Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
sundání tapece dveří Civic anglán
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Garfielld je teď offline  Garfielld
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 21:51   Citovat  

Mám menší problém, na autě se mi evidentně něco podělalo se zámkem a nejdou mi otevřít zadní dveře za řidičem, když beru za kliku zevnitř, tak je cítit že prostě za nic netahá(jako když zacvaknete dětskou pojistku), zvenčí se za kliku bojim zabrat víc abych jí neurval(majitelé anglánů chápou), ale taky se zdá hluchá, ani kolíček na zamknutí dveří nechce reagovat. Muj problém teď je že absolutně nedokážu ty dveře otevřít. Když sem vyndal vnitřní kliku a zkoušl tahat za táhla kombinačkama tak to taky nemělo moc úspěch a tapecírung jako takovej při zavřenejch dveřích prostě nedokážu sundat, neni pořádně za co chytnout a už se mi podařilo částečně urvat madlo dveří Smutný tak jestli s tim někdo nemáte zkušenosti, případně s vyháčkovánim těch dveří, ale to asi taky nepude
PS: mám 6.gen Civicka angl. Aerodeck
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 11:30   Citovat  

Zkus sjet oknem úplně dolů a dostat se tam z vrchu...

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 12:38   Citovat  

kedysi som mal podobny problem a stacilo len silnejsie potiahnut dvere - zamok bol otvoreny ale vyzeralo to presne akoby sa otvoril naprazdno. a tiez to spravili len zadne dvere za soferom. stalo sa mi to asi 2x na MB6 - 1.8VTi sedan (dvere su ale rovnake).

0
PříspěvekZaslal: 6.10.2010 , 14:50   Citovat  

vti [906team] napsal:
kedysi som mal podobny problem a stacilo len silnejsie potiahnut dvere - zamok bol otvoreny ale vyzeralo to presne akoby sa otvoril naprazdno. a tiez to spravili len zadne dvere za soferom. stalo sa mi to asi 2x na MB6 - 1.8VTi sedan (dvere su ale rovnake).

to mě svym způsobem ani nenapadlo, zkusit požít hrubou sílu přímo na dveře, ony se ty dveře nezasekly přímo mě, ale stalo se to v servise, resp vrátil mi auto s tim že nejdou otvírat dveře a neví proč, ale když sem mu ho tam dával tak ještě šli, jenže hádej se snim.. Smutný

0
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 14:53   Citovat  

tak sem zkoušel použít i hrubou sílu přímo na dveře, dokonce sem jim zkoušel i nadávat a vyhrožovat, ale pořád nic Smutný takže už mě asi napadá jen rozebrat druhý dveře a podívat se jak je to řešený a nějak to vyháčkovat nebo vypáčit Smutný nebo ještě někoho něco napadá
btw když stáhnu okýnko tak do tech míst bohužel stejně neni přístup, resp neni vidět

majggi je teď offline  majggi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 16:28   Citovat  

skus dat dole okno vyskusat ci nepojde dole ta guma pri skle a nejako so zahnutym drotom vyskusat ich vyhackovat. nema to nejaky suvis aj s tym cudlikom s ktorym sa zamkynaju dvere? ten chodi normalne? chapes, keby boli zamknute a vyskocene tiahlo tak mozes tahat packu na otvorenie kolko chces. vtedy nereaguje. Ble

0
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 21:50   Citovat  

prave že ten čudlik kterym se zamykaj dveře taky nechce reagovat, je takovej divně gumovej a nechce ani nahoru ani dolů, když vyndám vnitřní kliku tak vidim od něj i táhlo, zkoušel sem snim hejbat kombinačkama, ale bohužel to taky vůbec nešlo, znovu se na to mrknu zase až za 14dní, ted má pujčený auto táta, takže se k němu nedostanu

majggi je teď offline  majggi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2010 , 18:40   Citovat  

mozno bude problenm tam s tym cudlikom. s kombinackami ho sice tahas smerom zo zamku ale mozno je problem niekde pod cudlikom proste ze nejde kam potlacit to tiahlo(je to malo pravdepodobne ale moze sa stat). vyskusat ho prestrihnut a potom potiahnut ci nepojde tak odomknut dvere. v najhorsom pripade by si potom to tiahlo zvaril dokopy. kouř

Obsah fóra Honda-club.cz   
sundání tapece dveří Civic anglán
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina