Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
2. Honda Prelude Sraz: 2010
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 20
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 17:32   Citovat  

plisa napsal:
Majkle a když tak koukám na ty výsledky slepýho a normálního slalomu, tak když sme spolu, tak nemáme konkurenci, ale jak je každej sám, tak je to bída pořádnej výtlem

Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 17:34   Citovat  

Riccardo napsal:
No právě, já jsem pak nestíhal navigovat. Než jsem stačil zareagovat tak jsi byl fuč Velmi šťastný

RICCARDO ty bejku jeden bylo to dobry Velmi šťastný přátele
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 19:02   Citovat  

plisa napsal:
tak mám konečně chvilku čas, abych napsal svoje dojmy ze srazu Úsměv na preludářskym srazu sem byl poprvý a doufám že ne naposled, protože to byl moc povedenej srázek je to dobrý žádnej spěch, žádnej stres, v pohodě lidi a i to počasí nám vcelku přálo Úsměv navíc sem tam našel i trochu inspirace pro další úpravy OK jen škoda, že se víc lidí nezapojilo do sprintů, protože sem si chtěl vyzkoušet, jak na tom sem. sice sem si dva zkusil, ale proti Majklovy P4G (kterej ty sprinty jezdí a preludku má na to i lehce poladěnou) a ReNovy (bez komentáře Velmi šťastný ) sem se vůbec nechytal... ale co bych taky mohl čekat, když to byli moje první sprinty v životě a ještě k tomu na 18" kolech Úsměv na závěr určitě patří veliké díky mega1 za zprostředkování letiště a organizaci srazu přátele

Majkle a když tak koukám na ty výsledky slepýho a normálního slalomu, tak když sme spolu, tak nemáme konkurenci, ale jak je každej sám, tak je to bída pořádnej výtlem
s tebou sem chtel taky dat rec ale sem snad byl slepej protoze doma sem na fotkach zjistij ze si stal hned vedle me zmatenej skoda
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 19:05   Citovat  

ReNo napsal:
Kdo vítězem se stává?
Opravdu ten co vyhrává?

Lucy
ten co ze sebe dělá šaška evidentně
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 19:35  Naposledy upravil Maximus dne 21.9.2010 , 20:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rozhodl jsem se vlozit video ktere je toceno mobilem Tak to valím bulvy takze kvalita spatna nicmene jsou zaznamenany vsechny obludy,omluvte muj trapny komentar video nebylo urceno na web diky přátele Velmi šťastný
tudy odkaz
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 20:00   Citovat  

Srazík byl super Preludí bando. OK Účast z prvního ročníku byla překonána, což je taky dobrý. Ukázaly se tam hooooodně zajímavý kousky. No a někteří už ví, že příště si musí vzít košík a kapesní atlas hub. Velmi šťastný Už teď se těším na 3tí pokračování. Jinak kolik jste měli natočeno km? Kdo vyhraje kilometrovou soutěž bez nároku na cenu? Úsměv Jo a mex se budu snažit dokopat k brzkému zveřejnění fotek. to mi hlava nebere
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 20:07   Citovat  

Sraz super OK .jen jsme chvilu hledali to letiste.najeli jsme neco kolem 300km.jinak za Lubou uz nejdu.cestou zpet byla jeho cestovni rychlost v 2.0 Prelude +-190.nejaky fotky mam ale kvalita nic moc.(iphone Se stydím
   Návrat  
Loky666 je teď offline  Loky666
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 20:13   Citovat  

Maximus napsal:
rozhodl jsem se vlozit video ktere je toceno mobilem Tak to valím bulvy takze kvalita spatna nicmene jsou zaznamenany vsechny obludy,omluvte muj trapny komentar video nebylo urceno na web diky přátele Velmi šťastný tudy odkaz
ty BEJKU mazec komentar meetallll OK v sobotu se mi pripomen Úsměv
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2010 , 9:31   Citovat  

prelude2.0i napsal:
s tebou sem chtel taky dat rec ale sem snad byl slepej protoze doma sem na fotkach zjistij ze si stal hned vedle me zmatenej skoda

ty si tam byl taky? tak to je fakt škoda Smutný já měl za to, že tam někdo říkal, že nedorazíš, ale třeba sem to jen špatně pochopil... tak se snad potkáme někde jinde na srazu

jinak co se týče těch najetejch kilometrů, tak já měl po příjezdu domů tušim 897km, ale mě určitě diskvalifikujete za to, že sem vyrážel už ve čtvrtek a měl sem menší výlet po vysočině Velmi šťastný jinak kdybych bral cestu domov-letiště-domov, tak by to bylo zhruba 500km
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2010 , 10:06   Citovat  

Maximus napsal:
rozhodl jsem se vlozit video ktere je toceno mobilem Tak to valím bulvy takze kvalita spatna nicmene jsou zaznamenany vsechny obludy,omluvte muj trapny komentar video nebylo urceno na web diky přátele Velmi šťastný
tudy odkaz

Komentář SUPER !! To mně fakt dobře pobavilo Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2010 , 18:49   Citovat  

Blur napsal:
ten co ze sebe dělá šaška evidentně
hele nechces fejfuk?ten by ti tam sedel Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
ramiza je teď offline  ramiza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 11:16   Citovat  

kde jsou všechny fotky? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 12:45   Citovat  

ramiza napsal:

na předešlé stránce
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 14:09   Citovat  

ramiza napsal:

Co jsem nafotil já, to dnes vystavím někde na webu. Pokud jde o videa ze slepeckého slalomu, tak to se pokusím dát někam taky ...

Už tady někdo dával odkaz na své fotky. Navrhuju tyto odkazy dát do prvního příspěvku.
   Návrat  
ramiza je teď offline  ramiza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 14:58   Citovat  

Riccardo napsal:
Co jsem nafotil já, to dnes vystavím někde na webu. Pokud jde o videa ze slepeckého slalomu, tak to se pokusím dát někam taky ...

Už tady někdo dával odkaz na své fotky. Navrhuju tyto odkazy dát do prvního příspěvku.

díky, pošli pak odkaz Úsměv
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:45   Citovat  

Riccardo napsal:

kouř

HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 21:24   Citovat  

Odkaz na fotky a videa: tudy odkaz
V této chvíli se tam ještě nahrávají videa, počítám že to bude hotové někdy v noci.
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 21:50   Citovat  

Fotecky jsou hezke.Chvalim Úsměv A tady jsem si dovolil dat svoje video moji preludky a sve prace.Nekomu ze zacatku poripadala oprava zbytecna ale pokud to auticko chcete udelate vse.Vysledet je takovy... Úsměv Delal jsem na ni pul roku Se stydím Dalsi video se chysta prez zimu Tap 2. Motor Se stydím Úsměv Tak drzte palce tudy odkaz
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 21:52   Citovat  

Riccardo napsal:
Odkaz na fotky a videa: tudy odkaz
V této chvíli se tam ještě nahrávají videa, počítám že to bude hotové někdy v noci.

pridano Úsměv
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 22:01   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Fotecky jsou hezke.Chvalim Úsměv A tady jsem si dovolil dat svoje video moji preludky a sve prace.Nekomu ze zacatku poripadala oprava zbytecna ale pokud to auticko chcete udelate vse.Vysledet je takovy... Úsměv Delal jsem na ni pul roku Se stydím Dalsi video se chysta prez zimu Tap 2. Motor Se stydím Úsměv Tak drzte palce tudy odkaz

video paradni, tomu se rika the power of dreams Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 22:07   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:

mam pocit ze tu mame druheho Rena LADICE Velmi šťastný jsi sikovnej bejku drzim palec je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 22:11   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:

slusny, spousta odvedene prace, klobouk dolu OK
jen se zeptam, to jsi nekde oprel o svodidla?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 23:58   Citovat  

PreludeZ napsal:
slusny, spousta odvedene prace, klobouk dolu OK
jen se zeptam, to jsi nekde oprel o svodidla?

Nene to jsem takto koupil v nemecku.A tady udelal . Úsměv Rovnou jsem udelal celolak Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 23:59   Citovat  

Maximus napsal:
mam pocit ze tu mame druheho Rena LADICE Velmi šťastný jsi sikovnej bejku drzim palec je to dobrý

No do rena mam hodne daleko Ale dik Úsměv Jinak ty mas slusne udrzovanej oryginal a to se ceni OK OK
   Návrat  
Majkl P4G je teď offline  Majkl P4G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 0:36   Citovat  

Plíša napsal:

Majkle a když tak koukám na ty výsledky slepýho a normálního slalomu, tak když sme spolu, tak nemáme konkurenci, ale jak je každej sám, tak je to bída pořádnej výtlem[/quote]
................................................................................................................

Taky bych chtěl poděkovat všem co nejsou měkouši a dorazily na ten pěkně vyvedenej srázek místo nějakýho gaučingu a podobně,Plíšo co k tomu dodat snad když jsem měl zavázaný oči nesouhlas tak jsem nemoh koukat po ženskejch muhehe Tak to valím bulvy a mohl se soustředit na tvůj mužný hlas VTEC a pak nám to prostě šlo přátele ,ale RENO má asi jinej názor jestli jsem to dobře pochopil,uvidíme třeba se k tomu ještě vijádří,taky je tu ještě možnost že si na náš Meguš zasedla a máme prostě smůlu Hihi ?,nebo co má znamenat ten výsměch Velmi šťastný?(tímto Ti Meguš taky děkuji za tu obětavost s náma všema takže-dííííííííííky,jo a na avataroj pracuju,ale je to bída víš co jsem ti říkal),zpátky jsem se krásně svezl ještě že jsem jel sám,protože Majklovi jsem ujel hned na dálnici a kulil jsem do domů VTEC FULLGAS-čas 1h50min-248km=na čelním skle mouchy až 50cm dlouhý,ale stálo to za to Je to tam.,a taky čekám na ty nádherný fotky z natržený zrcadlovky Mexičanko? jak to vypadá?STUDUJEŠ nebo jsi nezvěstná a nebo jsem je někde prošvih Bueee Každopádně už bych to zase zopáknul takových to akcí není nikdy dost.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 1:05  Naposledy upravil ReNo dne 24.9.2010 , 1:24, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Majkl P4G napsal:

Taky bych chtěl poděkovat všem co nejsou měkouši a dorazily na ten pěkně vyvedenej srázek místo nějakýho gaučingu a podobně,Plíšo co k tomu dodat snad když jsem měl zavázaný oči nesouhlas tak jsem nemoh koukat po ženskejch muhehe Tak to valím bulvy a mohl se soustředit na tvůj mužný hlas VTEC a pak nám to prostě šlo přátele ,ale RENO má asi jinej názor jestli jsem to dobře pochopil,uvidíme třeba se k tomu ještě vijádří,taky je tu ještě možnost že si na náš Meguš zasedla a máme prostě smůlu Hihi ?,nebo co má znamenat ten výsměch Velmi šťastný?(tímto Ti Meguš taky děkuji za tu obětavost s náma všema takže-dííííííííííky,jo a na avataroj pracuju,ale je to bída víš co jsem ti říkal),zpátky jsem se krásně svezl ještě že jsem jel sám,protože Majklovi jsem ujel hned na dálnici a kulil jsem do domů VTEC FULLGAS-čas 1h50min-248km=na čelním skle mouchy až 50cm dlouhý,ale stálo to za to Je to tam.,a taky čekám na ty nádherný fotky z natržený zrcadlovky Mexičanko? jak to vypadá?STUDUJEŠ nebo jsi nezvěstná a nebo jsem je někde prošvih Bueee Každopádně už bych to zase zopáknul takových to akcí není nikdy dost.

ReNo tim chtel rici, ze pravdepodobnost uspechu dvojice Hondza+ReNo byla naprosto nulova HaHaaa
Hondza ridil preludku podruhe v zivote (Blurcina preludka) a vytahl Rena z niceho nic od sberu hub. Zadna domluva komunikace. Proste sedni do auta a neco mi rikej kouř
Tudiz bylo podstatne lepsi jet pro pobaveni divaku. Rozhodne zadne snizeni vaseho vykonu, za vas cas bych to neprojel ani bez pasky VTEC je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 1:13   Citovat  

ReNo napsal:
ReNo tim chtel rici, ze pravdepodobnost uspechu dvojce Hondza+ReNo byla naprosto nulova HaHaaa
Hondza ridil preludku podruhe v zivote (Blurcina preludka) a vytahl Rena z niceho nic od sberu hub. Zadna domluva komunikace. Proste sedni do auta a neco mi rikej kouř
Tudiz bylo podstatne lepsi jet pro pobaveni divaku. Rozhodne zadne snizeni vaseho vykonu, za vas cas bych to neodjel ani bez pasky VTEC je to dobrý
no jo kdyz jste jim zapomely dat pasku na celo kde mely schovany treti oko tak se nemuzete divit Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 21:02   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
No do rena mam hodne daleko Ale dik Úsměv Jinak ty mas slusne udrzovanej oryginal a to se ceni OK OK

jj,diky a tak to taky zustane jediny co pribude kola,spojler na kufr OK
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 21:59   Citovat  

Maximus napsal:
jj,diky a tak to taky zustane jediny co pribude kola,spojler na kufr OK

Jsem si pri porizeni (2003) take rikal Hihi Cool

Ale mas ji opravdu krasnou uz ted OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 22:38   Citovat  

ReNo napsal:
Jsem si pri porizeni (2003) take rikal Hihi Cool

Ale mas ji opravdu krasnou uz ted OK

RENO ty bejku ja tobe dik,ovsem ty mas taky moc krasny kousek,jenom jsem si vsim na srazu ze te kroupy taky lehce poznamenaly vid?Priste me musis svezt ty vado jsi silenec je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
2. Honda Prelude Sraz: 2010
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina