Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
s čím na Silverstone ?
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2

které auto byste si vybrali právě vy a proč ?
Lamborghini Gallardo - Engine: 4961cc Power: 500bhp 0-62: 4.1 seconds Top Speed: 191mph Transmission: Manual six speed
13%
 13%  [ 6 ]
Aston Martin V8 Vantage - Engine: 4300cc V8 Power: 380bhp 0-60mph: 4.9 seconds Top Speed: 175 mph Transmission: Six speed manual
4%
 4%  [ 2 ]
Ferrari 360 F1™ Modena - Engine: 3586cc V8 Power: 400bhp 0-60mph: 4.3 seconds Top Speed: 186 mph Six speed F1™ paddle shift
9%
 9%  [ 4 ]
Lotus Exige S - Engine: Supercharged 1796cc Power: 220bhp 0-60mph: 4.5 seconds Top Speed: 146 mph Transmission: Close ratio six speed manual
18%
 18%  [ 8 ]
Nissan 370Z - Engine: 3700cc V6 Power: 331bhp 0-62mph: 5.3 seconds Top Speed: 155 mph Transmission: 7 speed paddle shift
2%
 2%  [ 1 ]
Nissan GTR - Engine: 3800cc V6 Power: 485bhp 0-62mph: 3.5 seconds Top Speed: 193 mph Transmission: 6 speed paddle shift
51%
 51%  [ 22 ]
Hlasovalo : 43
Celkem hlasů : 43

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:18   Citovat  

jel jsi nekdy silverstone? na ten okruh to malo je, furt bude drtit nejvyssi kvalt na max :) . Exige je dobrej na technicky trate, ale na rovinatych to s nim bude nuda. A jak psal dany, tak se s tim beztak musi umet. Navic je to zadokolka, galardo bude lehci na rizeni a rychlesi, na tehle okruh zabavnejsi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:22   Citovat  

Bitkar napsal:
jel jsi nekdy silverstone? na ten okruh to malo je. Exige je dobrej na technicky trate, ale na rovinatych to s nim bude nuda. A jak psal dany, tak se s tim beztak musi umet. Navic je to zadokolka, galardo bude lehci na rizeni a rychlesi, na tehle okruh zabavnejsi.

sorry, ale ty si ho jel? a r factor sem prosim tě netahej, to bych měl sjetej celej svět, ale stiga to ze mě nedělá...

jasně s lotusem se to musí umět, ale já reagoval na to, že to bude nudas tak slabym autem

to je prostě kravina...
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:23   Citovat  

Newer napsal:
my jsme to sice uz probrali na icq ale jak pise BITKAR .....

ono az v tom lambu nakopnes ten motor za zadkem a poslechnes si pochrochtani .... ,]
to ti gtrko nenabidne no Velmi šťastný

navic moc elektroniky ..... mozna je to plus ale ja bych GTRko nechtel na jizdu : D

Tu elektroniku si můžeš vypnout, pokud se na to cítíš, to problém není, ale pokud s takhle silnejma autama nemáš zkušenost, tak přepnutí eletroniky na RaceMode, kde Ti to dovolí drifty bez zásahu elektroniky, je v těch velkých rychlostech už docela hardcore...

Pokud budeš mít celý den, vezmi si něco jako Ferrari, pokud máš pár kol, vem si něco, co se bude dobře ovládat...

Lambem jsem jel, ale na okruh bych si s ním netroufnul, žádné jednoduché ovládání to nebylo Smutný... Ferrari jsem měl možnost zkusit "jen" F430 Scuderia na Slovensku, ale jen chvíli a s majitelem na místě spolujezdce, to si moc nezablbnete Úsměv , ale nepředpokládám, že by to F360 bylo nějak výrazně jednodušší na ovládání... Lotus je super, ale už to je přeci jen více závodní auto a náhon na zadek Úsměv, takže zžít se s ním mi trvalo překvapivě dlouho a to jsem jel jen s atmosferickou verzí, U tohoto bych se ještě navíc bál "Supercharged", aby to pak nebylo, jako když jsem testoval KTM a špatně se mi to ovládalo, za 15minut jízdy troje hodiny a jeden zhasnutej motor pořádnej výtlem

S GT-Rem jsem najezdil zatím asi 3tis km, ale rozhodně to nuda není, jak říkám, elektroniku si můžeš vypnout, ale to auto je tak rychlé, že vyžaduje opravdu rychlé reakce a na zrychlení a rychlé vytáčení motoru si musíš zvyknout, takže poloautomat je pro začátečníka dobrá volba...

Nissan 370Z jsem nejel (S 350Z ano a nečekám, že by to bylo lepší, takže ne) a s Astonem taky ne, takže to srovnat nemohu...

EDIT? Prostě rozhodně na ovládání jsem se cítil jistěji s GT-R než s Lambem, tím pádem bych byl rychlejší... I trakce mi přijde lepší, zvuk je opravdu lepší v Lambu... Záleží na tom, co ale přeci chceš ty...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 21:09   Citovat  

Rozhodně bych šel do lotuse. Ale přesně v tuhle chvíli sem si vzpoměl na sebe, když předemnou stál WRCčkovej peugeot a serie Alfa na okruhu v sosnový když sem tam byl poprvé.
Hned první zatáčka s pažoutem hodiny, druhá zatáčka, přebržděno, pak jsem se hledal tři kola. Pak jsem se na to vyflák. Sedl jsem do alfy a najezdil snad deset kol, než jsem si sedl zpět do pažouta. Až pak jsem si to trošku užil.

Čili mé doporučení. Jestli si tam v životě nejel, pučil bych si něco klidnějšího menšího, najezdil pár kol a další víkend bych si pučil něco silnějšího.
Já osobně bych šel do Lotuse .... je to prostě taková ikona, hravého auta .... v tom autě sem se vezl a není to tak strašný. Ale je to fakt žebřiňák.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 21:19   Citovat  

crxmann napsal:
Rozhodně bych šel do lotuse. Ale přesně v tuhle chvíli sem si vzpoměl na sebe, když předemnou stál WRCčkovej peugeot a serie Alfa na okruhu v sosnový když sem tam byl poprvé.
Hned první zatáčka s pažoutem hodiny, druhá zatáčka, přebržděno, pak jsem se hledal tři kola. Pak jsem se na to vyflák. Sedl jsem do alfy a najezdil snad deset kol, než jsem si sedl zpět do pažouta. Až pak jsem si to trošku užil.

Čili mé doporučení. Jestli si tam v životě nejel, pučil bych si něco klidnějšího menšího, najezdil pár kol a další víkend bych si pučil něco silnějšího.
Já osobně bych šel do Lotuse .... je to prostě taková ikona, hravého auta .... v tom autě sem se vezl a není to tak strašný. Ale je to fakt žebřiňák.

Asi to umíš lépe se zadokolkou...

Já neměl takové problémy s WRC, mě jen nešlo zatáčet, pořád jsem ho nemohl kejvnout Velmi šťastný... Nicméně přímý směr drží WRC vlastně samo, na rozskákaném asflältu rozhodně lépe než nadupaná předokola...

Odbíhám ale od tématu, vybrat si musí autor sám...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 23:26   Citovat  

upřímně, lotus mě vůbec nepřitahuje.. nevím proč.. od poslední autonehody mám hlavně averzi na malá auta..tzn tuplem bych do něj nesedl.. jak povídá Dany, s GTRem si člověk asi užije nejvíc ale já zase nejsem typ člověka co se snaží mít to co maj všichni ostatní, chci vždy jinou alternativu, a jelikož tu v anglii vidím už i dost upravený GTR každej den tak mě to moc nebere.. Úsměv a jak řekl uživatel newer - ´´s biturbovym šestiválcem si užiješ ještě nespočetněkrát, s desetiválem nikoli..´´ je to pravda.. minimálně proto, že toho biturbovýho šestivála máme před barákem.. tzn ted kdybych do toho šel, tak asi sednu do tej pětilitrový atmosféry oranžový .. asi si losnu Hihi babo raď
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 23:56   Citovat  

este si treba uvedomit za akych podmienok budes jazdit ...urcite bude vedla teba instruktor , samotneho ta nepustia ,len ked absolhujes dobre zahrievacie kolo s instruktorem. Dokonca instruktor s tebou pojde myslim 2 kola....
mal by si napisat vsetky detaily ,potom ti poradia lepsie Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 8:34   Citovat  

omega napsal:
este si treba uvedomit za akych podmienok budes jazdit ...urcite bude vedla teba instruktor , samotneho ta nepustia ,len ked absolhujes dobre zahrievacie kolo s instruktorem. Dokonca instruktor s tebou pojde myslim 2 kola....
mal by si napisat vsetky detaily ,potom ti poradia lepsie Mrk

To jsem chtěl také říct a ještě mě napadá počasí, pokud to bude trošku klouzat, čím méně elektroniky, tím to bude těžší se silným autem...
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 10:30   Citovat  

pokud bude dobrý počasí, vybíral bych mezi Modenou a Lambem, v dešti Lambo a GTR.

Přestože GTR bude zřejmě ve všem nej, proti Italům jí pořád něco chybí. A říct někomu řídil jsem Lambo
nebo řídil jsem Nissana Velmi šťastný no sorry
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 10:51   Citovat  

tsmart napsal:
...Přestože GTR bude zřejmě ve všem nej, proti Italům jí pořád něco chybí...

Ano, s tím souhlasím, schází mu nesmyslná cena a nepochopitelné předražení pořádnej výtlem

Ne opravdu záleží na každém, jestli chce říct, projel jsem se po Silverstonu v Lambu nebo zazávodil jsem si na Silverstonu s GT-R... Já jel v obojím, dokonce jsem obojí řídil, přesto jsem si z Lamba na zadek nesednul, oproti tomu s GT-R bych jezdil denně do práce a to Lambo si dám k snídani, jak na zrychlení, tak na okresce... Nastavení diferenciálů na GT-R je prostě úžasné a vlastně bch to přirovnal k mému největšímu zážitku, řízení WRC...

Je to jen můj názor...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 11:44   Citovat  

100 liber za ty auta je super cena...to bych bral hned Úsměv

Jestli jsi okruhovej panic, tak si vem nejakeho civica a predtim parkrat ten okruh projed at vis co a jak...pak podle vyberu asi GT-R, kvuli jednoduchosti. Ja bych osobne asi volil lotus Se stydím
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 14:32   Citovat  

Dany napsal:
Ano, s tím souhlasím, schází mu nesmyslná cena a nepochopitelné předražení pořádnej výtlem
...

no kdyť to tam píšu, máme vlastně oba stejný názor! Jak jsem psal, GTR bude ve všem lepší, ale image a pocit
v Lambu nebo Ferrari prostě bude nadřazenější.

ps: Lambo a Ferrari musí mít nesmyslnou cenu, jinak by právě přišly o tu image, kterou budují.
Kdyby stály 2mega jako GTR, tak v tom bude jezdit každej floutek...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 15:24   Citovat  

skvěle tu diskutujete, díky moc klucí přátele přesně tak jsem si to představoval.. no uvidíme ještě, jeden zdejší vlídný uživatel mi tu ´nabídl´ prohlídku GTRa tzn to asi bude rozhodující.. i když pořád mam Lambo jako Lambo a Nissana jako Nissana... uvidíme
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 17:04   Citovat  

tsmart napsal:
no kdyť to tam píšu, máme vlastně oba stejný názor! Jak jsem psal, GTR bude ve všem lepší, ale image a pocit
v Lambu nebo Ferrari prostě bude nadřazenější.

ps: Lambo a Ferrari musí mít nesmyslnou cenu, jinak by právě přišly o tu image, kterou budují.
Kdyby stály 2mega jako GTR, tak v tom bude jezdit každej floutek...

No máme SKORO stejný názor, jenže já jako majitel "exclusivního" Ferrari, Lamba, Porsche Turbo a pod, bych alespoň chtěl, aby mi tedy nějakej podřadnej Nissan neukázal záda a z vlastní zkušenosti můžu říct, že nám ani se sériovým setupem nikdo z těchto aut neujel, spíš naopak...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 17:10   Citovat  

Klucí, furt nezapomínejte na to, že je rozdíl rozsekat auto za necelé 2mio, než za 3,4,5.... Takže když se budete plácat po ramenou že jste někde na okruhu předjeli P.turbo tak si tohle uvědomte. Já osobně jsem nezažil nikoho, kdo by s takovým image autem jel opravdu kudlu. Na druhou stranu co jsem měl čest se setkat s pár majiteli nissanů, tak to byli lidé, kteří si to auto koupili protože s ním opravdu chtějí jezdit track day a užít si ho OK

Opravdu bych uvažoval o pár kolech s něčím levnějším, než se z 5 kol bát 5 kol že to někde přeženu.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 17:43   Citovat  

crxmann napsal:
Klucí, furt nezapomínejte na to, že je rozdíl rozsekat auto za necelé 2mio, než za 3,4,5.... Takže když se budete plácat po ramenou že jste někde na okruhu předjeli P.turbo tak si tohle uvědomte. Já osobně jsem nezažil nikoho, kdo by s takovým image autem jel opravdu kudlu. Na druhou stranu co jsem měl čest se setkat s pár majiteli nissanů, tak to byli lidé, kteří si to auto koupili protože s ním opravdu chtějí jezdit track day a užít si ho OK

Opravdu bych uvažoval o pár kolech s něčím levnějším, než se z 5 kol bát 5 kol že to někde přeženu.

Přesně tak, většinou tihle "závodníci" s Ferrari a Lambama umí jezdit rychle pouze rovně a v zatáčkách by si je dal i Civic 1.6VTi, pokud by vedle nich zbylo místo... Velmi šťastný

Vím, o čem mluvím...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 0:35   Citovat  

"Nuda" s GT-R na okruhu ve SPA...
... Restart ... tudy odkaz
... Souboje ... tudy odkaz
... 3x GT-R ... tudy odkaz
   Návrat