Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nechce startovat
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ARTMLE9 je teď offline  ARTMLE9
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 20:13   Citovat  

Kdyz otocim klickem tak krasne toci ale ani naznak ze by chtel chytnout. Tak klicek vratim a kdyz zacnu znovu tocit a pomalinku vracim klicek tak chytne. dela to jen nekdy a hlavne kdyz je chladnej. Proste chytne az na podruhe kdyz vracim klicek. Nevite cim by to mohlo byt? Je to D16Z6
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 20:16   Citovat  

to to je jedna z možností

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 20:20   Citovat  

kojak napsal:
to to je jedna z možností

cerpadlo se me zapina

kojak je teď offline  kojak
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 21:11   Citovat  

nepochopil jsi daný text čerpadlo se spínat muže jako tady a daný problém se děje i za studena vyndej ho propájej spoje pokud nepomůže hledej dál.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 21:31   Citovat  

kojak napsal:
nepochopil jsi daný text čerpadlo se spínat muže jako tady a daný problém se děje i za studena vyndej ho propájej spoje pokud nepomůže hledej dál.

ok.. zkusit to muzu, ale nedelalo by to porad a ne jen obcas a kdyz je chladno?

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 8:00   Citovat  

spínačka?taky se tu probíralo

Pixy je teď offline  Pixy
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 17:28   Citovat  

Můj problém s preludkou 2,0l 4G 1993 začal při vyjížďce...nikde žádný hrboly jen mírný kopec a při zařazení 4. rychlosti mi motor chcípl..po té se už nechytil..benzín tam je a zajímavě rychle se vybila i baterka..po nabití baterky a zkoušení různých variant problémů se opět rychle baterka vybíjí a motor se nechytá...navíc při startování šel cítit benzín...Zkusil sem přepájet i hlavní relé a teď po otočení klíčku se kontrolky rosvítí jako vždy a relé sepne, ale při startu v poslední poloze se už ani nesnaží startovat a kontrolky zhasnou..když pustím pomalu se zase rosvítí jako by dostala baterka nějakou pecku..Možná můžou mít spojitost přepálený kabely..problém, který trvá dýl je topení a zrcátka..vždy po nějaké době mi vyhoří pojistka..když jsem zkoušel silnější trošku mi to seškvařilo kabely u pojistkové skříňky..od té doby (asi necelý rok) jezdím bez pojistky a nikde žádný problém jen nejde topení a nereagují ani boční zrcátka..
Takže abych motor nahodil by mohl být problém buď v elektrice? že by někde nějaký skrat, který sežere veškerou energii..nebo že by se zadrh někde benzín? Že by nárazový čidlo? To jsem hledal a bohužel nemohl najít:/ ale hrboly opravdu žádný nebyli.. Pokuď vás něco napadá prosím poraďte..

Honda *The Power of Dreams Honda

prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 18:54   Citovat  

Pixy napsal:
Můj problém s preludkou 2,0l 4G 1993 začal při vyjížďce...nikde žádný hrboly jen mírný kopec a při zařazení 4. rychlosti mi motor chcípl..po té se už nechytil..benzín tam je a zajímavě rychle se vybila i baterka..po nabití baterky a zkoušení různých variant problémů se opět rychle baterka vybíjí a motor se nechytá...navíc při startování šel cítit benzín...Zkusil sem přepájet i hlavní relé a teď po otočení klíčku se kontrolky rosvítí jako vždy a relé sepne, ale při startu v poslední poloze se už ani nesnaží startovat a kontrolky zhasnou..když pustím pomalu se zase rosvítí jako by dostala baterka nějakou pecku..Možná můžou mít spojitost přepálený kabely..problém, který trvá dýl je topení a zrcátka..vždy po nějaké době mi vyhoří pojistka..když jsem zkoušel silnější trošku mi to seškvařilo kabely u pojistkové skříňky..od té doby (asi necelý rok) jezdím bez pojistky a nikde žádný problém jen nejde topení a nereagují ani boční zrcátka..
Takže abych motor nahodil by mohl být problém buď v elektrice? že by někde nějaký skrat, který sežere veškerou energii..nebo že by se zadrh někde benzín? Že by nárazový čidlo? To jsem hledal a bohužel nemohl najít:/ ale hrboly opravdu žádný nebyli.. Pokuď vás něco napadá prosím poraďte..

Honda *The Power of Dreams Honda
no tak to bude orisek podle toho co pises Ble kratas tam bude jednoznacne kdyz se ti rychle vyflaka baterka.odkud jsi??

0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 19:17   Citovat  

prelude2.0i napsal:
no tak to bude orisek podle toho co pises Ble kratas tam bude jednoznacne kdyz se ti rychle vyflaka baterka.odkud jsi??

No asi to tak vypadá Tak to valím bulvy Zejtra se s bráchou vrhnem do palubky..celou rozebrat a prohlídnout kabely jinak nevím...ale jesi to bude nějaká blbost..no jinak sem z Hronova (to je na Náchodsku 50 km od Hradce Králové)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 19:27   Citovat  

Pixy napsal:
No asi to tak vypadá Tak to valím bulvy Zejtra se s bráchou vrhnem do palubky..celou rozebrat a prohlídnout kabely jinak nevím...ale jesi to bude nějaká blbost..no jinak sem z Hronova (to je na Náchodsku 50 km od Hradce Králové)
to je daleko Tak to valím bulvy vyndat palubku je docela jednoduchy ale jestli na neco prijdete nevim.vedou tam tekne tlusty svazky dratu Ble starter toci?

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 21:04   Citovat  

přidám se k tématu, mam swap na vteca s origo kabeláži nic neni stříhané bastlené apod, jedná se o to že zapnu klíček čerpadlo natlačí a když otočim na startováni tak jen cvakne udělá to tak 3-4 krát a pak normálně nastartuje, dělalo to když mrzlo ale dnes bylo 10 nad nulou a udělalo to zase. relátko sem měnil za jiné ale mam tušení žeby to mohl být zapalovací modul.

0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 22:52   Citovat  

prelude2.0i napsal:
to je daleko Tak to valím bulvy vyndat palubku je docela jednoduchy ale jestli na neco prijdete nevim.vedou tam tekne tlusty svazky dratu Ble starter toci?

Právěže točil a nechytl se..a do baterky jde + (mám zapojený - v baterce + kabel je volně a měřákem naměřím 12,8 z - do +, který není připojenej..což by asi nemělo...no ale teď jak sme přepajovaly to relátko tak se netočí už ani startér..a baterka dostane prdu jako pr...nj je to jako hledat jehlu v kupě sena..těch svazků tam je mraky..

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 23:48   Citovat  

sablos napsal:
přidám se k tématu, mam swap na vteca s origo kabeláži nic neni stříhané bastlené apod, jedná se o to že zapnu klíček čerpadlo natlačí a když otočim na startováni tak jen cvakne udělá to tak 3-4 krát a pak normálně nastartuje, dělalo to když mrzlo ale dnes bylo 10 nad nulou a udělalo to zase. relátko sem měnil za jiné ale mam tušení žeby to mohl být zapalovací modul.

máš špatný kontakt na baterce, nebo na kostře

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 0:18   Citovat  

Pixy napsal:
Právěže točil a nechytl se..a do baterky jde + (mám zapojený - v baterce + kabel je volně a měřákem naměřím 12,8 z - do +, který není připojenej..což by asi nemělo...no ale teď jak sme přepajovaly to relátko tak se netočí už ani startér..a baterka dostane prdu jako pr...nj je to jako hledat jehlu v kupě sena..těch svazků tam je mraky..
to je naky divoky aby si na odpojenym + nameril 12v.nemas to nak otoceny na baterce?

0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 1:18   Citovat  

prelude2.0i napsal:
to je naky divoky aby si na odpojenym + nameril 12v.nemas to nak otoceny na baterce?

jéé vidíš to to sem blbě napsal...měřákem dyž najedu na + u baterky a + kabel který je odpojený tak naměřím..

0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 1:23   Citovat  

prelude2.0i napsal:

a dyž si to tak vemu mělo by na tom + kabelu být i ukostření abych tam něco naměřil a to už je skraťas..

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 9:44   Citovat  

monty napsal:
spínačka?taky se tu probíralo

ad.ARTMLE9: 100% souhlasím. Spínačka mi přesně tohle dělala + některé další zajímavé úkazy. Vyčistit kontaktní plíšky a možná je trošku přiohnout. Pozor, nezlomit packy při rozebírání ...
Mimochodem, nesnáším když se někdo přilepí do cizího tématu se svým problémem a pak se tam prolínají řešení dvou věcí.

0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 11:49   Citovat  

Riccardo napsal:
ad.ARTMLE9: 100% souhlasím. Spínačka mi přesně tohle dělala + některé další zajímavé úkazy. Vyčistit kontaktní plíšky a možná je trošku přiohnout. Pozor, nezlomit packy při rozebírání ... [/i]

Spínačka jako myslíš to hlavní relátko? a plíšky na něm? nevím ke komu ta odpověď patří..

Riccardo napsal:
Mimochodem, nesnáším když se někdo přilepí do cizího tématu se svým problémem a pak se tam prolínají řešení dvou věcí. [/i]

a taky nevím ke komu patří tohle Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 15:48   Citovat  

Pixy napsal:
a taky nevím ke komu patří tohle Úsměv

No dobrý, já jsem si nevšiml, že ARTMLE9 to řešil v roce 2008 ! Velmi šťastný
Odpovídal jsem jemu a kritika byla na tebe. Ale beru zpět. OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 15:54   Citovat  

Pixy:
Jinak u tebe bych taky tipoval spínačku - to je to, kam se strká klíček. nemusíš ji vyndávat celou i s kabelmama jak je v manuálu, stačí vrazit hlavu pod volant a vyšroubovat jenom to bílé pouzdro.

Pokud tam jsou opálené kontakty, tak je očisti. Ono to pomůže. Pokud se to ale bude opakovat a kontakty zase budou opálené, tak tohle je jenom následek buď špatného ukostření nebo obecně špatného kontaktu, kde tečou velké proudy. Asi tak nějak jak píše ROM.

0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 15:58   Citovat  

Riccardo napsal:
No dobrý, já jsem si nevšiml, že ARTMLE9 to řešil v roce 2008 ! Velmi šťastný
Odpovídal jsem jemu a kritika byla na tebe. Ale beru zpět. OK

jj v pohodě vím že to bylo před 2 rokama právě proto sem to psal sem..a při psaní tématu mi napsaly, že už podobný témata jsou tak to mám napsat dojednoho z nich.. ale jinak mi to trošku pomohlo pač sem si uvědomil že sme tu destičku v relátku prostříkaly ochrannou vrstvou a možná jesi to schytali i ty plíšky tak tam není takovej kontakt co byl..tak pročistíme a uvidíme..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 15:59   Citovat  

Pixy napsal:
jj v pohodě vím že to bylo před 2 rokama právě proto sem to psal sem..a při psaní tématu mi napsaly, že už podobný témata jsou tak to mám napsat dojednoho z nich.. ale jinak mi to trošku pomohlo pač sem si uvědomil že sme tu destičku v relátku prostříkaly ochrannou vrstvou a možná jesi to schytali i ty plíšky tak tam není takovej kontakt co byl..tak pročistíme a uvidíme..

Relé a spínačka jsou dvě různé věci na různých místech Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 16:00   Citovat  

Riccardo napsal:
Pixy:
Jinak u tebe bych taky tipoval spínačku - to je to, kam se strká klíček. nemusíš ji vyndávat celou i s kabelmama jak je v manuálu, stačí vrazit hlavu pod volant a vyšroubovat jenom to bílé pouzdro.

Pokud tam jsou opálené kontakty, tak je očisti. Ono to pomůže. Pokud se to ale bude opakovat a kontakty zase budou opálené, tak tohle je jenom následek buď špatného ukostření nebo obecně špatného kontaktu, kde tečou velké proudy. Asi tak nějak jak píše ROM.

noo..tak na to se taky mrknu...je možný že se to vypálilo po tom zkratu co tam někde lítá..

0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 16:01   Citovat  

Riccardo napsal:
Relé a spínačka jsou dvě různé věci na různých místech Úsměv

jj tak díky..mrknu na to... Úsměv

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 22:00   Citovat  

Rom. napsal:
máš špatný kontakt na baterce, nebo na kostře
to mi hlava nebere no baterku jsem nabíjel na zimu ale jsem si jist že sem to pořádně utáhl.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nechce startovat
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina