Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
baterka
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Peter.VTi je teď offline  Peter.VTi
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 19:24  Naposledy upravil Peter.VTi dne 8.2.2008 , 20:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím všechny Honda Úsměv

Sem se chtěl po dlouhe době zase projet,ale jaksi jsem neodjel,bo mi zkolabovala baterka Se stydím

Nevite,kde bych nahodou v okolí Olomouce sehnal zitra novou?A ještě dotazek...
Baterka kinetik?Je dobra?a jestli ji lze nabijet...

DIKY MOC .....sem nemocnej Honda Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 19:57   Citovat  

V Olmiku nevím, v Autokelly máme slevy. Osvědčená značka je např. Banner. Pozor na to, některé hondy musí mít úzkou baterku, tzv. "asijskou".

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 20:09   Citovat  

Minor napsal:
V Olmiku nevím, v Autokelly máme slevy. Osvědčená značka je např. Banner. Pozor na to, některé hondy musí mít úzkou baterku, tzv. "asijskou".

No tu právě mám já to mi hlava nebere

pardon... nazev tematu už jsem spravil

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 21:13   Citovat  

Peter.VTi napsal:
No tu právě mám já to mi hlava nebere

pardon... nazev tematu už jsem spravil

tu jsem měl mít v c5g taky,ale nechtělo se mi připlácet(ta malá je dražší to mi hlava nebere ),tak jsem koupil typově shodnou ale klasickou,ty spodní hrany sjel bruskou(jsou dost široké,obalu baterie se to nedotklo) a potom zapadla na místo pro malou baterku jak ulitá,ani se nehla Úsměv

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 21:25   Citovat  

doporučuji baterii suchou...nalitou před prodejem...PS bezůdržbovky se také nalévají

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 21:37   Citovat  

PAKO napsal:
doporučuji baterii suchou...nalitou před prodejem...PS bezůdržbovky se také nalévají

ty máš taky s broušením baterky svoje zkušenosti, viď? Hihi

0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 23:09   Citovat  

nevíte prosím Vás,jaké jsou přesné rozměry do C5G 4D VTi?
Je tam taková ta malá,ale byla tam velka,tak tam chci dat zpatky tu Ajša Úsměv
ale nikde jsem nezjistil přesne rozměry....

DIKY moc

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 23:48   Citovat  

To ti v krámě vyhrabou,vědí o čem je řeč Mrk Pokud se teda neptáš,bys nemusel chodit do krámu,ale řešit to třeba po netu,v tom případě jsem ti nepomohl už vůbec HaHaaa

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2008 , 13:42   Citovat  

Bueee Tak jsem se dneska chtel taky projet kdyz je tak pekne... A ten samej problem Ble , ale baterka je to udajne skoro nova a uz mi to udelalo jednou, tak jsem ji nabil a cajk, jeste predevcirem si otviram sibr vsechno klape a dneska uz zas ani nesvitej kontrolky... A nerad bych kupoval baterku zbytecne... Tak to koukám! Nejde nejakym jednoduchym zpusobem(asi nejak zmerit) jestli tak neni nejaky zkratak ci co ? Honda meetallll

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2008 , 13:47   Citovat  

Peter.VTi napsal:
nevíte prosím Vás,jaké jsou přesné rozměry do C5G 4D VTi?
Je tam taková ta malá,ale byla tam velka,tak tam chci dat zpatky tu Ajša Úsměv
ale nikde jsem nezjistil přesne rozměry....

DIKY moc

jestli mas opravdu zajem muzu ti ji zmerit Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2008 , 14:04   Citovat  

maryo napsal:
Bueee Tak jsem se dneska chtel taky projet kdyz je tak pekne... A ten samej problem Ble , ale baterka je to udajne skoro nova a uz mi to udelalo jednou, tak jsem ji nabil a cajk, jeste predevcirem si otviram sibr vsechno klape a dneska uz zas ani nesvitej kontrolky... A nerad bych kupoval baterku zbytecne... Tak to koukám! Nejde nejakym jednoduchym zpusobem(asi nejak zmerit) jestli tak neni nejaky zkratak ci co ? Honda meetallll

Pokud ti při pokusu startovat zhasnou i kontrolky, je nejspíš špatnej kontakt na připojení baterky. Zkus je utáhnout. Pokud ne, může být špatná kabeláž od baterky k starteru.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2008 , 16:51   Citovat  

No, baterku jsem zmeril a ma 8.5V, takze zas mrtva(tj kontrolky se ani nerozsvitej), tj bud to neco vybiji nebo baterka v pytli... Jsem nad tim premejslel a asi bych teoreticky az ji nabiju mohl zmerit ten proud co z ni tece kdyz nebezi motor... Asi vemu baterku do baterkarny at se podivaji jestli je v poradku a kdyz bude, tak teprv zacnu merit, ale myslim ze se mi samovolne vybiji, uz se mi to stalo jednou, nabil jsem si ji sam a startovalo/jezdilo krasne, jeste predevcirem byla vpohode a ted ma tech 8.5V naprazdno....

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2008 , 17:28   Citovat  

Psal jsi, že je skoro nová, tak nepředpokládám, že je špatnáÚsměv Ale 8,5V nenastartuje, to je jasný.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2008 , 18:38   Citovat  

No udajne snad skoro nova je, ale tak baterka muze asi kleknout ze dne na den no, snad mi reknou v baterkarne, ale taky myslim ze bude vpohode a ze ji spis neco vybiji, nenabijim ji poprve Se stydím

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2008 , 21:28   Citovat  

Tak zpet k mymu problemu. Po par mesicich a po reseni jinejch problemu me to zas zacalo :mravenec: pořádnej výtlem.

V baterkarne mi nabili baterku a rekli ze je jak nova. Uz je to dyl. Od ty doby vypojuju minus aby se nevybila. Zkousel jsem premerovat jak to zere. Zere to dost Hihi.

V konektoru vysouvaci anteny na konci v kufru byl nejakej kablik kterej tam nejaky dva kontakty zkratoval, uz jsem to myslim psal, nejspis jen nejaka prasecina, nevim jestli mela nejakej vyznam, podle me to tam byt nema, ale kdyz byla zkratovana, tak to po vytazeni pojistky od radia v interieru prestalo vybijet. Ale antenu jsem uplne vypojil, shanim novej vysouvaci motorek na ni a prasecinku tam nehodlam mit. Ted kdyz vypojim pojistku od radia v interieru, tak to na vybijeni vubec vliv nema...

Dneska jsem premeroval znovu a vrhnul jsem se na pojistky pod kapotou. Vybijeni ma na svedomi pojistka c. 21, na tu je pripojeny radio + antena, cigarete lighter a blower motor. Takze logicky musi bejt neco mezi timhle a pojistkou v interieru kdyz na to nema vliv. Kdyz je pojistka zapojena, tak po pripojeni na baterku je nekde vpravo slyset takovy cvaknuti. To je normalni, nevi nekdo ? Udajne jo, ale nevim nevim. Myslel jsem ze je to nejaky rele, ale co jsem koukal do schematu, tak tam zadny rele zakresleny nevidim. Ufffff. Co s tim ?

Jsem zvedavej, jestli si to nekdo takhle dlouhy vubec precte pořádnej výtlem pořádnej výtlem. Jsem ja to kur*a ale spisovatel...

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 10.5.2008 , 18:46   Citovat  

maryo napsal:
Tak zpet k mymu problemu. Po ......
jájsem to přečet, ale jediný co mě napadá je ,rozdělat a hledat , na dálku mě nic nenapadá , cvakání zprava (jak to vpravo bereš,u řidiče? )si vědom nejsem.napoj měřák a odpojuj jak najdeš odběr tak běž po obvodech

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.5.2008 , 19:09   Citovat  

Achjo, zase jsem hlavne zazmatkoval... Pojistka od radia jsem zjistil ze taky ukoncila vetsi odber cca 150mA. Nevim jak jsem to predtim mohl blbe zmerit.

A hlavne az ted jsem si vsiml ze jsem celou dobu nechaval klicek v poloze 1 misto nuly. Normalne jsem o te nule vubec nevedel Se stydím Se stydím. Me klicek jde normalne vytahnout z pozice 1 a tak jsem to porad delal, k pozici 0 ho musim zatlacit, coz mi nedava vyznam. Leda by to z te jednicky vubec nemelo jit vytahnout... Asi.

To cvakani bylo sice slyset v motorovym prostoru, ale bylo to rele uplne vlevo v interieru jak je tam nekolik relatek s cervenou krabickou na svetla. Po vypojeni rele prestal odber a prestal jit zapalovac, takze asi rele od zapalovace, ktere se mi zdalo teda ze bylo trochu jinak nez podle manualu. No, ale kazdopadne je to asi divny, ze to ma odber i kdyz zapalovac zrovna nezapaluje. Funguje ale jinak normalne.

Kazdopadne to ale bylo hlavne moji demenci, ale s tim zapalovacem nekde neco asi stejne bude, nezda se mi to normalni aby zapalovac kterej zrovan neni zatlacenej mel odber kolem 150mA...

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 10.5.2008 , 19:33   Citovat  

citace:
Leda by to z te jednicky vubec nemelo jit vytahnout...
to teda normálně nejde.já musím zatlačit a otočit na 0 aby šel vytáhout Velmi šťastný zapalovač nezatlačenej taky nemá mít odběr to je logický

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 15:47   Citovat  

Nojo, mam to asi nejaky strzeny, ja muzu vyndat klicek kdykoliv a jezdit bez nej, mozna jsem to nekdy udelal omylem sam, uz nevim jestli to slo ze zacatku....

Kazdopadne jsem zkusil vymenit rele zapalovace, nepomohlo, odebira porad kolem 150mA, odpojit konektor od zapalovace(od toho to vede i do popelniku, je tam nejaka LEDka), odebira porad stejne...

Fakt uz nevim co by to mohlo odebirat, na nulu to neodebira, ale na tu jednicku jo, je to jen takovej detail, ale nic jinyho krom toho nic neodebira, fakt divny...

Obsah fóra Honda-club.cz   
baterka
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina