Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Hondu CRX 2.gen 91KW
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
 mijen
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 16:44   Citovat  

Prodám Hondu CRX 2g, motor D16Z5, 91KW, typ ED9, Kola 7Jx15. V roce 2006 celolak do modré metalízy. V roce 2008/2009 prováděny úpravy u p.Krejzy (PK Motorsport): výbrus a GO motoru, výměna těsnění, rozvody, nové vodní čerpadlo, olej.vana a olej.čerpadlo, nové písty SRP a ojnice EAGLE, Intake mainfold + klapka, úprava hlavy včetně vodítek a sedel, stavitelná rozvod kola, odlehčený setrvačník, úprava tlak.ventilů. Nové sedačky D2 racing(pro hubenějšího řidiče a spolujezdce, nové sání včetně vzduch.filtru, nová autobaterie květen2010. Kontinuálně garážovaná.

Co jsem zatím nevyřešil (nechtělo se mi řešit), je nehrající rádio (od původ.majitele),"unavený" motorek předních stěračů, odpadnutá klička okna u řidiče a vzpěry kufru, které nevzpírají....
STK do 8/2011.

Cena 50 000kč.

Kontakt: mijen@seznam.cz

Díky za případné dotazy/projevený zájem.
   Návrat  

mijen
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 17:20   Citovat  

Snažím se přiložit fotky, ale bez úspěchu. Není problém fotky zaslat na mail.

h2_826.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
h2_826.jpg, 287.33 kB
   Návrat  

Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 19:38   Citovat  

Tak vidíš jak se ti to povedlo-pěknej kousek,vždy se mi líbily ED9 v modré barvě,tahleta to je námořnická modř?
Musím uznat že vypadá lépe než Vtecový tyrkys,jakou barvu mělo auto původně?
Mohl bys napsat něco o investicích,podle výčtu úprav to vypadá na vyžší náklady ne?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 20:23   Citovat  

Tohle céro bylo na prodej tušim na nějakejch jinech stránkách než tady a za jiné prachy je to tak??
Musim říct že tuningovou CRX jsem nechtěl ale tohle se mi moc líbilo!!Tak nějak to vypadá jako že to je na autě......jak to napsat Úsměv prostě to vypadá jako komplet moc pěkně!!
No každopádně škoda že za ty prachy to nebylo dříve.

Přeji ať se tak pěkné CRX (dle fotek) dostane do rozumných rukou které auto jen nezhuntují a budou cérečko udržovat v dobré kondici.Vždyť jich v dobrém stavu začíná být tak málo Bueee

Ber to jako up Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 mijen
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 22:12   Citovat  

Poprvé jsem dal auto k prodeji v květnu 2010 na těchto stránkách za cenu 85000,což spíše odráželo můj subjektivní pohled na úpravy a investice, které jsem do auta v průběhu let vložil. Nicméně historie úprav/oprav je následující:

Koupena 25.8.2004 za 80 000Kč (motor D16Z5) v absolutně sériovém stavu a řekl bych zanedbaném stavu (původní barva akryl modrá), ihned došlo k výměně chladiče, výfuku, předních ramen.

Broušení kastle a celolak (tmavě modrá metalíza s hrubším zrnem) včetně motor.prostoru v roce 2006 (včetně nového předního skla) cca 60 000kč, pozdějí menší změna designu (přední, zadní nárazník, prahy, křídlo)

Pak nastala spolupráce s PK Motorsport (p.Krejza) se zaměřením na motor. Na začátku spíše nutnosti jako rozvody, těsnění pod hlavou, kontrola olej.čerpadla, výměna spojkového setu, svíčky, dekarbonizace motoru, kabely. atd.

Zajímavější práce nastala v průběhu minulého roku, kdy došlo k rozebrání motoru a jeho renovaci:
Výbrus motoru 8400kč, GO motoru, výměna vodního čerpadla, veškerá těsnění, rozvody, spasování,olej vana a renovace čerpadla 20000 kč, nové písty SRP a ojnice EAGLE (25 000), Intake mainfold + klapka 12 000, úprava hlavy stage 3 včetně vodítek a sedel 10000kč, stavitelná rozvod kola 3800, odlehčený setrvačník (5,2kg) 1500kč, úprava tlak.ventilů - 6700kč.Demontáž a montáž motoru 3000kč. Nové sedačky D2 racing 16 000kč (pro hubenějšího řidiče a spolujezdce, to jsem trochu přehnal, chytnou a nepustí....), nové svody 8000 kč,nové sání včetně vzduch.filtru, nová autobaterie květen2010.

Naposledy jsem odstranil duplex výfuk, neboť se jednalo spíše o design.prvek a nekorespondoval s provedenou úpravou motoru.Byl zahlazen 1 vývod v nárazníku a nově přestříkán.

Tudíž v motoru se už asi nemá cenu moc hrabat. Je potřeba najet nějaké kilometry a zajet motor.Interiér je naprosto sériový, tudíž prostor ke změnám. Bodykit je celkem decentní, což byl i můj cíl. Další investice bych směřoval do brzd a podvozku a samozřejmě nová kola. To už bude práce zřejmě pro někoho jiného...
Je kontinuálně garážovaná (což se nelíbí druhému vozítku,které venku mrzne).

Důvodem prodeje je prostě fakt, že přestávám mít čas se autu věnovat (rodina. práce) Nemá smysl mít auto v garáži a koukat se na něj. Někdo jiný může v úpravách s nadšením pokračovat.

Michal
   Návrat  

Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2010 , 23:55   Citovat  

Díky za vyčerpávající informace,a potěšils mě,vidím že nejsem jedinej blázen přátele
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.11.2010 , 1:34   Citovat  

OK kráska, pošli mi fotky na Lukas28@seznam.cz at mám nad čím slintat Úsměv
   Návrat  
 mijen
PříspěvekZaslal: 28.11.2010 , 12:40   Citovat  

Hondík děkuje za projevené sympatie Mrk