Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dejte hlas jedniné Hondě ve výběru - CR-Z volba Auta roku
Fórum: Pro nováčky = pokusy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
war je teď offline  war
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 15:19   Citovat  

dostal jsem mail na hlasování pro auto roku, pokud chcete dát hlas jediné Hondě ve výběru (CR-Z) zde je odkaz tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 23:37   Citovat  

To ani nemá cenu ... Zase to bude nějaký VWblé atd ... ale hlas jsem dal Velmi šťastný Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 12:22   Citovat  

Hele, když si všichni řeknou, že to nemá cenu, tak z toho bude prd.
Kdo se s CR-Z svezl, uzná, že jeho konkurence ve třídě prostě nemá proti CR-Z šanci, ve třídě kde se CR-Z nachází, prostě lepší auto není. H+
Mě osobně spíš zaráží, že není ve skupině sportovních vozů. To zase dělal žebříčky nějakej pablb, co tomu faakt hodně rozumí Ble KO Hlavně že tam v popisu sami píšou, že je to sporťák...
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 12:26   Citovat  

CR-Zko se mi hodne libi takze hlas ma Úsměv zatim jsem jen videl na zivo a doufam ze se jednou i svezu Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 12:38   Citovat  

aby jste men nekamenovali tak jsem nehlasoval pro nic... bo v té třídě co je zařazen ho zvalchuje svišť a sportovní??? to je jen designovka.Jestli toto je sportovní tak se Soichiro neobrací v hrobě,to nestihl ale rovnou provedl autokremaci.

Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 12:57   Citovat  

PAKO napsal:
aby jste men nekamenovali tak jsem nehlasoval pro nic... bo v té třídě co je zařazen ho zvalchuje svišť a sportovní??? to je jen designovka.Jestli toto je sportovní tak se Soichiro neobrací v hrobě,to nestihl ale rovnou provedl autokremaci.

Bueee

Je vidět, že jsi s ním nejezdil, viď? Mrk
Co vlastně definuje pojem "sportovní"? Je to jen výkon motoru? Nebo je to radost z jízdy? Jestli to bereš jen podle motoru, tak skutečně sportovní není, ale podvozkově, řazením i radostí z jízdy sportovní rozhodně je je to dobrý
A mimochodem, podvozkově je dle nezávislého testu Kinga na jeho osobní testovací trati rychlejší než TypeR 8g a to už o něčem vypovídá Honda
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 13:13   Citovat  

dyť mě znáš a víš ,že výkon není pro mě vše.A osobní omakání jsem měl.Bohužel s majitelem vedle sebe Se stydím kouzlo pro mne nikde.Jen ten kabátek je líbivější.Očekával jsem mnohem mnohem víc.Největší negativum byla pro mne sedačka.A jak už se necítím v autě jde to ruku v ruce.Co se týče karosařiny zdá se mi že se proti např.c8g silně zlepšili.A jezdit s pocitem že v tom autě vypadám zvenku dobře neumím když sedím vevnitř...pozor nepíšu že je špatné...pro mne nemá ty správné koule...třeba jsem ještě jen nedozrál. byla v bílé a ta ji moc moc sluší OK
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 13:33   Citovat  

Já sem teda CR-Z řídil a mile mě překvapilo.. určitě bych si ho jednou chtěl koupit.. za mě má hlas je to dobrý H+
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 14:48   Citovat  

sopta napsal:
je to dobrý
A mimochodem, podvozkově je dle nezávislého testu Kinga na jeho osobní testovací trati rychlejší než TypeR 8g a to už o něčem vypovídá Honda

tomu se dost těžko dá věřit...

CR-Z je designově povedené a má zřejmě velmi dobrý podovzek, ale nechápu na jaké klienty má mířit, spotřeba není o nic lepší než konkurence, zadní sedačky jsou v podstatě nepouživatelné pro převoz lidí a výkon motoru není omračující, takže nevím pro jakou příležitost bych ho vytáhl z garáže.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 14:59   Citovat  

tsmart napsal:

CR-Z je designově povedené a má zřejmě velmi dobrý podovzek, ale nechápu na jaké klienty má mířit, spotřeba není o nic lepší než konkurence, zadní sedačky jsou v podstatě nepouživatelné pro převoz lidí a výkon motoru není omračující, takže nevím pro jakou příležitost bych ho vytáhl z garáže.

Kličkování po okreskách, ale dálnici je nutno se vyhnout (tam se zrychlením není šance snad ani na felicii).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 15:33   Citovat  

Tak s Felicií zase přeháníš Hellbíku, zas takovej lenoch to CR-Z není, i samotnej benzínovej motor sám o sobě na Feldu hravě stačí Úsměv

Hele mě CR-Z taky strašně dlouho nedávalo smysl...až jsem se s ním svezl. Vidím to denně u sebe, jezdím autem do práce a díky VTI se u toho taky náramně bavím. Ale představa, že budu třeba chtít postavit barák mě najednou díky cenám pozemků kolem Prahy uvrhává do faktu, že budu denně dojíždět třeba víc jak 30 kiláků. A když si spočítám, kolik by mě stálo jen dojíždění do práce a zpět při průměrný spotřebě VTI kolem 10 l/100 km, tak mi najednou CR-Z dává smysl.
Je pravda, že by mohlo mít o pár koní víc, přimlouval bych se alespoň k těm 150 koním, ale i takhle to ujde.
Osobně jsem měl tu šanci se svézt s hodně vozy a díky tomu jsem taky došel ke zjištění, že už mě vůbec nebere honba za výkone u auta pro zábavu. O tom to není, nechci prolítávat okresky 200, abych vůbec zažil nějaký adrenalin a měl na tváři úsměv. Z toho důvodu si ostatně taky držím VTI, zdaleka není nejrychlejší auto na vozovce, ale když se kolem sebe rozhlídnu, tak je široko daleko nejzábavnější a o to jde, ne? Jezdit si do práce a při tom se bavit. A ideálně s přijatelnou spotřebou. A tohle CR-Z splňuje.
A na ježdění po dálnicích či s rodinou jsou přeci jiná auta, ne? Nesnažme se na CR-Z dívat jako na auto, do kterýho se nevejde dětská sedačka, kolo, sekačka na chalupu nebo to není dálniční dostavník. K tomu skutečně stvořený nebylo.
Myslím že každý, kdo má podobný režim - dojíždí do většího města za prací z nějakýho satelitu, takový autíčko pochopí.
Jasně, má (stejně jako naprosto každá Honda) svoje mouchy a každej by si na něm něco našel, co by udělal jinak, ale holt taková už je Honda - zdaleka vše není tak, jak by mělo a evropská konkurence má XYZ věcí dotažených líp, ale dává nám radost z jízdy. A proto jsme tu H+

Jediný co mi na CR-Z vadí je cenovka. Auto téhle třídy by opravdu mělo ve smysluplné výbavě mít na cenovce na začátku "pětku" a né "šestku". Jasně, je to stylový auto na hraní, coupe navrch, což se vždy odráží na ceně, ale doba se změnila a evropský automobilky nespí a taky mají co nabídnout. A myslím že takový Renault Wind to jasně dokazuje, že se podobný auto a ještě k tomu ve verzi Targa (což je ještě dražší než Coupe) umí pohybovat i s kupou zábavy za volantem úplně v jiných cenových relacích (začínajídí "čtyřkou"). CR-Z s cenovkou téměř rovnou CTR je nesmysl KO
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 17:40   Citovat  

tsmart napsal:

spotřeba není o nic lepší než konkurence.

Tomu klidně věřit můžeš. CR-Z díky krátkém rozvoru a o 150 kg nižší váze daleko ochotněji zatáčí a prakticky eliminuje nedotáčivost, takže tam, kde se s CTR už šineš po tečně ven CR-Z zatáčí dál, což je šokující zejména když vezmeš v úvaze, o kolik je CR-Z komfortnější. je sice trošku rozevlátější, ale o to větší je to legrace. VTEC Rychlosti na rovinkách neřeším. Jestli máš na konci rovinky 160 nebo 190 je úplně jedno. Kde by se více výkonu hodilo, je na výjezdech ze zatáček, bohužel ho moc není. Dá se říci, že je v zatáčkách CR-Z stejně rychlé jako CTR se samosvorem.

Tys tu spotřebu zkoušel? Můj test si četl? tudy odkaz Při ustálené jízdě žere CR-Z méně než Jazz a při sportovní si bere o cca 4 l na 100 km méně, než srovnatelně výkonná konkurence, která je navíc o dost lehčí (Twingo RS, Swift Sport, Mini Cooper). Tam, kde jedu s CR-Z za 12, mají ostatní 16-17. A Type R 24...
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 19:11   Citovat  

je docela usmevny jak je skoro rozhodnuty jaky auto ve svoji tride vyhraje viz sportovni vozy Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 22:07   Citovat  

ma tam hlas Úsměv OK
   Návrat  
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 22:30   Citovat  

Tak má hlas i ode mě i od megušky.
Ale stejně je pro mě pořád nepochopitelný, jaktože je značka porsche mezi SUV a ne mezi sporťáky Velmi šťastný
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 22:57   Citovat  

Je tam Honda je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dejte hlas jedniné Hondě ve výběru - CR-Z volba Auta roku
Fórum: Pro nováčky = pokusy