Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
registr pedofilů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 11:47   Citovat  

petici naleznete ZDE může to být dvousečný, ale jako to budoucí tatínek, snad se to už povede, byhc tohle uvítal
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:04  Naposledy upravil Hellborn dne 29.10.2010 , 12:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

A jéje... To zas bude hádka..

Zveřejnění seznamu = to z nich budou akorát tak cíle útoků "spravedlivých občanů"... Odsouzený/propuštěný by měl povinnost nosit doživotně gps náramek?

Pokud bude registr je pro policii,tak klidně, ale tenhle rozsah je kravina...

Ač otec,tak jsem proti takto koncipovanému návrhu.

Obhajovat pedofily nebudu, ale oni za to nemůžou podobně jako homosexuálové...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:07   Citovat  

Hellborn napsal:

Zveřejnění seznamu = to z nich budou akorát tak cíle útoků "spravedlivých občanů"... Odsouzený/propuštěný by měl povinnost nosit doživotně gps náramek?

asi tak OK
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:13  Naposledy upravil Newer dne 29.10.2010 , 12:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:

lidi by za svoje ciny meli nest nasledky ....
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:18   Citovat  

následky ano, ale pokud by byl volně dostupný, mohlo by to vézt k linčování KO jak napsal Hellbi, přístupný pouze Policii OK
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:20  Naposledy upravil Newer dne 29.10.2010 , 12:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MOTyLEK napsal:
následky ano, ale pokud by byl volně dostupný, mohlo by to vézt k linčování KO jak napsal Hellbi, přístupný pouze Policii OK

nevidim jedinej duvod proc by za tak nechtnej cin nemely nasledky vezt az k samotnemu lincovani, do lidske spolecnosti takovy zvirata nepatrej do jeskyne je bohuzel nezavreme tak proc ne takove reseni...
kdyby se to stalo tvemu diteti chtel bych videt jak by jsi mluvil OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:22   Citovat  

Newer napsal:
lidi by za svoje ciny meli nes nasledky ....

Tak to ho pak nemusí soudit a živit ve vězení, stačí konstatovat, že to udělal a zvařejnit, lidi si ho zlynčujou sami...

Tohle ke zlepšení nepřispěje.

Navíc bych si dovolil zmínit Listinu základních práv, podle které si jsou lidi rovni bez hledu na barvu atd.

Takže mě napadá dotaz: Proč pedofil ve veřejném seznamu a psychopatický vrah ne? Dozvíš se, jestli Tvůj nový soused seděl a za co? Nedovíš... A klidně mohl někoho zavraždit...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak to ho pak nemusí soudit a živit ve vězení, stačí konstatovat, že to udělal a zvařejnit, lidi si ho zlynčujou sami...

Tohle ke zlepšení nepřispěje.

Navíc bych si dovolil zmínit Listinu základních práv, podle které si jsou lidi rovni bez hledu na barvu atd.

Takže mě napadá dotaz: Proč pedofil ve veřejném seznamu a psychopatický vrah ne? Dozvíš se, jestli Tvůj nový soused seděl a za co? Nedovíš... A klidně mohl někoho zavraždit...

samozrejme , nicmene osobne mam vetsi averze vuci pedofilum nez vuci zlodejum a vrahum, je jasne ze tohle neprojde. ani jsem pro to nehlasoval ale neznam hnusnejsi trestny cin nez tenhle.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:27  Naposledy upravil Hellborn dne 29.10.2010 , 12:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Newer napsal:
nevidim jedinej duvod proc by za tak nechtnej cin nemel nasledky vezt az k samotnemu lincovani, do lidske spolecnosti takovy zvirata nepatrej do jeskyne je bohuzel nezavreme tak proc ne takove reseni...
kdyby se to stalo tvemu diteti chtel bych videt jak by jsi mluvil OK

Zoofil je podle mě taky nechutnej... Kde je registr odsouzených zoofilů,aby farmáři věděli koho zaměstnávají?

Je to sexuální orientace, za kterou ty lidi nemůžou.

Pokud někdo ublíží mýmu dítěti,tak mi bude jedno, jestli to byl pedofil nebo ho "jen" srazil autem.

Ano, společnost by měla pedofily kontrolovat,ale trošku jinak...

Někde jsem četl nebo slyšel názor sexuloga nebo něčeho takévého, který se dá shrnout asi takhle:
Homouš se nebojí to přiznat,protože nad tím téměř každý mávne rukou (ač se mu třeba z představy,že by měl šuk s jiným chlapem zvedá kufr), pedofil to drží v sobě a pak mu rupne... Kdyby se to něm vědělo a nedělala by se z toho nějaká aféra,tak by ti,kteří by to věděli mohli jeho chování korigovat třeba jen tím,že by mu řekli "Bacha, blížíš se k hranici,kdy bude problém"...
Popřípadě tam byl i názor, že pedofil může být velmi dobrým pedagogem,protože se dokáže do dětí vcítit...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:30   Citovat  

pokud ho srazi autem tak to udela neumyslne
kdezto druha vec je s nejakym umyslem ...

radsi do teto diskuze nebudu prispivat protoze na nektery veci mam dost radikalni nazory ....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:33   Citovat  

Newer napsal:
pokud ho srazi autem tak to udela neumyslne
kdezto druha vec je s nejakym umyslem ...

radsi do teto diskuze nebudu prispivat protoze na nektery veci mam dost radikalni nazory ....

To je fuk, tak si dosaď,že ho třeba přepadne...

Ty taky nemůžeš za to, že jsi na holky (snad... Se stydím ). Ano, ochrana dětí má vyšší zájem, to jsem pro,ale tohle to nijak nevyřeší...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:37   Citovat  

Hellborn napsal:
To je fuk, tak si dosaď,že ho třeba přepadne...

Ty taky nemůžeš za to, že jsi na holky (snad... Se stydím ). Ano, ochrana dětí má vyšší zájem, to jsem pro,ale tohle to nijak nevyřeší...

vis jednou je legislativou dano ze je neco takoveho trestne, tak maj takova zvirata ( zamerne nerikam lide ) smulu a meli by se podle toho chovat... kastrace a oni je ty jejich radosti prejdou. OK

dale se nevyjadruju je mi zle to snad ne jak to muze nekdo obhajovat.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:40   Citovat  

nikdy nepochopim jak nekdo muze ublizovat bezbranejm detem, to je na me fakt trosku silny kafe,
to ze se najdou magori co si dovolujou na zensky je do nebe volajici .... ale tohle je nejhrsi vec kterou muze nekdo udelat . a pokud to udela preju mu aby trpel. celej zivot a klidne i po nem ...
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:42   Citovat  

Newer napsal:
vis jednou je legislativou dano ze je neco takoveho trestne, tak maj takova zvirata ( zamerne nerikam lide ) smulu a meli by se podle toho chovat... kastrace a oni je ty jejich radosti prejdou. OK

Nikdo je neobhajuje. Ale i ono mají nejaká práva. Myslíš, že se nekdy v pubertě rozhodli, tak a odedneška budu pedofil? Myslím, že ne. Bohužel je to dané tak jako ty, že někdo je plešatý, jiný nosí brýle...

S kastrací souhlasím, eliminuje se riziko, ale to dál už ne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 13:13   Citovat  

Newer napsal:

V Íránu je trestná homosexualita, nevím,jestli jen šuk se stejným pohlavím nebo jen to,že řekneš,že jsi na kluky...

Kastrace to sníží,ale neeliminuje 100%, jen se jim nemá co postavit...

Neobhajuju,pouze konstatuju, že za to nemůžou. Kontrola,prosím, ale ne takhle.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 14:37   Citovat  

Hellborn napsal:
V Íránu je trestná homosexualita, nevím,jestli jen šuk se stejným pohlavím nebo jen to,že řekneš,že jsi na kluky...

Kastrace to sníží,ale neeliminuje 100%, jen se jim nemá co postavit...

Neobhajuju,pouze konstatuju, že za to nemůžou. Kontrola,prosím, ale ne takhle.
mno jsi trochu na omylu...má se jim co postavit ...jen vzrušivost je někde na bodě mrazu ale je...

bohužel lidská práva a rovnost preferuji,bohužel to dělá většina "civilizované" kultury .a jak už to bývá to ji přivede do záhuby ,převálcuje nás silnější necivilizovaný prvek který parazituje na zákonosti a sociálnosti...
u sposty věcí mi nastoupí dávící reflex při představě co kdo dělal s takovou holčičkou jako anička a je mi na to řvát na celej svět jak je krutý .A tam přemýšlím o tvrdosti zákona,vnitřně o sobě vím udělat to někdo mé rodině využiji právo veta oko za oko zub za zub přihlásím se a jdu si sednout byt to například život postiženému nevrátí.

mno a co základní lidská práva? nejsme si rovni,já například si nemůžu koupit pyrotechniku jako člověk co na to má zkoušky,pouze prskavky a pár rachejtliček.Proč tedy pedofil s papírem nebo člověk co zneužil dítě má k dětem přístup? proč já nesmím to a to a nenechá se to na mé soudnosti?

2x do roka se ženou a bandou lidí chodíme vymalovat do klokánka na chodově a podobné pomocné aktivity včetně například na vánoční besídku . děti tam jsou nádherné stvoření ale dívám se na ně a zaměstnávám mozek vším možným abych si nepřipustil proč tam jsou ,nebo bych se sesypal.vesměs tam jsou děti zneužívané.Od Batolat!!! po 18tileté
Zneužívané rodinou nebo někým z rodiny!!!

omezování osobní svobody? co to je a podobné paragrafy co se dávají pedofilům... to snad ne
dával bych třetinové sazby tatínkům za zabití v afektu(vím je to absurdní a nerealizovatelné)
soudce co mají spis co kdo jak komu úplně lituji
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 15:11   Citovat  

Hellborn napsal:

Já jsem stejného názoru jako ty. lidem bych takové udaje nezveřejňoval. Spíše bych častěji zveřejňoval celkové informace o pedofilii. Aby lidi měli potuchu o co se vůbec jedná. Asi by to nebylo na škodu než jen zveřejňovat důsledek pedofila. Myslím že takový pedofil co si je vědomy svých činu by o svou úchylku určitě rád přišel. Ale když ho veřejnost odsoudí jako...tak se raději bude ukrývat než léčit.
Jinak důsledek Pedofila a Homosexuala je si myslím docela rozdílný, ale chápu co si tím chtěl říct.
Každopádně mít děti a stát se to jim tak bych ho asi taky nejraději zašlapal.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 16:23   Citovat  

PAKO napsal:
mno jsi trochu na omylu...má se jim co postavit ...jen vzrušivost je někde na bodě mrazu ale je...

bohužel lidská práva a rovnost preferuji,bohužel to dělá většina "civilizované" kultury .a jak už to bývá to ji přivede do záhuby ,převálcuje nás silnější necivilizovaný prvek který parazituje na zákonosti a sociálnosti...
u sposty věcí mi nastoupí dávící reflex při představě co kdo dělal s takovou holčičkou jako anička a je mi na to řvát na celej svět jak je krutý .A tam přemýšlím o tvrdosti zákona,vnitřně o sobě vím udělat to někdo mé rodině využiji právo veta oko za oko zub za zub přihlásím se a jdu si sednout byt to například život postiženému nevrátí.

mno a co základní lidská práva? nejsme si rovni,já například si nemůžu koupit pyrotechniku jako člověk co na to má zkoušky,pouze prskavky a pár rachejtliček.Proč tedy pedofil s papírem nebo člověk co zneužil dítě má k dětem přístup? proč já nesmím to a to a nenechá se to na mé soudnosti?

2x do roka se ženou a bandou lidí chodíme vymalovat do klokánka na chodově a podobné pomocné aktivity včetně například na vánoční besídku . děti tam jsou nádherné stvoření ale dívám se na ně a zaměstnávám mozek vším možným abych si nepřipustil proč tam jsou ,nebo bych se sesypal.vesměs tam jsou děti zneužívané.Od Batolat!!! po 18tileté
Zneužívané rodinou nebo někým z rodiny!!!

omezování osobní svobody? co to je a podobné paragrafy co se dávají pedofilům... to snad ne
dával bych třetinové sazby tatínkům za zabití v afektu(vím je to absurdní a nerealizovatelné)
soudce co mají spis co kdo jak komu úplně lituji

oko za oko zub za zub, nasprosto s tim souhlasim
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 18:36   Citovat  

Hellborn: OK
Ja sam se tu do toho radsi poustet nebudu nebo se spravedlive rozohnim HaHaaa
   Návrat