle cenou nemel sanci protoze by ji "nepochopili"
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 13:19   Citovat  

osiris napsal:
ten ti klidne sundam, ve sklepe mam nechanej ten original, prijed kdy chces, doma jsem defakto porad. muj telefon je 774 911 406

Hned jak budu vědět, jak to mám s časem, tak se ti ozvu. Snad se do té doby neprodá. Zatím díky Úsměv
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 20:36   Citovat  

Jorgensen napsal:
Mám dotaz pánové, snad to tu nezasvinim nějakým zbytečným vláknem Velmi šťastný Mám dvoulitra a občas při akceleraci mi to kolem 2500ot. škubne jakoby otáčkama nahoru jak turboefekt HaHaaa , nevim jak to popsat:-D ale ne pokaždý... je to normální nebo nevíte čím by to mohlo bejt? Zkusim nový svíce, filtry... ještě dotaz včera se mi rozsvítila kontrolka motoru Ble díky za případný rady nebo narážky že jsem uplně dementní že se na takovýhle věci ptám Se stydím

// Tak měněny svíčky filtry lambda sonda a nic, tak jsem zajel přímo do Hondy servisu na diagnostiku a pani na příjmu oprav mi řekla že mám málo oleje? Tak to koukám! Tak to koukám! den po tom co jsme měnili olej??? chybu asi vymázli jelikož kontrolka motoru nesvítí, oleje mám dost tak to nechápu.... s technikem jsem ani neměl možnost mluvit no jako špatná zkušenost s origo servisem... "Honda autogarant forte Chodov" hodně špatný...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 20:41   Citovat  

A ještě jedna věc: na moji otázku že když je málo oleje tak snad se rozsvítí kontrolka tlaku oleje "olejnička" a né kontrolka motoru, mi pani řekla: "to víte V-TEC motory to maj takhle... šuk ... podle mě to napíchnou na komp akorát vymažou chybu a sdělej podobnej nesmysl jako mně.... Ble
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 21:00   Citovat  

Tak o tom som teda nepocul,ze by sa rozsvietila ak je malo oleja namiesto olejnicky kontrolka motora,to je nejaka kravina. Tak to koukám!
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 22:03   Citovat  

Jelikož tyhle motory žerou olej,mohlo jim to hlásit poruchu funkce vtec,která se projeví při nízkém tlaku oleje,což se mi stalo. Ale ta chyba tam mohla být delší dobu, k vůli ní kontrolka nesvítí. Spíše bych to viděl na ucpaný egr okruh a lištu,případně samotný egr ventil, pokud teda neodešly lambdy.

Taky mi to zaíná cukat při akceleracci z nízkých toček, na servisní kampani na podzim to nechám vyšetřit... Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 22:42   Citovat  

kdyz jsem mel malo oleje tak se rozsvitila kontrolka motoru -> malo tlaku pro vtec a omezovac sem mel na 4500 Úsměv
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 6:18   Citovat  

Tak s tym som este neprisiel do kontaktu,lebo som oleja nemal nikdy tak malo,aby sa mi to rozsvietilo. Úsměv
   Návrat  
DRV_Alien je teď offline  DRV_Alien
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 14:31  Naposledy upravil DRV_Alien dne 21.9.2010 , 14:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jorgensen napsal:
// Tak měněny svíčky filtry lambda sonda a nic, tak jsem zajel přímo do Hondy servisu na diagnostiku a pani na příjmu oprav mi řekla že mám málo oleje? Tak to koukám! Tak to koukám! den po tom co jsme měnili olej??? chybu asi vymázli jelikož kontrolka motoru nesvítí, oleje mám dost tak to nechápu.... s technikem jsem ani neměl možnost mluvit no jako špatná zkušenost s origo servisem... "Honda autogarant forte Chodov" hodně špatný...

Filtre, sviecky, lambda...zbytocne vyhodene prachy. Naviac v znackovych servisoch nepracuju mechanici ale len vymienaci dielov pretoze ty ludia su tam uuuuuplne tupi. Cest vynimkam. Nech ti daju spravu co vsetko na tom aute robili a co nasli... Ked mas malo oleja pre funkciu motora tak sa nerozsvieti kontrolka motora ale mazania. Hento mohlo mat spojitost s VTECom, nech ti povedia kod chyby ktory ta kontrolka motora signalizovala. Ale zase den povymene oleja je to kravina.

Ja som raz mal tolko malo oleja ze som ledva omocil tu odmerku oleja a ziadna kontrolka motora ani mazania sa mi nerozsvietila a vsetko slapalo aj VTEC. Takze to by si tam musel mat asi nieco pod 2 litre aby sa nezapinal VTEC.

Najlepsie v takychto pripadoch sa spojit s niekym kto ma SCANGAUGE na zistenie kodu chyby a potom patrat dalej podla manualu a nie platit nehorazne peniaze neschopnym dementom v znackovych servisoch ktorych hlavnym cielom je pomenit co najviac dielov a tym samozrejme co najviac zarobit. Ale samozrejme chybu neodstrania...
   Návrat  
DRV_Alien je teď offline  DRV_Alien
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 14:35   Citovat  

Jorgensen napsal:
A ještě jedna věc: na moji otázku že když je málo oleje tak snad se rozsvítí kontrolka tlaku oleje "olejnička" a né kontrolka motoru, mi pani řekla: "to víte V-TEC motory to maj takhle... šuk ... podle mě to napíchnou na komp akorát vymažou chybu a sdělej podobnej nesmysl jako mně.... Ble

Tak by som jej tam vynadal jak za tym stolom sedi ze trepe o niecom comu vobec nerozumie a ze nech da okamzite vypoded lebo robi nieco comu sa vobec nerozumie a podal by som okamzite staznost s presnymi menami na ceske zastupenie Hondy...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 8:55   Citovat  

No jako bohužel neměl jsem možnost s tim dementem co si řiká mechanik mluvit Tak to valím bulvy Jsou to košťata já vim, jel jsem tam jen kůli tý diagnostice at mi zjistěj chybu a kámoš by to spravil (bohužel nemá program na Hondy)..... Podle mě majitel předemnou poslední rok to s tou výměnou oleje nepřeháněl, půl roku to stálo, tak se to hold ted rozsvítilo... Každopádně ted už to nesvítí má novej filt olej atd... tak snad se to vzpamatovalo.... kouř
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:10   Citovat  

co ACCORD a LPG?Mate nekdo nejake zkusenosti?Premyslim nad sekvencnim vstrikovanim.Tata ho ma v nissanu a nemuze si vynachvalit.

Diky za rady a postrehy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:11   Citovat  

David.306 napsal:
co ACCORD a LPG?Mate nekdo nejake zkusenosti?Premyslim nad sekvencnim vstrikovanim.Tata ho ma v nissanu a nemuze si vynachvalit.

Diky za rady a postrehy

použij hledat, threadu ohledně LPG je tu dost...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 10:31   Citovat  

Pro pány, kteří mi tady nabízeli své Accordy: je mi líto, koupě auta je zatím v nedohlednu, protože se objevily nějaké přednější výdaje Ble . Tímto se omlouvám za zbytečný poplach a přeju bezproblémový prodej Mrk

...a sorry za "tak trošku" offtopic ...
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 10:22   Citovat  

Chlapi prodavam indiglo budiky, mel by nekdo zajem?A taky chromovy krouzky kolem budiku.
Kdyby mel nekdo zajem tak SZ cena budiku aktualne 800 a chrom krouzky 400
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina