Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 33 z 46
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 11:13   Citovat  

Bitkar napsal:
a kolik to teda ma snizeny oproti originalu?

No, teď je to zvedlý a navíc tam jsou ty 16ky takže si myslím, že je to níž max o 10 mm než originál, pokud to není stejně vysoko.. na ty RZ byl hup, docela slušnej..a kolem 150ti šel vzít pod plnym a skočilo to a nikde doraz svody vana nic...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2010 , 20:38   Citovat  

Tak jaký sou dojmy z mostu?Velmi šťastný Pamatuju si jen tvuj pěknej nedotáčák na vracáku Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.10.2010 , 20:43   Citovat  

Ryba napsal:
Tak jaký sou dojmy z mostu?Velmi šťastný Pamatuju si jen tvuj pěknej nedotáčák na vracáku Velmi šťastný

Ano, take me to zajima, co podvozek, co brzdy, jak se to chovalo...
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2010 , 20:49   Citovat  

Chudák cocks v kačírku omlátil kola a nevypadal moc nadšeně, tak doufejme, že to nezapálil Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 7:48   Citovat  

myslím, že ho teď limitujou pneu, já byl tedy z těch silverstonů dost zklamanej... Teď mu to brzdí víc, než dokáže přenést přes gumy na silnici, což je snad ještě horší, protože se mu bez ABS neustále blokují kola a musí brzdy povolovat, to se špatně hledají brzdné body...

Těch jeho kol mi je tak líto Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 9:26   Citovat  

Ty pneu ho určitě limitují, v kačírku a na trávě zkončil několikrát, jestli se dobře pamatuju to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 11:12   Citovat  

Nojo hoši..nutno přiznat, stálo to za prd Smutný ..auto se chovalo super, po první jízdě když jsem to ještě co zatáčka nepouštěl do kačírku jsem byl nadšenej, jak je auto úžasně ovladatelný, čitelný, defacto ihned, když sedělo něoc špatně jsme o tom věděl a bylo jen na mě, jak to ustojím...brzdy bez debat, naprosto spokojenej, moh jsme je rvát co to šlo..
Ale po tý cílovce ta šikana...Matador prý ( Úsměv ) ..tu jsme podělal asi pokaždý...blbej nájezdovej úhel, rychlost, celkově jsme ty zatáčky moc utahoval..teď z onboardu vidím chyby (a jsem rád, že jsem si to natočil a mohu se poučit) ale když jsem řídil tak jsem neviděl moc prostoru pro zlepšení, resp .se mi (zezačátku) zdálo, že jedu relativně dobře..ale pak..ty kola...já vím, že to je jen designovka ale vadí mi to, dost, nebyly levný a mám je sotva 3 měsíce..uvidím no, je to super, nečekal jsme, že se někdy na okruh vůbec dostanu...ale takhle to auto ničit..to se mi dost příčí Smutný

zda onboard, nejdřív úprbní, dle mě trochu lepší, pak dám druhej, ten už je vyloženě ostudnej..potřebuju Staroushe (ten navigátor z RZ) k sobě, sám stojim jako řidič za nic Úsměv

Odkaz
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 11:22   Citovat  

tak vis co. pokud ti prijde ze se tim to auto nici, tak ho zavri do garaze a chod se na nej koukat. auto je k jezdeni a na okruhu si muzes dovolit to co si nedovolis na silnici. to ze si tam znicis kola a dalsi veci k tomu uz proste patri. pokud chces mit auto pekny, tak to udelej jako ja. porid jeste jednu sadu kol, ktery obujes do sliku a s tema muzes kravit na okruhu jak budes chtit a to ze pujdou do kytek jak kola, tak gumy ti muze bejt ukradeny. druhy holt budes tahat sebou na prezuti. to mi pride jako nejlepsi system, nicmene pokud ti jde treba i o lak, tak to mas holt asi smulu. protoze kaminky ze sliku udelaj s lakem nepekny veci. sam to vidim na miate po hodince v sosnovy. nicmene je to jen stroj a 99% problemu na nem se da opravit. pokud ti je lito tech penez, tak se na to vyprdni uplne
   Návrat  
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 11:27   Citovat  

cocks napsal:
Nojo hoši..nutno přiznat, stálo to za prd Smutný ..auto se chovalo super, po první jízdě když jsem to ještě co zatáčka nepouštěl do kačírku jsem byl nadšenej, jak je auto úžasně ovladatelný, čitelný, defacto ihned, když sedělo něoc špatně jsme o tom věděl a bylo jen na mě, jak to ustojím...brzdy bez debat, naprosto spokojenej, moh jsme je rvát co to šlo..
Ale po tý cílovce ta šikana...Matador prý ( Úsměv ) ..tu jsme podělal asi pokaždý...blbej nájezdovej úhel, rychlost, celkově jsme ty zatáčky moc utahoval..teď z onboardu vidím chyby (a jsem rád, že jsem si to natočil a mohu se poučit) ale když jsem řídil tak jsem neviděl moc prostoru pro zlepšení, resp .se mi (zezačátku) zdálo, že jedu relativně dobře..ale pak..ty kola...já vím, že to je jen designovka ale vadí mi to, dost, nebyly levný a mám je sotva 3 měsíce..uvidím no, je to super, nečekal jsme, že se někdy na okruh vůbec dostanu...ale takhle to auto ničit..to se mi dost příčí Smutný

zda onboard, nejdřív úprbní, dle mě trochu lepší, pak dám druhej, ten už je vyloženě ostudnej..potřebuju Staroushe (ten navigátor z RZ) k sobě, sám stojim jako řidič za nic Úsměv

Odkaz

Zajímavá jízda Úsměv Okruh není sprint, často zbytečně držíš otáčky před redline, nech se vynést ze zatáčky krouťákem, nemá smysl projíždět zatáčku na 7500ot na pul plynu a pak za vteřinu zařadit. K brždění používej brzdy, ne motor. Změň gumy, podle videa mi přijdou divný. A hlavně se mi zdá, že "moc chceš" .. víc klidu VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 11:29   Citovat  

cocks napsal:
ty kola...já vím, že to je jen designovka ale vadí mi to, dost, nebyly levný a mám je sotva 3 měsíce..uvidím no, je to super, nečekal jsme, že se někdy na okruh vůbec dostanu...ale takhle to auto ničit..to se mi dost příčí Smutný

Když si nechceš ničit desingový kola,tak holt budeš muset koupit nějaký jetý, u kterých Ti to nebude vadit nebo plecháče...

Taky se chystám,že si okruh půjdu zkusit (před peklem) a rozhodně to nebude na 16´´ (i když i ty mám už odřený... Bueee ).
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 11:30   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Zajímavá jízda Úsměv Okruh není sprint, často zbytečně držíš otáčky před redline, nech se vynést ze zatáčky krouťákem, nemá smysl projíždět zatáčku na 7500ot na pul plynu a pak za vteřinu zařadit. K brždění používej brzdy, ne motor. Změň gumy, podle videa mi přijdou divný. A hlavně se mi zdá, že "moc chceš" .. víc klidu VTEC
tak ono u hondy toho kroutaku moc nepoberes Velmi šťastný . ale brzdit motorem je naopak dobry. ulehci tak praci brzdam. podle me je nejlepsi brzdi kratce a intenzivne. nejlepsi by bylo kdyby sis k sobe vzal nekoho kdo grip jezdi uz dlouho a ten by ti rek kudy jet atd. ja to napoprve neudelal a pak sem byl z onboardu stejne rozcarovanej jako cooks. nikdo ucenej z nebe nespadl Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 11:37   Citovat  

Winie napsal:
tak ono u hondy toho kroutaku moc nepoberes Velmi šťastný . ale brzdit motorem je naopak dobry. ulehci tak praci brzdam. podle me je nejlepsi brzdi kratce a intenzivne. nejlepsi by bylo kdyby sis k sobe vzal nekoho kdo grip jezdi uz dlouho a ten by ti rek kudy jet atd. ja to napoprve neudelal a pak sem byl z onboardu stejne rozcarovanej jako cooks. nikdo ucenej z nebe nespadl Mrk

Brzdit motorem je dobrý tak na dojíždění ke křižovatce, ne na okruhu Úsměv Neříkám aby vyřadil, ale motorem toho moc neubrzdíš, a brzdy jsou často na okruhu rozhodující.

Pamatujete co říkal Mika Hakkinen? Na závodním autě není nejdůležitější motor, ale brzdy Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:01   Citovat  

Sakra, bitkar tam moc místa teda neměl Tak to koukám!
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:03   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Brzdit motorem je dobrý tak na dojíždění ke křižovatce, ne na okruhu Úsměv Neříkám aby vyřadil, ale motorem toho moc neubrzdíš, a brzdy jsou často na okruhu rozhodující.

Pamatujete co říkal Mika Hakkinen? Na závodním autě není nejdůležitější motor, ale brzdy Úsměv

To je sice pravda ale potřebuješ i motor k tomu aby jsi něco zajel OK Já kdybych nebzrdil motorem, tak bych neubrzdil skoro nic. Ne že by mi nebrzdili brzdy, ale bez "motorové" by mi vydrželi možná jednu 10-ti minutovku.

cocks napsal:
...

Nicméně na to že jsi byl poprvé na okruhu a skončil v kačírku, z toho si nic nedělej. Kdo nezkončil v kačírku nepoznal limity auta. Sám to mohu potvrdit HaHaaa

BTW: Matador je to klesání.Ty jsi nedobrzdil šikanu. Já taky ne Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:08   Citovat  

FastAndFurious napsal:

Právě jak jsme psal, strašně mě klamala rychlost, defacto jsme to několikrát málem přetočil.. a ten krouťák právě nemám, to je moje specialita, když jde do tuhýho, podřadím do nesmyslu, pak cítím, že auto můžu vést jak já chci, hlavně oc se zatáček týče, jakmile není motor v maximálním tahu tak autoi nedrží tak dobře a i já mám špatnej pocit, vynáší se ven ze zatáčky a trakce mizerná..takhel vždycky před zatáčkou podřadim, a projedu ji pod plnym a dobrý Úsměv
Hlavně mám A1 převodovku, která mi sice maximálně vyhovuje na běžný ježdění, ale je moc dlouhá a pak třena když jsem jel s ChuCkym, jsme poznaůl rozdíl..on moc brát zatáčky na trojku atd a já furt do dvojky... a pokud nepodřadíš, tak to auto prostě tolik nebrzdí, nedokážu si ani představit, že bych nepodřadil a jen brzdil, to bych hned vylít...myslím, že auto cítím, a tohle je správnej postup Úsměv ..samozřejmě čady by se tí mstylem co píšeš asi daly zajet lepší...
Jo Gumy jso uFederal..to jem jednou chtěl bojkotovat Monopolní výrobce....na tom rallye sprintu bly super ale na akruhu bída, druhý kolo už to šlo furt bokem Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:12   Citovat  

Lojzik napsal:
Nicméně na to že jsi byl poprvé na okruhu a skončil v kačírku, z toho si nic nedělej. Kdo nezkončil v kačírku nepoznal limity auta. Sám to mohu potvrdit HaHaaa

BTW: Matador je to klesání.Ty jsi nedobrzdil šikanu. Já taky ne Se stydím

to joo no, jen jsem to podbil s těma kolama...

Aha, díyk za info...no jinak jsem neměl větší problém se žádnou, zajímavá byla jedna...vypadala strašně vostrá a přitom bylo jedno kolik jí pošleš a stejně se dala projet nez újmy...nevím teď která to je ale byla doprava Velmi šťastný ..asi dobře klopená...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:13   Citovat  

a tady už je to špatný......to už jsem jel vyloženě blbě HaHaaa

Odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:27   Citovat  

Samozřejmě že musíš používat motor při brždění, myslel jsem to trochu jinak.

Lojzik: a samozřejmě že motor je důležitý, tam to bylo myšleno tak, že pokud máš auta motorově na podobné úrovni, tak rozhodnou brzdy.

4:14 například, proč jsi dal trojku a v zápětí 2ku? Naopak měl jsi nechat trojku dát plnej a držet to ... ve finále by jsi byl o dost rychlejší na výjezdu z té zatáčky. Někdy to zkus.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:43   Citovat  

Tak po shlédnutí druhého videa musím konstatovat, že je potřeba trénovat a to hodně. Důležitý je jestli Tě to neodradí, protože ta jízda byla fakt tragická.
Zbytečný podřazování, nevyužívání brzd, špatná stopa .... H+
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:52   Citovat  

Tak sem shlíd první video a říkal jsem si, co blbne vcelku to šlo a kde že si pomlátil ty kola? Ale po shlédnutí toho druhýho mi to je jasný a slova vyskakující z tvých úst hovořily jasně Velmi šťastný Počkej on si tě Pepa příště veme pod taktovku a bude z tebe Schumacher svatoušek
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 12:53   Citovat  

hlavně bych si odpustil ty ´´efektní´´ meziplyny

je to sice hrozně kchůůl ale bere ti to čas, kdy se víc věnuješ tomu jak je tam nakopat, než kdy a jak brzdit a najet si
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 17:30   Citovat  

crxmann napsal:
Tak po shlédnutí druhého videa musím konstatovat, že je potřeba trénovat a to hodně. Důležitý je jestli Tě to neodradí, protože ta jízda byla fakt tragická.
Zbytečný podřazování, nevyužívání brzd, špatná stopa .... H+

a viděl jsi alespoň to první ? Velmi šťastný

Jinak ano..nemám k tomu co dodat..netvrdím, že jsem tam předved něco světobornýho Úsměv ..a toho kačírku lituju no, ale myslím, že tohle mě na kolena nesrazí..přece to nebudu furt jen leštit Úsměv hlavně to musí zůstat u takovýchto menších poškození, nesmím to někde vokulit. a jiný gumy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 17:33   Citovat  

Dejf napsal:
hlavně bych si odpustil ty ´´efektní´´ meziplyny

je to sice hrozně kchůůl ale bere ti to čas, kdy se víc věnuješ tomu jak je tam nakopat, než kdy a jak brzdit a najet si

jj svatá pravda...jsem tak zvyklej jezdit.. Úsměv Ale pozor-nedělám to pro efekt Úsměv ..nicméně to, že tím ztrácím čas a koncentraci, bohužel musím potvrdit.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 18:01   Citovat  

ty woe tak ten v tom coradu se musel pocurat smichy dvakrat ho predjet a dvakrat mu zatancovat na konci:-)Nejlepsi video fakt sranda:-)
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 18:24   Citovat  

to, co pisou crxmann a FastAndFurios je pravda. nech si poradit. přátele
videa sem ani nedokoukal do konce, strasne me to tahalo za usi to nesmyslny podrazovani az na dvojku a to brnkani o plyn Ble
nikdy sem na mosteckym okruhu nebyl, ale podle 2 kol z videa bych tipl, ze 2 bych dal jen v sikane po cilovce (mozna jeste jedno misto), jinak furt 3, 4.
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 18:59   Citovat  

Ty kravo ja citim za ten motor... Ten by te ztriskal jako psa kdyby mel cim. Úsměv
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 19:10  Naposledy upravil Ryba dne 2.11.2010 , 19:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

no ty kokso, tohle kdo dokoukal do konce tak musí mít hodně silnej žaludek. Takhle ten motor trápit.

Jinak asi nemá smysl opakovat co psali ostatní. Ty rádoby meziplyny sou uplně nanic, navíc se jima ani netrefuješ správně do otáček. Brzdi krátce a na 100% a z velkejch rychlostí si nech pomoct i motorem. Dvojku řadit jen a pouze na šikaně za cílovkou a pak na vracáku. O stopě taky asi nemá smysl moc psát, to se musí ukázat někym kdo ví...

Každopádně to chce tréning a někoho kdo ti ukáže co a jak, pak pořádný gumy a zbytek už jen zas trening a trening. Výkon i podvozek na to to auto očividně má, hlavně se nenechat odradit prvnim neúspěchem a nechat si poradit.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 19:16   Citovat  

Nechcu aby tu zas byl flame o meziplynech, ani ti do toho nechcu kecat, ale jak pise Ryba - ty otacky ti zase hned spadnou nez pustis spojku.. takze reseni: poustet rychlej spojku (pri spravnem meziplynu neni potreba na nic cekat), nebo kdyz chces poustet spojku pomalu, tak to chce ten plyn pridat jeste vic, at nestihnou otacky zase spadnout, protoze ted je slyset jak se motor po provedeni "meziplynu" pomalu roztaci.. takze brnkani po plynu v tomto provedeni spis nadela vic skody nez uzitku.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 19:58   Citovat  

tak sem to videl a nebylo tam tak malo mista, docela to slo :)

ale to druhy video je hodne tragikomicky :) Fakt spatny razeni hlavne, plyn pouzivas digitalne, vetsinou apod. Stopa total... ale i v tom prvnim videu, v tom druhym to bylo jen vic.

jinak sdilim nazor zemiho, ten je presnej :D
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 14:13   Citovat  

silenec napsal:
Nechcu aby tu zas byl flame o meziplynech, ani ti do toho nechcu kecat, ale jak pise Ryba - ty otacky ti zase hned spadnou nez pustis spojku.. takze reseni: poustet rychlej spojku (pri spravnem meziplynu neni potreba na nic cekat), nebo kdyz chces poustet spojku pomalu, tak to chce ten plyn pridat jeste vic, at nestihnou otacky zase spadnout, protoze ted je slyset jak se motor po provedeni "meziplynu" pomalu roztaci.. takze brnkani po plynu v tomto provedeni spis nadela vic skody nez uzitku.

jo ot každopádně...j áto dělá mhlavně ze zvyku a jde tam i kvalt líp poslat, tyhle převodovky maj už lecos za sebo ua já jen čekám ,až se to rozskočí vejpůl tak to jen tímhle trochu oddaluju no..jinak to tam jde cpát i bez "meziplynů" samozřejmě Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina