Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
s čím na Silverstone ?
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

které auto byste si vybrali právě vy a proč ?
Lamborghini Gallardo - Engine: 4961cc Power: 500bhp 0-62: 4.1 seconds Top Speed: 191mph Transmission: Manual six speed
13%
 13%  [ 6 ]
Aston Martin V8 Vantage - Engine: 4300cc V8 Power: 380bhp 0-60mph: 4.9 seconds Top Speed: 175 mph Transmission: Six speed manual
4%
 4%  [ 2 ]
Ferrari 360 F1™ Modena - Engine: 3586cc V8 Power: 400bhp 0-60mph: 4.3 seconds Top Speed: 186 mph Six speed F1™ paddle shift
9%
 9%  [ 4 ]
Lotus Exige S - Engine: Supercharged 1796cc Power: 220bhp 0-60mph: 4.5 seconds Top Speed: 146 mph Transmission: Close ratio six speed manual
18%
 18%  [ 8 ]
Nissan 370Z - Engine: 3700cc V6 Power: 331bhp 0-62mph: 5.3 seconds Top Speed: 155 mph Transmission: 7 speed paddle shift
2%
 2%  [ 1 ]
Nissan GTR - Engine: 3800cc V6 Power: 485bhp 0-62mph: 3.5 seconds Top Speed: 193 mph Transmission: 6 speed paddle shift
51%
 51%  [ 22 ]
Hlasovalo : 43
Celkem hlasů : 43

eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:09  Naposledy upravil eXi_ dne 17.10.2010 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím,

rozhodli jsme se s kamarádem zapůjčit si vůz na 5 kol, na známém britském okruhu za skvělou cenu £99 ..

on si vybral Ferrari 360, zatímco já stále váhám do které bestie jít Cooo???

prosil bych co nejstručnější odpovědi a argumenty, ať se tu v tom vyznáme Mrk

popřípadě kdo měl již čest v něčem takovém jet, nechť prosím promluví..

Děkuji mnohokrát kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:11   Citovat  

hmm todle zavidim

Volil bych mezi Aston a Nissan GT-R Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:13   Citovat  

Tak to ti taky zavidim, budes mit paradni zazitek. Hlasuju vsema deseti pro GT-R
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:14   Citovat  

wau, já bych rozmýšlel nad Lambem nebo nad Astonem, ale asi Lambo, protože pro mě to je po Porscheti srdcová záležitost, škoda, že tam není NSX co OK
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:15   Citovat  

skoda ze tam neni CRX Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:18   Citovat  

Pokud si v zadnem z tech uvedenych aut nejel, bude to pro tebe tezke si to uzit... Pak bych jednoznacne volil GT-R, mam moznost v nem jezdit, byli jsme s nim ve SPA a sice si to v zatackach take moc neuzijes, protoze nebudes vedet co si muzes dovolit, ale zase to zrychleni na rovine a pri vyjezu je uzasne ta ctyrkola funguje skvele a dost ti pomuze ve stabilite...
Ferrari i Aston, ac se to mozna nekomu nezda, je na rizeni behem prvnich peti kol tezsi... Takze to je muj nazor...

Jeste takovy detail, jak hodnotis sve ridicske umeni? Pripadne kde a s cim si uz na okruhu jezdil???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:19   Citovat  

Gallardo bych si vzal spíše na projížďku na silnicích, ale tušení mi říká že s GTR bude větší hlína na tom okruhu.. ale nevim nevim no.. snad se někdo ozve ještě to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:21   Citovat  

Dany napsal:
Pokud si v zadnem z tech uvedenych aut nejel, bude to pro tebe tezke si to uzit... Pak bych jednoznacne volil GT-R, mam moznost v nem jezdit, byli jsme s nim ve SPA a sice si to v zatackach take moc neuzijes, protoze nebudes vedet co si muzes dovolit, ale zase to zrychleni na rovine a pri vyjezu je uzasne ta ctyrkola funguje skvele a dost ti pomuze ve stabilite...
Ferrari i Aston, ac se to mozna nekomu nezda, je na rizeni behem prvnich peti kol tezsi... Takze to je muj nazor...

Jeste takovy detail, jak hodnotis sve ridicske umeni? Pripadne kde a s cim si uz na okruhu jezdil???

moje řeč, jsem okruhovej panic a hodlám si poprvý řádně zasouložit Cool - toto se mi líbí..
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:28   Citovat  

Z uvedených jsem řídil jen jedno,GT-R to není,ale na okruh bych ho zkusil OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:28   Citovat  

eXi_ napsal:
moje řeč, jsem okruhovej panic a hodlám si poprvý řádně zasouložit Cool - toto se mi líbí..

V tom pripade ... reknu Ti to narovinu:

Vem si GT-R, stabilizaci na prvni tri kola na standard mode (na posledni dve si dej Race mode), podvozek na Race mode, razeni na Race mode a prepni si to na automat...

V tom Nissanu budes mit ze zacatku plne ruce prace a nedokazal bys ani radit vcas nahoru natoz podrazovat, Race mode razeni spolecne s automatem bude udrzovat sam otacky v optimalnim rozsahu (4500 - 6500 !!!), sam bude podrazovat a rozhodne to bude rychlejsi, diky tomu nastaveni te na rovine ani na brzdach hned tak nikdi neda, budes se moc plne soustredit na rizeni...

Stredne dobry ridic bude z Ferrari, pokud ho nikdy neridil, spise rozpacity, ruce jak vanocka Velmi šťastný ...

Asi by slo, aby si GT-R videl a citil nazivo drive, nez tam odjedes... tudy odkaz

EDIT: Pokud to pujde hladce, muzes na posledni dve kola, nebo drive, klidne prepnout razeni na manual. Deje se tak automaticky, pokud se padla dotknes, takze problem to neni, pak je ale zase lepsi mit razeni na normal mode, protoze pokud nestacis vcas zaradit, zaradi za tebe auto samo... Abys nejezdil do omezovace, autu to nedela dobre a je to pomalejsi...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:37   Citovat  

Dany napsal:
V tom pripade ... reknu Ti to narovinu:

Vem si GT-R, stabilizaci na prvni tri kola na standard mode (na posledni dve si dej Race mode), podvozek na Race mode, razeni na Race mode a prepni si to na automat...

V tom Nissanu budes mit ze zacatku plne ruce prace a nedokazal bys ani radit vcas nahoru natoz podrazovat, Race mode razeni spolecne s automatem bude udrzovat sam otacky v optimalnim rozsahu (4500 - 6500 !!!), sam bude podrazovat a rozhodne to bude rychlejsi, diky tomu nastaveni te na rovine ani na brzdach hned tak nikdi neda, budes se moc plne soustredit na rizeni...

Stredne dobry ridic bude z Ferrari, pokud ho nikdy neridil, spise rozpacity, ruce jak vanocka Velmi šťastný ...

Asi by slo, aby GT-R videl nazibo drive, nez tam odjedes... tudy odkaz

díky.. btw z toho se mi docela chce upřímně blejt.. všude elektronický protézy.. humus.. ale vítejme v realitě ..
to právě nechci aby to za mě dělalo úplně všechno.. rád si to udělam sám OK tzn myslíš, že když zvolím nějakej 'pure' režim, že se s tim ´ani nerozjedu´ ? to snad néé to mi hlava nebere
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:46   Citovat  

eXi_ napsal:
díky.. btw z toho se mi docela chce upřímně blejt.. všude elektronický protézy.. humus.. ale vítejme v realitě ..
to právě nechci aby to za mě dělalo úplně všechno.. rád si to udělam sám OK tzn myslíš, že když zvolím nějakej 'pure' režim, že se s tim ´ani nerozjedu´ ? to snad néé to mi hlava nebere

Rozjedes Velmi šťastný, jen z toho vseho budes tak vykolejenej, ze si to rozhodne neuzijes, jsem zvedavej, jak se vnitrne srovnas s prvnim naznakem pretaciveho smyku, vetsina mene zkusenych pak rozhodne vic na plyn neslape a ma problemy minimalne jedno kolo se srovnat, protoze jim vybehne puls, zacnou se jim trast ruce a kolena, je to normalni, pokud s tim nemas zkusenosti a v tu chvili si uvenomis, ze si podepsal papir, kde byla spoluucast treba i 10tis Eur (nekde dokonce vic)...
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:48   Citovat  

volil bych mezi Gallardem a GTR. GTR Galardu podle všech testů hravě ujede,ale...v GTR se svezeš "kdykoliv" zatímco Galardo je pořád exkluzivnější, v ČR na silnici ho potkám tak 3x do roka. GTR vidím 5x měsíčně.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:49   Citovat  

vzal bych lotuse, protože to bude ´´jednodužší´´ na řízení

takovýhle šílený auta jsou super, ale chce to zkušenosti, abys z toho měl požitek a ne noční můry
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:52   Citovat  

tsmart napsal:
volil bych mezi Gallardem a GTR. GTR Galardu podle všech testů hravě ujede,ale...v GTR se svezeš "kdykoliv" zatímco Galardo je pořád exkluzivnější, v ČR na silnici ho potkám tak 3x do roka. GTR vidím 5x měsíčně.

Jde o to, jestli se chce svest, porad koukat do zrcatek a mit toho plne bryle nebojestli si to chce uzit a mit super pocit... Kdo mel moznost se vyblbnou v GT-R nebo dokonce svest na okruhu, je to neskutecne...

Ve SPA nas dalo pouze Porsche GT3, ale to jen proto, ze my meli seriove pneu a on slick, jinak na rovine ani na brzdach se nechytal, respektive nebyl lepsi...
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:53   Citovat  

sem taky pro Lotus, ve všim ostatním(krom 370z) se podle všeho s tvejma zkušenostma buď rozsekáš, nebo pojedeš jak šnek. Ale srdcem bych šel do ferrari Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:56   Citovat  

Ryba napsal:
sem taky pro Lotus, ve všim ostatním(krom 370z) se podle všeho s tvejma zkušenostma buď rozsekáš, nebo pojedeš jak šnek. Ale srdcem bych šel do ferrari Velmi šťastný

je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:57   Citovat  

Dany napsal:
Jde o to, jestli se chce svest, porad koukat do zrcatek a mit toho plne bryle nebojestli si to chce uzit a mit super pocit... Kdo mel moznost se vyblbnou v GT-R nebo dokonce svest na okruhu, je to neskutecne...

Ve SPA nas dalo pouze Porsche GT3, ale to jen proto, ze my meli seriove pneu a on slick, jinak na rovine ani na brzdach se nechytal, respektive nebyl lepsi...

během 5ti kol na neznámém okruhu si s cizím autem stejně neužiješ. Vzpomeňte si každý, kdo jel poprvé motokáry.
Sice mazec, ale první jízdu jen koukáš, pomalu vše piluješ a už je konec.

Ale rozhodně bych koukal mezi Fko, Lambo a GTR.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:02   Citovat  

Dejf napsal:
vzal bych lotuse, protože to bude ´´jednodužší´´ na řízení

takovýhle šílený auta jsou super, ale chce to zkušenosti, abys z toho měl požitek a ne noční můry

S tim nesouhlasim, Lotus je zavodnejsi a chce vic zkusenosti s rizenim nez ty ostatni supersportovni auta. Pokud neni zvykly na zadokolu, motal by se s tim po trati, navic na rovince to take moc rychle neni, takze bych vzal opravdu spis GT-R, bude mit vsude rezervu a na rovine muze zatahnout, to uridi kazdy, takze bude mit rozhodne lepsi pocit, nez kdyz ho za pet kol predjede 10 aut...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:05   Citovat  

snem kazdyho malyho kluka je ferrari Úsměv ale radsi bych sednul do lamba, vzdycky se mi libli vic a ta 4kolka by te mohla aspon trosku podrzet, lotus bude asi nejvic podobnej tomu na co jsi zvyklej, gtr bude urcite super povozenicko ale pro me je to furt jenom nissan a ne italskej supersport Úsměv jestli si v nicem podobnym nikdy nejel tak toho budes mit i tak plny kecky na pul plynu Velmi šťastný
ja jsem bohuzel taky v nicem z tohohle nejel, takze vubec nevim proc tu do toho kecam Úsměv
PS: jizdu dverma napred v zadokolce naprosto miluju a proto sem rad ze ji nemam protoze bych kupoval novy gumy kazdej mesic Velmi šťastný ale tady bych jim to vratil aspon s polovicnim vzorkem za tech 99 liber Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:09   Citovat  

tsmart napsal:
během 5ti kol na neznámém okruhu si s cizím autem stejně neužiješ. Vzpomeňte si každý, kdo jel poprvé motokáry.
Sice mazec, ale první jízdu jen koukáš, pomalu vše piluješ a už je konec.

Ale rozhodně bych koukal mezi Fko, Lambo a GTR.

to určitě, ale věřim, že si užiju víc než propíchat noc se starou Mrk toť můj názor.. jednou to je vždy poprvé, další víkend tam můžu jet znova , neni problém kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:10   Citovat  

osiris napsal:
snem kazdyho malyho kluka je ferrari Úsměv SOUHLAS Úsměv

PS: jizdu dverma napred v zadokolce naprosto miluju a proto sem rad ze ji nemam protoze bych kupoval novy gumy kazdej mesic Velmi šťastný ale tady bych jim to vratil aspon s polovicnim vzorkem za tech 99 liber Velmi šťastný

já myslím, že bude rád když jim to auto vrátí vcelku a ne po částech Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:12   Citovat  

eXi_ napsal:
to určitě, ale věřim, že si užiju víc než propíchat noc se starou Mrk toť můj názor.. jednou to je vždy poprvé, další víkend tam můžu jet znova , neni problém kouř

já chci jet s tebou! Tohle bych taky vyměnil za píchání (stejně bych tam někde u boxů na to zbalil hostesku Velmi šťastný )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:13   Citovat  

tsmart napsal:
já myslím, že bude rád když jim to auto vrátí vcelku a ne po částech Úsměv

tak horký to zase nebude.. máme v domě 335i CC s pádlama a i jsem ho párkrát řídil.. sice má jen 307 koní a todle 450 nebo kolik, ale že bych se bál že pojedu s pytlikem na zvracení a plenama kdybych náhodou položil kabel na kostru pořádnej výtlem toho se určitě nebojím....
   Návrat  
2.3. je teď offline  2.3.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:16   Citovat  

tsmart napsal:
í (stejně bych tam někde u boxů na to zbalil hostesku Velmi šťastný )

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:20   Citovat  

hlavně při rozjezdu bacha na spojku Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:36   Citovat  

Dany napsal:
S tim nesouhlasim, Lotus je zavodnejsi a chce vic zkusenosti s rizenim nez ty ostatni supersportovni auta. Pokud neni zvykly na zadokolu, motal by se s tim po trati, navic na rovince to take moc rychle neni, takze bych vzal opravdu spis GT-R, bude mit vsude rezervu a na rovine muze zatahnout, to uridi kazdy, takze bude mit rozhodne lepsi pocit, nez kdyz ho za pet kol predjede 10 aut...

bral jsem to podle sebe, GTR mi nic moc neřiká... video hru si zahraju i doma

to auto užasný a dokonalý a prostě funguje, ale je vůbec možný aby s takovou technikou nefungovalo?

narovinu řikám postavit přede mě lotuse, nebo GTR, tak mám jasno...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:55   Citovat  

tak ja bych urco nesel do lotuse ani do 370Z. Dle me z vyberu jsou na silverstone nevhodny. Silverstone je vylozene rychlej okruh pro rychly auta. Ja osobne bych si vzal galardo. Ikdyz real life zkusenosti nemam ;) Ale to tu asi malokdo s temahle autama. Jen co vim (snad ze relativne dost), tak lambo se bude ridit dobre a je dostatecne rychly. GTR je dobry auto, ale bal bych se elektronicky nudy. Ferari jako zadokolka bude hodne zabava taky.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:59   Citovat  

my jsme to sice uz probrali na icq ale jak pise BITKAR .....

ono az v tom lambu nakopnes ten motor za zadkem a poslechnes si pochrochtani .... ,]
to ti gtrko nenabidne no Velmi šťastný

navic moc elektroniky ..... mozna je to plus ale ja bych GTRko nechtel na jizdu : D
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:10   Citovat  

Bitkar napsal:
tak ja bych urco nesel do lotuse ani do 370Z. Dle me z vyberu jsou na silverstone nevhodny. Silverstone je vylozene rychlej okruh pro rychly auta. Ja osobne bych si vzal galardo. Ikdyz real life zkusenosti nemam Mrk Ale to tu asi malokdo s temahle autama. Jen co vim (snad ze relativne dost), tak lambo se bude ridit dobre a je dostatecne rychly. GTR je dobry auto, ale bal bych se elektronicky nudy. Ferari jako zadokolka bude hodne zabava taky.

jasně, budeš na okruhu, kde si nikdy nejel ( jestli se nepletu tak exi psal, že nikdy nebyl na okruhu ), s druhem auta který si nikdy neřídil Velmi šťastný obávám se, že nikdo tady neni takovej drajvr, aby mu bylo 220PS/1t málo ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
s čím na Silverstone ?
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina