Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CTR-EP3, rozhodnuto, koupim
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 20:02  Naposledy upravil Bully dne 31.10.2010 , 1:43, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

Divame se s zenou po 2. aute, mame rodinne kombi Acco 7G 2.2i-CTDi a uvazujeme o dalsim mensim aute i na kratsi trasy. Jenze co to mi hlava nebere
Pozadavky:

- musi to byt benzin, ideal soucasne i pro zabavu, takze vyssi vykon urcite vyhodou
- hatchback, kvuli ev. prevozu napr. kocarku, kola (toho casto) apod., radeji i 3-dverovy (at to trochu vypada HaHaaa )
- cena max. okolo 10.000€
- km +- do 100.000
- rocnik co nejmladsi a stav co nejlepsi, servis tu stoji strasne penize a na auto bych nechtel hodne dlouho vubec sahat, takze co nejspolehlivejsi model
- klimatizace (dite, pes, my Velmi šťastný )
- chceme neco ze Z, SZ Nemecka, Benelux, .. (zijeme v Lucembursku, tak max.+- 500 km daleko)
- ideal by bylo sehnat neco uz do Vanoc

Ja bych sel hned do CTR 7G poface Se stydím , ale s tou cenou jsme trosku na hrane, moc jich s nasimi pozadavky na mobile.de nevidim. Nesleduji je tam dlouho, byva tam hodne nabidek porad, hybe se s CTR trosku trh, mam v klidu pockat?
Jenze pak clovek vidi treba hned nekolik Mazd 3 hatchback 2.0 (jenom 150k Tak to valím bulvy ) okolo 8.000€ z +- 2005, 60-70tkm a v uplne plne vybave a brouk v hlave zacne hlodat.. Smutný
Dopredu diky za vase nazory i konkretni tipy a vubec za pomoc, offtopic se toleruje Velmi šťastný

EDIT- zmenil jsem nazev vlakna a dopisu dozadu par postrehu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 20:05   Citovat  

No ta Mazda neni spatna, kamos ji ma, razeni kratky, rizeni presny, podvozek trochu plave, jinak ok. Interier peknej. Ale fakt to moc nejede :/
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 20:11   Citovat  

No a co C7g poface.
Uz ma vychytane problemy.Malo to zere a zabavne to taky je Lucy kouř
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 20:20   Citovat  

Za tu cenu (kdyz trochu pritlacis) bych doporucoval treba.....V6 stanga 05+, zere kolem 9ti prumer, je to sedan (o velikosti EU combi, ale to nevadi:) ) Je to tam.

Ted vazne, kolem 250k,- sezenes male nove auto, budes prvni majitel, atd.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 20:40   Citovat  

Aceman napsal:
...Ted vazne, kolem 250k,- sezenes male nove auto, budes prvni majitel, atd.....

Mrnave i kdyz nove auto prave kvuli rodine i vsem svym hobby nechci, navic by asi tezko slo mluvit o nejake velke zabave s nim Smutný
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 21:03   Citovat  

Bully napsal:
Divame se s zenou po 2. aute, mame rodinne kombi Acco 7G 2.2i-CTDi a uvazujeme o dalsim mensim aute i na kratsi trasy. Jenze co to mi hlava nebere
Pozadavky:

- musi to byt benzin, ideal soucasne i pro zabavu, takze vyssi vykon urcite vyhodou
- hatchback, kvuli ev. prevozu napr. kocarku, kola (toho casto) apod., radeji i 3-dverovy (at to trochu vypada HaHaaa )
- cena max. okolo 10.000€
- km +- do 100.000
- rocnik co nejmladsi a stav co nejlepsi, servis tu stoji strasne penize a na auto bych nechtel hodne dlouho vubec sahat, takze co nejspolehlivejsi model
- klimatizace (dite, pes, my Velmi šťastný )
- chceme neco ze Z, SZ Nemecka, Benelux, .. (zijeme v Lucembursku, tak max.+- 500 km daleko)
- ideal by bylo sehnat neco uz do Vanoc

Ja bych sel hned do CTR 7G poface Se stydím , ale s tou cenou jsme trosku na hrane, moc jich s nasimi pozadavky na mobile.de nevidim. Nesleduji je tam dlouho, byva tam hodne nabidek porad, hybe se s CTR trosku trh, mam v klidu pockat?
Jenze pak clovek vidi treba hned nekolik Mazd 3 hatchback 2.0 (jenom 150k Tak to valím bulvy ) okolo 8.000€ z +- 2005, 60-70tkm a v uplne plne vybave a brouk v hlave zacne hlodat.. Smutný
Dopredu diky za vase nazory i konkretni tipy a vubec za pomoc, offtopic se toleruje Velmi šťastný

ze vubec vahas civic 7G 5dv ! OK ackoliv to zvenku nevypada to auto ma uvnitr neskutecny misto a kufr to samy kocarek sem tam taky daval v poho, resil sem stejny problem a dopadlo to obdobne tzn. accord tourer a civic 7g, na normalni jezdeni ideal a kazdy auto ma mouchy nikdy to neni na 100%
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 22:07   Citovat  

Doktor napsal:
ze vubec vahas civic 7G 5dv ! OK ackoliv to zvenku nevypada to auto ma uvnitr neskutecny misto a kufr to samy kocarek sem tam taky daval v poho, resil sem stejny problem a dopadlo to obdobne tzn. accord tourer a civic 7g, na normalni jezdeni ideal a kazdy auto ma mouchy nikdy to neni na 100%

No, po pravde se mi 5dv Civic 7G nelibi, nemusim zase prostor za kazdou cenu a v pripade potreby mi vubec neni lito vytahnout Tourer, od toho ho mam.
Z Honda asi diky spass-faktoru Velmi šťastný jedine CTR 7G . Vejde se tam vubec to kolo, kdyz se sklopi sedacky? Do me Almery jsem si kdysi vyrobil stojan na uchyceni za predni vidlici nastojato, samozrejme po vyndani toho predniho kola a sedlovky a bylo to i s rezervou.
   Návrat  
avenger2 je teď offline  avenger2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 23:48   Citovat  

co se týče zábavy Focus ST 2,5 turbo není špatná volba, vynikající auto na řízení, jen nevím jak na tom je se spolehlivostí a je to cenově také na hraně ale sleva se dá většinou vždycky udělat na těch 10tis€
   Návrat  
engine je teď offline  engine
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 0:14   Citovat  

Co zkusit třeba Švýcarsko? Ale asi to nebude plnit podmínku vzdálenosti... CTR
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 8:00   Citovat  

Znám zdejší poměry..takže než ti dám tip raději se předem zeptám, musí to být jenom Honda? Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 10:56   Citovat  

Robik napsal:
Znám zdejší poměry..takže než ti dám tip raději se předem zeptám, musí to být jenom Honda? Velmi šťastný

Velmi šťastný Prave proto se ptam i na jine tipy. Z Honda me silne zajima CTR a je to muj nejvetsi favorit, zase ale kdyz vidim treba tu Mazdu s kompletni vybavou a o dost levnejsi.. Jenomze zase nejde o takovou motokaru Se stydím A verim ze toho muze byt vic.
   Návrat  
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 11:32   Citovat  

na tvojom mieste by som isiel do ufouna 1.8 V-TEC Mrk
ma vybornu reakciu na volante ,vyzera vyborne aj z vonka aj z vnutra, vyzera ako 3-dverak zo skrytou zadnou klikou,
priestor je velky + magic seats , nizka spotreba , spolahlivost
Potreboval by si upgrade podvozka a brzd ,ktore su minusy ufouna.140 koni s dobrym podvozkom a brzdami dostacuje.
upgrade brzd by bol CTR aj (7G)- identicke brzdice a podvozok KW :
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 11:55   Citovat  

Bully napsal:
Velmi šťastný Prave proto se ptam i na jine tipy. Z Honda me silne zajima CTR a je to muj nejvetsi favorit, zase ale kdyz vidim treba tu Mazdu s kompletni vybavou a o dost levnejsi.. Jenomze zase nejde o takovou motokaru Se stydím A verim ze toho muze byt vic.

jedině připlatit za MPS, kamarád má tenhle motor v 6ce a jede to jak šílený a skvělej zvuk.. ale věřím tomu že CTR je zábavnější

jako vrchol pokud chceš hatch, který je ze všech nej tak mě napadá jedině Clio RS to nové..cena je také na hraně ale ono to za chvíli klesne... to auto vyhrává srovnávací testy všude po světě
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 13:12   Citovat  

volil bych bud CTR, nebo mazdu 3 MPS, nebo corollu TS, eventualne golfa GTI, nebo R32,nebo S3 ale to uz bude rok vyroby kolem 2000
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 13:50   Citovat  

CTR EP3 VTEC
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:22  Naposledy upravil Bully dne 17.10.2010 , 0:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

master88 napsal:
CTR EP3 VTEC

Taky bych tuhle variantu nejradeji Se stydím Na jeden zajimavy kousek se prave koukam, v pondeli tam budu volat, za preptani se clovek nic neda Úsměv
Edit: tenhle krasavec to je, ale sel mi zkopirovat kvuli ochrane dat jenom malinky nahled

0184156958001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
0184156958001.jpg, 11.52 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:55   Citovat  

A co tohle? Velmi šťastný
tudy odkaz
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:43   Citovat  

nemáš lehký rozhodování Úsměv
co jsem koukal zběžně krom toho CTR - hatch v benzínu 02 a mladší do 10tis.€

Mazda RX-8 - hatch to sice není, ale vždycky se moc líbila - to bude asi věčná kasička na peníze
Renault Megane Sport 2.0 Turbo - asi nejblíž tomu CTR
MINI Cooper S - stylová motokára
a zbytek (krom toho golfu, A3 a corolly) asi do počtu
Alfa Romeo GT 2.0
MG ZR MG 160
Seat Leon 1.8 T
Ford Fiesta 2.0 ST
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 21:56   Citovat  

Robik napsal:
A co tohle? Velmi šťastný
tudy odkaz

No to je delicko Velmi šťastný Ale asi bych vykrvacel pri jeho udrzbe, uz i diky tomu ze za to co do toho muzu vrazit uz jde o starsi auto s vyssim poctem km.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 22:21   Citovat  

xenon04 napsal:

Mazda RX-8 - hatch to sice není, ale vždycky se moc líbila - to bude asi věčná kasička na peníze
Alfa Romeo GT 2.0
MG ZR MG 160
Seat Leon 1.8 T
Ford Fiesta 2.0 ST

Diky, jeste to trosku omrknu. Urcite bych radsi neco praktictejsiho, kdybych chtel neprakticke zihadylko tak jsem videl i nejnovejsi typ Mazdy MX5 z r. 2006, 1.8 126 k s nejakymi 60-70 tkm Úsměv
Auto s damskym prirozenim na kapote si prece Honda ondak nekoupi, stejne tak jezdit do servisu s Alfou.. S Fiestou jsem jezdil a neoslovila me vubec, Mini S mel kamarad a je pravda ze jsme krasne driftovali na kruhacich (a tady u nas jsou snad na kazde krizovatce Velmi šťastný), to byla parada OK MG se Seatem omrknu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 23:16   Citovat  

xenon04 napsal:

Alfa Romeo GT 2.0
MG ZR MG 160
Seat Leon 1.8 T
Ford Fiesta 2.0 ST

Lol GT? Nemyslel si GTA? Protože 147 GTA bych určitě nezatracoval, ty motory mají potenciál. 184 KW je 184 KW
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 23:21   Citovat  

Bully napsal:
Diky, jeste to trosku omrknu. Urcite bych radsi neco praktictejsiho, kdybych chtel neprakticke zihadylko tak jsem videl i nejnovejsi typ Mazdy MX5 z r. 2006, 1.8 126 k s nejakymi 60-70 tkm Úsměv
Auto s damskym prirozenim na kapote si prece Honda ondak nekoupi, stejne tak jezdit do servisu s Alfou.. S Fiestou jsem jezdil a neoslovila me vubec, Mini S mel kamarad a je pravda ze jsme krasne driftovali na kruhacich (a tady u nas jsou snad na kazde krizovatce Velmi šťastný), to byla parada OK MG se Seatem omrknu.

Fiestu byh nejmenoval když už tak Focuse. V ST jsem jel, když jsem se rozhodoval coza auto (cca 2 měsíce z5) a má to velmi příjemnou výkonovou křivku, od 2000 tahá a tahá až do 7000 ale s CTR si myslím to asi srovnávat nepůjde. Mini S bych nebral, moc to nejede a co je většíproblém, špatně se to prodává. MG...se milíbilo ale je to hodně malé a ND se těžko shání. Seat Leon Cupra jsem nejel tak nevím. A nezapomen i na Corollu, točí jako CTR, rozměrově to vyjdena stejno ale co je výhoda dělá se i 4dv. a točí stejně jako CTR přes 8000...o motor nemusíš mít strach, Idaho si myslí pomůže. OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 23:43   Citovat  

Bully napsal:
No to je delicko Velmi šťastný Ale asi bych vykrvacel pri jeho udrzbe, uz i diky tomu ze za to co do toho muzu vrazit uz jde o starsi auto s vyssim poctem km.

nesmysl Úsměv E46 mám a v pohodě za 10tis seženeš z německa kvalitní kousek, což se o tomhle říci nedá..za 200tis 330ci to je kasička... ale na rovinu, CTR je větší "Drama" i když je to třílitr a opravdu raketka tak působí trochu utlumeně, je to spíš takovej polykač ale i na okreskách ti úsměv vykouzlí... já se rozhodoval mezi E46 a ATR a ATR měla v charismatu navrh, bavilo mě víc jí řídit, E46 je víc použitelnější a velké plus je zvuk motoru, není to ječák ale melodie nádherná
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 0:29   Citovat  

ty jo. uplne sem zapomel na clio RS Úsměv potom co sem to uz nekolikrat videl v akci, tak bych o tom silne uvazoval. je to brutalni motokara. lojzik urcite potvrdi OK nicmene ja do francouzu zrovna blazen nejsem hlavne kvuli servisu. ty auta jsou pomerne poruchovy.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 0:41   Citovat  

Robik napsal:
Lol GT? Nemyslel si GTA? Protože 147 GTA bych určitě nezatracoval, ty motory mají potenciál. 184 KW je 184 KW
tudy odkaz

A sakra.. to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 1:09   Citovat  

no tenhle test ti rozmýšlení ulehčí Úsměv
tudy odkaz
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 10:09   Citovat  

Robik napsal:
Lol GT? Nemyslel si GTA?

nemyslel
do 10tis.€ mi to vyházelo spoustu Alfa Romeo GT 2.0 JTS 121 kW (165 PS) - v benzínu, manuálu od 02 s km do 100tis a výkonem nad 150koní... nekoukal jsem po vránách, který tu cenu lížou a je jich tam pár (GTA mi to našlo slovy "dva" kombíky a "jedno" coupe, proto jsem to sem ani nedával) Mrk
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
.
.
.
tudy odkaz atd.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 10:19   Citovat  

Tak doma uz to vypada vazne tak ze i zena by zkousla Civic Type-R EP3 Úsměv Plusem je i porad relativne nizsi obsah treba kvuli danim a povinnemu ruceni, navic by jeho provoz a servis nemusel vyjit az tak draho, pokud teda vylosuju slusny kus. Sakrys, to by byla idealni Honda kombinace, Acco Tourer v turbodieselu pro rodinu a Type-R na to ostatni :twisted:

Asi tu zanikl muj dotaz na vnitrni prostor- kdyz sklopim zadni sedacky, podari se mi dostat do kufru treba kolo, nastojato, s vyndanim predniho kola a sedlovky? (Mam takovy pricnik pro upnuti kola v interieru auta za predni vidlici).
   Návrat  
Ctverak je teď offline  Ctverak
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 22:27   Citovat  

Jako malé auto pro zábavu bych asi volil toho rencka Clio RS, podle všech testů je s tím autem hodně zábavy.
Mazda 3 MPS je prý až moc přemotorovaná a není tak rychlá jak by 191 kW nasvěčovalo, určitě lepší je Mazda 6 MPS, která je 4x4, ale asi 10tis je tak na hraně.
A Alfu si člověk kupuje spíš srdcem než rozumem, ale svezení to nemusí být špatné Úsměv

Ale asi jste už rozhodnutí jít do CTR Velmi šťastný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 8:54   Citovat  

Bully napsal:
Tak doma uz to vypada vazne tak ze i zena by zkousla Civic Type-R EP3 Úsměv Plusem je i porad relativne nizsi obsah treba kvuli danim a povinnemu ruceni, navic by jeho provoz a servis nemusel vyjit az tak draho, pokud teda vylosuju slusny kus. Sakrys, to by byla idealni Honda kombinace, Acco Tourer v turbodieselu pro rodinu a Type-R na to ostatni :twisted:

Asi tu zanikl muj dotaz na vnitrni prostor- kdyz sklopim zadni sedacky, podari se mi dostat do kufru treba kolo, nastojato, s vyndanim predniho kola a sedlovky? (Mam takovy pricnik pro upnuti kola v interieru auta za predni vidlici).

Ondras přijel na HonDay s EP3 a měl tam hozený kolo...

dobrá volba je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CTR-EP3, rozhodnuto, koupim
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina