Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Uz mate prezuto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 20 z 26
HRBOC 1,8Vti je teď offline  HRBOC 1,8Vti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 16:38   Citovat  

Bitkar napsal:
jde o to, ze nemusis jezdit jako prase... staci kdyz jednou budes muset zabrzdit rychlejc... na dobrych pneu to das, na spatnych ne. Nehlede na to, ze xkrat jsem videl, jak se protektory umi rozpadat. V zivote bych to na auto nedal. Usetrit 1000kc s tim ze se pak nekde vysekam a dam za opravu 50k... nejsem tak bohatej, abych setril kde se nema. Je to vec, ktera me drzi na silnici. Uz nekolikrat v zivote jsem mohl svym gumam podekovat.
jj přesně tak,asi 5 let zpět jsem dal protektory a jednoho dne jsem si všiml,že zevnitř gumy mám o 1cm výš vzorek a v servise říkali po prohlídce,že jsou popraskané kordy v gumě,že je to na zabití.Okamžitě byli z auta a už nikdy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
walkingwad je teď offline  walkingwad
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 16:39   Citovat  

Zatím nepřezuto ale snad to stihnu o víkendu..

Jedna věcná tudy protektory už nikdy více ! Obul sem je jednou a přišlo mi jakoby neměli ani vzorek a místo po silnici sem jel na džemu ..no uplně špaténka. Jak tady kdosi psal, kvůli pár korunám se nenechám zabít, zničit auto a nejdebože někoho vzít sebou.. To já jen abych se připojil do diskuze..
   Návrat  
Bartek je teď offline  Bartek
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 17:20   Citovat  

Hell: Ja to nemyslel zle. Jen že nejsme žadný zavodník. Mám to auto zasadně do školi a vozím sebou další 3 lidi takže co nejopatrněji.
Bitkar: Určitě se nebudu hadat a uznavám že maš pravdu. Ale s těma vraníkama jsem už žažil nějaký to utrhnutí v zatačce a vždycky se ty pneu chytily. Co se tyče brzd a nutně velkého bržděni jsem nezažil bohudík. Možna jsem zbytečně ušetřil litr ale za to jsem koupil olej který byl taky potřeba. Ale na leto bych si ty gumy v životě nekoupil.

Sry za offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 17:27   Citovat  

walkingwad napsal:
Zatím nepřezuto ale snad to stihnu o víkendu..

Jedna věcná tudy protektory už nikdy více ! Obul sem je jednou a přišlo mi jakoby neměli ani vzorek a místo po silnici sem jel na džemu ..no uplně špaténka. Jak tady kdosi psal, kvůli pár korunám se nenechám zabít, zničit auto a nejdebože někoho vzít sebou.. To já jen abych se připojil do diskuze..

ja mel protektory jednou v zivote pred x lety a to sem nezazil...trikrat tezsi nez standard guma a na silnici to delalo psi kusy Velmi šťastný takze protektory a cinu fakt nebrat, dneska se daj koupit uz za rozumny penize gumy nebo radeji starsi kvalitni nez novy protektory OK
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 17:47   Citovat  

Přezutí plánuju v nejbližších týdnech taky. Spíš než na netu bych ty gumy koupil v servisu, kde je budou přezouvat. Jinak těch pár stovek, co ušetříte za netový gumy, stejně dáte servisu za vyšší sazbu za přezutí cizích gum. Rozhoduju se mezi Goodyear ultragrip 7+ a Continental TS830. S těma GY UG mám výborné zkušenosti, jednou už jsem měl na Accu 5G a super. Excelují na mokru a v břečce. Letos se spíše nakláním k těm Continentalum, zvlášť po zkušenostech s michelinama z loňský zimy. Na sněhu a ledu jsou nepřekonatelné a zimá má být hodně bohatá na sníh. Gumu koupím novou, nehodlám se zase malém zabít na nějakejch šlupkách. OK
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 17:52   Citovat  

Ja uz teda mam prezuto, ale mam tam uz třetí rok Polaris 2, humus ja vim...ale novy budu kupovat az dalsi zimu...tyhle maji vzorek jeste poradnej...ale moc toho s nema nevyjedu to je pravda no..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 18:00   Citovat  

Robbie napsal:
Ja uz teda mam prezuto, ale mam tam uz třetí rok Polaris 2, humus ja vim...ale novy budu kupovat az dalsi zimu...tyhle maji vzorek jeste poradnej...ale moc toho s nema nevyjedu to je pravda no..

Já měl na tech michelinkách co jsem dostal k autu tehdá taky slušnej vzorek. Jednoho dne jak byl sníh, tak jsem se při průjezdu zatáčkou u bytovek cca 20kmh sunul do protisměru pod SUVčko, naštěstí nedošlo ke kontaktu. Bylo to asi znamení, jelikož ještě ten den odpoledne jsem se pak na silnici v 80kmh přetočil na bok a po kontaktu se svodidlama i proletěl vzduchem. Byly to takový shitky, že byl problém se rozjet z místa na sněhu pokud člověk přidal jen o trochu víc plynu. Někde tu jsou i fotky. Od tý doby si říkám, že radši koupím každou zimu gumy nový, těch 5-6 litrů mi za to stojí.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 18:25   Citovat  

Strelec: Hele nestras jo HaHaaa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 18:31   Citovat  

Ony i ty nekvalitni gumy odvedou svou praci, ja mel taky kdysi jakesi levne noname a na snehu parada. Horsi je to pak "jenom" na mokru, suchu nebo nedejboze vyssich rychlostech Velmi šťastný Pro posunovani se v ramci obce urcite staci i ty protektory Vranik :twisted: Aneb proc si porizovat Hondu NSX kdyz me na nakup do supermarketu odveze i Trabant.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 19:04   Citovat  

Robbie napsal:

souhlas, Polarisy je jedna velka mizerie, ale u jednoho auta sem je dostal tak se tesim az se sjedou Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 20:45   Citovat  

Robbie napsal:
Strelec: Hele nestras jo HaHaaa

nestraším, jenom jsem se podělil o svojí zkušenost. Úsměv Jak píšeš, že je máš třetím rokem, tak jestli si je bral na netu, tak tam se stává, že doprodávají třeba rok, dva starý gumy. A jelikož životnost je 4 roky, tak už můžeš bejt na hraně.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 20:58   Citovat  

Střelec napsal:
nestraším, jenom jsem se podělil o svojí zkušenost. Úsměv Jak píšeš, že je máš třetím rokem, tak jestli si je bral na netu, tak tam se stává, že doprodávají třeba rok, dva starý gumy. A jelikož životnost je 4 roky, tak už můžeš bejt na hraně.

na hraně po 4 letech??
zimáky 2 roky max.a pak stojej za wc už ten druhej rok jsou slabší
jinak já teďka pojedu 2 zimu polaris2 a na sněhu nebyly nejhorší 155/80 R13 Je to tam.
jednou sem měl firestone (model nevim) a ty byly parádní OK
ale jinak na přezouvání si ještě chvilku počkám.. kouř
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 21:43   Citovat  

my už přezuto máme....

P1020097.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1020097.JPG, 3.15 MB
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 21:44   Citovat  

Já přemýšlím nad dvěmi variantami:

Continental ContiWinterContact TS 830P 225/45 R17 94 H TL XL FR Zimní
tudy odkaz

nebo

Michelin ALPIN A4 225/45 R17 91 H TL Zimní
tudy odkaz

------

nějaké doporučení či zkušenosti? Nápad je tu!
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 22:54   Citovat  

brzo to prijde a misto zimaku pujde na spalky Bueee
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 23:03   Citovat  

nevim nevim no.. na špalkách se prej jezdí pěkně blbě... kouř
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 8:27   Citovat  

RASTA napsal:
na hraně po 4 letech??
zimáky 2 roky max.a pak stojej za wc už ten druhej rok jsou slabší
jinak já teďka pojedu 2 zimu polaris2 a na sněhu nebyly nejhorší 155/80 R13 Je to tam.
jednou sem měl firestone (model nevim) a ty byly parádní OK
ale jinak na přezouvání si ještě chvilku počkám.. kouř

Já měl Polaris 2 3 zimy (koupil jsem je s autem) - prní dobrý, druhá byla slabší a třetí už byly problémy s vyjetím, rozjezdem do kopečka apod... Na C4g jsem měl nový opět Polaris 2 (neberte za 700 novou) a paráda... OK Mám je i na VTi - jednak se na sněhu i mokru chovají dobře, jsou hlučnější,ale vzhledem k výfuku, v zimě rychle moc nejezdím a jednak byly za litr jedna (195/55/15)... Velmi šťastný
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 11:39   Citovat  

PK81 napsal:
Já přemýšlím nad dvěmi variantami:

Continental ContiWinterContact TS 830P 225/45 R17 94 H TL XL FR Zimní
tudy odkaz

nebo

Michelin ALPIN A4 225/45 R17 91 H TL Zimní
tudy odkaz

------

nějaké doporučení či zkušenosti? Nápad je tu!

Michelin Alpin na tich jezdim ja a rekl bych moc dobra guma na zimu.... OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 18:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Já měl Polaris 2 3 zimy (koupil jsem je s autem) - prní dobrý, druhá byla slabší a třetí už byly problémy s vyjetím, rozjezdem do kopečka apod... Na C4g jsem měl nový opět Polaris 2 (neberte za 700 novou) a paráda... OK Mám je i na VTi - jednak se na sněhu i mokru chovají dobře, jsou hlučnější,ale vzhledem k výfuku, v zimě rychle moc nejezdím a jednak byly za litr jedna (195/55/15)... Velmi šťastný

to říkám..doufám,že je teďka v zimě sjedu,abych na další zimu kupoval nový.. Velmi šťastný
já v tom svym rozměru sem koupil novou za 600/ks..a s tim co předvedli jsem byl spokojen Úsměv
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 19:21   Citovat  

ja uvidim, jak bude po vikendu a pak uz asi taky prezuju
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 19:23   Citovat  

premyslim ,ze tuhle zimu ani nebudu prezouvat.. tak nestraste Velmi šťastný
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 19:30   Citovat  

majkl_l napsal:
nevim nevim no.. na špalkách se prej jezdi pěkně blbě... kouř

sak od toho je wintercar Hihi nebudu to trapit ani kdyz je velka zima prece Je to tam.
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 8:50   Citovat  

koukám venku mlha, teploty venku v noci kolem 4 stupňů - nejvyšší čas přezout zimní pneu. A postačí ještě ty 4 roky jeté Pirelli Snow Sport ? Možná, že mají už i 5 let ???Jak dlouho vlastně může zimní pneu vydržet, aby měla aspoň přibližné hodnoty jako na začátku ? Dezen myslím aspoň 3 mm, že ? Jak se vlastně projeví stáří pneu, kromě obvyklého sjíždění ? Spousta otázek - počkám na odpovědi a pak přezuju asi ty Pirelli. Zatím mne vždycky dovezly třeba až na Ondřejník ( Beskydy ), takže zatím spokojenost Úsměv) ( p.s. v každé zimě max. nájezd cca 3000 km ....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 9:06  Naposledy upravil Hellborn dne 15.10.2010 , 10:11, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Dino napsal:
koukám venku mlha, teploty venku v noci kolem 4 stupňů - nejvyšší čas přezout zimní pneu. A postačí ještě ty 4 roky jeté Pirelli Snow Sport ? Možná, že mají už i 5 let ???Jak dlouho vlastně může zimní pneu vydržet, aby měla aspoň přibližné hodnoty jako na začátku ? Dezen myslím aspoň 3 mm, že ? Jak se vlastně projeví stáří pneu, kromě obvyklého sjíždění ? Spousta otázek - počkám na odpovědi a pak přezuju asi ty Pirelli. Zatím mne vždycky dovezly třeba až na Ondřejník ( Beskydy ), takže zatím spokojenost Úsměv) ( p.s. v každé zimě max. nájezd cca 3000 km ....

Já měním pneu zimní i letní max po 4 letech... U letní horší chování poznám spíš na mokru než na suchu, zimáky s vyšším profilem a měkčí směsí se dají poznat i na suchu v zatáčkách,kdy se pěkně žvejkají a auto mírně plave... O prohrabech při rozjezdu nemluvě...

Na VTi jsem měl asi 5let staré Ultragripy (jednu zimu nejezdily vůbec, 2 další najeli tak do 1000km max. - to pro ilustraci,že vzorek byl parádní) a už na mokru to bylo šílené,jak to klouzalo... Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 10:05   Citovat  

chemie,ona každá guma stárne a mění svoje vlastnosti..u zimních je to výraznější použitím směsi,aby fungovaly i při mínus 20..3.-4. rok cítíš,že si s nima nemůžeš dovolit tolik co s novýma..jak psal Hellborn,kloužou i na mokru..
lepí se na ně sníh a pak nemáš záběr..každopádně,když na suchý silnici prohrábneš zimáky,ty "lamely" ve dezénu se zaoblej a pak to ztrácí záběr na sněhu..

takže 5 let starý zimáky jsou spíš tak univerzály..tzn.guma v létě i v zimě na wc pořádnej výtlem
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 10:20   Citovat  

offtopic No někteří "piloti" si asi myslí, že je sebelepší guma "naučí" řídit pořádnej výtlem

Přezouvám o víkendu, Uniroyal MS66 či tak nějak, třetí zima, tak snad budou ještě použitelné to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 10:38   Citovat  

Dopis napsal:
offtopic No někteří "piloti" si asi myslí, že je sebelepší guma "naučí" řídit pořádnej výtlem

to by mě zajímalo, z čeho jsi na to přišel... to mi hlava nebere
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 10:49   Citovat  

Hellborn napsal:
to by mě zajímalo, z čeho jsi na to přišel... to mi hlava nebere

No ja docela vim, z ceho na to prisel. To jsou takovy ti lidi, co nasadi zimaky a nahle si mysli, ze muzou jezdit jak v lete. A pak slysim tukanec do myho narazniku na semaforech to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 10:56   Citovat  

Buchtak napsal:
No ja docela vim, z ceho na to prisel. To jsou takovy ti lidi, co nasadi zimaky a nahle si mysli, ze muzou jezdit jak v lete. A pak slysim tukanec do myho narazniku na semaforech to snad ne

No jo, mě vždcky pobaví zprávy, že kvůli mlze se srazilo X aut, za nehody může sněžení apod... HaHaaa A přitom je to v 99% lidská blbost... Ble
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 11:08   Citovat  

Taky jezdim v zimě stejně jako v létě,upe s přehledem na rozžhavenym asflaltu i po ráfky v břečce kouř Mám totiž super gumy zzzzzzz A řeknu vám,že těch 60-70km/h je hroznej kalup Velmi šťastný

Jinak jsem ještě nepřezul,v pondělí asi preludu na A3,abych to měl z krku(hlavně teda řidičku v bezpečí),na ats musim koupit papuče,počasí zatim jde.Sice občas ráno škrábu,ale bylo sucho.Ted mokro,ale zase se oteplilo,takže tomu ještě týden dva dávám.To bude akorát než dorazej UG7+ Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Uz mate prezuto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina