Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mlzeni skel
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:09   Citovat  

Ahoj vsichni, neznate nekdo nejakej dobrej pripravek proti mlzeni oken a zrcatek v aute?Nejak se mi to mlzi v tomhletom pocasi a foukani nestaci, hlavne je mi pak furt vedro:-). Kdyztak diky za rady.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:15   Citovat  

bahamontes napsal:
Ahoj vsichni, neznate nekdo nejakej dobrej pripravek proti mlzeni oken a zrcatek v aute?Nejak se mi to mlzi v tomhletom pocasi a foukani nestaci, hlavne je mi pak furt vedro:-). Kdyztak diky za rady.

zkus vymenit kabinovy filtr a nebo mas vlhko v aute,proto se ti to mlzi Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:15   Citovat  

odmastit skla zevnitř (iron, clin), vypnout vnitřní okruh, vyměnit pylový filtr popř pohledat jestli do auta neteče někudy voda... nejčastější příčiny

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:19   Citovat  

a i tak si myslim,ze se to bude mlzit.. Úsměv kazdopadne ten kabinak pomuze přátele

marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:20   Citovat  

Hlavator napsal:
a i tak si myslim,ze se to bude mlzit.. Úsměv kazdopadne ten kabinak pomuze přátele

kdyz se to bude mlzit i kdyz vymeni kabinovy filtr tak je jasny ze ma v aute vlhko(nekudy tam tece)

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:28   Citovat  

marty89ul napsal:
kdyz se to bude mlzit i kdyz vymeni kabinovy filtr tak je jasny ze ma v aute vlhko(nekudy tam tece)

Pánové, o dovolené v říjnu jsem měl celý introš venku, kompletní repase kabelů, uklid tepování a kontrola. V září jsem si idiot vyloupl odvodňovací hadici od šíbru a ouhra ve filcu pod pedály mokro, vše jsem vysušil, a to pořádně, zapojil, zkontroloval zaizoloval a i tak se auto mlží, to je normální, výkyvy teplot. Vy v autě fungujete jako houba, vždyť jsme ze 70ti procent voda. Tudíž je nutnost umět topic či ventilovat, nechce to horký, ale vlažný vzduch, tudíž kompromis mezi teplem, co chcete a chladem, co je venku.

M. přátele

zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:28   Citovat  

ma c4g nejaky takovy filtr ? Velmi šťastný

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:31   Citovat  

Par kapek Jaru nebo neceho na ten zpusob a pekne to papirovou uterkou peclive rozsudli do sucha. Nezabrani to srazeni vlhkosti ve forme kapicek pokud je v aute opravdu hodne vlhko, ale zabrani to mlzeni. Pouzivam to i na vnitrni stranu bryli kdyz jezdim v zime na kole.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:41   Citovat  

M@jk napsal:
Pánové, o dovolené v říjnu jsem měl celý introš venku, kompletní repase kabelů, uklid tepování a kontrola. V září jsem si idiot vyloupl odvodňovací hadici od šíbru a ouhra ve filcu pod pedály mokro, vše jsem vysušil, a to pořádně, zapojil, zkontroloval zaizoloval a i tak se auto mlží, to je normální, výkyvy teplot. Vy v autě fungujete jako houba, vždyť jsme ze 70ti procent voda. Tudíž je nutnost umět topic či ventilovat, nechce to horký, ale vlažný vzduch, tudíž kompromis mezi teplem, co chcete a chladem, co je venku.

M. přátele

přátele presne tak

nvm,ale neprijde mi,ze v aute musi byt vlhko na to aby se mlzili skla..vem tam 3 lidi a uvidis sam Úsměv

bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:46   Citovat  

Ok, diky vsem za rady, zkusim ten jar nebo nejaky jiny odmastovadlo

majggi je teď offline  majggi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:48   Citovat  

zapni si klimu a za 2sec mas ciste okno Hihi

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:51   Citovat  

Hlavator napsal:
přátele presne tak

nvm,ale neprijde mi,ze v aute musi byt vlhko na to aby se mlzili skla..vem tam 3 lidi a uvidis sam Úsměv

jo, tak jasně že se skla mlží, nedejbože když do auta vlezeš s mokrou bundou... ale tak od toho je ventilátor aby tam nahnal dost čerstvýho vzduchu na to, aby se ty skla odmlžily... přece nemůžeš jezdit za deště se zamlženýma oknama protože je venku vlhko... vozím dvakrát týdně 4 lidi v autě včetně mě, ať prší, sněží nebo je mlha.. a ventilátor na dvojku to vždycky vyřešil přátele (teda aspoň čelní sklo a skla v předních dveřích, vzadu to je horší, obzvlášť horní hrana zadních bočních oknen)

takže myslím že bahamontes najde někde něco, čím to zlepšit je to dobrý

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:53   Citovat  

majggi napsal:
zapni si klimu a za 2sec mas ciste okno Hihi

Přesně! Než zařadíš dvojku,tak je odmlženo...

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:58   Citovat  

Hlavator napsal:
přátele presne tak

Tak ono, když vyvětráš, tak tam nic nemáš. Problém nastává právě v počasí jako je v dnešních dnech - déšť, to je pak opravdu problém se zbavit vlhkosti, když je všude kolem. Smutný

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 21:59   Citovat  

No urcite vymenit kabinak..to mi dost pomohlo..jinak to taky resim klimou kdyz to chci rychle Úsměv ale proste nejde si myslet,ze je neco v neporadku kdyz se v takovem pocasi zamlzi okna

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 22:01   Citovat  

Kromě filtru to chce gumový koberce, pořádně zatopit a vyvětrat.

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 9:51   Citovat  

ja ted resil stejny problem ktery se mi podarilo odhalit az v mycce. Ranni mlzeni skel bylo docela neunosny, cisteni nepomahalo. Kdyz jsem byl v mycce tak jsem si vsiml ze mi za kastlikem tece voda - to byl ten problem. Sundal jsem plast co je pod prednim oknem a zjistil ze mi voda zateka primo do ventilatoru topeni. Je tam takovy plech ktery tomu ma zabranit a ten byl vyhnuty ven, takze pro desti prselo primo do vetraku a voda neodtekala pryc. Vyndal jsem i ventilator, byl uplne cely mokry, vsechno vysusil a je po problemu. Takze zkus jestli Ti netece do auta, pripadne nekde nemas nasaknute koberce.

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 10:42   Citovat  

Ty jo, tak mě napadá - má C5g kabinový filtr? Je to takový ten molitan za kastlíkem u spolujezdce? Okna se mi poslední dobou mlží neúnosně a na podzim na mě při zapnutí ventilátoru vylítalo mrtě pylu a listů..

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 14:41   Citovat  

dj-bobr napsal:
Ty jo, tak mě napadá - má C5g kabinový filtr? Je to takový ten molitan za kastlíkem u spolujezdce? Okna se mi poslední dobou mlží neúnosně a na podzim na mě při zapnutí ventilátoru vylítalo mrtě pylu a listů..

máš klimu? jestli to tak máš i kabiňák ... i když může být i v autě bez klimy, ale zatím jsem takovou hondu neměl (opel, peugeot ano)

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 14:54   Citovat  

Petura napsal:
máš klimu? jestli to tak máš i kabiňák ... i když může být i v autě bez klimy, ale zatím jsem takovou hondu neměl (opel, peugeot ano)

C5g nemá kabiňák ani verze s klimou. Jestli ho máš tak bych to rád viděl

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 14:56   Citovat  

Kmóďa napsal:
C5g nemá kabiňák ani verze s klimou. Jestli ho máš tak bych to rád viděl
přesně tak, c5g s kabinovým filtrem sem ještě neviděl. i když ho některý eshopy nabízej.

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 15:06   Citovat  

Klimu nemám. Mě to právě bylo divný, že na eshopech se běžně dá koupit kabinový filtr na C5g, ale když jsme kuchali kdysi dávno v noci jeden nejmenovaný (Úsměv ) C5g, tak jsem si říkal, kam by se asi tak dával?

Každopádně do mé C5g bych si docela rád kabinový filtr někam instaloval..

tom3 je teď offline  tom3
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 16:04   Citovat  

Ahojte, mám C6g. Ako tám dole kryt kabínového filtra? V servisnom manuáli som to nenašiel.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 16:15   Citovat  

To mlžení mě taky celkem dost vytáčí. Ráno příjdu k autu a skla čisté sednu do auta (nezavírám dveře) nastaruju pustím venťas na 2 zavřu a vidím jak se mi začnou zamlžovat skla a žádný venťas tomu nepomůže ani na jakýkoli vyšší stupeň. Všichni kolem mě co jedou mají skla čisté jen já jak trotl zamlžený nechápu to. Šahla jsem i pod koberce a je tam sucho dokonce jsem byl i v topení jestli tam není nějaká vlhkost, nic. Kabinový filtr nový pořád mlží. Další věc klima když je venku nad 8°C tak to není problém spustit klimu a mlha je pryč, ale když je míň tak se klima přece nezapne pokud to jsou pravdivé info tady z fora. Ale poznal jsem když je ráno venku vlhký vzduch tak se okna mlží po zapnutí venťase. Už jsem vyzkoušel různé spraye proti mlžení a jenom jsem si zevnitř za:wc: sklo nic víc. Mám to vyčištěné Clinem a stejně pořád problém. Tak jsem si koupil Clarinu a když se to zamlží tak to utřu a je klid

PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 16:15   Citovat  

Spousta lidí má přední sklo špinavé a zamaštěné, ani o tom třeba nevědí... Je to normální - tím jak lidi mluví, dýchají atd... tak se na přední sklo zachytávají miniaturní částice slin atd. a přesně při současném vlhkém počasí se to projeví.

1) Takže každopádně odmastit vnitřní okna (čímkoliv, hlavně ať tam prostě nejsou čmouhy a poté třeba nějakou švédskou utěrkou vytřít do sucha

2) Perfektně na to funguje klimatizace (nemusí být ani zapnutá na studeno) - normálně pustit, klidně teplý vzduch a zamlžení mizí okamžitě. Klimatizace totiž vysušuje vzduch! Určitě jste viděli v televizi známou reklamu na letušku, který tráví hodně času v klimatizované kabině letadla a její chudinka pokožka trpí a je vysušená a tak si musí mazat pokožku špičkově drahým krémíčkem od nejmenované firmy...
svatoušek
Tak to je ono! Hihi

Pokud nemáte klimatizaci, tak nevím, třeba se zastřelte nebo si rozdělejte oheň na zadních sedačkách
Lucy

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 16:50   Citovat  

optimas napsal:
To mlžení mě taky celkem dost vytáčí. Ráno příjdu k autu a skla čisté sednu do auta (nezavírám dveře) nastaruju pustím venťas na 2 zavřu a vidím jak se mi začnou zamlžovat skla a žádný venťas tomu nepomůže ani na jakýkoli vyšší stupeň. Všichni kolem mě co jedou mají skla čisté jen já jak trotl zamlžený nechápu to. Šahla jsem i pod koberce a je tam sucho dokonce jsem byl i v topení jestli tam není nějaká vlhkost, nic. Kabinový filtr nový pořád mlží. Další věc klima když je venku nad 8°C tak to není problém spustit klimu a mlha je pryč, ale když je míň tak se klima přece nezapne pokud to jsou pravdivé info tady z fora. Ale poznal jsem když je ráno venku vlhký vzduch tak se okna mlží po zapnutí venťase. Už jsem vyzkoušel různé spraye proti mlžení a jenom jsem si zevnitř za:wc: sklo nic víc. Mám to vyčištěné Clinem a stejně pořád problém. Tak jsem si koupil Clarinu a když se to zamlží tak to utřu a je klid

kurnik chlape mas pravdu. minule jak bolo chladnejsie som pustil klimu na zahmlene okno a ... nic to mi hlava nebere uz som zacal stresuvat ze ju mam posahanu. dlhsim sledovanim som zistil ze zapla tak po cca 50sec na nejakych 10 sec a tak dookola. takze ked som ju najviac potreboval sa na mna vybodla naštvanej musi tam byt nejake cidlo sledujuce teplotu v aute. jak bude chladnejsie skusim ci nezapne hned ked otocim kurenie do cerveneho pola ale myslim ze ju takto neo šuk
inak nic mokre nemusis mat v aute. staci ked sadnes do auta zavres dvere a vlhky + teply vzduch z pluc sa hned zrazi na tom najstudenejsom mieste - oknach.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 16:57   Citovat  

majggi napsal:
kurnik chlape mas pravdu. minule jak bolo chladnejsie som pustil klimu na zahmlene okno a ... nic to mi hlava nebere uz som zacal stresuvat ze ju mam posahanu. dlhsim sledovanim som zistil ze zapla tak po cca 50sec na nejakych 10 sec a tak dookola. takze ked som ju najviac potreboval sa na mna vybodla naštvanej musi tam byt nejake cidlo sledujuce teplotu v aute. jak bude chladnejsie skusim ci nezapne hned ked otocim kurenie do cerveneho pola ale myslim ze ju takto neo šuk
inak nic mokre nemusis mat v aute. staci ked sadnes do auta zavres dvere a vlhky + teply vzduch z pluc sa hned zrazi na tom najstudenejsom mieste - oknach.

To jo ,ale nejvíc mě wc že všichni kolem jsou v pohodě a já jak kdybych jel ve škudce 120. To ani na fávu jsem neměl takové problémy to snad ne

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 17:08   Citovat  

optimas napsal:
To jo ,ale nejvíc mě wc že všichni kolem jsou v pohodě a já jak kdybych jel ve škudce 120. To ani na fávu jsem neměl takové problémy to snad ne

tak bych zkusil ten navod co psal Ninja..mozna mas upne stejny problem je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 17:21   Citovat  

Hlavator napsal:
tak bych zkusil ten navod co psal Ninja..mozna mas upne stejny problem je to dobrý

To jsem měl taky celý rozdělané a sucho. Dokonce jsem seděl v autě a brácha stříkal vodu na přední sklo a já hledal a nic sucho. Pak mě napadá že asi moc funím v autě pořádnej výtlem

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 18:05   Citovat  

optimas napsal:

asi je to aj konstrukciou systemu kurenia a nadstavenim ofukovania. Na Mazde 323F som taketo problemy nemal. Tam klima nebola,zapal som ventilator a pohoda. V Honda to nehrozi. Pravdepodobne Honda slabina Bueee
Nejazdis vzdy tesne po sexe Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mlzeni skel
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď