Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké Pirelli?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

Jaké Pirelli
Zero Nero
70%
 70%  [ 7 ]
P7
10%
 10%  [ 1 ]
P7 Cinturato
20%
 20%  [ 2 ]
Rosso
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 10
Celkem hlasů : 10

Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 12:37   Citovat  

Pomozte mi s rozhodováním.
Za velmi dobrou cenu můžu mít:
Zero Nero = dobré na vodu a je pěkné
P7 = pohodlí
P7 Cinturato = nejmodernější, ekologická, dlouho vydrží, ušetří palivo. Ale proto, že má tvrdou směs a nejmenší valivý odpor, bojím se, aby se nezhoršila brzdná dráha.
Rosso = dravec, to asi nechci, rychle by ubývala.
Jo a je to na Accord 2,0 Tourer a většinou vozím rodinu.
Díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 13:15   Citovat  

mám zkušenost se Zero Nero

měl jsem je na ITR a byl jsem spokojen, kamarád je měl taky a najel na nich přes 35 000

já na nich měl 25 a předek měl cca 4mm zadek myslim 6, ale bylo to na ITR, tak že se občas svezly
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 13:27   Citovat  

Já mám Zera na VTi sice už 4roky,ale vzhledem k nájezdu km s VTi jejich výdrž moc neposoudím... Se stydím Letos se mi už zdály horší,ale pak jsem nazul rok starý zimáky a musím říct,že Nera tak špatný nebyly... Se stydím
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 13:31   Citovat  

Urcite Zero Nero, na stanga se davaji v zakladu, navic vydrzi pul den driftovani HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 13:35   Citovat  

Já to nemám na driftování ani na Vti, budu jezdit v klidu. Jde mi o bezpečnost a výdrž. 35.000 je málo. Ale snad je tak rychle nesjedu.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 15:12   Citovat  

jestli chceš výdrž tak cinturata.. já je mám (sice P4 Cinturato) a nemůžu si stěžovat. v zatáčce ještě nekvílely, spotřeba s nima parádní (5,5l) ale jezdím v klidu a na závodníka si nehraju. mají zatím najeto cca 10tis přes léto a nezdá se že by nějak extra ubyly
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 15:18   Citovat  

Zombie napsal:
Já to nemám na driftování ani na Vti, budu jezdit v klidu. Jde mi o bezpečnost a výdrž. 35.000 je málo. Ale snad je tak rychle nesjedu.

tak jde o bezpečnost nebo o výdrž? Úsměv

mě připadá 35 000 na gumu celkem solidní a přijdou mi jako rozumnej kompromis
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 15:37   Citovat  

od dealera Pirelli mám info, že u gum na "svezení" počítají životnost 20t km (samozř. v civilním provozu, ne na okruhu)
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 16:02   Citovat  

sorry offtopic možnáje to mimo mísu ale jestli chceš výdrž kup rozohdně Barum Bravuris v pohodě zvládnou 90 tis. km Mrk
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 16:12   Citovat  

Když bych chtěl kvalitu a výdrž, tak třeba Michelin Energy Saver ...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 18:12   Citovat  

Tak já tady zase omelu to svoje HaHaaa
Na preludě mám třetí sezonu P7.Nikdy jsem s ní moc necvičil,ale obecně jezdim svižně,mimo obec nad limit(jednou pokuta za 124,jednou za 110 Velmi šťastný ),takže 120 na státovce obvykle.Prostě svižný cestování,zatáčky nechávám na gumách,ne brzdách.
Neslyšel jsem je kviknout,nikdy jsem je neutrh.Na vodě,v D na dálnici,jsem díky nim konkuroval bmw5,A6,Ečka(ono se jim totiž víc jak 170 taky většinou nechtělo),nezažil jsem aquaplaning..Jsem si jistej,že na nich mám mnohem víc jak 70tkm a když je ted zouvali,tak se divili.Můžu blejsknout.V O7 byly myslim vítěz ADAC mezi cestovníma gumama.Na ats si je nazuju taky,pokud nesnížím nájezd,pak bych šel do ZeroNero nebo podobný fajnovky :twisted: Ale pro mě na cestování/v normálnim rozměru to bude vždy P7 OK
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 20:00   Citovat  

spoon napsal:
Tak já tady zase omelu to svoje HaHaaa
Na preludě mám třetí sezonu P7.Nikdy jsem s ní moc necvičil,ale obecně jezdim svižně,mimo obec nad limit(jednou pokuta za 124,jednou za 110 Velmi šťastný ),takže 120 na státovce obvykle.Prostě svižný cestování,zatáčky nechávám na gumách,ne brzdách.
Neslyšel jsem je kviknout,nikdy jsem je neutrh.Na vodě,v D na dálnici,jsem díky nim konkuroval bmw5,A6,Ečka(ono se jim totiž víc jak 170 taky většinou nechtělo),nezažil jsem aquaplaning..Jsem si jistej,že na nich mám mnohem víc jak 70tkm a když je ted zouvali,tak se divili.Můžu blejsknout.V O7 byly myslim vítěz ADAC mezi cestovníma gumama.Na ats si je nazuju taky,pokud nesnížím nájezd,pak bych šel do ZeroNero nebo podobný fajnovky :twisted: Ale pro mě na cestování/v normálnim rozměru to bude vždy P7 OK

Díky za příspěvek, jdu do nich. Mám nabídku za 2.880,-, Nero by byly za 2.520,-. Chci výdrž při běžném ježdění. A vypadá to, že jim dáváš taky dost zabrat. Díky. H+
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 21:39   Citovat  

Asi uz ses rozhodl, ale ono zalezi strasne moc na tom v jakem je chces rozmeru, stejne tak Acco 7G Tourer neni Prelude, je vetsi a tezsi a jak jizdni vlastnosti, tak opotrebeni se budou lisit. Konkretni plast nefunguje nikdy na 2 rozdilnych kategoriich aut stejne. 17 nebo 18" na tom bude pochopitelne s vydrzi hur nez 16", nekdo mel na Acco Comfort ze zacatku vyroby dokonce i origo 15". Stejne tak s vysokym profilem plastu nemusis nijak extra resit pohodli, naopak bych sel presne opacne po co nejtvrdsich bocnicich. Sam mam na zimu kola v 16" s plasti 205/55 a logicky to proti letnim 18" plave. Tam jdu pro zmenu logicky (krome jizdnich vlastnosti- ale zase Tourer neni na projizdeni kruhacu smykem) po vydrzi a po pohodli, zakotvil jsem na Good Year Efficient Grip (225/40 x 18") a udelal jsem dobre.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 5.11.2010 , 22:03   Citovat  

Ted jsem na to koukal,vyhrály v rozměru 205 a 225/55/16 jako pneu pro vozy střední třídy.
Já je dal na preludu ve 195/60/15 Mrk
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.11.2010 , 1:15   Citovat  

Bully napsal:
Asi uz ses rozhodl, ale ono zalezi strasne moc na tom v jakem je chces rozmeru, stejne tak Acco 7G Tourer neni Prelude, je vetsi a tezsi a jak jizdni vlastnosti, tak opotrebeni se budou lisit. Konkretni plast nefunguje nikdy na 2 rozdilnych kategoriich aut stejne. 17 nebo 18" na tom bude pochopitelne s vydrzi hur nez 16", nekdo mel na Acco Comfort ze zacatku vyroby dokonce i origo 15". Stejne tak s vysokym profilem plastu nemusis nijak extra resit pohodli, naopak bych sel presne opacne po co nejtvrdsich bocnicich. Sam mam na zimu kola v 16" s plasti 205/55 a logicky to proti letnim 18" plave. Tam jdu pro zmenu logicky (krome jizdnich vlastnosti- ale zase Tourer neni na projizdeni kruhacu smykem) po vydrzi a po pohodli, zakotvil jsem na Good Year Efficient Grip (225/40 x 18") a udelal jsem dobre.

Rozměr 225/45/17
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 6.11.2010 , 1:19   Citovat  

Zombie napsal:
Rozměr 225/45/17

Pokud to musi byt prave Pirelli, Hopit vozil v tomhle rozmeru na prave na 7G Toureru i-CTDi Rosso a moc si je chvalil. Oproti Zero Nero jde prece jenom o trvanlivejsi plast a ne o rychle ubyvajici mekkou smes pro sportovni jezdeni.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké Pirelli?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina