Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
protektory Vraník TS780 Green Diamond- zkušenosti máte?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 20:37   Citovat  

Zdravím,
Má z Vás někdo osobní zkušenost s touto pneumatikou? uvažuji o koupi, minulá zima mě vyšla pěěkně draze na opravách... Smutný

protektor osobní, zimní dezén GREEN DIAMOND

Dezén má výborné reference při použití v horských a podhorských oblastech. Vyznačuje se vynikajícím záběrem zejména na sněhu a sněhové břečce. Bohatě lamelovaný moderní dezén zaručuje vynikající jízdní vlastnosti po celou dobu životnosti pláště.
Technologie GREEN DIAMOND (vyčnívající tvrdé granule karbidu křemíku) zajistí vynikající záběr a přilnavost při namrzlém povrchu a to po celou dobu životnosti pláště. Začnou se objevovat po ujetí cca 1500 km. Mají velikost cca 1,5mm a jsou rozvrstveny v celé hloubce dezénu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 20:50   Citovat  

Mají novej slogan:
napsal:
"Pneu Vraník:Lisovaná tma,která Vás doveze až do pekla svatoušek "

Nevim,někdo si je chválí,já osobně bych se je na auto nedal,to bych radši za podobnou cenu koupil barumky,matadory nebo pokud toho moc nenalítáš,tak Sava Eskymo..Btw,kolik stojí kus + rozměr?

gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 20:51   Citovat  

protektor ? Vraník ? není nad klasickej zimák ať si výrobce píše co chce... pořád je to jen protektor... KO

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:06   Citovat  

Nevím, jaký máš rozměr, ale já teď kupoval Matador MP52 R14 a stály 900,- /ks ... a jsou to hodně dobrý gumy, za ty prachy !

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:22   Citovat  

Hehe,uz jsem pro ne byl na 100% rozhodnut,ale na posledni chvilku jsem vzal pouzity za par slupek (Michelin Alpin 5let stary).
Na netu jsem o nich precetl vse,co je.Kazdy,kdo je mel chvalil (pomer kvalita/schopnosti/cena).
Dnes jsou jine postupy vyroby protektoru atd.,takze bych se nejake zrady nebal (protoze nejezdim v zime rychle) a pry maji dlouhodobe reklamace do 0.5%.Maji dozivotni zaruku.Kdosi psal,ze pres rok,kdy nejezdil,se mu na bocnici udelala boule.Hned mu ji vymenili a druhou,na te naprave taky,protoze zrovna nemeli naprotektorovany dany typ.To vse zdarma vcetne prezuti a vyvazeni.

Pry na mokru a ve vysokych rychlostech nejsou nic moc,ale na snehu a ledu spicka.
Vyvazovacich zavazi taky pry neni potreba nejak mnoho.

G.D. je jakasi severska technologie,na niz jezdi policie a mestske autobusy.V beznych podminkach to funguje podobne jako pneu s hreby,avsak 40x mene opotrebovava vozovku.

Podle vseho se zda,ze Vranik jsou jedinne protektory u nas,co za neco stoji.Ostatni se rozpadaji.

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:26   Citovat  

Ja bych protektory nedaval, popis vyrobce vypada nadejne, ale je to porad protektor, to bych radsi dal lehce jety zimni nez novy protektory . . .

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:33   Citovat  

s protektory mam jen dobrou zkusenost, klidne je kup, doby kdy protektory byly sunty uz jsou davno pryc!!!

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:37   Citovat  

reference jsou ošemetný... takovou gumu kupuje určitej okruh lidí který maj jistý požadavky na gumu

je to asi tak jako majitelé různých značek vozů

věřim, že mezi majiteli fábií bude víc spokojenejch s jejich kočárem, než mezi majiteli třeba ´´E classe´´

prostě maj jiný požadavky...

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:38   Citovat  

Na několika autech jsem je měl a můžu doporučit jen pár výhrad mám.. na mokru to není uplně super vyšší rychlosti hučí znatelně,ale na sněhu a zmrzlým povrchu jsou fajn. Pro normál ježdění ve městě e po okreskách stačí na dálnici mě několikrát překvapily a docela nemile,ale ustál jsem to.. Za mě dobrý ale na vlhký dálnici utrpení.

Bartek je teď offline  Bartek
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:55   Citovat  

Já mám taky vraniky a nemužu stěžovat. V zimě mě nikde nechali. Budu je mít druhým rokem jsou trochu žvejkajicí v zatačkách ale drží dobře. Ja měl jednu gumu za 700 i s přezutím.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:21   Citovat  

Myslím si, že za podobný peníze seženeš nový gumy. Ještě bych nad tím zauvažoval. Ale pokud nejsou prachy, tak to chápu.

Leke napsal:
Hehe,uz jsem pro ne byl na 100% rozhodnut,ale na posledni chvilku jsem vzal pouzity za par slupek (Michelin Alpin 5let stary)

Ty sis na auto koupil 5 let starý zimáky? To tě teda obdivuju.

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:23   Citovat  

Stepa napsal:
Myslím si, že za podobný peníze seženeš nový gumy. Ještě bych nad tím zauvažoval. Ale pokud nejsou prachy, tak to chápu.

Ty sis na auto koupil 5 let starý zimáky? To tě teda obdivuju.
budes me taky obdivovat, kdyz mam na tuto zimu pripravene zimni tak z roku 00 Velmi šťastný , uz se na ne tesim

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:38   Citovat  

Taky jsem se podivil ... ty budou tvrdý, jak játra Bartošové Velmi šťastný

FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:46   Citovat  

TRUcKER napsal:
budes me taky obdivovat, kdyz mam na tuto zimu pripravene zimni tak z roku 00 Velmi šťastný , uz se na ne tesim

10let stará guma? Tak ty jezdi hodně opatrně nebo tu na jaře bude v lepším případě fotka tvýho nabořenýho auta Tak to valím bulvy

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:49   Citovat  

TRUcKER napsal:

Tímhle dokazuješ, jakej jseš frajer Úsměv? V tom případě tě nechápu.

R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 0:33   Citovat  

Měl jsem je dva roky, průchodnost sněhem byla famozní ale druhej roka začali házet(obě) a už nešli dovážit....tak jsem je zahodil..

eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 1:33   Citovat  

salat napsal:
Měl jsem je dva roky, průchodnost sněhem byla famozní ale druhej roka začali házet(obě) a už nešli dovážit....tak jsem je zahodil..

vzorově OK btw..5let starý gumy.. bejt policajt a já tě stopnout tak autem domu neodjedeš Mrk obecný ohrožení meetallll

eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 1:42   Citovat  

TRUcKER napsal:

si guma.. doufam že eventuelně trefíš strom a ne rodinu Mrk

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 7:17   Citovat  

koukám jak mediální masáž funguje ,představte si , že za komančů(a ještě pěknejch pár let po) se odjezdil celej rok na jednech gumách,maximálně se vyměnily hnací kola za špuntovej vzorek.Taky jsem tak pár zim odjezdil,člověk prostě musel jet tak aby to na tý silnici udržel-to jako se teď na vysočině a všude kde jou zimní povinný přestane bourat ? najednou všichni začnou stíhat dobržďovat,neboudou vylítávat ze zatáček atd,přestane obligátní "nedodržení bezpečné vzdálenosti" a "nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky" -blbost vždy je to o řidiči,pokud jede jak prase tak mu žádný hypersuper zimní ani měsíc starý nepomůžou.
Aby to nevyznělo špatně-zimni nezavrhuju, větší význam jak nějaký směsi ale přikládám vzorku , tam je rozdíl na sněhu a břečce markantní, takže za mě 5 let starý zimáky s dobrým vzorkem jsou naprosto v klidu.Jestli budou jak šutr nebo ještě v pohodě stejně nejde říct paušálně"4 roky" vždyť každej vyrobce tvrdí že má svoji ultra hyper směs -každá teda bude tvrdnout jinak rychle,ne? A ve výsledku jestli na mokru limit zatáčky bude 50 nebo 53 km/h je mi uplně fuk , páč ji stejně pojedu tak 45.Kdo z nás má auto tak v ruce,že na silnici jede na limitu a pozná a využije tak rozdíl mezi 4 a 5 let starou pneu. Přijde mi že ty 4 roky jsou spíš marketingovej odhad toho kdy většina lidí tu zimní sjede někam ke 4 mm a zároveň finančně zkousne pořízení nový sady pneu -no a pokud to patřičně podpoří mediálně(ideálně prohlášení "odborníků" případně správně natočený testy mezi auto s a bez) tak je pravidelnej odbyt zajištěnej.
Ano pokud se někdo nabourá tak pak vždycky říká kdyby ....(jsem přezul na zimní ,kdybych místo vraníka koupil danlopy,kdybych místo fiesty koupil land rover,místo land roveru koupil ferrari atd dosaď adekvátně situaci .... ) tak jsem tu zatáčku projel -otázka co z toho je pravda a co jen kdyby.pár lehčích nehod případně jen krizovejch situací jsem už měl a nevěřím tomu,že rozhraním mezi byly pneumatiky, vždy jsem to byl já-moje rychlost,případně moje reakce.I na zimních(přední fungl zadní rok starý) jsem šel ven ,taky jsem pak kdyboval-"kdybych byl zatáh ručku a roztočil se tak v hodinách,udělal bych na silnici 2-3 otočky (silnice široká prázdná)a byl by klid , takhle jsem se to snažil srovnat a nakonec šel ven po čumáku - nárazník ko,chladič ko -nic vážnýho , ale zamrzí.

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 8:55   Citovat  

monty napsal:
koukám jak mediální masáž funguje ,představte si , že za komančů(a ještě pěknejch pár let po) se odjezdil celej rok na jednech gumách,maximálně se vyměnily hnací kola za špuntovej vzorek.Taky jsem tak pár zim odjezdil,člověk prostě musel jet tak aby to na tý silnici udržel-to jako se teď na vysočině a všude kde jou zimní povinný přestane bourat ? najednou všichni začnou stíhat dobržďovat,neboudou vylítávat ze zatáček atd,přestane obligátní "nedodržení bezpečné vzdálenosti" a "nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky" -blbost vždy je to o řidiči,pokud jede jak prase tak mu žádný hypersuper zimní ani měsíc starý nepomůžou.
Aby to nevyznělo špatně-zimni nezavrhuju, větší význam jak nějaký směsi ale přikládám vzorku , tam je rozdíl na sněhu a břečce markantní, takže za mě 5 let starý zimáky s dobrým vzorkem jsou naprosto v klidu.Jestli budou jak šutr nebo ještě v pohodě stejně nejde říct paušálně"4 roky" vždyť každej vyrobce tvrdí že má svoji ultra hyper směs -každá teda bude tvrdnout jinak rychle,ne? A ve výsledku jestli na mokru limit zatáčky bude 50 nebo 53 km/h je mi uplně fuk , páč ji stejně pojedu tak 45.Kdo z nás má auto tak v ruce,že na silnici jede na limitu a pozná a využije tak rozdíl mezi 4 a 5 let starou pneu. Přijde mi že ty 4 roky jsou spíš marketingovej odhad toho kdy většina lidí tu zimní sjede někam ke 4 mm a zároveň finančně zkousne pořízení nový sady pneu -no a pokud to patřičně podpoří mediálně(ideálně prohlášení "odborníků" případně správně natočený testy mezi auto s a bez) tak je pravidelnej odbyt zajištěnej.
Ano pokud se někdo nabourá tak pak vždycky říká kdyby ....(jsem přezul na zimní ,kdybych místo vraníka koupil danlopy,kdybych místo fiesty koupil land rover,místo land roveru koupil ferrari atd dosaď adekvátně situaci .... ) tak jsem tu zatáčku projel -otázka co z toho je pravda a co jen kdyby.pár lehčích nehod případně jen krizovejch situací jsem už měl a nevěřím tomu,že rozhraním mezi byly pneumatiky, vždy jsem to byl já-moje rychlost,případně moje reakce.I na zimních(přední fungl zadní rok starý) jsem šel ven ,taky jsem pak kdyboval-"kdybych byl zatáh ručku a roztočil se tak v hodinách,udělal bych na silnici 2-3 otočky (silnice široká prázdná)a byl by klid , takhle jsem se to snažil srovnat a nakonec šel ven po čumáku - nárazník ko,chladič ko -nic vážnýho , ale zamrzí.
tak dle meho nazoru,by jste meli toto zvyraznit a zvetsit a timto uzavrit diskuse typu "mas 3roky starou gumu jsi vrah" jak pise monty zimni gumy neodsuzuju, ba naopak,ale tohle je kvalitni nazor

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 9:05   Citovat  

Sucho, sluníčko, teplota -10°C ... co udělá nadržený hondař ? Šlápne na plyn ... co udělá stará zimní guma, tvrdší než letní ? ... pustí Bueee

Není jen sníh a břečka a už vůbec nebudou lidi, co pojedou dle možností svých a svého auta, natož pak pneumatik ... v lepší případě to rozvěsí na svodidla, v horším na nevinného člověka ...

To už v autě nemusíš mít airbagy ... přece když jedu slušně, tak se mi nic nemůže stát ...

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 9:18   Citovat  

monty napsal:
vždy je to o řidiči,pokud jede jak prase tak mu žádný hypersuper zimní ani měsíc starý nepomůžou.

Uz jsem sem nechtel psat, ale budiz. Monty, dekuju! Svata pravda. Sice je to jiz nescetnekrat receno, ale spousta lidi si to plne neuvedomuje, ci maji predstavu, ze kazdy jede pokazde pilu.

Zapomnel jsem dodat, ze ty Micheliny vysly neporovnatelne levneji, nez Vraniky Mr. Green
Momentalne, svete div se, drzi daleko lepe (na mokru), nez ty hujdy, co jsem mel predtim Mr. Green (ale pri pridani plynu zacnou tak svištět, ze jsem myslel, ze se mi zase sype to poddimenzovany lozisko na mainshaftu pořádnej výtlem ).
Jelikoz ted jsem na tom financne blbe, bral jsem co vychazelo levneji a navic uz jezdim s rozumem,vetsi rozvahou a na spotrebu (kdybych napsal, za kolik jezdim, tak mi stejne nikdo neuveri Velmi šťastný ).

Ale to je fuk, protoze mi jde hlavne o to, abych rano vubec vyjel z parkace, jelikoz na tom ledu s poloslickama by mel problem i Chuck Norris...a k tomu jsou prave Vraniky s G.D. perfektni...

dark je teď offline  dark
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 9:23   Citovat  

Zkuste se, prosim, drzet tematu a nezavadet sem dalsi Flame.

Pokud ma nekdo nutnost hadat se o tom jestli je 5 let stara jakakoli guma spatna, zalozte si novy tema.

Destak je teď offline  Destak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 9:56   Citovat  

měl jsem vraníky v rozměru 155/80 r13 se vzorkem HPV, chtěl jsem pneu co bude brát jak sviňa doslova do písmene, měl jsem je na imní závody hlavně, na asfaltu trošku hlučnější a trochu ubejvaji víc a ve sněhu bezkonkurenční guma za ty peníze

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 10:02   Citovat  

ja mel kdysi koupeny jety Michelin Alpin asi tak 4 roky stary. Svete div se, fungovaly jeste super (jakoze fakt dobre - ne: trochu ujizdeli, ale drzely, nebo: zvejkaly se do zatacek, ale drzely... proste drzely). Ted jedu Bridgestony Blizak LM20, ktery jsem kupoval novy. Byly to nejlevnejsi znackovy pneu, staly me uz nevim kolik, ale dost malo. Ne 700 teda, ale proste malo. A jsou vytecny. Nic horsiho bych nekoupil. Natoz jakykoliv protektory. Ale Monty to rekl dle me spravne, ze nejvic je to o ridici.

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 10:28   Citovat  

Daver napsal:
Sucho, sluníčko, teplota -10°C ... co udělá nadržený hondař ? Šlápne na plyn ... co udělá stará zimní guma, tvrdší než letní ? ... pustí Bueee

Není jen sníh a břečka a už vůbec nebudou lidi, co pojedou dle možností svých a svého auta, natož pak pneumatik ... v lepší případě to rozvěsí na svodidla, v horším na nevinného člověka ...

To už v autě nemusíš mít airbagy ... přece když jedu slušně, tak se mi nic nemůže stát ...

chtěl jsem tu polemiku vicemeně shrnout a ukončit , evidentně se nezdařilo . Velmi šťastný
v tom případě bude lepší jezdit na letních ne ?
když použiju tvůj příměr,chceš tvrdit že nadrženej hondař v tomhle případě odhadne(nebo spíš neodhadne) rychlost jen o tolik aby ho měkká zimní guma udržela? Velmi šťastný papa kdepak toho těch 5% rozdílu nezachrání pude ven tak jako tak , jen bude říkat "kdybych měl nový zimní ,tak .... " -asi jako cocks v mostu ,ta samá zatáčka po pátý a zase rovně,pokud nemyslíš tak tě technika nespasí.
představ si já se bezpečněji cítím v autě bez bagů,nějak nemám dobrej pocit z odjištěnýho granátu před xichtem.
abych nebyl jen offtopic tak kámoš má protektor vraník na offroudu a nemůže si je vynachválit , prej hraboši jak fik ,po prahy bláto a jede to Velmi šťastný a držej,neloupou se a cena je luxus v daný kategorii. akorát prej trochu na asfaltu kloužou ,no ale která guma ne s 2cm vysokejma špuntama. Velmi šťastný

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 10:45   Citovat  

O Vraníkách už jsem psal v tématu zimní pneu. Jeden znáný s nimi jezdí na mondeu už 3 rok a bez problému. Nemůže si je vynachválit na sněhu. Druhý je má na Fordu Escortu a též pochvalije na sněhu. Já jsem je na současnou zimu táké koupil. Na suché silnici při teplotě kolem 10stupňů sedí překvapivě dobře. Hučí víc,než běžné zimní pneu. Na mokru jsem zatím nezpozoroval žádné nedostatky. Při obouvání nebyl problém s vyvážením. Ještě jsem s nimi nejel vyšší rychlostí než 100km/h.

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 11:08   Citovat  

v zimě jsem měl bouračku, zimáky cca 4roky starý, ale dobrý vzorek. Na sněhu s nima problém neby, ale led s nima nešel dohromady. Jezdím trasu do práce po silnicích 2. a 3 .třídy, kde pluh nepotkáte. Spíš auta co nevyjedou kopec..

vraník? kluci dyt ty gumy se dělaj na offroady a vydržej hrozný zacházení, tak budou kvalitní, ne?

jdu do nich OK

Onyx - Vtec je teď offline  Onyx - Vtec
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 12:04   Citovat  

Taky prihodim svou zkusenost.Uz tretim rokem budu obouvat na svem winter car skoda octavia protektory pneu vranik a nic mne od nich neodradi:jak se psalo vyse,protektorovani pneu je na uplne jine urovni nez v 90 letech,tekze pripadnym zajemcum muzu taktez jen doporucit.Samozrejme,ze nejsou ulne idealni,jsou hlucnejsi a na suchu se vice sjizdi.Ale kde koupite 4 15" gumy za 3000Kc????

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:04   Citovat  

Vraníky jsou fakt hodně kvalitní, za mě můžu jen doporučit, v cenové kategorii nemá konkurenci

Obsah fóra Honda-club.cz   
protektory Vraník TS780 Green Diamond- zkušenosti máte?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina