Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosim o radu ohledne crx g1
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dannda je teď offline  Dannda
0
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 23:40   Citovat  

Prosim o radu,mam rcx g1 a odesel mi podvozek,chtel bych si tam dat nový ale sehnal jsem pouze na rcx 2g,vím ze mam pred torzni odpruzeni ale ty z 2g maj pruziny,nevim jest li maj stejnej prumer na naboji dole no a i nahore,takze bych potreboval poradit jest li by to tam slo napachat??A ted zadek ten vypada uplne stejne myslim ze by tam mohl sednout ale tez si nejsem jist.Pokud by nekdo zvas znal odpoved byl bych mu vdecny za radu.Diky Dannda Honda přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 7:19   Citovat  

jako že ti uhnili pružiny v torzkách? nebo jsou jen měkké? dotáhl jsis je?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 9:13   Citovat  

PAKO napsal:
jako že ti uhnili pružiny v torzkách? nebo jsou jen měkké? dotáhl jsis je?

nene jde oto ze mam spatny tlumice ve predu a i v zadu,jenze jsem kupoval auto uz pred 9 lety a mel jsem na nem podvozek koni,ted uz se da sehnat pouze sportovni podvozek na crx 2g,jinak originaly mam ale ty tam nemuzu dat pac bych urval lemy a auto by stratilo svoje kouzlo.Tak bych chtel vedet jest li se tam da dat podvozek z crx2g ale ten ma tlumice s pruzinama!!!Coz mi vzadu nevadi ale vepredu je torzni odpruzeni zadny pruziny a prave pokud ten podvozej jinej tak jest li prumery tech tlumicu nejsou zcela jiny.Nechce se mi vyhodit x tisic a nemit podvozek.diky Dannda to mi hlava nebere

RichiZC je teď offline  RichiZC
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 12:57   Citovat  

Ahoj. Já cca před rokem a půl kupoval na C3G podvozek Inter Alloy. Není to sice bůhví jaká pecka, ale oproti sériovému je o dost pevnější. Zadek je snížený na pružině o 40mm a předek si můžeš nastavit vlastně jak chceš. Komplet mě vyšel asi na 10 000,- což je vcelku solidní cena... je to dobrý

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 13:06   Citovat  

Dannda : je blbost zkoušet bastlit podvozek z 2.g do 1.g jednak je z principu úplně jiný a hlavně úplně jinak váhově nastavený a tzn. nebude fungovat

pS. co já vím, tak Koni klidně udělá tlumiče na zakázku ...

0
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 13:47   Citovat  

Rom. napsal:
Dannda : je blbost zkoušet bastlit podvozek z 2.g do 1.g jednak je z principu úplně jiný a hlavně úplně jinak váhově nastavený a tzn. nebude fungovat

pS. co já vím, tak Koni klidně udělá tlumiče na zakázku ...

No konecne spravna rada,mas pravdu nadtimhle jsem jaksi neuvazoval,to by pak mohlo sedet uplne na prd a poslal bych to nekam do wc ,no budu premejslet jest li nezvolim tlumice od monroe "kapalinove",vim neni to zadný sportovni podvozek ale alespon budou nove a jediny co se daj koupit.teda v normal obchode,nechal bych si klidne udelat na zakazku koni ale udelal jsem si miminko a......ja s vozem uz prakticky nejezdim mam ho jako srdcovku.no kdyby nekdo vedel o nejakym podvozku alespon zadní tlumice tak alespon dobrej zacatek ps vejfuk mam tez v wc ,a origo neni to co bych tam chtel tak kdyzby tak bych neco taky bral no ale nejsem na bazaru tak jen tak diky diky Dannda přátele

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 20:41   Citovat  

tak zkus Hpčka za kolik by ti je udělali ,apropo co tam máš te´d,nejsou repasovatelné?

0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 10:18   Citovat  

PAKO napsal:
tak zkus Hpčka za kolik by ti je udělali ,apropo co tam máš te´d,nejsou repasovatelné?

Zdravim,jest li jsou repasovatelne to netusim musel bych zajet do garaze ale repasovat by se asi moc nevyplatilo,ted jsem obevil crxu na sportovnim podvozku tak ze bych asi zakoupil a prehodil,ma pekny potrubi takze bych splachnul 2 mouchy jednim vrzem,zase mraky ND na zahrade.Uvidime kolik bude chtit za vuz,psal mi ze ma jeste jednu na ND.

Desperado je teď offline  Desperado
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 23:15   Citovat  

Já bych dál netápal a pořídil Tokico, dělají se jak v modré HP Series tak bílé stavitelné Illumina Series. HP Series mám na P3G a jsou bezkonkurenční, bílé Illumina na moje auto bohužel nedělají, tak nemůžu předat osobní zkušenost. S modrými má výbornou zkušenost i zdejší Sopťa na C5G. Nebo Kayaby KYB GR-2/Excel-G, jsou také k dispozici na CRX1G. Set modrých Tokico stojí cca 300-350 USD a poštovné z USA, což je dost směšné ve srovnání s těmi řešeními, která se zde nabízejí. Komplet s pružinami stojí o cca 100 USD více.

0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 23:33   Citovat  

Desperado napsal:
Já bych dál netápal a pořídil Tokico, dělají se jak v modré HP Series tak bílé stavitelné Illumina Series. HP Series mám na P3G a jsou bezkonkurenční, bílé Illumina na moje auto bohužel nedělají, tak nemůžu předat osobní zkušenost. S modrými má výbornou zkušenost i zdejší Sopťa na C5G. Nebo Kayaby KYB GR-2/Excel-G, jsou také k dispozici na CRX1G. Set modrých Tokico stojí cca 300-350 USD a poštovné z USA, což je dost směšné ve srovnání s těmi řešeními, která se zde nabízejí. Komplet s pružinami stojí o cca 100 USD více.

No padam na dzku,ty se vyznas pane,ja mam chaozz s tema oznacenima,ale pokud vis kde a jak to obednat tak mi prosim dej vedet jak to udelat,vim ze v usa se da sehnat uplne vsechno ale jak a kde a jak to zaplatit?? je to dobrý přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 10:27   Citovat  

pár vteřin na ebay.com a:

tudy odkaz

luxusní cenovka 261 USD za celou sadu předek+zadek a poštovné 170 USD do celého světa. Budu-li počítat USD za 20,- Kč, tak tě to ke dveřím tvého bydlení vyjde na 8620,- Kč. kouř

0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 10:43   Citovat  

Desperado napsal:
pár vteřin na ebay.com a:

tudy odkaz

luxusní cenovka 261 USD za celou sadu předek+zadek a poštovné 170 USD do celého světa. Budu-li počítat USD za 20,- Kč, tak tě to ke dveřím tvého bydlení vyjde na 8620,- Kč. kouř

Ten odkaz je peknej ale to nejsou tlumice na moje auto,idyz podle tech nadpisu bych je bral ale podle fotky sou na jiny.Ale to muze bejt jen ilustracni foto,vcera sem lez na netu a sehnal firmu ktera je teoreticky priveze tak uvidime.Diky za tip pane je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 10:49   Citovat  

Já bych se víc snažil. V tom odkazu jsou i výrobní čísla Tokico: Part #: Front: HB2071, HB2072, Rear: HU2741, HU2741, tak si je přeci porovnej na tudy odkaz

Udělal jsem to za tebe a souhlasí to. Zaplať to Paypalem a za týden nemáš co řešit. mravenec OK

0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 22:43   Citovat  

Desperado napsal:
Já bych se víc snažil. V tom odkazu jsou i výrobní čísla Tokico: Part #: Front: HB2071, HB2072, Rear: HU2741, HU2741, tak si je přeci porovnej na tudy odkaz

Udělal jsem to za tebe a souhlasí to. Zaplať to Paypalem a za týden nemáš co řešit. mravenec OK

Jeste jsem nasel kayaba,jest li se nekdo kouknete a reknete mi co muzu cekat,jde jen oto abych neurval zadni lemy

link je tudy odkaz dikyyyy Honda

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosim o radu ohledne crx g1
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina