Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Snížené accordy 6G sem
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 17:03   Citovat  

Zdar chlapi,
zajímá mě:
- O kolik to máte snížené?
- Co mate za podvozek?
- Jestli máte jen pružiny nebo i tlumiče?
- Kde s autem jezdite(město/dálnice)?
- Jak máte velká kola a jaký profil pneu?
- Jak dlouho je auto snížené?
- Co začalo po snížení auta odcházet?
- A posledni jake mate ET na kolech?

Mam objednany pruziny 40/30 a premyslim co tam dat za kola zda 16" nebo 17". Sedmnáctky jsem uz mel a bylo to s nema docela líné tak spis uvazuji o koupi 16"
Díky za všechny postřehy a rady.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
menor je teď offline  menor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 17:53   Citovat  

Čau, tak ja mam s tímhle bohatou zkušenost. Na auto jsem na montoval H&R komplet, to značí tlumiče i pružiny. Auto mám ve předu -6 cm a vzadu -4 cm. Bydlím v Brně, takže tady s ním i hodně najedu. Dále letní mam 215/45/17, s těmito koly auto pěkně drží, nájezdy na/z dalnice se dají pěkně lítat bez absolutního pocitu nestability. S autem, ale jsou problemy v hodně vyjetých kolejích viz. naše slavné dálnice.
Co se tedy týče jizdních vlastností hodně zlepšení oproti seriovému podvozku. Ale Velmi šťastný, je to strašně tvrdé, musím se všemu vyhýbat a i malá nerovnost na silnici jde cítit. A Brno to ani nemluvím, už mám naježděné určité trasy a i když si někdy zajedu, tak radší jedu po rovnější cestě. Přestu tvrdost toho nelituji a jsem celkově spokojen, auto dostalo i mnohem sportovnější vzhled a celkově vypadá mnohem lépe než na seriovém podvozku.
Když to shrnu, tak se zlepšily jizdní vlastosti na úkor pohodlí.

b16a2 je teď offline  b16a2
0
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 17:56   Citovat  

dobrej topic je to dobrý pište pište je to dobrý

Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 18:07   Citovat  

menor napsal:
Čau, tak ja mam s tímhle bohatou zkušenost. Na auto jsem na montoval H&R komplet, to značí tlumiče i pružiny. Auto mám ve předu -6 cm a vzadu -4 cm. Bydlím v Brně, takže tady s ním i hodně najedu. Dále letní mam 215/45/17, s těmito koly auto pěkně drží, nájezdy na/z dalnice se dají pěkně lítat bez absolutního pocitu nestability. S autem, ale jsou problemy v hodně vyjetých kolejích viz. naše slavné dálnice.
Co se tedy týče jizdních vlastností hodně zlepšení oproti seriovému podvozku. Ale Velmi šťastný, je to strašně tvrdé, musím se všemu vyhýbat a i malá nerovnost na silnici jde cítit. A Brno to ani nemluvím, už mám naježděné určité trasy a i když si někdy zajedu, tak radší jedu po rovnější cestě. Přestu tvrdost toho nelituji a jsem celkově spokojen, auto dostalo i mnohem sportovnější vzhled a celkově vypadá mnohem lépe než na seriovém podvozku.
Když to shrnu, tak se zlepšily jizdní vlastosti na úkor pohodlí.

Cervenej accord nádhernej chlape musime se nekde sejit musim ti to poradne okouknout...jsem prave taky z Brna a jezdim prevazne po meste tak mam strach jak to dopadne...mam novy tlumice kayaby excel-G a zimni profil 65 a nekdy i tohle je humus na nekterych mistech...auto snizeny vypada fakt nadherne a taky bych radsi 17" ale je problem nejaky najit za slusnou cenu a hlavne se mi nedari najit nejaky kola s normalnim ET. Ty mas jake ET?

civiccoupe je teď offline  civiccoupe
0
PříspěvekZaslal: 26.11.2010 , 9:18   Citovat  

mám síce coupé, ale podvozok je stejný (až na to, že pružiny mám 2x široké ako sedan a zadná náprava je iná). ale mám tam Eibach struny a sériu tlmiče (na jar nahadzujem KYB AGX), predok je dole 60mm zadok 50mm. na leto mám 225/40 R18 ET35...auto je konfortné, jamy samozrejme cítiť, ale inak sa s tým jazdí super (robím okolo 500km týždenne) a cesty máme na total rozbité - tankodrom...čo odišlo? Velmi šťastný jedno ložisko, vrchné raména predné a silentbloky v spodných ramenách. to je daň, keď chceš aby auto vyzeralo dobre...prikladám foto... Honda

DSC00122.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00122.JPG, 335.98 kB

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.11.2010 , 17:24   Citovat  

civiccoupe napsal:
mám síce coupé, ale podvozok je stejný (až na to, že pružiny mám 2x široké ako sedan a zadná náprava je iná). ale mám tam Eibach struny a sériu tlmiče (na jar nahadzujem KYB AGX), predok je dole 60mm zadok 50mm. na leto mám 225/40 R18 ET35...auto je konfortné, jamy samozrejme cítiť, ale inak sa s tým jazdí super (robím okolo 500km týždenne) a cesty máme na total rozbité - tankodrom...čo odišlo? Velmi šťastný jedno ložisko, vrchné raména predné a silentbloky v spodných ramenách. to je daň, keď chceš aby auto vyzeralo dobre...prikladám foto... Honda

Pokud mas se seriovymi tlumici snizeno jenom za pouziti pruzin o 60/50 mm, pak se nediv ze se ti rozsype podvozek. O jizdnich vlastnostech nemluve. Sam mam sice Acco 7G- snizil jsem s vybornymi Eibach Pro-Kit pruzinami a hlavne jenom na doporucenych -35/30 (pri pouziti seriovych tlumicu).

xps je teď offline  xps
0
PříspěvekZaslal: 23.12.2010 , 9:10   Citovat  

Zdravím,

velmi stručně:

- O kolik to máte snížené? ... Originál snížení 35/30 mm, snížení jsem upravil na cca 15/15 mm
- Co mate za podvozek? ... OEM Honda + pruziny Eibach Pro Kit + tlumice Kayaba Excel
- Jestli máte jen pružiny nebo i tlumiče? ... Obojí
- Kde s autem jezdite(město/dálnice)? ... Jak dalnice, tak obcas mesto. 80% dalnice.
- Jak máte velká kola a jaký profil pneu? ... Dle TP + zima 195/60 R15, leto 205/55 R16 nebo tak nejak
- Jak dlouho je auto snížené? ... Rok a pul
- Co začalo po snížení auta odcházet? ... Ted mi zacina pri zaberu tahnout mirne vpravo (to bude ale celkovym starim podvozku nez snizenim), jinak nic.
- A posledni jake mate ET na kolech? Original ET, tusim 60 mm na R15, 55 na R16.

Howgh

Obsah fóra Honda-club.cz   
Snížené accordy 6G sem
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina