Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
čepy řízení c6g - otázka
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 18:52   Citovat  

zdravim chtel bych se poradit za kolik je tak možné sehnat čepy řízení na c6g 3d, a jestli je v silách obyčejného člověka si je sám vyměnit Úsměv

popřípadě jestli někdo neví, kolik se tak pohybuje cena v servise za výmenu ... jen tak orientačně ... předem díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
misan je teď offline  misan
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 19:26   Citovat  

No myslím,že mám stejný problém,chci se ještě zeptat jestli jsou stejný ty čepy u vti jako třeba u 1.4
Během jízdy nemůžu pustit na hrbolaté silnici volant nebo bych byl asi hned v příkopě a ještě se mi zdá,že něco bude i sezadkem,protože mi to nějak plave.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
martyCZ je teď offline  martyCZ
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 20:04   Citovat  

Nejdrive zajed nekam, kde se ti na podvozek podivaji. Na geometrii ti zkontrolujou podvozek a pokud je tam problem (vule apod.) tak nic nestelujou a vetsinou neplatis nic. Pak budes vedet co menit ;o)

Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 20:17   Citovat  

já byl v servise s jinou veci ale týpek me řekl že ty čepy by to chtělo taky vyměnit, každopádně žádnej problém nepociťuji, vycházím jen z toho že mě to doporučil vyměnit ... ale byla mě řečena cena 8000 což nevím jestli neni přehnaný ...

misan je teď offline  misan
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 20:20   Citovat  

si blázen?Já je měnil na céru a horní mi vyšli na 800 a spodní taky,takže 1600 komplet a tak 2hodinky práce.Takže tomu týpkovi to určo nedávej.

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 22:34  Naposledy upravil pajo dne 27.7.2008 , 9:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

panove pockat Úsměv

ossi hovori o capoch riadenia
misan o spodnom a hornom gulaku

su to diametralne odlisne veci. cap riadenia sa da zohnat za cca 400,- a relativne lahko vymenit. velmi lahko sa da zistit, ci ho treba menit. staci ho chytit rukou a ak je tam vola alebo ide lahko tocit tak je na vymenu. ak ide ztuha, je ok.

horny cap sa da vymenit aj samostatne, i ked vsetci mechanici tvrdia ze jedine s ramenom (na dvoch civicoch som uz menil cap samotny), stoji cca 500 a ci ho treba menit sa da zistit tak, ze chytis koleso na vrchu a trhas k sebe a od seba. ak je horny cap v háji, bude tam vola

spodny sa vymenit neda vraj len na VTI, jedine s celym otocem a tam uz je to celkem palba, ide to do tisicov. moze sa prejavovat plavanim auta. ale osobne by som ho skusil vyvliect z oka a vyskusat ci je volny, maximalne vymenit manzetu a premazat.

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 0:59   Citovat  

Mám civic sedan 1,5 vtec 97 a zadřel se mi spodní kulák na rameni z důvodu rozpadnutí vazelíny.Pozor na to nejsou poznat žádné vůle ani na stk a servo to utáhne do té doby než se to ukroutí.Následkem toho upadne kolo,vyrve to poloosu a zruší blatník.Mně se to stalo tak ve 30km/h.Vyměnil jsem pro jistotu oba kulaky a v druhém byla také zhrudkovatělá vazelína a byl zadřenej.Manžety byly bez prasklin. VTEC Výměna čepů horních i spodních čepů přijde na 2tis a dá se to vylisovat ve svěráku.Doba opravy tak 7hod

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 9:37   Citovat  

uz ked si obnovil tuto staru temu, tak dam aj ja novy poznatok Úsměv
tak na C5G sa spodny gulak menit da, aj ked je to celkom pakaren praca, jeden som musel menit teraz pri 375.000km bo bol uplne vybuchany. druhy som len premazal, dal novu manzetu a je to ok

Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 16:34   Citovat  

Mno já sem na svém C6G Vti vyměnila : horní plus spodní čep, čepy řízení( dá se i axiální táhlo) zadní silemblok kterej je nalisovanej v kasli(po výměně je jízda úplně o něčem jiném, zadní kosti (stabilizátor, teda u VTI)Febi to snad vyrábí, zadní horní rameno, je problém sehnat příčný rameno, silembloky do nich taky nejsou. A odlehčený od D2 jsou jen do r. v. 95 ( C6G má příčný rameno o 5 cm delší než C5G atd....)

Ossi : čep řízení se dá sehnat kolem 500 kč kus od značky NIPPARTS, na výměně nic není, jen povolit matku na axiálním táhlu a druhá strana je na takový kovový sponce, obtočený, Otázka max. hodinky, teda když si nešikovnej jako já HaHaaa

Obsah fóra Honda-club.cz   
čepy řízení c6g - otázka
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina