Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nové Gran Turismo
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 9
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.11.2010 , 15:06   Citovat  

mrgrudge napsal:
Neva no, tu verzi fakt nemam. Mam PS3 320GB Úsměv

ja mnel tu 60GB verzi (a hry na PS2 jsem hral asi trikrat ... zbytecnost, taky jsem tuhle verzi konzole kupoval za 17.000,- prave proto abych mohl hrat PS2 hry, ale jak jsem videl grafiku PS3 her tak uz se mi do tech PS2 fakt nechtelo, snad jen Killzone 1 pro PS2 jsem na tom dohral protoze jsem mnle KZ2 a chtel jsem znat celej pribeh Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2010 , 17:13   Citovat  

GT5 na ceste, zitra by melo prijit. Jsem zvedavy. Úsměv Zatim jsou z toho lidi nadseni.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2010 , 18:42   Citovat  

tudy odkaz pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kubis vti je teď offline  Kubis vti
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 0:00   Citovat  

kruuci a je to tady, na Gran turismu sem vyrůstal, chce to PS3
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 0:08   Citovat  

..a u nás jen za 39 liber Lucy
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 11:38   Citovat  

takže já moc nadšených lidí neviděla, bohužel ...od starých dobrý závodních pařanů jsem se dočetla, že je tam hodně chyb a na to, že to měla být pecka je to stejné jako prolog a stejné jako staré GT...co docela zaráží je , že zapomněli na úpravu brzd Velmi šťastný jinak jezdim Civicem 6g type R mám ho upraveného na nějakých 200 koní a frčí pěkně :o) zatím vyhrávám OK Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 12:24   Citovat  

tak vám nevim, jestli si to těma low res modelama nespackali totálně a o zvukách nárazů ani nemluvim Ble

povinně každý podívat: tudy odkaz Bueee

za mě teda zatím velké zklamání Smutný a to sem kvůli tomu chtěl kupovat ps3 Bueee

věřím, že vozy s interiérem jsou skvěle vypadající, ale ty pseudo krabičky z gt4 to snad ne naštvanej
   Návrat  
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2010 , 23:36   Citovat  

od prologu se to změnilo hodně, možná ne graficky, ale fyzika určitě. Taky jezdím s CTR Úsměv

Edit: Zajimalo by mě, jestli ty co na to tak nadávaj jezděj na volantu a simulation nebo na joysticku a arcade. Protože na G25 to je super

Uploaded with ImageShack.us
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 0:22   Citovat  

TheOlis napsal:
od prologu se to změnilo hodně, možná ne graficky, ale fyzika určitě. Taky jezdím s CTR Úsměv

Edit: Zajimalo by mě, jestli ty co na to tak nadávaj jezděj na volantu a simulation nebo na joysticku a arcade. Protože na G25 to je super

Uploaded with ImageShack.us
můžeš prosimtě udělat ingame fotky Hond který sou premium i standart, aby byl vidět rozdíl ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 0:31   Citovat  

uvidím co bude odemčený. Standard mám zatím jen civic 5g. Ale ten tam není premium. Jiné standard hondy zatím nejsou ani v nabídce.

Autodromo Nazionale Monza.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Autodromo Nazionale Monza.jpg, 244.44 kB

Autodromo Nazionale Monza_1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Autodromo Nazionale Monza_1.jpg, 259.94 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 0:52   Citovat  

tady je docela vidět rozdíl mezi standard a premium CTR 6g

Odkaz
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 9:49   Citovat  

TheOlis napsal:
uvidím co bude odemčený. Standard mám zatím jen civic 5g. Ale ten tam není premium. Jiné standard hondy zatím nejsou ani v nabídce.

Ty jo to je kostrbatý... to je z palové tv ne? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 12:06   Citovat  

Speedy napsal:
Ty jo to je kostrbatý... to je z palové tv ne? Velmi šťastný

Bohužel ne Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 12:55   Citovat  

Chlapi, tak zkuste objektivne poradit..... PS3 a GT5 vs X360 a FM3 ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 13:02   Citovat  

já mám PS3 a GT5, protože na to funguje Logitech G25. Pokud volant nemáš, tak je to asi jedno.
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 13:33   Citovat  

Buchtak napsal:
Chlapi, tak zkuste objektivne poradit..... PS3 a GT5 vs X360 a FM3 ?

kup obojí a máš klid pořádnej výtlem
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 13:37   Citovat  

Sakul napsal:
kup obojí a máš klid pořádnej výtlem

zasponzorujes ? pořádnej výtlem
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 14:26   Citovat  

v pondělí budu mít taky ps3 a gt5

ještě ladim tv k tomu. nikde nemuzu poradne najit, jestli má smysl 3D TV
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 14:49   Citovat  

za me co jsem tak procital tuhle problematiku, tak 3D nema slysl. Ja to budu resit full hd lcd projektorem. Co tak procitam zkusenosti po netu tak gt5 prineslo zklamni, tak neni se cemu divit, ocekavani byla obrovska!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 16:55   Citovat  

TheOlis napsal:
Teda čekal sem na to takovou dobu a pak tohle, tak sem si koupil xbox kvuli forze a jediné zklamání bylo že na to nejde G25, ale to jsem věděl již při koupi a tak mam jeste xbox volant a ten je taky dobrej, nicméně nemá fofr klacek... Každopádně Yamauči(tvurce GT) rikal pri těch veškerých odkladech jak to chce a bude mit dokonalý a pak tohle, to je bohužel výsměch a na některých forech Sony fan boys řikaj(asi si dávaj nějakej dobrej matroš Velmi šťastný ), že standart modely sou lepší než auta ve forze HaHaaa to je fakt škoda... projel jsem hodně for s GT a už sem si začinal myslet, že to sou fake obrázky ze starších verzí, ale jak vidět bohužel... Každopádně ti děkuji že si mi ušetřil 8 litrů...

PS:

věřím a vím, že premium vozy jsou velice povedený, i když na nich trochu blbne stínování
ještě Yamauči říkal že ps3 nemá dost výkonu pro GT5, tak možná proto to promícháli s těmi low res modely
bohužel to GT5 srazilo k zemi, škoda Honda

PS:

zůstávám tedy u Forzy dokud nebude PS4 a GT6 či xbox720 a FM4 Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 17:05   Citovat  

mě ani nevadí že ty modely jsou tak kostrbatý jako spíš, že nemaj interier. Proto jezdím jen s premium autama. Ale třeba při split screenu nebude vadit že interier nemaj. Akorát jsem zatím nepřišel, jak si do arcade modu vzít standard auto, pokud si ho nekoupím a nedám jako favorite.
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 17:05   Citovat  

MalTake napsal:

věřím a vím, že premium vozy jsou velice povedený, i když na nich trochu blbne stínování
ještě Yamauči říkal že ps3 nemá dost výkonu pro GT5, tak možná proto to promícháli s těmi low res modely
bohužel to GT5 srazilo k zemi, škoda Honda

PS:

zůstávám tedy u Forzy dokud nebude PS4 a GT6 či xbox720 a FM4 Velmi šťastný

ja Ti to rikal, ze to bude fail HaHaaa Xbox 4ever šuk PS3
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 18:13   Citovat  

me by zajimalo jak je na tom GT5 s kapacitou disku, precejenom neni neomezena a 1000 premium aut s libovou grafikou by se tam urcite neveslo... Jinak hral jsem Forzu a moc me nezaujala Velmi šťastný jsem holt gran turismak Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 18:13   Citovat  

TheOlis napsal:
mě ani nevadí že ty modely jsou tak kostrbatý jako spíš, že nemaj interier. Proto jezdím jen s premium autama. Ale třeba při split screenu nebude vadit že interier nemaj. Akorát jsem zatím nepřišel, jak si do arcade modu vzít standard auto, pokud si ho nekoupím a nedám jako favorite.

no nemusí ti to tak vadit, ale když se oháněj že bude 1000 aut a pak jen 200 z nich je plnohodnotných (myšleno interier a zevnějšek) tak mě to přijde jako pěkná bouda na lidi, co se o to tolik nezajímali a naletěli a teď budou akorát zklamaní (teda já bych aspoň byl a to hodně Bueee ) ale naštěstí jsem potřebné informace včas zachytil...

Myslím, že by hra měla mít určitý standart a GT5 ho bohužel nemá Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 18:16   Citovat  

ChuCky napsal:
ja Ti to rikal, ze to bude fail HaHaaa Xbox 4ever šuk PS3
jj takže xbox zůstane doma a dáme pak racing se Speedym kouř mám na vás polazený GT-R a Itáliu Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 18:27   Citovat  

shaman napsal:
me by zajimalo jak je na tom GT5 s kapacitou disku, precejenom neni neomezena a 1000 premium aut s libovou grafikou by se tam urcite neveslo... Jinak hral jsem Forzu a moc me nezaujala Velmi šťastný jsem holt gran turismak Velmi šťastný

tak ono se původně hovořilo že bude na dvou blu-ray Velmi šťastný a co se týká FM3, tak je to určitě vyspělejší hra po všech stránkách i vzhledem k délce vývoje obou titulů a o přehlednosti menu a tuningu či tvorbě designu aut v FM3 ani nemluvim, to je úplně jiná liga...

Jinak abych jen nekritizoval, moje první závodní hra,byla Gran Turismo na PS1 a v tý době to bylo opravdu to nej !

ale nyní Polypony opravdu zaspali dobu, bohužel...
   Návrat  
Ondas je teď offline  Ondas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 18:44   Citovat  

Musim uznat ze skoro ze vsim souhlasim co pises...vcera plny ocekavani sem si zapnul GT5, a nestacil sem divit Smutný Velmi šťastný ...sem sice skalni fanousek ps3 ale tohle je propadak..opravdu bych to prirovnal k forze 2 nez ke 3... VTEC meetallll papa
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 18:45   Citovat  

MalTake napsal:
tak ono se původně hovořilo že bude na dvou blu-ray Velmi šťastný a co se týká FM3, tak je to určitě vyspělejší hra po všech stránkách i vzhledem k délce vývoje obou titulů a o přehlednosti menu a tuningu či tvorbě designu aut v FM3 ani nemluvim, to je úplně jiná liga...

Jinak abych jen nekritizoval, moje první závodní hra,byla Gran Turismo na PS1 a v tý době to bylo opravdu to nej !

ale nyní Polypony opravdu zaspali dobu, bohužel...

tak s tim souhlasim a v GT5 mi prijde mnohem vic propracovanej jizdni rezim a grafika je taky lepsi alespon pro me a ve forze se mi libi upravy na autech jaky tam jdou udelat coz nikdy v turismu nebylo a ani nebude a vubec mi to nevadi... Me to bavi jaky to je a je mi uplne jedno jestli stiny nejsou realny a stin volantu ze je sisatej ja nepocital s tim ze to bude uplne dokonaly a zadna hra neni uplne bez chyby... Ale urcite jsem od GT5 cekal vic...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 19:54  Naposledy upravil MalTake dne 27.11.2010 , 20:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

shaman napsal:
tak s tim souhlasim a v GT5 mi prijde mnohem vic propracovanej jizdni rezim a grafika je taky lepsi alespon pro me a ve forze se mi libi upravy na autech jaky tam jdou udelat coz nikdy v turismu nebylo a ani nebude a vubec mi to nevadi... Me to bavi jaky to je a je mi uplne jedno jestli stiny nejsou realny a stin volantu ze je sisatej ja nepocital s tim ze to bude uplne dokonaly a zadna hra neni uplne bez chyby... Ale urcite jsem od GT5 cekal vic...
No co si budem povidat, obě hry mají nějaký ty mouchy, ale celkově se Forza prostě povedla líp... Jinak co se týče jízdního modelu, tak bych se asi taky spíš přiklonil k Forze, nicméně pro GT hraje velkou roli využití volantů G25/27 se spojku a H řazením, ale opět je škoda že hra nevyužívá 900 stupnu. Naproti tomu k Forze již lze připojit Fanatec volant a ten nabízí co G25-7 , takže se to v tomhle ohledu tak nějak vyrovnává... co mi teda u GT dost vadilo je to že v každý zatáčce furt pískaj gumy a nyní např i zvuky nárázů, který připomínaj mlácení basebolkou do plastovýho barelu plnýho písku, opravdu nevim kde k tomuto zvuku přišli HaHaaa

Moje poznatky o GT vycházejí z recenzí,fór,videí,fotek od theolise a GT academy,kterou sem jezdil na G25

a teď sem si ještě vzpomněl na 2D diváky na tribunách v GT Úsměv a ošizené okolí trati jako například:
na trati laguna seca v zátáčce před stoupáním jsou za kačírkem a bariérou otřesné placaté rádoby keříčky
ze kterých se mi chtělo opravdu zvracet, nebo neviditelné stěny na top gear trati, či závod v neviditelném tunelu v alpách nebo co to je, víš jak kdyby to auto prolítlo páskou a kutálelo se z kopce, jak v Dirtu a pak se nasadilo tak není co řešit,ale odrazit se od pásky bože to ne i v RBR šla páska trhat, to je asi tak vše
víc už k tomu asi nemam,ale aby to nevypadalo,že sem totální xboxer Úsměv tak musim říct, že forza je taky někde dost ochuzená, stačí se pořádně a pozorně dívat, ale každopádně to neudělali tak okatě jako v GT5. A to mi připomnělo ještě jednu vzpomínka na okruh la sarthe nebo tak nějak, když člověk najede na tu prvni nejdelší rovinku, tak po levý straně míjí takové nízké stromky, na tom by nebylo nic divného, kdyby ty stromky nebyly úplně nachlup stejný a kdyby jich nebylo asi 100 za sebou pořádnej výtlem mezera a další lajna 100 stromků pořádnej výtlem kdyby je ti japončíci aspoň trochu pootočily Velmi šťastný aby to v tý rychlosti nevytvářelo souvislej obdelník HaHaaa to by je ale nesměli mít z dvou textur křížem kolmo na sebe Ble
takových věcí se tu najde více, ale prostě to vypadá moc okatě a odflákle, někdo řekne, že stromky ho při závodění nezajímaj,ale když je tvoří placatá stěna zelenočerného nesmyslu kterou zakrývají již zmíněné křížové atrapy stromků, je v roce 2010 opravdu k smíchu, tak sem to naposled viděl u CMR2 před xxxx lety...

Takže co z toho plyne: když udělají 1000(vlastně jen 200) nalěštených aut, tak tomu měla nějak odpovídat i kvalita zpracování trati,celkově to musí ladit a tady to prostě neladí

Forza možná nemá v ingame režimu tak pěkná auta jako GT(ta dvoustovka) ale jelikož obě hry jedou v 720p upscalovanym na 1080p, což nezvýší kvalitu obrazu a je to vlastně 720p, tak ty detaily co by možná mezi vozy FM3 a GT5(premium)
byly vidět stejně nikdy nevidí a neuvidí,protože mu to stejně to rozlišení neumožní

Prostě Forza dosáhla lepšího kompromisu detailů a ovládání, tudíž je vítězem nejen z mého pohledu ale i pohledu recenzentů...

a kdo si tohle dočetl až dokonce je maximální blázen a přeju mu spoustu zábavy ať u FM3 či GT5 wokurka
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 20:08   Citovat  

MalTake: GT5 využívá 900° u G25, jen týpek s volantem točí málo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nové Gran Turismo
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina