Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde sehnat toto v ČR?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 12:35   Citovat  

Potřeboval bych sehnat tuto krabičku Inwerter, jelikož ta má dle všeho není funkční? Dá se sehnat u nás nebo opravdu jen objednat od sousedů?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 12:47   Citovat  

podobnej modulů najdeš i u nás... sice jsem si to přeložil ale co to má přesně umět...stmívat s tím chceš co?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 12:54   Citovat  

PAKO napsal:
podobnej modulů najdeš i u nás... sice jsem si to přeložil ale co to má přesně umět...stmívat s tím chceš co?

je to modul k těm indiglo budíkům, tzn asi je to jen převaděč napětí z 12V na 100V jak jsem pochopil, ale přesně nwm Se stydím

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 13:02   Citovat  

PAKO napsal:

předpokládám že to je měnič pro plazmový budíky
tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 13:25   Citovat  

monty napsal:
předpokládám že to je měnič pro plazmový budíky
tudy odkaz

tzn. koupit se to nedá, ale když se sežene někdo šikovný tak by to mohl umět vyrobit jo? ono by to mělo potom na výstupu mít 100V a 400Hz, takovej návod sem v odkaze nenašel, ale fakt se v tom nevyznám Ble to mi hlava nebere

edit: samo se jedná o iniglo podsvit a ta moje krabička nějak dosloužila (no v podstatě svítila, jen když byla venku jak se dala do auto už nešla a už mě po roce a půl ježdění bez osvětlenýho tacha nebaví jezdit) Se stydím Velmi šťastný

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 17:07   Citovat  

Tyhle kraviny se taky strkaj třeba do PC, když děláš světelnej tuning...na napájení CC(svítící trubky). Normálně to koupíš.

kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 21:29   Citovat  

Gulash napsal:
Potřeboval bych sehnat tuto krabičku Inwerter, jelikož ta má dle všeho není funkční? Dá se sehnat u nás nebo opravdu jen objednat od sousedů?

Ahoj kupoval jsem indiglo budíky a opravdu toto je k ním potřeba.Objednej si to ze stránek kde jsi dal odkaz , od nich mám celé budíky i chorm rámečky a ten inventor za 1980 Kč je to dobrý
Je to dobrá firma a jestli chce tak si to objednej přímo u výroce "moman" jsou to placi a stánky by měly být tudy odkaz , já si to bjednal u kamarada za hranicema přímo z tech stránek,Dodání bez sebemenších problémů a myslím že do česka doručí taky.
Aha to jsou přímo jejich stránky HaHaaa HaHaaa sorač.....objednat se to od nich dá.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 12:14   Citovat  

kachnacrx napsal:
Ahoj kupoval jsem indiglo budíky a opravdu toto je k ním potřeba.Objednej si to ze stránek kde jsi dal odkaz , od nich mám celé budíky i chorm rámečky a ten inventor za 1980 Kč je to dobrý
Je to dobrá firma a jestli chce tak si to objednej přímo u výroce "moman" jsou to placi a stánky by měly být tudy odkaz , já si to bjednal u kamarada za hranicema přímo z tech stránek,Dodání bez sebemenších problémů a myslím že do česka doručí taky.
Aha to jsou přímo jejich stránky HaHaaa HaHaaa sorač.....objednat se to od nich dá.

jj...spíš mi jde o to, že mi přijde zbytečné to objednávat u nich a výjde mě to na 700,- když si myslím, že by se to mohlo dát koupit někde u nás za menší peníze...a jak jsem psal výše, ten jejich mi vydržel tak 5 rozsvícení, pak začal pískat a skončil. Takže nechci dopadnout tak, že zase vyhodím sedmset a můžu to řešit po měsíci znovu. Proto se snažím najít nějakou alternativu.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 12:18   Citovat  

Stepa napsal:
Tyhle kraviny se taky strkaj třeba do PC, když děláš světelnej tuning...na napájení CC(svítící trubky). Normálně to koupíš.

a nemáš náhodou nějaký tip, kde se po tom podívat? Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 12:27   Citovat  

Gulash napsal:
jj...spíš mi jde o to, že mi přijde zbytečné to objednávat u nich a výjde mě to na 700,- když si myslím, že by se to mohlo dát koupit někde u nás za menší peníze...a jak jsem psal výše, ten jejich mi vydržel tak 5 rozsvícení, pak začal pískat a skončil. Takže nechci dopadnout tak, že zase vyhodím sedmset a můžu to řešit po měsíci znovu. Proto se snažím najít nějakou alternativu.

No chlape tak ho u nich reklamuj ale spis myslim , nechci te podcenit ale nezapojil si to ěpatně ?
tak ysem to dal za pčístrojovku ,ale zapojopval mi to kluk co dela elektriku , a pískal , byl blízko kovu, jiné místo a trochu molitanu to spracilo a o pískání nic nevím...aspoň tak to bylo u me

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 12:36   Citovat  

kachnacrx napsal:
No chlape tak ho u nich reklamuj ale spis myslim , nechci te podcenit ale nezapojil si to ěpatně ?
tak ysem to dal za pčístrojovku ,ale zapojopval mi to kluk co dela elektriku , a pískal , byl blízko kovu, jiné místo a trochu molitanu to spracilo a o pískání nic nevím...aspoň tak to bylo u me

mě to taky právě zapojoval známej elektrikář a reklamovat už nemůžu, budou už to nejspíš 2 roky Ble

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 12:52   Citovat  

Gulash napsal:
mě to taky právě zapojoval známej elektrikář a reklamovat už nemůžu, budou už to nejspíš 2 roky Ble

no pak trochu nechapu " ten jejich mi vydržel tak 5 rozsvícení, pak začal pískat a skončil." za 2 roky ?????
no nevim to je jedno, ja bych to riskl, stejne jestli to objedbnáš tady tak za to budou chtít ranec a myslim že víc a všici to tahaji od nich z polska , takže si asi moc nepolepšíš...možna jestli by to nedokazal nějaký šikovný slaboproudař sestrojit ale nedokažu si tipnout kolikvyjde matros a práce Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 13:06   Citovat  

kachnacrx napsal:
no pak trochu nechapu " ten jejich mi vydržel tak 5 rozsvícení, pak začal pískat a skončil." za 2 roky ?????
no nevim to je jedno, ja bych to riskl, stejne jestli to objedbnáš tady tak za to budou chtít ranec a myslim že víc a všici to tahaji od nich z polska , takže si asi moc nepolepšíš...možna jestli by to nedokazal nějaký šikovný slaboproudař sestrojit ale nedokažu si tipnout kolikvyjde matros a práce Úsměv

j protože já to objednal, potom se to zkusilo a fungovalo, na autě se dělali různé úpravy, takže asi půl roku nejezdilo, pak jsem tam dal budíky a nesvítili, takže se to řešilo proč to nesvítí, ale jelikož to zase bylo závisle na nějakým elektrikáři, který zjistí čím to je, že to nesvítí, trvalo dalšího půl roku než se přišlo na to, že je to invertorem, nejdřív se myslelo že je chyba jen ve stabilizátoru. Potom sem to nějak neřešil až do teď, kdy už mi docela vadí že večer nevidím na tacho HaHaaa

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 13:10   Citovat  

Ja ho mam doma navic, kdybys chtel Mrk Musel bych ho pohledat, ale vim ze ho mam.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 13:23   Citovat  

ninja napsal:
Ja ho mam doma navic, kdybys chtel Mrk Musel bych ho pohledat, ale vim ze ho mam.

tak jestli je funkční, tak bych ho určitě vzal Úsměv

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2010 , 6:59   Citovat  

pánové a nemáte někdo toto? tudy odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde sehnat toto v ČR?