Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký koupit Snowboard a kde?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 14:43   Citovat  

Chceme koupit pánskej a dámskej snowboard nejlépe od Burtonu cena za prkno kolem 11tis.Máté nákej dobrej tip?
Vázání a boty taky.

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 15:04   Citovat  

nejlepší je zajít do nějakýho mega krámu a vybrat si, vybereš si model a oni ti ho objednaji jinak burton OK ale nevim jestli se vejdeš do 11tis s celym kompletem od burtona Se stydím ja jsem kupoval nitro
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 15:11   Citovat  

no 11 jen za prkno dalsich 5 a 4 za boty a vazani me nemine.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 15:19   Citovat  

no asi tak. nevim jak moc dobrej si jezdec a co mas za vybavu. nejdulezitejsi je pochopitelne obleceni. pres to nejede vlak!!! rukavice, bunda, gate. Doporuciju MILL ceksa znacka, kvalitni a levna. vodni sloupce 30k a spousty vychytavek + dobry design. Dal boty. Odzacatku si koupit hodne kvalitni botky. Ne nejaky gravity bo co. Ja mam burton a spokojenost nejvic. U vazani dost zalezi na jakym levelu si. Pokud chces mas love rovnou bez do nejakyho lepsiho. Zde ti neporadim protoze typu vazani je moc a nevim co a jak jezis.

Prkno... To je hodne zajimava vec. poslednich par let se napriklad v INTERSPORTU v Brne prodavaji burton prkna za 6000,- Vedle ve specializovanym obchode stoji totez prkno napr 13-14 tisic. Doporucuji vybrat model nekde v kamenym ksefte a koupit ho bud v tom Intersposrtu, nemecku a obzvlaste se mi osvedcil net.

To plati da se rict pro vsechno. Skusim s i kamenym ksefte a pak objednavam pres net...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 17:30   Citovat  

pokud si zacatecnik tak je celkem jedno jake prkno mas.neni treba kupovat hned ty nejdrahsi a nejlepsi modely. to ti na svahu nepomuze :)jak psal dulezite je obleceni,protoze jako zacatecnik se budes dobre valet takze vodni sloupec co nejvyssi a taky nejdulezitejsi mit dobre rukavice doporucuju znacku level.vazani klidne plastove vydrzi dost a na zacatek staci.(kamos celou dobu jezdil na plastovem vazani po par letech koupil lepsi drahsi kovove a co se nestalo kovove prasklo Úsměv )
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 17:32   Citovat  

kdybys mel zajem mam doma slevovy kupon na -1500kc na snowboardy Santa Cruz, seznam obchodu je na tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 17:49  Naposledy upravil hubby dne 12.11.2010 , 17:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dle mě je nej. v ČR obchod tudy odkaz v Brně.Kupoval jsem si tam už dvě prkna a vždy maximální spokojenost.Hlavně tomu rozumí a nenutí tě kupovat zbytečně drahý věci.Taky jsem tam chtěl loni prkno za 15 od Burtonu ale bylo mě vymluveno a koupil jsem za 12 FLOW a pak boty a vázání za 11.

Kupoval jsem si tam ale loňské modely
vázaní - tudy odkaz
boty - tudy odkaz
prkno - tudy odkaz
Hlavně boty a vázání je luxusní,nemusíš dotahovat jen nasadíš a jedeš.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 17:50   Citovat  

Presne tak. Zacatecnik absolutne nema tuseni co prkno dokaze a nevyuzije jeho limitu... Dulezite je mit ostre hrany. Nejvetsi strosti je jestli jezdit na levou nebo na pravou HaHaaa Je uplne jedno jak vypada, protoze stejne s nim neumi zachazet. Neni to jen o jezdeni na svahu ale i stani v hloupych frontach, transporty v buse ci aute atp. To by se clovek divil, co se s prknem muze stat mimo svah. To se clovek nauci casem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 18:15   Citovat  

No tak na Zezulu mam svuj nazor. Kdyz prodaval pred 10 leti v te garazi nebo kde to bylo, nemel jsem problem. Ted mi spise pripada, ze az nezdrave preferuje a prosazuje zancku Flow. Treba se pletu ale tohle je moje zdani a nazor jiz par let. A pokud se nepletu je to spozor jejich tymu. Proc ho asi tak propaguji ze? Na druhou stranu flow je kvalitni zancka a o tom zadna. Nikdy ale nepochopim jak muzou nekomu doporucit neco od jiz zminovane znacky Gravity to snad ne Rozhodne je v tom ksefte spousta dobrych veci. Ale na ty doporuceni bych byl opatrnejsi. Jak rikam v intersportu prodavaji o 50% levnejsi veci nez treba prave Zezula... Chce se to trosku zamyslet a ne se strhnout trendem. V zezulovi v Brne nakupuje vetsina lidi. To je treba prave problem u slev na konci sezony. Zezula ma jiz vyprodano. Blbej Intersport nee protoze tam nikdo nekupuje. Mozna prave proto maji tak obrovskou slevu. Nevim. Chce si to obejit a pokecat s nezaujatejma lidma co vi a maji odjezdeno. Konkretne v Bnrne si treba dobre pokecam v SubFormu. I kdyz je tam mnohem mensi nabydka. Nic me tam ale nenuti.
   Návrat  
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 18:28   Citovat  

Jo tak v té (utopené) garáži jsem si kupoval svoje první prkno ale to už je spousty let.To že propaguje víc značku Flow je pravda ale v mém případě jsem byl nakonec radši,hlavně u bot a vázání a prkno nemohu soudit,to jsem nikdy od Bartonu neměl.Mimo to mě tam opravovali dvakrát vázání po záruční době a nechtěli za to ani kačku(praskla vždy přeska).Jinak v intersportu a jiných podobných nejsou většinou tydle dražší značky jako je Flow a Burton a pokud tak levnější a starší modely.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 18:41   Citovat  

Jj prevazne starsi modely. Novinky urcite ne. Ale stoji to za to. Sam jsem na to cumel jak puk kde to berou. Navic v tom obchode bych si normale vlastne nic nekoupil Se stydím Stoji ale za to se tam mrknout.
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 19:34   Citovat  

na Burton sa vykasli, su zbytocne predrazene a kvalitne dosky stoja 700eur a vzdy sa dostanes len na to co stoji u RIDE polovicu a v lepsej kvalite

idealna alternativa je RIDE alebo Hammer, ja osobne jazdim K2 ZERO, pre zenu by som volil LTD
tudy odkaz !/photo.php?fbid=1088764715022&set=a.1088762314962.11166.1703604259&pid=173940&id=1703604259

toto bolo kupovane u vas vo vypredaji skladu v ar-snowboard, ten zensky vysiel v polovici zimy + - 300eur po asi 60%zlave, a pritom je uz vystuzeny carbonom( myslim ze iba pozdlzne )

zalezi na co to chces, moja prva doska bola freestylova a dodnes ju mam a je neznicitelna len riadne dobita a ma 11 rokov, vyrobca uz asi ani nieje Hooger-Booger

a ete jedna vec pozor pri topankach, pri kvalitnejsich sa vnutorna snurovacia vlozka nahrieva v mikrovlnke a potom obuva na nohu a nechava vychladnut, budu ti presne sediet

a este v viazaniu, bacha aby si kupil kovove racne, lebo plastove sa lamu a v konecnom dosledku to preplatis ( zase niekedy je nevyhoda, lebo sa zaseknu Smutný
priatelka zacinala minuly rok a setik si chvali

a este jedna vec bacha pri objednavani lebo nesedia cisla, nieje 43 ako 43, nato sa informuj ake maju cislovanie
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 20:22   Citovat  

666potky napsal:
na Burton sa vykasli, su zbytocne predrazene a kvalitne dosky stoja 700eur a vzdy sa dostanes len na to co stoji u RIDE polovicu a v lepsej kvalite

idealna alternativa je RIDE alebo Hammer, ja osobne jazdim K2 ZERO, pre zenu by som volil LTD
tudy odkaz !/photo.php?fbid=1088764715022&set=a.1088762314962.11166.1703604259&pid=173940&id=1703604259

toto bolo kupovane u vas vo vypredaji skladu v ar-snowboard, ten zensky vysiel v polovici zimy + - 300eur po asi 60%zlave, a pritom je uz vystuzeny carbonom( myslim ze iba pozdlzne )

zalezi na co to chces, moja prva doska bola freestylova a dodnes ju mam a je neznicitelna len riadne dobita a ma 11 rokov, vyrobca uz asi ani nieje Hooger-Booger

a ete jedna vec pozor pri topankach, pri kvalitnejsich sa vnutorna snurovacia vlozka nahrieva v mikrovlnke a potom obuva na nohu a nechava vychladnut, budu ti presne sediet

a este v viazaniu, bacha aby si kupil kovove racne, lebo plastove sa lamu a v konecnom dosledku to preplatis ( zase niekedy je nevyhoda, lebo sa zaseknu Smutný
priatelka zacinala minuly rok a setik si chvali

a este jedna vec bacha pri objednavani lebo nesedia cisla, nieje 43 ako 43, nato sa informuj ake maju cislovanie

no s tim kovovym vazanim sem psal vyse Velmi šťastný kamos celou dobu jezdil na umelych a drzely porad a to jezdi pekla.no pak koupil nove kovove a nevydrzelo a to nebyl nejaky shit.
ale marfi se chce asi ucit tak myslim ze je uplne jedno co koupi.naucit se na levnejsim klidne i starsim znackovym prkne a dalsi rok treba koupit neco lepsiho.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 20:53   Citovat  

kamol napsal:
pokud si zacatecnik tak je celkem jedno jake prkno mas.neni treba kupovat hned ty nejdrahsi a nejlepsi modely. to ti na svahu nepomuze :)jak psal dulezite je obleceni,protoze jako zacatecnik se budes dobre valet takze vodni sloupec co nejvyssi a taky nejdulezitejsi mit dobre rukavice doporucuju znacku level.vazani klidne plastove vydrzi dost a na zacatek staci.(kamos celou dobu jezdil na plastovem vazani po par letech koupil lepsi drahsi kovove a co se nestalo kovove prasklo Úsměv )

presne tak, ja mam prkno z makra asi za 6-8 tis. jezdim normalne, zadne skoky...ze by me to nejak omezovala ci limitovalo si nemyslim Velmi šťastný bohate dostacujici Úsměv spise bych zainvestoval do vybavy a hlavne obleceni Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 8:35   Citovat  

Jezdim už 5 let ale nikdy jsem neměl dobre prkno.Vsechno ted zdedil tata takze si musim neco koiupit a achci kvalitu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký koupit Snowboard a kde?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina