Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Xenony H4,které sem měl na Hondě
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Fortys je teď offline  Fortys
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 14:26   Citovat  

Prodám Xenony H4 které sem měl na Hondě Civic!Perfektní svítivost(6000)Původní cena 2500 nyní 1500+sleva.Prodávám je z důvodů zakoupení nových lamp.Zaručuji se za ně! ÚsměvK tomu daruji stroboskopy s barevnými čepičkami,v případě zájmu.Měsíc staré!!Na autě jednou dané najeto cca 100km

7758523.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
7758523.jpg, 40.05 kB

77585235.jpg

77585235.jpg, 38.77 kB

77585237.jpg

77585237.jpg, 36.06 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 22:57   Citovat  

jak funguje přepínání dálky, potkávačky? co benga a co protijedoucí?
máš to z kamennýho krámu nebo z netu?
6000K takže bílý, je tak? (ne žlutý ani modrý, natož fialový)
já právě zvažuju koupi a ještě si nejsem jist, jestli 6000 nebo víc dožluta, tudíž nižší teplotu...
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 23:08   Citovat  

majkl_l napsal:
já právě zvažuju koupi a ještě si nejsem jist, jestli 6000 nebo víc dožluta, tudíž nižší teplotu...

mel jsem ty same a prepinas to klasicky jako obych zarovky akorat tam neni druhe vlakno,ale hybe se s clonou.6000je modrobila barva ale spise vic do bila.policajti te za to moc chvalit nebudou a protijedouci pokud to mas dobre nastaveny tak v pohode.jinak sviti oproti klasickym zarovkam suprove je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 23:18   Citovat  

mno pokud je to už skoro do modra, tak to se mi moc nechce.. chci to na starší auto, který už není v tak super stavu, ale chci vidět a zároveň neprudit benga...
to s tou clonkou znám, jen vím, že některý hejbali s clonkou, jiný s tou výbojkou, tak to jsem chtěl vědět a jestli je to hejbání fakt OK nebo jestli to není žádná sláva...
v pondělí jdu vyzkoušet fyzicky na autě jednu sadu, tak kdyžtak se ozvu. dík Mrk
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 23:24   Citovat  

majkl_l napsal:
mno pokud je to už skoro do modra, tak to se mi moc nechce.. chci to na starší auto, který už není v tak super stavu, ale chci vidět a zároveň neprudit benga...
to s tou clonkou znám, jen vím, že některý hejbali s clonkou, jiný s tou výbojkou, tak to jsem chtěl vědět a jestli je to hejbání fakt OK nebo jestli to není žádná sláva...
v pondělí jdu vyzkoušet fyzicky na autě jednu sadu, tak kdyžtak se ozvu. dík Mrk

Nevim jak konkretne tyhle, ale na Golfu mam 4300k a vypadaji jako nejaky vykonny halogenky, jinak ty 6000k ktery jsem mel na Civicu 5g tak bylo na prvni pohled poznat, ze to neni origo. Kazdy vyrobce tu barvu ma ale jinou. Na civic mi ani na stk nic nerekli. Jen se me psat jestli to jsou opravdu xenony, rekl jsem ze jo, koukl zda jsou serizeny a pustil me dal, zalezi na koho narazis, jako vzdy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 23:40   Citovat  

tjn, tak to je cajk.. mne posledně na technický nechtěl pustit ani s bílejma pozičkama a hádal se se mnou že je to modrá - zabil bych ho....
jinak na céru mám údajně 6000K, maj na tom drátku rozlišovací plastík, kterej je bílej a přijde mi, že svítěj bíle, ale přesně jak říkáš - záleží fakt na výrobci... v pondělí jdu právě zkusit 4300K aby svítili líp, ale přitom, aby barevně neprudily... jednou jsem někde potkal takový, že jsi měl vyvedený ovládání ještě dovnitř do kabiny a mohl jsi měnit intenzitu tuším ve čtyř krocích, což by yblo super.. prostě mít jen na nejnižší, abys byl vidět a pak si večer přidat dle potřeby, ale viděl jsem to, když to začínalo jednou nebo prostě párkrát na aukru a od tý doby, co jsem se rozhodl, že koupím, tak už nebyly, tak budš tím ybyl problémy nebo to nikdo nekupoval, nicméně mne to na jednu stranu docela mrzí, mohlo to bejt fajn...
   Návrat  
ndex je teď offline  ndex
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 4:07   Citovat  

na aute mam taky 6000k bilou barvu a za posledni 4 mesice me uz kvuli tomu staveli dvakrat policajti, a to ve dne. Nevim jestli to de tak hodne poznat nebo jestli si treba rekli ze tam nemam odstrikovace tak to musi byt xenony. Kazdopadne zvazuju co stim udelam protoze ty xenony sviti fakt hafo dobre a v noci uplne nadherne vysviti reflexni barvy napr napisy na policejnich autech nadruhou stranu nechci, abych stim mel problemy..
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 11:48   Citovat  

ndex napsal:
na aute mam taky 6000k bilou barvu a za posledni 4 mesice me uz kvuli tomu staveli dvakrat policajti, a to ve dne. Nevim jestli to de tak hodne poznat nebo jestli si treba rekli ze tam nemam odstrikovace tak to musi byt xenony. Kazdopadne zvazuju co stim udelam protoze ty xenony sviti fakt hafo dobre a v noci uplne nadherne vysviti reflexni barvy napr napisy na policejnich autech nadruhou stranu nechci, abych stim mel problemy..

pořádnej výtlem tak to si budes muset vybrat, jestli uvidíš nebo neuvidíš
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 11:51   Citovat  

s tím že nádherně osvětlují reflexní nápisy a podobně souhlasím, to mne na tom taky fascinuje, nicméně tuším, že se to rozebíralo i někde tady na foru, že případě takovýhle překopávky na xenony je u vozidel před rokem výroby pouze doporučený, aby tam byly ostřikovače.. problém však tuším nastává, že ty sady jsou v drtivý většině prodávaný poure pro racing účely a ne na provoz po pozemních komunikacích.. nicméně v dnešní době se prodávaj už homologovaný ty sady, ale do jaký míry a na co jsou homologovaný už jsem nikde nezjistil... Smutný
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 12:51   Citovat  

tak počkejte, je to xenon nebo bixenon?...protože to je dost rozdíl...z toho co jsem vyčetl to je bi...já bych to zkusil, ale na druhou stranu jezí s tím dost lidí, které osobně neznám a když jedou proti mně tak bych je nejradši sestřelil z cesty, protože mi to pálí do očí až hrůza...nevím jestli to je tím že to nemají seštelované nebo jak ale je to hnus, a to bych já nerad dělal...měl tuhle sadu někdo na accordu?...93-98 ??
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 12:56   Citovat  

Jonaasek napsal:
tak počkejte, je to xenon nebo bixenon?...protože to je dost rozdíl...z toho co jsem vyčetl to je bi...já bych to zkusil, ale na druhou stranu jezí s tím dost lidí, které osobně neznám a když jedou proti mně tak bych je nejradši sestřelil z cesty, protože mi to pálí do očí až hrůza...nevím jestli to je tím že to nemají seštelované nebo jak ale je to hnus, a to bych já nerad dělal...měl tuhle sadu někdo na accordu?...93-98 ??

mas pravdu H4 jsou bixenon je to dobrý jinak sry za offtopic
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 14:02   Citovat  

Ajo ježiš já jsem osel...Úsměv to je jasné....jsem si spletl čísla...4 a 7 Se stydím
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 14:20   Citovat  

ja s xenonama prosel vzdy na stk, policajti nic nerekli, kdys jo tak akorat jsem nevedel, ze tam neco mam
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 14:45   Citovat  

je fakt, že mne už taky asi dvakrát benga stavěli a přitom to bylo v noci a věděli, že mi čumák auta svítí jasně bíle a nikdy nic neřekly... je teda fakt, že to bylo pokaždý kolem půlnoci a já měl muziku docela nahlas, tak asi jen kontrolovali jesti nejedu nadranej...

jinak ti co osvětlujou, tak většinou to je právě kvůli špatnýmu seřízení nebo pak taky proto, že jsou to játra, co maj zmléčnělý plasty před čirou optikou a pak to nesvítí jak má a láme se to světlo kam nemá....
   Návrat  
Fortys je teď offline  Fortys
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 22:00   Citovat  

majkl_l napsal:

Svítí do bíla a jak říkám mě snima chytla Chomutovská a Pražská dopravka a hele upřímně neřekli ani bbb.......A to mi kontrolovali světla a přepněte na dálku a podobně hele a ani slovo enřekli,že mám na civicu 97 xenony!Mám je z kamenného obchodu za 2500,mám i fakturu!Kupoval sme je v Autobestu Teplice!A říkám kdybych nebyl línej tak je můžu dát do čoček v andělských kroižkách co tam mám,ale ty taky prodám,takže myslím je blbost je schovávat,když je někdo užije né Úsměv ale byl sem snima nad míru spokojenej!Jak s potkávačkama tak s dálkama
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 22:08   Citovat  

jasný no.. hele jak jsem psal.. chci dát na civic shuttla takovou barvu, aby spíš vypadaly jako klasika než jako xenony, zítra jedu vyzkoušet a pokud nepochodím, napíšu Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Xenony H4,které sem měl na Hondě
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina