Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco combi 2.2CDTi nováček a prosba o pár rad
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 21:39   Citovat  

ite napsal:
mno jo cekal jsem to clovek chce pomoct a nakonec se mu jeste vysmeji Úsměv priste se na to vykašlu.vsechny zavady se tykaji ictdi.delam mechanika v honde prosly me pod rukama stovky techto motoru.chtel jsem rozepsat delku zaruk a info o pred nebo po facelift ale nemam na to uz nejak naladu Úsměv

Ve které Honda děláš ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ite je teď offline  ite
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 21:47  Naposledy upravil ite dne 5.10.2010 , 22:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

to je prece uplne jedno ne.chces tim naznacit ze si vymyslim proc bych to delal.psal jsem prvni sz ale zakladatel přispevku si ji nejak neprecetl tak jsem napsal at si precte sz s tim se ozvaly lidi ze by to taky radi vedeli.bohuzel jsem to sem dal .jak rikam tusil jsem to proto ta sz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 21:55   Citovat  

ite napsal:
mno jo cekal jsem to clovek chce pomoct a nakonec se mu jeste vysmeji Úsměv priste se na to vyse..ru.vsechny zavady se tykaji ictdi.delam mechanika v honde prosly me pod rukama stovky techto motoru.chtel jsem rozepsat delku zaruk a info o pred nebo po facelift ale nemam na to uz nejak naladu Úsměv

nee, to zas neblbni, sme snad lidi a bez srandy to nejde Úsměv neber to určitě jako výsměch přátele výčet možných vad jsi udělal snad téměř kompletní a to je k nezaplacení Honda
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 22:26   Citovat  

ite napsal:
to je prece uplne jedno ne.chces tim naznacit ze si vymyslim proc bych to delal.psal jsem prvni sz ale zakladatel přispevku si ji nejak neprecetl tak jsem napsal at si precte sz s tim se ozvaly lidi ze by to taky radi vedeli.bohuzel jsem to sem dal .jak rikam tusil jsem to proto ta sz

ptal jsem se proto, že každý známý v Honda se může hodit Úsměv
   Návrat  
maras23 je teď offline  maras23
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 14:25  Naposledy upravil maras23 dne 6.10.2010 , 15:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já moooc děkuji Bullymu,Itemu i všem ostatním co sem pověsily jakýkoliv příspěvek z vlastních zkušeností k tématu přátele.
Díky vám sem na 99% pevně rozhudnutej pro ACCO i-CTDI je to dobrý .
Ještě chci poprosit Iteho až bude mít čas,chuť a náladu o ten seznam délek záruk pro 04-05....
Jsem rád že sem píše hodně lidí-víc hlav víc ví,nebo ne? Mrk
Je jasný že mechanik kterýmu projde tejdně pod rukama plus-minus 5 hondiček má dost dobrej přehled OK a bude řešit víc závad než my(majitelé jednoho autíčka) Úsměv ,důležité je že se tam nevracej pořád stejný auta(snad) Úsměv .
Žádný auto není nesmrtelný a na každý značce se může něco vysr..,záleží na tom jak se k němu bejvalej majitel choval.
Zatím mam celkovej obrázek takovej že "kasička" na prachy to nebude a budu doufat že narazím na slušnej a zachovalej kousek s kterým najezdím hodně spokojenejch kilometrů....,nebo má někdo jinej názor???
Dostal sem hlášku abych si dal bacha na falešnou servisku z Německa,co vy na to,je to vůbec dneska možný sehnat????
Ještě jednou díky všem přátele a když vás někoho ještě něco napadne tak to sem perte.... Úsměv
Ještě sem tak trochu koukal po dílech,můžete mi někdo doporučit odkud je berete??
Neni to škodovka a asi to nebude v auto kelly HaHaaa ,zas origo díly jsou randál....
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 15:13   Citovat  

maras23 napsal:
Já moooc děkuji Bullymu,Itemu i všem ostatním co sem pověsily jakýkoliv příspěvek z vlastních zkušeností k tématu přátele.
Díky vám sem na 99% pevně rozhudnutej pro ACCO i-CTDI je to dobrý .
Ještě chci poprosit Iteho až bude mít čas,chuť a náladu o ten seznam délek záruk pro 04-05....
Jsem rád že sem píše hodně lidí-víc hlav víc ví,nebo ne? Mrk
Je jasný že mechanik kterýmu projde tejdně pod rukama plus-minus 5 hondiček má dost dobrej přehled OK a bude řešit víc závad než my(majitelé jednoho autíčka) Úsměv ,důležité je že se tam nevracej pořád stejný auta(snad) Úsměv .
Žádný auto není nesmrtelný a na každý značce se může něco vysr..,záleží na tom jak se k němu bejvalej majitel choval.
Zatím mam celkovej obrázek takovej že "kasička" na prachy to nebude a budu doufat že narazím na slušnej a zachovalej kousek s kterým najezdím hodně spokojenejch kilometrů....,nebo má někdo jinej názor???
Dostal sem hlášku abych si dal bacha na falešnou servisku z Německa,co vy na to,je to vůbec dneska možný sehnat????
Ještě jednou díky všem přátele a když vás někoho ještě něco napadne tak to sem perte.... Úsměv

Jestli chces mit 100% jistotou, tak si nekupuj auto od prekupniku v CR (dovozy 99% stoceno) a dojed/vyber si to v Nemecku sam, at uz treba primo nekde v Honde nebo v bazaru (ale over si pres Cebii komplet info zjistit se da vsechno, stav km, servisky atd). Posledni zkusenost pred mesicem se znamym kdyz shanel pros ebe auto - veskery dovozy co se tady dival a nasledne proveroval tak stoceno kazdy auto a falesny prohlidky v serviskach, proste hnuj, za to bych rusil zivnosti zmetci zmatenej
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 15:25   Citovat  

Doktor napsal:
Jestli chces mit 100% jistotou, tak si nekupuj auto od prekupniku v CR (dovozy 99% stoceno) a dojed/vyber si to v Nemecku sam, at uz treba primo nekde v Honde nebo v bazaru (ale over si pres Cebii komplet info zjistit se da vsechno, stav km, servisky atd). Posledni zkusenost pred mesicem se znamym kdyz shanel pro sebe auto - veskery dovozy co se tady dival a nasledne proveroval tak stoceno kazdy auto a falesny prohlidky v serviskach, proste hnuj, za to bych rusil zivnosti zmetci zmatenej

Takže "česky" Úsměv říkáš bez počítače ani ránu????
Serviska z autorizovanýho servisu Honda může bejt taky poděl?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 16:19   Citovat  

maras23 napsal:
Takže "česky" Úsměv říkáš bez počítače ani ránu????
Serviska z autorizovanýho servisu Honda může bejt taky poděl?

moc nerozumim, myslel jsem tím nechat prověřit auto, než ho koupíš
ad serviska - ty jsou ale jen original Úsměv mel jsem na mysli zaznamenane prohlidky, ze nesedi tady od prekupniku Úsměv samozrejme kdyz pojedes do DE do Hondy, kde budou prohlidky primo jen od nich tak tam mas nejakou zaruku
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 18:42   Citovat  

Náhradní díly: cen i origo dílů se neboj, částky co a za kolik přesně neznám, ale je to jako by si servisoval Octávku - když to přirovnám ke koncernu. Je tu spousty lidí co dokáží poradit+sehnat cokoli, žádný obavy. Spotřební materiál jako jsou filtry, oleje si můžeš koupit klidně v Kelly, ale samosebou neber to nejlevnější.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 20:19   Citovat  

Doktor napsal:
moc nerozumim, myslel jsem tím nechat prověřit auto, než ho koupíš
ad serviska - ty jsou ale jen original Úsměv mel jsem na mysli zaznamenane prohlidky, ze nesedi tady od prekupniku Úsměv samozrejme kdyz pojedes do DE do Hondy, kde budou prohlidky primo jen od nich tak tam mas nejakou zaruku

tomu zase nerozumím já zmatenej Takže serviska je originál , auto je stočené a záznamy jsou přepsané? Možná by bylo lepší kupovat auto podle stavu a ne podle razítek je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 21:28   Citovat  

hopit napsal:
tomu zase nerozumím já zmatenej Takže serviska je originál , auto je stočené a záznamy jsou přepsané? Možná by bylo lepší kupovat auto podle stavu a ne podle razítek je to dobrý

to je bez debat Úsměv
ad servisky netusim jak to delaj, bud dopisou do puvodni nebo maj novy, kdo vi, nejjistejsi je to nechat proverit, jsou schopny zjistit kompletni info (km,servisy, i kolik polozek bylo meneno prip. co atd, nam rekli u jednoho auta ze byl menenj i motor atd), akorat to neni zadarmo, ale mozna se to vyplati
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 22:45   Citovat  

Doktor napsal:
to je bez debat Úsměv
ad servisky netusim jak to delaj, bud dopisou do puvodni nebo maj novy, kdo vi, nejjistejsi je to nechat proverit, jsou schopny zjistit kompletni info (km,servisy, i kolik polozek bylo meneno prip. co atd, nam rekli u jednoho auta ze byl menenj i motor atd), akorat to neni zadarmo, ale mozna se to vyplati

Takže nejlepší bude když se skočí do auta,zajede se někam do Honda servisu,nechá se napíchnout na počítač a tam jim vyjede kompletní servisní historie?? Nebo stačí VINko a č.motoru?
Jasně že to nebude zadarmo,ale v tomhle případě si rád připlatím Mrk .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 23:03   Citovat  

area07 napsal:
Náhradní díly: cen i origo dílů se neboj, částky co a za kolik přesně neznám, ale je to jako by si servisoval Octávku - když to přirovnám ke koncernu. Je tu spousty lidí co dokáží poradit+sehnat cokoli, žádný obavy. Spotřební materiál jako jsou filtry, oleje si můžeš koupit klidně v Kelly, ale samosebou neber to nejlevnější.

Noboj,jasný že tam nebudu lejt MOGUL a podobný sr.... pořádnej výtlem .
Co se týká spotřeb. mat.,jako kotouče,destičky a třeba tlumiče si nechám rád poradit od lidiček tady na foru kde mam co schrastit Mrk .
Tohle jsou věci které neodejdou ze dne na den,ale co když něco exne ze dne na den,nečeká se tejden na díl?
Dneska už snad ne.....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 7:56   Citovat  

maras23 napsal:
Nebo stačí VINko a č.motoru?

Stsčí VIN... Když ho budeš vědět předem,tak ho můžeš poslat i několika lidem tady budeš mít hitorii předem... U auta z ČR 100%,ze zahraničí nevím,jestli umí.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 8:03   Citovat  

dealer v CR dokaze vyjet jen servisni historii auta koupeneho v CR. U zahranicniho auta muze vyjet dily menene v ramci zaruky.
Az u 8G je to centralizovane pro celou Evropu. 7G to bohuzel nemelo, takze jestli je auto dovoz, moc se nedozvis

co se tyce nakupu auta obecne ze zahranici, jestli chces jit vic na jistotu, ber Acco, ktery slo protiuctem do Hondy. Tzn. frajer prijel do Honda Fugel a protiuctem za sveho 7g si vzal 8g.

navic kdyz si pro nej pojedes sam, kor do Hondy, muzes si nechat auto prohlidnout rovnou tam a budou ti schopni vyjet servisni historii (nejsem si ale jista, jak moc je budes muset prosit =) )
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 8:10   Citovat  

myst napsal:
dealer v CR dokaze vyjet jen servisni historii auta koupeneho v CR. U zahranicniho auta muze vyjet dily menene v ramci zaruky.
Az u 8G je to centralizovane pro celou Evropu. 7G to bohuzel nemelo, takze jestli je auto dovoz, moc se nedozvis

co se tyce nakupu auta obecne ze zahranici, jestli chces jit vic na jistotu, ber Acco, ktery slo protiuctem do Hondy. Tzn. frajer prijel do Honda Fugel a protiuctem za sveho 7g si vzal 8g.

navic kdyz si pro nej pojedes sam, kor do Hondy, muzes si nechat auto prohlidnout rovnou tam a budou ti schopni vyjet servisni historii (nejsem si ale jista, jak moc je budes muset prosit =) )

Není nic snažšího než si vzít VIN kod a napsat email dealerství, kde bylo auto prodáno. Takhle jsem si zjistil servis např. u Streama od Rom.a
   Návrat  
Ctverak je teď offline  Ctverak
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 8:40   Citovat  

Ještě k těm náhradním dílům: Originální spotřební materiál stojí asi přibližně stejně jako třeba na Passata, ale na koncern jak sám dobře víš se dají sehnat originální díly i za půlku ceny což u hondy vetšinou nelze, nebo musíš hledat v zahraničí. Horší to je s plechařinou a upřímě bez havarijní pojistky bych Acco 7.g neprovozoval, pak i při běžné havárce na předek budeš mít spoustu starostí jak to auto opravit za normální náklady a nevykrvácet u toho. Ale neboj, taky v clubu jsou dobří lidé kteří to pomůžou a nebo poradí Honda
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 8:44   Citovat  

crxmann napsal:
Není nic snažšího než si vzít VIN kod a napsat email dealerství, kde bylo auto prodáno. Takhle jsem si zjistil servis např. u Streama od Rom.a

jj ale bouzel ne vsude vyhovej, neni to jejich povinnost vypsat ti servisni historii
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 9:08   Citovat  

Ctverak napsal:
Ještě k těm náhradním dílům: Originální spotřební materiál stojí asi přibližně stejně jako třeba na Passata, ale na koncern jak sám dobře víš se dají sehnat originální díly i za půlku ceny což u hondy vetšinou nelze, nebo musíš hledat v zahraničí. Horší to je s plechařinou a upřímě bez havarijní pojistky bych Acco 7.g neprovozoval, pak i při běžné havárce na předek budeš mít spoustu starostí jak to auto opravit za normální náklady a nevykrvácet u toho. Ale neboj, taky v clubu jsou dobří lidé kteří to pomůžou a nebo poradí Honda

Na A7G se dělá plechařina i neoriginál a ceny nejsou nijak závratné . V autokelly jsou ceny blatníků a světel stejné s octavíí Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 9:13   Citovat  

maras23 napsal:
Takže nejlepší bude když se skočí do auta,zajede se někam do Honda servisu,nechá se napíchnout na počítač a tam jim vyjede kompletní servisní historie?? Nebo stačí VINko a č.motoru?
Jasně že to nebude zadarmo,ale v tomhle případě si rád připlatím Mrk .

jedna možnost, nebo jak jsem psal přes cebii za 500 viz třeba tudy odkaz
můžeš už teď tam dát VIN a vyjede Ti kolik a jaké informací mají k dispozici online (většinou čr) +ještě zjišťujou víc info potom (zahraničí) tzn. víš, za co budeš minimálně platit je to dobrý
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 9:17   Citovat  

praskaji svody-zaruka - POTVRDZUJEM - cca pri 130 tkm
pozor na spojku zivotnost cca 150 000km(ale zalezi na stylu jizdy - POTVRDZUJEM pri 160tkm
Casto odchazi dvojhmotovy setrvacnik podle toho jak s tim clovek jezdi¨- Pri vymene spojky bol OK
vnitrni klouby na poloosach(zas podle stylu jizdy)trepe to pri akceleraci - POTVRDZUJEM, zacali trepat tyzden po vymene spojky
vsechny accordy ictdi mely zavadu na rozvodovem retezu menilo se to na zaruku - POTVRDZUJEM - velmi hlucny rozvod od nova
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 9:21   Citovat  

myst napsal:
jj ale bouzel ne vsude vyhovej, neni to jejich povinnost vypsat ti servisni historii

Me zatím všude. to jsem zjišťoval tak 5 aut. A nejen Hondy. Je to o formulaci emailu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 9:23   Citovat  

crxmann napsal:
Me zatím všude. to jsem zjišťoval tak 5 aut. A nejen Hondy. Je to o formulaci emailu.

myslíš bejt slušnej nebo z jakýho důvodu to chceš?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 9:24   Citovat  

Doktor napsal:
jedna možnost, nebo jak jsem psal přes cebii za 500 viz třeba tudy odkaz
můžeš už teď tam dát VIN a vyjede Ti kolik a jaké informací mají k dispozici online (většinou čr) +ještě zjišťujou víc info potom (zahraničí) tzn. víš, za co budeš minimálně platit je to dobrý

Zbytečně vyhozené peníze. Protože oni berou v podstatě pouze záznamy z STK a jestli je daný vůz zatížen leasingem, či exekucí. Z ciziny mi nic nedokázali zjistit. V momentě kdy frajer stočí tacháč ještě před dovozovou STK máš peška.
Volil bych spíš cestu oslovení dealera který vůz servisoval dle knihy, nebo prodal.
Já zatím nenarazil na problém. Je fakt že jednou mi odpověděli až na třetí email.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 9:28   Citovat  

Doktor napsal:
myslíš bejt slušnej nebo z jakýho důvodu to chceš?

Obojí.... ale nepsat že jsi z čech.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 10:16   Citovat  

crxmann napsal:
Zbytečně vyhozené peníze. Protože oni berou v podstatě pouze záznamy z STK a jestli je daný vůz zatížen leasingem, či exekucí. Z ciziny mi nic nedokázali zjistit. V momentě kdy frajer stočí tacháč ještě před dovozovou STK máš peška.
Volil bych spíš cestu oslovení dealera který vůz servisoval dle knihy, nebo prodal.
Já zatím nenarazil na problém. Je fakt že jednou mi odpověděli až na třetí email.

znamej pres to takhle zjistoval tady co mel vyhlidnuty auta i v DE a i tak vyjela komplet servisni historie (vcetne tech poctu vymenenych dilu, motoru atd), kazdopadne ja kdyz posledne kupoval auto tak jsem objizdel pouze original autosalony v DE, ty sluzby a servis nehlede na zaruku a cenu jsou uplne jinde nez tady Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 10:33   Citovat  

Doktor napsal:
znamej pres to takhle zjistoval tady co mel vyhlidnuty auta i v DE a i tak vyjela komplet servisni historie (vcetne tech poctu vymenenych dilu, motoru atd), kazdopadne ja kdyz posledne kupoval auto tak jsem objizdel pouze original autosalony v DE, ty sluzby a servis nehlede na zaruku a cenu jsou uplne jinde nez tady Smutný

Taky mě napadlo že bych vyrazil po salonech Honda do DE....
Jak to je s tou cenou? Je to tam napálený,nebo je to levnější Cooo???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 10:47   Citovat  

maras23 napsal:
Taky mě napadlo že bych vyrazil po salonech Honda do DE....
Jak to je s tou cenou? Je to tam napálený,nebo je to levnější Cooo???

zalezi kus od kusu, porovnej mobile.de a neco u nas a uvidis, obecne bych rekl za stejne penize tam mas trochu lepsi, ale v tyhle dobe se i tady da sehnat obcas neco zajimavyho

ale ono nemas moc na vyber, protoze ja kdyz shanel tak sem mel pozadavek: do 300tis, do 50tkm, autosalon, avensis nebo accord v benzinu a ve finale mi z toho vypadlo v cr nic a v de 4-6 autohausu btw ja preferoval malo km pred vybavou takze hledej OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 11:00   Citovat  

Doktor napsal:

Cebii sem vzužil v poslední době (tak dva měsíce) 4x a ani jednou neměla záznamy z německa. 2x Honda, 1x octavia, 1x toyota.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2010 , 11:00   Citovat  

Ctverak napsal:

Havarijka je samozřejmost,už mam na ni i dost bonusů tak to nebude takovej randál Mrk .
Tak z toho co sem se dočetl vyplívá že nejlepší bude koupit acco,kterej má nalítáno tak 200tis.km a už má všechno vyměněný a v ramci záruky.... Úsměv
Rozvod je řetěz,ale není na jeho výměnu taky nějakej limit-třeba 200,nebo 300tis.km? Kladky musej mít taky nějakou omezenou životnost,nebo to jsou vážně takové držáky že se jen napínaj a jsou o.k i třeba po těch 200tis.km?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco combi 2.2CDTi nováček a prosba o pár rad
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina