Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 14:02   Citovat  

JaRaN napsal:
Stejne jako polovina tvych prispevku tady v tom vlaknu a ne polovina, ale vetsina odpadu s veci nesouvisejici tady.

Sory za podrazdeny podton, ale je to tady saskarna.. Promazte VSECHNO co tady nema co delat, tzn. netyka se primo veci a jsem zvedavy kolik by zustalo stran.

díky za radu Nápad je tu! pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 14:05   Citovat  

JaRaN napsal:
Sory za podrazdeny podton, ale je to tady saskarna..

Tak jdi na Fiat forum...

Má to tady hodně volný průběh,ale co je moc,to je moc.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 14:13   Citovat  

Lukas napsal:
Takže dohoda o pronájmu není obchodní vazba...aha. to mi hlava nebere
Stavěl jsi se do pozice nastranného posuzovatele, ale jak je vidět jsi zaujatý...jelikož s Esem kšeftuješ, stojíš za ním a jsi na jeho straně.

Dal ti zálohu za auto...ale to nejsou esovy peníze ale nás dlužníků!!
Jaký máš charakter když víš co Eso dělá a přesto s ním děláš kšefty a přijmeš jeho kradené peníze... Ty mu je prostě pěkně pereš.
Ten aforismus který jsem v sz použil začíná na tebe úplně sedět.

Kromě toho, že ty věty postrádají smysl, jak si pleteš pojem věřitel / dlužník, tak máš docela zmatek v pojmu "praní špinavých peněz", asi si to zaslechnul někde v televizi...

Myslím, že můj charakter je v pořádku, na rozdíl od tebe jsem se snažil lidem pomoc, ty jen škodíš a kopeš kolem sebe a urážíš lidi...

A co říct na tvá přirovnání o vránách, co sedávají k sobě a že s prasatama také člověk nejí?
Nemám co bych dodal, snad jen to, že mě může opravdu urazit jen inteligent, ale podle tvých příspěvků je vidět, že do toho máš Ty docela daleko...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 14:16   Citovat  

omlouvám se, ale pro zchladnutí vášní uzamykám do zítřejších 12:00 Chápeš!

edit by 665+1 (po esove odpovedi)
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 14:19   Citovat  

lukasi, tebe az potkam, tak to nedopadne dobre! preber si to jak chces... navic te upozornuju, ze dokud tady nenapises jak vse bylo, vcetne takovych malickosti, jako ze jsem ti pujcil ZDARMA auto aby ses mohl prestehovat do nemecka, ze jsem te vzal dvakrat ZADARMO na nurburgring,ze jsem ti zaplatil opravu targy, tak nedostanes nic zpet....pujdu klidne i do soudniho sporu, protoze tvoje chovani, to opravdu prekracuje vsechny meze

co se tyce minora: dost me nadzvedlo, jak napsal ze stal za dovozem asi tak 3 aut...to byl snad vtip ne?! i kdyz je mi jasne proc prave jen 3...protoze tolik jich clovek muze mit, nez pak musi danit vydelky...ja presnou evidenci mam,asi by nemel radost kdybych vse zverejnil, ono by to treba zmenilo zase pohled na vec a mohlo to zajimat financak...sam vim, kolik je s tim spojenych potom potizi...
tak proc treba tohle nikdy nikde nezaznelo?:
-kdyz jsem byl nucen prodat dilnu, zavolal jsem mu at prijede a cokoliv co se mu hodi at si odveze,/resp jsem mu nabidl ze o dopravu ke kandikovi kde mel veci uschovat se postaram sam/ samozrejme zdarma, v ramci satisfakce za cekani na penize...
-vsechny odtahy mel vzdy za zvyhodnenou sazbu
-kdyz jsem prodaval prvniho zavodaka (cerno-zlute crx ee8) dostal ho minor za pouhych 40tis kc
-kdyz jsem prodaval zavodaka civic ee9. dostal ho minor za 35tis (motor z toho ma dodnes v civicu)
-daroval, ano daroval,jsem mu ostre vacky na b16
atd
ale vuci minorovi muj vztek neplane, nenapsal jen par veci ktere by mozna prece jen zmenily podled na vec- oproti lukasovi, ktery tu pise pohadky ze i erben by se cervenal

takze "vazeni ctenari", vsechno ma dve strany mince, jde jen o to, zda to chcete videt nebo ne...

a co vazne nechapu: proc to proboha resite? vic jak dva roky jsem neprodal do klubu zadnou hondu(nepocitam ITR a ATR pani esovy), s klubem me nic nespojuje, neprispivam sem,nehodlam zde neco prodavat/kupovat/psat-proste jakkoliv sem prispivat, kdybych nemel ctr tak uz ani nevim, ze HC existuje
tohle tema evidentne se mnou moc nedela, naopak spis me popuzuje k tomu,abych se i nadale choval jak se chovam... proc bych ja mel neco resit, kdyz ze mne stejne udelali gaunera....dany se snazil primet me k tomu dostat svym zavazkum, ale naopak se mu dostalo kritiky z vasi strany....TAK TOHO JSTE DOCILILI to mi hlava nebere
muzete si pogratulovat
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.10.2010 , 11:28   Citovat  

odemčeno kouř
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.10.2010 , 11:28   Citovat  

eso-sannycars napsal:
co se tyce minora: dost me nadzvedlo, jak napsal ze stal za dovozem asi tak 3 aut...to byl snad vtip ne?! i kdyz je mi jasne proc prave jen 3...protoze tolik jich clovek muze mit, nez pak musi danit vydelky...ja presnou evidenci mam,asi by nemel radost kdybych vse zverejnil, ono by to treba zmenilo zase pohled na vec a mohlo to zajimat financak...sam vim, kolik je s tim spojenych potom potizi...
tak proc treba tohle nikdy nikde nezaznelo?:
-kdyz jsem byl nucen prodat dilnu, zavolal jsem mu at prijede a cokoliv co se mu hodi at si odveze,/resp jsem mu nabidl ze o dopravu ke kandikovi kde mel veci uschovat se postaram sam/ samozrejme zdarma, v ramci satisfakce za cekani na penize...
-vsechny odtahy mel vzdy za zvyhodnenou sazbu
-kdyz jsem prodaval prvniho zavodaka (cerno-zlute crx ee8) dostal ho minor za pouhych 40tis kc
-kdyz jsem prodaval zavodaka civic ee9. dostal ho minor za 35tis (motor z toho ma dodnes v civicu)
-daroval, ano daroval,jsem mu ostre vacky na b16
atd

Omezoval jsem se na konstatování, že mi dlužíš peníze a že je nesplácíš podle dohody. Protože do toho někdo rýpal, uvedl jsem, jak ten dluh vznikl, i když jsem to nerozepisoval až tak podrobně. Jsou v tom i nějaké peníze za díly, co mi po tobě posílal PepoCRX ze Slovenska, nezaplacený benzín, když ti klekla odtahovka a já tě místo oběda vezl na sprinty, atd.
Ano, odvezl jsem si z tvé dílny řadu dílů, které jsi mi věnoval. Taky jsem ti soukromě psal, že to oceňuji jako frajerské gesto. Nicméně, jak jsi sám říkal, musel bys dílnu kvůli prodeji stejně vyklidit a ty díly odvézt do šrotu. Cesta do dílny mě vyšla cca na 800, prodal jsem zatím věci asi za 2500 a něco možná ještě prodám, ale žádné rito to nebude. Když to porovnám s úroky, které ti nepočítám, stejně prodělávám. V rámci těch dílů jsi mi slíbil i vačky z integry, které ale v dílně nebyly. Poslal jsi mi pak jedny vačky, nejspíš z B16A2. Zajel jsem si pak za tebou ještě pro další pár, ale ty jsou taky nejspíš z B16A2. Vačky z ITR to stoprocentně nejsou. Říkal jsi, že v tom případě může jít o vačky Blox HSL. To bohužel neumím ověřit (i když jsem se snažil zde ), nejsou nijak zvlášť označené, oba páry vaček mají stejné rozměry (měřeno šuplerou), proto si myslím, že jde o vačky z B16A2, které jsou pro mě bezcenné (a kdykoli ti je vrátím).
Za odtahy, pokud nešlo o auta, která (jak už jsem zmínil dříve) jsme měli "společně", jsem platil stejnou sazbu jako ostatní lidé z klubu, v průběhu doby to bylo myslím 10 a pak 12 Kč. Aspoň jsem o tom přesvědčen, nikdy jsem to extra nepočítal. Pro úplnost dodávám, že pro tebe nebyl problém jet jakkoli daleko a vyjíždět v jakoukoli dobu, vše domluvit atd. Proto jsem tě taky řadě lidí coby dovozce doporučoval a když se objevily negativní ohlasy, dlouho jsem tě hájil.
Pokud jde o prodej očesané EE8 a nabourané EE9, koupil jsem je za cenu, kterou jsi požadoval veřejně v inzerátu. Za tu cenu je mohl koupit kdokoli. Slíbený přední nárazník k EE8 jsem z tebe mimochodem nedostal nikdy.
Musel jsem některé věci uvést na pravou míru, nebo aspoň na tu míru pravosti, jak ji vnímám jáÚsměv
Nic z toho ovšem se samotným dluhem příliš nesouvisí, ani s tím, že tvůj poslední slib zněl, že mi první část peněz předáš v polovině října.
   Návrat  
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:31   Citovat  

Ahoj, teda to bylo čtení, docela by mě zajímaly nová fakta a skutečnosti to mi hlava nebere
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 7:34   Citovat  

eso-sannycars napsal:

tohle tema evidentne se mnou moc nedela, naopak spis me popuzuje k tomu,abych se i nadale choval jak se chovam... proc bych ja mel neco resit, kdyz ze mne stejne udelali gaunera....dany se snazil primet me k tomu dostat svym zavazkum, ale naopak se mu dostalo kritiky z vasi strany....TAK TOHO JSTE DOCILILI to mi hlava nebere
muzete si pogratulovat

to mi hlava nebere co dodat Tak to valím bulvy
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 14:19   Citovat  

eso-sannycars napsal:
lukasi, tebe az potkam, tak to nedopadne dobre! preber si to jak chces... navic te upozornuju, ze dokud tady nenapises jak vse bylo, vcetne takovych malickosti, jako ze jsem ti pujcil ZDARMA auto aby ses mohl prestehovat do nemecka, ze jsem te vzal dvakrat ZADARMO na nurburgring,ze jsem ti zaplatil opravu targy, tak nedostanes nic zpet....pujdu klidne i do soudniho sporu, protoze tvoje chovani, to opravdu prekracuje vsechny meze

OK, to co pises neni tak uplne cela pravda...

- ano, Terrano jsi mi pujcil ZDARMA, ale v te dobe jiz cela tva rodina jezdila s mou Targou taky ZDARMA. Nejak jsi ale zamonel zminit, ze mi ve Frankfurtu v centru mesta praskly brzdy...a vjel jsem na cervenou do krizovatky, kde jsem to pak na rucku ubrzdil. Auto jsem ti vratil s kompletne vycistenym interierem, protoze s tvymi zbytky od jidla a bordelu po psech se nedalo jezdit. Navrhoval jsem ti, ze ti onu prorezivelou brzdovou trubicku koupim, ale nechtel jsi a auto jsi rozebral na dily,

- poprve na ring me vezl Loko, ne ty! Tomu jsem neco na benzin dal a jeste jsem mu pak poslal nejakou drobnost, ubytovani a jidlo jsem si taky platil,
- podruhe se jelo ATR na otocku, jako ctvrty pasazer jsem nepredpokladal ze po me budes chtit nejaky zavratny obnos za cestu, ale pokud si vzpominas dal jsem ti za to redukci OBD2B -> OBD1 a dovezl jsem ti AEM V2 sani za super cenu, ktere jsi jeste pred odjezdem s radosti namontoval,
- take jsem s vama byl na sprintech v Madarsku, za cestu a prespani v tvem stanu jsem ti dal dve radicky imitace Type-R stribrnou a titanovou,
- jeste jsem byl za vama v Mimoni, vstupne jsem si taky platil sam a opet za prespani v tvem stanu jsem ti venoval dve vicka ventiloveho vika I love JDM a Shocker.

- motor na tarze jsi zadrel ty...tak je snad jasne ze ho taky na vlastni naklady opravis. Ze zde dolozenych fotografii lze videt ze auto najezdilo pres deset tisic kilometru, takze zadny vrak to nebyl. Ale moc dobre vim jak davate ve vasem tymu autum zabrat, takze jsi ho proste odvaril!
Navic oprava neni udelana dobre...rozvodak je moc volny a motor ma zvuk jak traktor. KO

Myslim, ze jsem ti nezustal nikdy nic dluzen a zajimalo by me co te opravnuje mi z auta ukrast SPZky, kridlo, radio, Vision kabely ke svickam, NGK Iridium svicky, pruhledny kryt rozdelovace, drzak bazerky, kryt svodu, kryt rozvodu, kryt svicek a vratit mi jej celne bourane se znicenym prednim naraznikem, vybitym kloubem na poloose a zlomenou vnitrni klikou?!?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 14:24   Citovat  

eso-sannycars napsal:
lukasi, tebe az potkam, tak to nedopadne dobre! preber si to jak chces... navic te upozornuju, ze dokud tady nenapises jak vse bylo, tak nedostanes nic zpet....

Na toto budu reagovat nasledovne...
VYZYVAM TE zde VEREJNE...sejdeme se ve stanovene datum na stanovenem miste...predas mi zbytek veci a penez co mi dluzis, pak spolu sepiseme spolecnou verzi naseho pribehu a ja se zde na foru VEREJNE omluvim za nektere veci ktere jsem prehnal. OK
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 19:16   Citovat  

Lukasi, myslim, ze tech tvych narku uz bylo dost...

Milionkrat uz Ti bylo doporuceno, aby sis sve veci resil soukrome a ne tady.
   Návrat  
Cipous je teď offline  Cipous
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 16:55   Citovat  

hmmm. Tak ja jsem ten, kvuli kteremu Padam zakladal toto forum a musim rict, ze je dost skoda, ze se o tom nepsalo driv.

Kazdopadne dokazu skodu vycislit take, auto jsem za 6 mesicu prodal se ztratou 110000Kc, takze i po zapocteni amortizace me dovoz mistra lzi vysel na 50 litru nejmin.(bouracka s cca 100tis/km vice v uplne jine nez dohodnute vybave).

Ted, kdyz zadate Jindrich Essl do googlu, vypadne o nem jen pravda, ne jako loni, kdyz jsem si o nem vyhledaval ja.

Zpetne mi zapadaji uplne vsechny vymluvy -
Essl: jedu pozde, protoze jsem pichl...
Essl: Auto ma uz stk.. Na papirech je pozdejsi datum..
Na technicke je Vazna zavada s predni napravou:
Essl: Na STK dela muj tchan a on je proti me...
Auto ma v CR zaznam u fordu mesic pred tim, nez ho pro me Essl dovezl z Nemecka a za mesic ujelo 5000Km.

Tj. Essl sehnal bouracku v CR, nikam nejel, taktak to protahl technickou

Domluvili jsme se na vyrovnani jeho zjevnych pochybeni, ke kteremu nikdy nedojde...

Tak, preju prijemne zazitky:)
Radek Mensik
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 17:15   Citovat  

Cipous napsal:

Ted, kdyz zadate Jindrich Essl do googlu, vypadne o nem jen pravda, ne jako loni, kdyz jsem si o nem vyhledaval ja.

Velmi šťastný tak to nema chybu Velmi šťastný

nevite jestli ma jeste tu odtahovku? bych ho poslal pro auto a pak na nej zavolal policajty ze mi ho ukrad. Velmi šťastný to kdyby udelalo par lidi tak bude nahrany Velmi šťastný .
ale pozor nikoho k nicemu nenavadim. Velmi šťastný
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 21:49   Citovat  

Cipous napsal:
...
...

nechcem to znova otvarat, ale fakt som to teda hopil do google a vysledok ?
na prvych 7 hitov su dva ako kontakt na firmu a vo vsetkych ostatnych sa v diskusii nachadza o nom len tvoj pribeh konciaci odkazom na linku tudy odkaz
iste, minuly rok si take nieco najst asi nemohol, lebo tie prispevky vznikli az tento rok.
co je pravda a co nie, tu rozoberat ja nebudem, lebo si nemyslim, ze to je v mojej kompetencii a ani na to nemam moralne pravo.

dalsie odkazy su uz linky na vysledkove listiny sprintov, ktorych sa zucastnil...

p.s. takto to goole usporiadal pre slovenskeho citatela, je mozne, ze u vas to hodi v inom pomere.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 21:53  Naposledy upravil FastAndFurious dne 30.10.2010 , 20:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vti [906team] napsal:
nechcem to znova otvarat, ale fakt som to teda hopil do google a vysledok ?
na prvych 7 hitov su dva ako kontakt na firmu a vo vsetkych ostatnych sa v diskusii nachadza o nom len tvoj pribeh konciaci odkazom na linku tudy odkaz
iste, minuly rok si take nieco najst asi nemohol, lebo tie prispevky vznikli az tento rok.
co je pravda a co nie, tu rozoberat ja nebudem, lebo si nemyslim, ze to je v mojej kompetencii a ani na to nemam moralne pravo.

dalsie odkazy su uz linky na vysledkove listiny sprintov, ktorych sa zucastnil...

p.s. takto to goole usporiadal pre slovenskeho citatela, je mozne, ze u vas to hodi v inom pomere.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:07   Citovat  

mozna mas trosku jine vysledky, kazdopadne kdybych videl jednoho nespokojeneho (btw v prvnich 10 odkazech je 2x odkaz na toto forum), a pak si tu precetl,ze si stezuji minimalne dalsi 3 lidi, rozhodne bych sahl po jinem dovozci.

Nebo minimalne bych Essla vyuzil jen jako autodopravce.

Moje kapitola je jiz uzavrena, jsem nesmirne poucen.
1. Neverit doporuceni ani blizkemu spolupracovnikovi.
2. Mit sebou vzdy asistenta, co se vyzna v oboru.
3. Nebat se problem zverejnit drive, kdybych se po 2 mesicich dozvedel to co po 6ti, mohl jsem prodelat daleko mene.

Na zaver musim rict, ze dalsi auto mam take dovezene, ale trosku jinym zpusobem a daneho cloveka vyuziju urcite znova.
Kdyby mistr sprintu myslel na budoucnost, mohl si vytvorit zakladnu spokojenych, kterym by co 2 roky vozil auto. Takle ho doporucim akorat mym protivnikum.
A na zaver: Snad se poucil i Jinrich, prece jen lhat se nema a lez ma kratke nohy.

Mejte se!
Radek Mensik

P.S. Nikomu nevnucuju svuj nazor, kazdy je strujcem sveho stesti.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:12   Citovat  

ja vidim toto

jindraEssl.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
jindraEssl.png, 103.17 kB
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:28   Citovat  

Cipous napsal:
ja vidim toto

tak napis, v ktorom odkaze sa nerozobera tvoj pripad.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:29   Citovat  

vsechny odkazy z jednoho zdroje...uzasny pramen. Mr. Green

Kdyby cipous venoval tolik casu osobnimu nebo pravnimnu reseni tak jako breceni vsudemozne na internetu, tak verim ze by to prineslo mnohem vetsi ovoce.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:42   Citovat  

jj cipous se snazil...
Ale to ze v posledni dobe Eso kupoval horsi kousky a pak je jen tak cancal aby usetril prachy je obecne zname.
Sam jsem byl toho svedkem...
Teda kdyz nejezdil pro bazar, ale to si vybirali auta bazarnici sami.

Jo a tchan na stk fakt maka...ale ze by byl proti nemu...to asi tezko, kdyz ma ted tu jeho dilnu. HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:53   Citovat  

infinity napsal:
vsechny odkazy z jednoho zdroje...uzasny pramen. Mr. Green

Kdyby cipous venoval tolik casu osobnimu nebo pravnimnu reseni tak jako breceni vsudemozne na internetu, tak verim ze by to prineslo mnohem vetsi ovoce.

jak sem psal: odkazy vedou i sem, kde resi i jine pripady.
2. X hodin jsem stravil volanim, smskovanim si s esslem
3. max 4h trvalo udelat stranky a napsat to do for. Sem jsem se od cervence podival dnes poprve.
4. soud by trval buhvi jak dlouho, musel bych si na nej brat dovolenou a neverim, ze bych vysoudil vic nez za radio, klice...

A uz se sem budu jen divat, protoze me zajima, jak dopadnou ostatni.

Sbohem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 11:52   Citovat  

Polovina října, kdy jsem měl podle posledního slibu dostat první část dlužných peněz, minula, konec října taky, a já jsem zatím stále nedostal ani korunu.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 12:54   Citovat  

Minor napsal:
Polovina října, kdy jsem měl podle posledního slibu dostat první část dlužných peněz, minula, konec října taky, a já jsem zatím stále nedostal ani korunu.

doufam, ze nejsi prekvapenej, minore. Tak sup sup, neni na co cekat, nikdy se nedockas.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 9:47   Citovat  

Tak mi Eso psal, že peníze, které mi chtěl splatit, mu nedorazily a že má stejně ještě nějaké pohledávky, takže své sliby nedokáže dodržet. Prý bude lepší, když to tedy dám k soudu.
Soud je poměrně na dlouho, nejspíš mu předepíše malé splátky a když to bude chtít Eso zdržovat, může se to táhnout dost dlouho.
Přivítám konstruktivní legální návrhy, jak postupovat, uvažuju o prodeji dluhu.
130000 pro mě není málo, říkal jsem Esovi mockrát, že ty peníze potřebuju a že mě dostal do složité situace. Možná se budu muset smířit s nějakou ztrátou, ale rád bych to už nějak vyřešil.
A když místo placení dluhů skládá zálohu na CTR, nemůžu bohužel věřit, že své závazky bere opravdu vážně.
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 10:22   Citovat  

Tady je každá rada drahá. Teď to má jen jednu "výhodu" a to, že víš jak na tom seš. Aspoň že ti řekl fakta místo slibů.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 17:58   Citovat  

no o faktech bych moc nemluvil v pripade dluznika... jinak zkus se obratit na nejakou inkasni agenturu... udelej si u nich navstevu, popis situaci a zkus ten dluh prodat. Nepujde to hned, oni si ho musej proklepnout, ale mala sance je. Jinak soud.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 18:09   Citovat  

Ja se nerad vyjadruju k tematum o kterych toho moc nevim, ale na tohle tema obcas kouknu a prectu co se tu urodilo. Nechapu jak nekdo muze Esa "obhajovat" pripadne zlehcovat to co udajne udelal. Pokud dluzim nekomu 130t tak nebudu jezdit co chvili na Nordschleife a do Mostu a na podobny akce a nebudu skladat dalsi auto do kteryho nacpu statisice at uz je to jak chce. A jestli mu to nekdo sponzoruje (nebo mu nekdo neco dluzi a tim mu to splaci) tak nechapu proc z techto aut nesplati dluh co dluzi. Jen za posledni dobu vystridal ITR a ted snad udajne stavi CTR a nema prachy na zaplaceni dluhu Minorovi?????? Tak to valím bulvy Ble Ocividne ma penez dost, ale nechce se mu, tak at se tady nesnazi obhajovat jaky je chudacek a co mu vsichni udelali. Vetsina lidi tady na foru na ITR a CTR nikdy nenasetri (nebo aspon ne na obe v tak kratke dobe) tak pak muze nekdo rikat ze nema penize a da se tomu verit. V ESOve pripade tomu veri asi jenom on sam....
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 19:12   Citovat  

Soud nemá smysl, kdo papírově nic nemá, tomu papírově nic nevezmeš kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 19:37   Citovat  

Gregy napsal:
Ja se nerad vyjadruju k tematum o kterych toho moc nevim, ale na tohle tema obcas kouknu a prectu co se tu urodilo. Nechapu jak nekdo muze Esa "obhajovat" pripadne zlehcovat to co udajne udelal. Pokud dluzim nekomu 130t tak nebudu jezdit co chvili na Nordschleife a do Mostu a na podobny akce a nebudu skladat dalsi auto do kteryho nacpu statisice at uz je to jak chce. A jestli mu to nekdo sponzoruje (nebo mu nekdo neco dluzi a tim mu to splaci) tak nechapu proc z techto aut nesplati dluh co dluzi. Jen za posledni dobu vystridal ITR a ted snad udajne stavi CTR a nema prachy na zaplaceni dluhu Minorovi?????? Tak to valím bulvy Ble Ocividne ma penez dost, ale nechce se mu, tak at se tady nesnazi obhajovat jaky je chudacek a co mu vsichni udelali. Vetsina lidi tady na foru na ITR a CTR nikdy nenasetri (nebo aspon ne na obe v tak kratke dobe) tak pak muze nekdo rikat ze nema penize a da se tomu verit. V ESOve pripade tomu veri asi jenom on sam....

Asi tak, pokud někomu dluží jeho priorita má být co nejdříve dluh urovnat i kdyby měl jíst denně suché rohlíky a pít vodu !

Nechápu zde některé jak s takovým člověkem můžou spolupracovat, že Dany např. ... hnus KO
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina