Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Michelin Pilot Alpin ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 14:12   Citovat  

Dostal jsem k autu zánovní Michelin Pilot Alpin 225/R17 a už v létě jsem se těšil, že ač bez 4x4 tak s těma "majšlajnama" budu králem silnic..a včera jedu na oblíbenou rozhlednu a ejhle..nevyjel jsem..na Benecku to samý,..auto začlo couvat..koukám na ten vzorek a ty lamelky jsou divný, není to taková ta "pila" ale jsou to takový obdélníčky, zjišťoval jsem reference a potvrzeno, lidi dost nadávaj...někdo kdo mi to může potvrdit ? Gumy úplně nový a k ničemu...na vodě, oslizlý silnici atd jsou dobrý, ale na sněho jako takovém velká bída..

Koukal jsem, že existujou i jen Michelin Alpin a ty maj o dost lepší vzorek, ty jsem nakonec objevil na autě (předohrabu) u tý rozhledny, když mě tam známej nakonec dovez S-Maxem s čínskejma (!) gumama. Je to děs, vím ,ža mit tam ty proklínaný Vraníky co jsem měl na pašíkoj a všichn ise mi smáli tak vyjedu jako prd...

Takže když už nic jinýho tak Michelin Pilot Alpin rozhodně nebrat...velké zklamání.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 14:24   Citovat  

já osobně bych největší problem viděl v rozměru 225 na zimní gumu je celkem úlet
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 14:40   Citovat  

Dejf napsal:
já osobně bych největší problem viděl v rozměru 225 na zimní gumu je celkem úlet

Proto mám předepsaný 205/55 R16... Velmi šťastný

A Cocksi, když hrabu,tak to zkusím vycouvat. Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 14:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Proto mám předepsaný 205/55 R16... Velmi šťastný

A Cocksi, když hrabu,tak to zkusím vycouvat. Velmi šťastný

nojo..ale když už je k tomu mám...jako je jasný že třeba 205 nebo 195 na 16kách by se zakusovaly líp...ale třeba ten S-Max je taky 255R17 a vyjel bez větších problémů..

No na Benecku jsem to k hotelu vycouval ale tohle je tak špatná cesta, že jsem se o to radši ani nepokusil...jinak samozřejmě couvám, když to po předu nejde Úsměv

Jen jsem chtěl vědět, zda má někdo taky tak špatnou zkušenost..nic víc..
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 14:54   Citovat  

Někde jsem četl recenze od majitelů že to je dobrá guma tak na přívěsný vozík Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 15:03   Citovat  

Dejf napsal:

Souhlas, na X5 ///M je 225 opravdu ulet

Ja si nemuzu stezovat. Je to taky o aute a ridici. To co jsem vyjel s CTR8 na Pilot Alpin na poprve, tak kamos musel s Caddym vycouvavat a Focus, Passat a Golf IV po pul hodine rezignovali a sli nasadit retezy. Taky zalezi, jestli tech 225 je vhodne zvoleno pro vahu auta, zda jsou nove, jak byly skladovane apod...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 15:15   Citovat  

S alpin A3 -195- jsem vyjel všude,na jednom horizontu jsem zanechal i OI 4x4,ale je dost i o pravé noze a rukách.Nikdy jsem necouval.Ted mám i alpin primacy PA3 -205- a zatim cajk,zkušební trasu zvládly na jedničku,ale těch 205 je už víc znát v kolejích.Ale za mě OK
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 15:25   Citovat  

ja kdysi jel stary Alpiny a vsude, ujezdenej i hlubokej snih vyjely jako nic a to uz neco pamatovaly - kupoval jsem ojety.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 16:38   Citovat  

Michelin Pilot Alpin jsou více na silniční provoz - pro sporťáky, dálniční polykače km atd, oproti tomu Michelin Alpin (bez Pilota Velmi šťastný) jsou hrabla na sníh.
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 16:47   Citovat  

area07 napsal:
Michelin Pilot Alpin jsou více na silniční provoz - pro sporťáky, dálniční polykače km atd, oproti tomu Michelin Alpin (bez Pilota Velmi šťastný) jsou hrabla na sníh.

pod to se podepíšu.. přátele měl jsem možnost odzkoušet na stejným autě obě varianty..
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 17:09   Citovat  

Bitkar napsal:
ja kdysi jel stary Alpiny a vsude, ujezdenej i hlubokej snih vyjely jako nic a to uz neco pamatovaly - kupoval jsem ojety.
souhlas
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 17:42   Citovat  

Zdravím, já je vloni povinně vyfasoval na služební Fóbii 1,2 HTP a musím říct, že horší gumy jsem nikdy nejezdil! Strašně hlučné,na polňačkách strašná klouzanda - na silnici tolik ne. Letos jsem zatím služebně nevyjel (ve sněhu), ale už teď se děsím, co mě čeká. Takže já nevím, na soukromých autech jsem vždy jezdil jen na Pirelli Snow Sport - Honda maximální komfort, extra průchodnost a dlouhá výdrž. (Quintet,Accord 4g,Legend) Úsměv je to dobrý Honda
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2010 , 17:44   Citovat  

Na Legendu 3.7 Pilot Alpin 2, tusim 235/50 R17 spokojenost, zatím teda je na mokru a břečce.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 17:29   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Zdravím, já je vloni povinně vyfasoval na služební Fóbii 1,2 HTP a musím říct, že horší gumy jsem nikdy nejezdil! Strašně hlučné,na polňačkách strašná klouzanda - na silnici tolik ne. Letos jsem zatím služebně nevyjel (ve sněhu), ale už teď se děsím, co mě čeká. Takže já nevím, na soukromých autech jsem vždy jezdil jen na Pirelli Snow Sport - Honda maximální komfort, extra průchodnost a dlouhá výdrž. (Quintet,Accord 4g,Legend) Úsměv je to dobrý Honda

Ono pokud ta pneumatika je dlouho spatne skladovana, tak ztrati svoje vlastnosti a pak je celkem jedno jeslti je to nejaky Protektor, Fulda nebo Michelin.
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 20:05   Citovat  

bordel napsal:
Ono pokud ta pneumatika je dlouho spatne skladovana, tak ztrati svoje vlastnosti a pak je celkem jedno jeslti je to nejaky Protektor, Fulda nebo Michelin.

Souhlas, ale já je bral přes Barum čerstvě vyrobené - ještě se na ně čekalo...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 22:16   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Souhlas, ale já je bral přes Barum čerstvě vyrobené - ještě se na ně čekalo...

Micheliny pres Barum? Ono cekani jeste neznamena, ze jsou novy. Pokud se vali nekde v zahranici ve skaldu, tak se hodl musi pockat, nez se nekdo hne, aby je odeslal...
   Návrat  
peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 0:19   Citovat  

bordel napsal:
Micheliny pres Barum? Ono cekani jeste neznamena, ze jsou novy. Pokud se vali nekde v zahranici ve skaldu, tak se hodl musi pockat, nez se nekdo hne, aby je odeslal...

Co to je za nesmysl? Vyrobce garantuje 5let od data výroby stálost směsi a je úplně jedno jestli je máš v zaprášeném sklepě, nebo doma v obyváku. Rok a týden výroby lze lehce zjistit na bočnici DOT.

Já mám na zimu Continentaly TS830 a velká spokojenost. Mr. Green OK
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 9:03   Citovat  

Tak to je zajímavé. Já můžu doporučit v R17 205/45 následující:
Pirelli SnowSport 240 - na sníh pecka, s méně vzorku nic moc, ale o to líp na slinici
Nokian WR G2 - sníh paráda, komfortní, silnice normál
Bridgestone LM22 - na sníh dobré, sportovní projev - na silnici mají skoro letňákový feel, fungujou i sjeté (teď na nouzi je jezdím v kalamitě a mají sotva 3mm a zatím jsem nikde nezapadnul, i od Danyho sem v tom sněhu vycouval Velmi šťastný)
No a teď zkusím GoodYear UltraGrip 7+ v 16", mám na ně skvělé reference od všech jejich uživatelů.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 9:39   Citovat  

peca.gt napsal:
Co to je za nesmysl? Vyrobce garantuje 5let od data výroby stálost směsi a je úplně jedno jestli je máš v zaprášeném sklepě, nebo doma v obyváku. Rok a týden výroby lze lehce zjistit na bočnici DOT.

Já mám na zimu Continentaly TS830 a velká spokojenost. Mr. Green OK

Ano vyrobce to garantuje, pri dobrem skladovani. Pokud nechas zimaky na pude 3 roky, tak je diky tem teplotam co tam jsou muzes akorat vyhodit. Vyrobce ti da doporuceni jak je skaldovat a pak ti zajisti ze ta smes bude po 5let stejna.

Kdyz nechas salam v lete den na slunicku, myslis, ze jeho trvanlivost bude stejna, jako kdyz bude v lednicce, tak jak garantuje vyrobce? Cool
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Michelin Pilot Alpin ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina