Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje bejvalé CRX+nový majitel=smrt :-(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 9:24   Citovat  

Michalka napsal:
preludku jsem hodně obrečela...a Cívu taky obrečím...(skoro brečím, když mám v spz důlek od nějakého ... ) někdy to auto prostě musíš prodat aby jsi se posunul dál...k autu přeci musíš mít nějaký vztah jinak nemůžeš mít Hondu Úsměv OK a jak můžete veřejně napsat, že je to jen kus plechu?to jste Honďáci sakra? nesouhlas Úsměv

je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
species je teď offline  species
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 9:42   Citovat  

paneboze to je zase diskuze Velmi šťastný jeste nekdo nadhodte ze ty kola co ma na sobe sou urcite repliky a ridic urcite hulil a bude to kompletni Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
honda.roadster je teď offline  honda.roadster
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 12:39   Citovat  

mara-mww napsal:
koukam ze ty jsi asi sveta znalej vid Velmi šťastný tady jde o to ze proste to cero bylo krasny auticko a prijde nakej dement vyhulenej kterymu to je jedno a to auto rozmlati na kary a kdyz vim jak se o nej koki... staral tak mi to je proste lito jasny je to auto ale auto ktery bylo srdcovka a nevim proc tady meles neco o smrti zvirat a lidi Velmi šťastný

Spousta lidí,spousta názorů a já mám stejný názor jako avenger2.Nevíš,proč mluví o smrti zvířat a lidí?Porovnával ztrátu například zvířete,ke kterému máš citový vztah a bude ti chybět jeho přítomnost KE ztrátě vozidla,navíc prodaného!(to jsi evidentně nepochopil).Vůz je věc,pokavaď to ještě nevíš a ta má sloužit k tomu,aby tě převezla z bodu do bodu atd.atd.O automobil se staráme,aby nám dobře fungoval,zkrášlujeme ho a mejeme,aby nás dobře prezentoval.A když ho prodáme,tak to tím skončí(veškerá investice)a stará se o něj zase někdo jiný.To samé se s člověkem nedělá a teď zkus hádat proč!?Až si odpovíš,tak snad už konečně pochopíš,že ztrátu PRODANÉHO auta bude litovat maximálně děcko jako ty!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 13:29   Citovat  

avenger2 napsal:
tak ty jsi asi zase nikdy nepřišel o člověka nebo i zvíře a podobnou živou bytost..pak by ti auto opravdu přišlo jako kus plechu a nedíval by ses na to jako na pohromu světa Mrk to jsou ty lidi co nic nezažily...svoje auta mám rád, ale nechovám se k nim přecitlivěle...existují horší věci Mrk

OK

Svoje auta jsem měl taky vždy rád a opečovával a strachoval jsem se o ně, ale jen proto že mi něco dávaly. At už zážitky z jízdy, dobrý vzhled atd atd. Když mi někdo auto odře tak to obrečím ale ne proto že by to mělo bolet to auto nebo mě, ale proto že to bude bolet mojí peněženku Velmi šťastný Vzhled či jízda mi u auta dává uspokojení a proto ho mám za to rád, ale když ho prodám tak zůstanou jen vzpomínky a co se s ním pak stane už je boj někoho jiného a už mě to jen maximálně zamrzí...
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 10:11   Citovat  

honda.roadster napsal:
Spousta lidí,spousta názorů a já mám stejný názor jako avenger2.Nevíš,proč mluví o smrti zvířat a lidí?Porovnával ztrátu například zvířete,ke kterému máš citový vztah a bude ti chybět jeho přítomnost KE ztrátě vozidla,navíc prodaného!(to jsi evidentně nepochopil).Vůz je věc,pokavaď to ještě nevíš a ta má sloužit k tomu,aby tě převezla z bodu do bodu atd.atd.O automobil se staráme,aby nám dobře fungoval,zkrášlujeme ho a mejeme,aby nás dobře prezentoval.A když ho prodáme,tak to tím skončí(veškerá investice)a stará se o něj zase někdo jiný.To samé se s člověkem nedělá a teď zkus hádat proč!?Až si odpovíš,tak snad už konečně pochopíš,že ztrátu PRODANÉHO auta bude litovat maximálně děcko jako ty!
njn to se ale neda srovnavat ja vim je to auto tak je jasny ze to neni jako kdyz nekdo umre jenom me to proste mrzelo jak to cero dopadlo protoze sem ho mel taky rad a kdyz pak vidis jak z krasnyho auta udela nakej fetak takovej vrak tak to prijde proste lito takhle sem to myslel zase ja Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje bejvalé CRX+nový majitel=smrt :-(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina