Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 6. gen. problem s LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
macino je teď offline  macino
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 15:34   Citovat  

Zdravim,
pred par dny jsem se stal majitelem pekneho accorda 6.gen. Vozidlo pochazi puvodne z Holandska kde na nem bylo namontovano LPG, se kterym mam ovsem problem. Vozidlo jede na plyn pekne, ovsem na volnobeh otacky kolisaji a pri pridani plynu se zacne dusit, je temer nemozne se s tim rozjet... Na mistni stanici LPG mi bylo receno, ze se jedna o starsi system LOGIC, se kterym si nevi rady a byl jsem odkazan na jinou firmu do Zubri. Po telefonu mi ovsem bylo receno ze tento system v CR nikdo neservisuje a jedine mozne reseni je demontaz a kompletni montaz noveho systemu LPG...coz se mi samozrejme vubec nehce-hlavne z financniho hlediska! Muze mi nekdo tuhle informaci potvrdit, pripadne poradit, informovat??
Diky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 17:48   Citovat  

macino napsal:
Zdravim,
pred par dny jsem se stal majitelem pekneho accorda 6.gen. Vozidlo pochazi puvodne z Holandska kde na nem bylo namontovano LPG, se kterym mam ovsem problem. Vozidlo jede na plyn pekne, ovsem na volnobeh otacky kolisaji a pri pridani plynu se zacne dusit, je temer nemozne se s tim rozjet... Na mistni stanici LPG mi bylo receno, ze se jedna o starsi system LOGIC, se kterym si nevi rady a byl jsem odkazan na jinou firmu do Zubri. Po telefonu mi ovsem bylo receno ze tento system v CR nikdo neservisuje a jedine mozne reseni je demontaz a kompletni montaz noveho systemu LPG...coz se mi samozrejme vubec nehce-hlavne z financniho hlediska! Muze mi nekdo tuhle informaci potvrdit, pripadne poradit, informovat??
Diky.

Pokud nikdo nedokáže systém seřídit , dá se namontovat jina řídící jednotka + vstřiky a regulátor na stávající nádrž v autě . Cena by se pak měla pohybovat kolem 15tis. Tohle mě bylo řečeno v Autogasu Strakonice.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 20:29   Citovat  

macino napsal:
Zdravim,
Diky.

No tak jak začít.. je to už hodně starý systém a z dnešního hlediska nespolehlivý. jedná se o kontinuální vstřikování resp dávkování pomocí dvou servomotorků. Jeden pro volnoběh a lehce zvýšené otáčky druhý pro zvýšené až plný plyn. Nevím kolik mají za sebou ale častá závada je ucpávání přepouštěcího kanálku uvnitř. ani filtry kapalné a plynné fáze to nezachytí. Demontáž poměrně jednoduchá ale chce to pak znova naladit ř.j plynu. Nevím od kuď jsi ale mohl bych se na to podívat,lpg montujeme nějakou dobu... HaHaaa

0
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:44   Citovat  

Jakub Erben napsal:
No tak jak začít.. je to už hodně starý systém a z dnešního hlediska nespolehlivý. jedná se o kontinuální vstřikování resp dávkování pomocí dvou servomotorků. Jeden pro volnoběh a lehce zvýšené otáčky druhý pro zvýšené až plný plyn. Nevím kolik mají za sebou ale častá závada je ucpávání přepouštěcího kanálku uvnitř. ani filtry kapalné a plynné fáze to nezachytí. Demontáž poměrně jednoduchá ale chce to pak znova naladit ř.j plynu. Nevím od kuď jsi ale mohl bych se na to podívat,lpg montujeme nějakou dobu... HaHaaa

To by bylo super, jsem z Jizni Moravy, okr Hodonin. Dnes jsem dostal jeste typ na firmu Fedorauto, Prostejov..tam by si meli vedet rady, uvidim co mi zitra reknou po tel...

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 8:03   Citovat  

macino napsal:
To by bylo super, jsem z Jizni Moravy, okr Hodonin. Dnes jsem dostal jeste typ na firmu Fedorauto, Prostejov..tam by si meli vedet rady, uvidim co mi zitra reknou po tel...

Já jsem uplně z druhý sttany republiky.. Severní Čěchy... Velmi šťastný by byla trošku zajížďka pro tebe. Fedorauto by s tím měli vědět co a jak. Nevím jak jsi na tom finančně,ale přemýšlel bych o přestavbě na opravdový sekvenční vstřik. Je to uplně jiný svezení.

0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 16:46   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Já jsem uplně z druhý sttany republiky.. Severní Čěchy... Velmi šťastný by byla trošku zajížďka pro tebe. Fedorauto by s tím měli vědět co a jak. Nevím jak jsi na tom finančně,ale přemýšlel bych o přestavbě na opravdový sekvenční vstřik. Je to uplně jiný svezení.

ve Fedorauto mi po telefonu sdelili, ze by si s tim meli poradit, jedu pristi tyden, pak poreferuju... Ta prestavba by byla urcite lepsi, ale co jsem zjistoval tak je to vlastne za cenu kompletni montaze noveho LPG. A kdyz jsem ted zaplatil trosku vic penez za auto s tim, ze uz LPG ma, tak se mi do toho nechce.. Jinak se mi nezda nejaky citelny ubytek vykonu po prepnuti z benzinu na plyn, ale jezdim teprve poradne 2 dny, takze brzo hodnotit...

0
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 19:15   Citovat  

Takze dnes jsem si udelal vylet do Fedorauto, kde jsem po necele hodine vysolil 450,- za zpravu, ze muj LPG system opravdu nebude schopny nikdo v CR opravit, takze jedine reseni bude opravdu montaz noveho zarizeni Bueee

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 6. gen. problem s LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina