Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Integra lemy, zrcatko
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 18:28  Naposledy upravil Aqwertzz dne 3.1.2011 , 21:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Menil jste uz nekdo cele lemy? Pokud ano, kde jste je splasili????
Nebo daji se použít z něčeho podobného s dopasováním?
Popřípade nemate nekdo zdrave na prodej? Třeba z bouracky?

Ocením jakekoliv rady a postřehy. přátele

Nevíte jestli se da nekde splasit prave zpetne zrcatko? Trebas jenom sklicko?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 18:33   Citovat  

Jak je to na integre nevim, nicmene pokud je nema ani Honda, ani autokelly apod. (predpokladam, ze tohle sis uz zjistil), pak zbyva odpoved na druhou otazku a je "ano". Vzdycky se najde neco, co je podobne a co se tam narve - zkuseny klempir uz bude vedet. Ja to delal na jare na targu, nejpodobnejsi lemy nebyly kupodivu ze civika, ale z golfu (normalni nahradni dil, ne neco z bouraneho auta). Pak uz jen dopasovani a sup, za par desitek tisic je to ready i s lakem.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 18:38   Citovat  

Lemy na integru nesezenes nikde. Honda nabizi jen cely zadni blatnik a ten je dost mastny Úsměv Jedine reseni sehnat sikovneho klempire, ten si vzdycky poradi a ani to nepoznas.

martas je teď offline  martas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 18:46   Citovat  

skyline napsal:
Jak je to na integre nevim, nicmene pokud je nema ani Honda, ani autokelly apod. (predpokladam, ze tohle sis uz zjistil), pak zbyva odpoved na druhou otazku a je "ano". Vzdycky se najde neco, co je podobne a co se tam narve - zkuseny klempir uz bude vedet. Ja to delal na jare na targu, nejpodobnejsi lemy nebyly kupodivu ze civika, ale z golfu (normalni nahradni dil, ne neco z bouraneho auta). Pak uz jen dopasovani a sup, za par desitek tisic je to ready i s lakem.
za par desitek tisic ? pořádnej výtlem pořádnej výtlem ty jses hustej,pises tu samy moudra a delas si lemy za draho pořádnej výtlem pořádnej výtlem wokurka

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 18:48   Citovat  

Hele je mi jasne ze klempir to bude muset dovytvářet, sam mi to rikal ale mam splasit aspon trochu stejne Velmi šťastný Velmi šťastný
Co říkate na civica 5G HB? jednou jsem je delal tak i vim ze jsou.

rozdil.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rozdil.jpg, 855.08 kB

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 19:02   Citovat  

zkus se poptat po vraku nějaké itr a vyřezat to z něj, nebo udělat šablonu

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 0:04   Citovat  

ze civica by mohlo být. zkus šablonu z kartonu třeba, a přiměřit. ale myslím, že člověk, kt. se živí klempířinou nebude mít problém Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 7:02   Citovat  

No me to prijde podle te fotky strasne podobne, tak asi skusim tu sablonu.

Nebo nemam to nechat jenom spravit bez vymeny celych lemu? Pry by to taky slo. to mi hlava nebere

Repi je teď offline  Repi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 7:22   Citovat  

Aqwertzz napsal:
No me to prijde podle te fotky strasne podobne, tak asi skusim tu sablonu.

Nebo nemam to nechat jenom spravit bez vymeny celych lemu? Pry by to taky slo. to mi hlava nebere

tak pokud to není uplně shnilý ale jenom místama tak bych to asi nechal jenom spravit.. a aji tě to asi vyjde levnějš

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 8:52   Citovat  

martas napsal:
za par desitek tisic ? pořádnej výtlem pořádnej výtlem ty jses hustej,pises tu samy moudra a delas si lemy za draho pořádnej výtlem pořádnej výtlem wokurka

Ja nejsem hustej, ja jen mam rad veci udelane poradne. Samozrejme, mohl bych to nechat odflaknout nejakeho levneho balika a nastrikat sprejem doma jen pres kit, bylo by to za par supu. Dalsi rok by to sice kvetlo, ale co, hlavne, ze bych byl machr, co to ma levne, tak to delaji spravni frajeri jako martas Velmi šťastný

Jinak Aqwertzz by misto tveho bliti na mou adresu uvital spis neco k veci, tak se pochlub, za kolik a kde jsi to delal ty a nahod foto aspon po prvni zime, at si udelame obrazek, ty jeden hustaku pořádnej výtlem

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 17:42   Citovat  

autoklempíř+kus materiálu bohatě stačí ,nepotřebuješ jiné lemy+autosvařeče+tmelaře.
lemy na itr jseu bez vlekého prolisovaného rantlu.

navrh při té příležitosti si je můžeš nechat klidně kvalitně výtáhnout kdyby jsi po tom toužil.

a 10....cena o které se to pohybuje bez problémů klidně i na horů...cena ojetého c5g s 1,3 pod kapotou HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 19:21   Citovat  

Nejake dalsi postrehy?

lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 11:54   Citovat  

[quote="Aqwertzz"]Hele je mi jasne ze klempir to bude muset dovytvářet, sam mi to rikal ale mam splasit aspon trochu stejne Velmi šťastný Velmi šťastný
Co říkate na civica 5G HB? jednou jsem je delal tak i vim ze jsou.[/quote peknysrovnani jen je skoda ze na targu se taky nedelaji

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 21:13   Citovat  

nemusíš hledat hlavně v dílech na hondu .... a dokonce nemusíš hledat lemy ze zadních blatníků ,klidně přední ale obráceně.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 21:44   Citovat  

Tak po koumani jsme dospeli k tem lemum z Civica Úsměv
Takže jsou obednany a budou se teda cele menit.

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 21:51   Citovat  

dej pak vedet co ty lemy...zrcatka mam origo z ITR jedny navic...

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 21:52   Citovat  

pokud je nemas kompletne vyrezly, tak je hloupost je zbytene menit a rezat. sikovnej klempir ti je udela sam.(me modelovali cely prahy na miate a jsou k nepoznani od originalu)
a pro ty co tu hlasej vymenu lemu za deseti tisice, tak se proberte z ty diskoteky. to vas asi chlapci nekdo pekne natah. kdyz neberu material, tak vyrezani, dopasovani, navareni, zakitovani a zalakovani obou lemu a jste maximalne na 5000. s tim ze to je kvalitne udelana prace. ne nejakej pepa z depa. ja kdyz ctu ty vety typu kamos mi to udela, on to delal kamosovi a pak vidim ty castky za ty opravy.... jeste ze to nejsou moje penize Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 22:15   Citovat  

No ony asi vyrezle cele nejsou, ale jednou uz byly spravovany a dost fušersky, takže je bude nejspíse nejlepsí vymenit.
Jinak cena se asi dost lisi jak se to dela to pajeni bude asi dost drahe ne?
Ale tak castky pres deset tisic jsou prehnane.
Lemy nafotim jak sednou. je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 23:11   Citovat  

zalezi jak solidni dilna ti to dela. pajeni je podle me samozrejmosti. jinak to je prasarna

Jetloš je teď offline  Jetloš
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 20:28   Citovat  

Makal jsem v lakovně a mám po jinejch lakovnách dost známejch a jestli ti to někdo udělá za koncovou cenu 5000tis
I s matrošem tak dopadneš hodně dobře.... OK
Beru to tak že dáš auto do dílny komplet namašlené a prohnilé a dojdeš pro něj a bude v kupě a nalakované a cena bude 5000tis. V tomto případě ta dílna na tom musí být s kšeftama zoufale...
Soudím jen podle toho sundat nárazník a prahy a zadní lištu a lampy potom celej interier po přední sedadla už zabere nějakej čas a to nemluvim o napasování lemů z civica a jejich ůpravě aby to trošku vypadalo pak to vyřezat a nabodovat(pokud bude k čemu)mluvím o vnitřním blatníku pak to ještě cínovat a pak teprve nastoupí druhá osoba z kitem pak stříkací kit pak plnič a pak to celé olepit a láknout a ještě oštřit ze vnitř!!To je hodně důležité a pak to celé zpasovat a naskládat interiér...To máme suma sumárum 1 den klempíř!!1 den přípravář!1 den lakoš a to by sebou museli sakra mrskat a když to vyělím lidma a odečtu matroš zbyde vůbec něco??

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 20:52   Citovat  

Auto se bude strikat skoro cele, bude se doladovat cely zadek, bude se spravovat predni naraznik a pridelavat lip.
Je toho mraky, takze cenu jenom lemu stejne nevim, kdyz se bude delat na celem aute.
Zadni dvere bocni, narazniky svetla, prahy,inetrier vsechno pujde stejne dolu. Úsměv
Jinak lemy jsem uz koupil. Lip je obednany od Infinitiho, takze oni kupuji jenom svoje veci.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 21:23   Citovat  

Tak co na to říkate???????? Bomba ne?

P1020132.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1020132.JPG, 3.76 MB

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 21:31   Citovat  

Winie napsal:
pokud je nemas kompletne vyrezly, tak je hloupost je zbytene menit a rezat. sikovnej klempir ti je udela sam.(me modelovali cely prahy na miate a jsou k nepoznani od originalu)
a pro ty co tu hlasej vymenu lemu za deseti tisice, tak se proberte z ty diskoteky. to vas asi chlapci nekdo pekne natah. kdyz neberu material, tak vyrezani, dopasovani, navareni, zakitovani a zalakovani obou lemu a jste maximalne na 5000. s tim ze to je kvalitne udelana prace. ne nejakej pepa z depa. ja kdyz ctu ty vety typu kamos mi to udela, on to delal kamosovi a pak vidim ty castky za ty opravy.... jeste ze to nejsou moje penize Velmi šťastný

za 5000,- ???? chci, hned, kam a kdy mam auto privezt? sorry za OT...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 21:35   Citovat  

Jetloš napsal:
Makal jsem v lakovně a mám po jinejch lakovnách dost známejch a jestli ti to někdo udělá za koncovou cenu 5000tis
I s matrošem tak dopadneš hodně dobře.... OK
Beru to tak že dáš auto do dílny komplet namašlené a prohnilé a dojdeš pro něj a bude v kupě a nalakované a cena bude 5000tis. V tomto případě ta dílna na tom musí být s kšeftama zoufale...
Soudím jen podle toho sundat nárazník a prahy a zadní lištu a lampy potom celej interier po přední sedadla už zabere nějakej čas a to nemluvim o napasování lemů z civica a jejich ůpravě aby to trošku vypadalo pak to vyřezat a nabodovat(pokud bude k čemu)mluvím o vnitřním blatníku pak to ještě cínovat a pak teprve nastoupí druhá osoba z kitem pak stříkací kit pak plnič a pak to celé olepit a láknout a ještě oštřit ze vnitř!!To je hodně důležité a pak to celé zpasovat a naskládat interiér...To máme suma sumárum 1 den klempíř!!1 den přípravář!1 den lakoš a to by sebou museli sakra mrskat a když to vyělím lidma a odečtu matroš zbyde vůbec něco??

ja sem nic o dopasovavani lemu z jinyho auta. ale druhovyroba bejva taky dost zoufala, ale ano. mam dilnu, ktera mi to dela za obdobny penize. (kompletni podlaha, vcetne prahu, lak spodku a lak prahu a rozstrik a platil jsem 7000) samozrejme bez dokladu, ale se zarukou a pisemnou smlouvou. na ty kluky je spoleh, delali mi uz treti auto a zisky maj i tak. takze to jde. jo a plechy sem si vybiral sam, nekupoval, pouze vybiral a dohlizel aby to nebyli naky rozklepany ešusy.

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 21:37   Citovat  

Winie napsal:

taky mě objednej, dam ti 500 od cesty Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 21:42   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak co na to říkate???????? Bomba ne?
vypada to ze sednou pekne, ale co zestrany a z vrchu? nebude tam nakej vyraznejsi rozdil?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 21:46   Citovat  

Jo s tim si ten klempir musi poradit, sam svym okem nepoznam rozdil, jenom to teda bude jedina Integra s fazetou lemu.
Civic ji totiž ma a Integra ne-e, ale tak se uvidi co s tim udela, je to kluk sikovny.
A vypada ze to bude moct pouzit cele krom toho konce, ten se bude muset uriznout.
Ale uplne jsem se rozzáril jak jsem to prikladal a ono to tak krasne sedelo. Úsměv Úsměv Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 22:00   Citovat  

abych tu zabranil zbytecnej OT: nic vam dohazovat nebudu. sezente si taky takovouhle dilnu, kde vam udelaj za obdobny penize. je jasny, ze kdyz tam prijedete poprve, tak vam to za lepsi penize nez normalne nejspis neudelaj, ale jak rikam. jezdim k nim uz tri roky, delaj mi uz treti auto. z toho trikrat celolak, dvakrat vyvareni.
pro predstavu: celolak mojeho zlutaka me stal 22000. auto tam slo nepripraveny, neodstojeny a spinavy. varili se oba lemy a ram kolem okna, osetrilo se vsechno kde byla jen povrchova koroze(celo, ramena, atd), davalo se novy okno predni a pak se delal celolak i zevnitr na originalni barvu. po mesici se jeste opravili naky drobnosti a vylestil se lak. auto sem dostal opet nastrojeny a pripraveny k jezdeni. jedinej minus kterej sem pak nasel, byli vypojene predni mlhovky. dokonce sem se jich i ptal, jestli nechtej vic a oni mi rekli, ze na tom maj dost. auto tam stalo cca mesic a jak jsem psal na zacatku tak finalni cena byla tech 22000(vcetne materialu a dilu - vse si schaneli samy). nerikam ze to je top hlubokej lak, ale je to kvalitne odvedena prace, za kterou jini z vas davaji 50000.

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 22:04   Citovat  

heh takhle to je jedna paní slibovala Velmi šťastný když na tom maj dost tak jim dohoď kšeft ne? nebo mi na ně dej telefon OK

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 22:05   Citovat  

Winie napsal:
abych tu zabranil zbytecnej OT: nic vam dohazovat nebudu. sezente si taky takovouhle dilnu, kde vam udelaj za obdobny penize. je jasny, ze kdyz tam prijedete poprve, tak vam to za lepsi penize nez normalne nejspis neudelaj, ale jak rikam. jezdim k nim uz tri roky, delaj mi uz treti auto. z toho trikrat celolak, dvakrat vyvareni.
pro predstavu: celolak mojeho zlutaka me stal 22000. auto tam slo nepripraveny, neodstojeny a spinavy. varili se oba lemy a ram kolem okna, osetrilo se vsechno kde byla jen povrchova koroze(celo, ramena, atd), davalo se novy okno predni a pak se delal celolak i zevnitr na originalni barvu. po mesici se jeste opravili naky drobnosti a vylestil se lak. auto sem dostal opet nastrojeny a pripraveny k jezdeni. jedinej minus kterej sem pak nasel, byli vypojene predni mlhovky. dokonce sem se jich i ptal, jestli nechtej vic a oni mi rekli, ze na tom maj dost. auto tam stalo cca mesic a jak jsem psal na zacatku tak finalni cena byla tech 22000(vcetne materialu a dilu - vse si schaneli samy). nerikam ze to je top hlubokej lak, ale je to kvalitne odvedena prace, za kterou jini z vas davaji 50000.

vpohode, ja to mel hned za pohadku, tak jo...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Integra lemy, zrcatko
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina