Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor nechce naskočit
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
DanDee_OV je teď offline  DanDee_OV
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 19:03   Citovat  

Ahoj lidi. O víkendu jsem serozhodl že se pustím do bráchovi hondy. Že ji připravím na zimu a udělám zběžnou kontrolu. Začal jsem kapaliny, filtry, pak svíčky, rozdělovač, sání, vstřiky, to jsem všechno rozebral, zkontroloval, vyčistil (motor D15B2) očistil klapku a celé sání a sešrouboval jsem to celé zpátky. Motor mi pak naskočil, ale jelikož při prudkém sešlápnutí plynu v rozmezí otáček 1200-2000 auto vždycky škublo a nevěděl jsem čím to může být, napadlo mě ještě znova juknout na svíčky. Odělal jsem za chodu kabel k 1 válci auto začlo chrochtat.. tak jsem prošel celou řadu až ke 4 válci, a jelikož první škytal nejvíc, povytáhnul jsem ho ještě jednou a v tom motor vypnul. Od toho momentu se mi už motor nepodařilo natočit. Utočil jsem postupně dvě baterky a nic. Benzín tam je, vše jsem strčil přesně tam kde co bylo, ale nevím co se mohlo stát, auto už znovu nepodařilo nastartovat. Poraďte mi prosím co jsem mohl posrhauzovat, co vyměnit či opravit. Jedná se o auto honda civic, rv 1994, 5G sedan s motorem D15B2. Jestli by mi někdo uměl poradit, napište mi prosím klidně na icq-317518688 mail dandee@email.cz nebo i klidně na mobil-728725536. Pošlete sms zavolám vám zpátky. Díky Dan Ostrava prosím pomozte.. nechci ji dát do žida.. Smutný Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 19:10   Citovat  

Tipuju že jsi odkouřil zapalovací cívku. Je uvnitř rozdělovače. Pokud máš možnost, tak si od někoho půjč na zkoušku zdravou, ať víš na 100% jaký díl schánět nový.

DanDee_OV je teď offline  DanDee_OV
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 19:53   Citovat  

Takže po několika týdnech je tu rozhřešení. Opravdu se jednalo o zapalovací cívku. Nechali mi ji prověřit, ale prej ta stará měla být OK, ale jak to bývá nebyla. Mechoš koupil novou vyměnil.. a na první škyt. Takže kdyby náhodou se někomu povedlo co mě, tak tady máte inspiraci. Je to tam.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor nechce naskočit
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina