Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 19 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 20:44   Citovat  

Lukas napsal:
A je to tady... Proste te ukecal. Me taky ukecaval rok a bastil jsem mu to...

Podívej Lukáši, nejsem žádnej dvacetiletej junior, aby mě někdo ukecal, na to mé přesvědčení je potřeba víc, ale rozebírat to nechci, je to můj názor, prostě jsem měl možnost trošku důkladněji prozkoumat druhý pohled a ověřit si nějaké údaje... Na dovolenou s ním jezdit nebudu asi, ale z mého pohledu zase nevidím důvod ho zatracovat...

Lukas napsal:
A proc ne i me?? Co mas proti me??

U tebe je problém, že na to máte každý jiný názor a tudíž nelze předpokládat rychlou dohodu. Luthera znám a Eso ten dluh přiznal, Minora neznám osobně, ale ten dluh také Eso přiznal, tudíž chci, aby si tyto věci vyřídil. Tebe neznám a nepřesvědčil si mě, že to co říkáš je absolutně pravda (máš v různých místech drobné rozpory), proto se do tohoto sporu nechci vůbec montovat a musíš si to vyřídit sám...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 12:09   Citovat  

Blíží se polovina října. Jsem zvědav, jestli se Eso opravdu ozve a opravdu mi podle dohody začne dlužnou částku konečně splácet.
Ať tak či onak, aktuální dění či nedění tu uvedu.
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:24   Citovat  

Minor napsal:
Blíží se polovina října. Jsem zvědav, jestli se Eso opravdu ozve a opravdu mi podle dohody začne dlužnou částku konečně splácet.
Ať tak či onak, aktuální dění či nedění tu uvedu.

a nebylo by lepsi zvednout mobil a zeptat se treba me osobne? nebo myslis ze ti tu nekdo nastini lip moji financni situaci nez ja osobne? to mi hlava nebere mam pripravenou krasnou serii pohadek...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:29   Citovat  

OK
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:32   Citovat  

eso-sannycars napsal:
a nebylo by lepsi zvednout mobil a zeptat se treba me osobne? nebo myslis ze ti tu nekdo nastini lip moji financni situaci nez ja osobne? to mi hlava nebere mam pripravenou krasnou serii pohadek...

A nebylo by lepší, kdybys ty zvedl telefon a řekl mi, ano, dohoda platí, o víkendu ti přivezu X tisíc?
Volal jsem ti za tu dobu tolikrát, že to ani nespočítám, a nikdy mi to nijak nepomohlo.
Nechci tvoji finační situaci, nechci pohádky, spokojím se s úhradou dluhu Úsměv
A jak už jsem psal víckrát, budu velmi rád, až tu budu moci uvést v téhle věci i pozitivní zkušenost. Ty negativní píše kdekdo, na ty pozitivní se často zapomíná.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:32   Citovat  

myslim si, že už delší dobu by se tohle nemělo řešit tady a tímhle způsobem.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:54   Citovat  

posero napsal:

info pro vsechny by se tu podavat melo, od lidi, ktery s nim maj neco. Je dobry si informace predavat.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:58   Citovat  

eso-sannycars napsal:

A nebylo by lepší prostě svůj dluh začít splácet?
Nebo tě má snad Minor prosit o něco, na co má nárok?
Myslíš že má ještě chuť ti volat po tom všem?.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:02   Citovat  

posero napsal:

A proč?
Nevidím důvod to nezveřejnit.
Jen ať to co nejvíc lidí ví, aby si daly pozor.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:18   Citovat  

ano ty co maj zkušenost ať jí zvěřejní do jednoho vlákna na to každýmu stačí jeden dva příspěvky. tyhle romány o všem a o ničem
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:20   Citovat  

posero napsal:
ano ty co maj zkušenost ať jí zvěřejní do jednoho vlákna na to každýmu stačí jeden dva příspěvky. tyhle romány o všem a o ničem

1 - je to v jednom vláknu (byla tři o problémech s esem spojena)
2 - protože každý má potřebu kecat do topicu jako ty a nic z toho
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:21   Citovat  

posero napsal:

Tak je jasný, že spousta lidí si k tomu napíše svůj názor. Já v tom nevidím nic špatnýho. Od toho to je veřejná diskuze.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:23   Citovat  

crxmann napsal:

Velmi šťastný
Nic proti poserovi ale musím s tebou souhlasit.
Ikdyž posero má s esem zkušenosti, takže on by měl co napsat. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:25   Citovat  

crxmann napsal:

tak já mam od Esa tři auta a myslim, že mam teda právo si tady 1 příspěvek napsat Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:41   Citovat  

posero napsal:
tak já mam od Esa tři auta a myslim, že mam teda právo si tady 1 příspěvek napsat Mrk

Tak napiš OK/NOK a nemudruj tady.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:42   Citovat  

crxmann napsal:
Tak napiš OK/NOK a nemudruj tady.
já napsal, nevim proč tady pořád někoho musíte tahat za fusekli i když je vám po tom wc jdu spát, pa holky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:44   Citovat  

posero napsal:
já napsal, nevim proč tady pořád někoho musíte tahat za fusekli i když je vám po tom wc jdu spát, pa holky

Tak dál nemudruj a bež radši spát. Všichni čekaj jak to dopadne Mrk
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:48   Citovat  

eso-sannycars napsal:
mam pripravenou krasnou serii pohadek...

Taky jsem teď slyšel jednu z Esovy pohádkové knížky.
Zde avizovaný termín 3.10. nevyšel, jelikož mi Eso den předem nezvedal telefon a ani v onen den. Večer mi to ale zvedl se slovy...vyzvel sis to tam?
Poté co zjistil že jsem tam nebyl jelikož jsem se mu nemohl dovolat a jen tak se mi tam nechtělo...mi začal vyhrožovat, že pokud si pro auto okamžitě nepřijedu, že už u něj nebude...
Se slovy...mám tu svědky, stanovil další termín na sobotu 9.10. mezi 19-20 hodinou.
Bral jsem to tedy již jako definitivní termín. V sobotu jsem tam dojel...telefon opět vypnutý, ale zastilh jsem na Hluboké v dílně Jardu...který mi sdělil, že Eso zůstal viset s osobákem v Německu a že čeká do pondělka na opravu. Na to že se Esovi nedá dovolat mi sdělil, že neplatil účty, tak ho odpojili. Dnes na tomto čísle ale telefon zvonil.
Esovi pak zavolal na nějaké jiné číslo...a Eso se hrozně omlouval, že je to jeho chyba, atd...
Říkám ok...tak ať mi dá Jarda díly a auto...na to Eso povídal, že díly jsou v autě a auto je v garáži od které má klíče jen on...takže mám smolíka. Čili 700km pro nic... A co je podivné, že auto nikde u něj v areálu nebylo!!
Na otázky typu...že chci auto fyzicky vidět...alespoň škvírou ve dveřích oné záhadné garáže mi Eso položil telefon.

Eso ale ochotně přislíbil, že díky této jeho chybě mi auto doveze tento týden domů... Dnes již máme čtvrtek a stále nic.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 22:45   Citovat  

Hruza tohle cist, kluci, snad vam to dobre dopadne a s timto zlodejickem se nakonec popasujete a dostanete zpet co vam dluzi...
Ja chapu, ze se Eso s par lidmi zde kamaradi, ale tady jde bratrickovani stranou, ten clovek je zlodej a jeste k tomu nehorazne lze, mlzi, apod.
A nejhorsi na tom je, ze mu to stale prochazi, verim, ze je ve financni tisni, urcite ho to i mrzi a treba by i chtel vsechny sve pohledavky zahladit, ale momentalne nemuze, dobra, tak se k tomu postavim jako chlap, prestanu z lidi, kterym dluzim, delat pitomce a zacnu jednat uprimne a jak se rika, na ferovku....
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 22:51   Citovat  

Aceman napsal:
Hruza tohle cist, kluci, snad vam to dobre dopadne a s timto zlodejickem se nakonec popasujete a dostanete zpet co vam dluzi...
Ja chapu, ze se Eso s par lidmi zde kamaradi, ale tady jde bratrickovani stranou, ten clovek je zlodej a jeste k tomu nehorazne lze, mlzi, apod.
A nejhorsi na tom je, ze mu to stale prochazi, verim, ze je ve financni tisni, urcite ho to i mrzi a treba by i chtel vsechny sve pohledavky zahladit, ale momentalne nemuze, dobra, tak se k tomu postavim jako chlap, prestanu z lidi, kterym dluzim, delat pitomce a zacnu jednat uprimne a jak se rika, na ferovku....
OK moje rec... v zoufalstvi delaj lidi ruzne hlouposti . na jeho miste bych se omluvil a snazil se to urovnat co nejlepe, protoze jmeno ma clovek za zivot jen jedno
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 8:18   Citovat  

Aceman napsal:

A proto se jezdí na Nordschleif vyblbnout to mi hlava nebere
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 8:50   Citovat  

zam3k napsal:
A proto se jezdí na Nordschleif vyblbnout to mi hlava nebere

Já říkám pořád, kecat by do tohoto vlákna měli lidi, kteří o tom něco vědí, nechci se nikoho dotknout, ale psal jsem už jednou (a dá se to přečíst na mých stránkách, když tam stejně lidi koukají, jestli jede ESO na NS nebo ne), že Esa moc výlet na NS nestojí !!!

Cestu tam, zpět a ubytování platím já (veze dvě auta na odtahovce a poslední cestu zpět platil Marfi, když mu lehlo auto), takže Esovi náklady jsou minimální...

Mě to stojí stejně, jako bych tam jel se svým autem po ose, navíc minule, když se mi zadřelo ložisko na kladce a musel jsem pro auto poslat odtahovku, byla to řacha, takže proto jsem tento servis s Esem dohodnul...

Chyťte se prosím něčeho jiného, když do toho nevidíte, děkuji...
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 8:57   Citovat  

Dany napsal:
Já říkám pořád, kecat by do tohoto vlákna měli lidi, kteří o tom něco vědí, nechci se nikoho dotknout, ale psal jsem už jednou (a dá se to přečíst na mých stránkách, když tam stejně lidi koukají, jestli jede ESO na NS nebo ne), že Esa moc výlet na NS nestojí !!!

Cestu tam, zpět a ubytování platím já (veze dvě auta na odtahovce a poslední cestu zpět platil Marfi, když mu lehlo auto), takže Esovi náklady jsou minimální...

Mě to stojí stejně, jako bych tam jel se svým autem po ose, navíc minule, když se mi zadřelo ložisko na kladce a musel jsem pro auto poslat odtahovku, byla to řacha, takže proto jsem tento servis s Esem dohodnul...

Chyťte se prosím něčeho jiného, když do toho nevidíte, děkuji...

V tom případě bys ty dluhy měl zaplatit ty a pak je po esovi vymáhat, když jste takoví mazlíčci Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 9:00   Citovat  

dočasně uzamčeno Chápeš!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 14:27   Citovat  

odemčeno Chápeš!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 16:18   Citovat  

Riccardo napsal:
V tom případě bys ty dluhy měl zaplatit ty a pak je po esovi vymáhat, když jste takoví mazlíčci Velmi šťastný

S Esem nemám žádné ekonomické vazby, nejezdíme spolu na dovolenou, mám s ním jen obchodní vztah, se kterým jsem spokojen...
Já si myslím, že koho si dohodnu na práci je čistě moje soukromá věc. Všichni, co s námi jezdí, jsou s jeho službama spokojeni, jen pro info posledně jel Marfimu 10hod večer pro auto 150km a vrátil se s ním ve tři ráno, když mu padlo ve Spa, prostě to ti hned tak někdo neudělá... Navíc pokud to bude někdo jiný, bude chtít zaplatit i ty tři čtyři dny co tam prostojí...

Pokud máš však odtahovku (nebo někdo jiný) a jsi ochoten to pro nás dělat za stejných nebo lepších podmínek (třeba zadarmo), tak není problém se dohodnout...

Jinak z mého pohledu tu byl prokázán dluh Minora a dluh Luthera. Pak je tu dluh u Lukáše, na jehož výši a způsobu se nějak nemůžou dohodnout a protože já u těch dohod nebyl, tak jim soudce dělat nemůžu...

Žádný další tady prokazatelný nevidím, nikdo se dál neozval, tak nevím... to mi hlava nebere Několik dalších lidí tady vyzývalo, aby se zveřejnili další pohledávky, zatím tu nic dalšího nevidím...

Nic z toho ale Esa neomlouvá... Nicméně já sám jsem mu řekl, že bych byl rád, aby svůj dluh u Luthera, Minora a Lukáše nějak vyřešil a dohodl, abychom příští rok mohli nadále spolupracovat a pokud možno v klidu...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 19:06   Citovat  

Dany je to dobrý =>viz.SZ
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 19:38  Naposledy upravil Lukas dne 17.10.2010 , 21:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dany napsal:
S Esem nemám žádné ekonomické vazby, nejezdíme spolu na dovolenou, mám s ním jen obchodní vztah, se kterým jsem spokojen...

Opravdu mi vadí když tady uvádíš esův závazek vůči mě jako nevyjasněný v jeho výši!!
Účty od dílů které jsem mu dal mám a při prodeji jsem jej s cenou vždy seznámil, za auto cena dohodnutá byla...co je na tom jako nejasné??
A proč se mají lidé ospravedlňovat tobě? Ty jsi tu nějaký samozvaný soudce?

Je jasné proč Esa tak bráníš...chceš s ním být do poslední chvíle zadobře, aby ti vrátil co ti dluží...

Co je teda pravda...to co píšeš do diskuze nebo mi?!?

Ale pochop...peníze, ty ti Eso nikdy nedá!!

Jsem zvědavý jak dlouho budeš potřebovat, než na to sám přijdeš. Nápad je tu! Mě stačil jeden rok. KO
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 19:42   Citovat  

Lukas napsal:
Opravdu mi vadí když tady uvádíš esův závazek vůči mě jako nevyjasněný v jeho výši!!
Účty od dílů které jsem mu dal mám a při prodeji jsem jej s cenou vždy seznámil, za auto cena dohodnutá byla...co je na tom jako nejasné??
A proč se mají lidé ospravedlňovat tobě? Ty jsi tu nějaký samozvaný soudce?

Je jasné proč Esa tak bráníš...chceš s ním být do poslední chvíle zadobře, aby ti vrátil co ti dluží...
Ale pochop...peníze, ty ti Eso nikdy nedá!!

Jsem zvědavý jak dlouho budeš potřebovat, než na to sám přijdeš. Nápad je tu! Mě stačil jeden rok. KO

SZ je jen pro oči těch o které jde(ten kdo pošle SZ vs. ten kdo jí dostane).
Nechápu Vás lidi,proč musíte vždy ukazovat soukromé zprávy/screeny?!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 19:48   Citovat  

zam3k napsal:
SZ je jen pro oči těch o které jde(ten kdo pošle SZ vs. ten kdo jí dostane).
Nechápu Vás lidi,proč musíte vždy ukazovat soukromé zprávy/screeny?!

Pravda je vždy jen jedna jediná...nerozlišuje mezi SZ a diskuzí Velmi šťastný
Pokud se ale v těchto dvou způsobech komunikace tvrzení rozcházejí...je třeba použít opačné tvrzení pro srovnání, jako důkaz a tím se dobrat k pravdě.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina