Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 13:48   Citovat  

To Lukas: Zda se mi to, nebo se do svych siti urcenych pro Esa zacinas chytat sam?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 13:55   Citovat  

Luther napsal:
To Lukas: Zda se mi to, nebo se do svych siti urcenych pro Esa zacinas chytat sam?

...ale to byla hlavni myslenka...pouzite dily za levno.
Nelibi se mu, neni spokojen...no problem, at je vrati. S radosti si je vemu zpet.
Nemam s tim jediny problem...penize nebo dily, jen at se vyrovname.

Ale zadarmo to bohuzel nejde...ja za ne zaplatil. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 19:33   Citovat  

Stále jsem nedostal ani korunu.
Zkouším se mu dovolat, ale ani jedno ze dvou čísel nefunguje. Pokud na něj někdo máte funkční číslo, uvítal bych ho.
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 20:01   Citovat  

Minor napsal:
Zkouším se mu dovolat, ale ani jedno ze dvou čísel nefunguje. Pokud na něj někdo máte funkční číslo, uvítal bych ho.

to už je trošku síla ale Tak to koukám! Tak to valím bulvy
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 21:02   Citovat  

Minor napsal:

Jak "překvapující"......
Myslím že čekání není účinná taktika, jak dostat svoje peníze zpět.
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:53   Citovat  

Minor napsal:

Ano, sve penize jsi nedostal, ale nemuzes poprit, ze jsem nemel snahu dluh uhradit.
abych to rozvedl, pro nase pozorne ctenare:
moje financni problemy pretrvavaji, nebot banka mi vypovedela smlouvy a musim zaplatit pres 150.000kc za kamarada, jemuz jsem delal rucitele...proto jsem minorovi nabidl svoji druhou odtahovku, pro predstavu jedna se o toto:
tudy odkaz

toto jsem nabidl pred mesicem, s tim, ze mu ji pristavim okamzite kamkoliv do prahy, vcetne dokumentu prepsanych na minora....domluvili jsme se, ze z prodeje bude 150.000kc minora (kdy sam rekl, ze mu 20tis staci jako uroky) a pripadny preplatek bude muj...o prodej se mel postarat minor sam, jelikoz ja na to nemam cas, protoze prevaznou cast tydne jsem v zahranici a pak jsme mel jeste jine pro me dulezitejsi starosti....
minor si vzal cas na rozmyslenou a po 14 dnech mi oznamil, ze to nebere...

takze asi tak....na rovinu rikam, ze v nejblizsi dobe volnou hotovost mit nebudu, ale moje nabidka stale plati...kazdy jiny by prijal,aby mel jistotu, ze ma alespon nejakou hmotnou vec, za kterou dostane minimalne vysi sve pohledavky
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:57   Citovat  

pořádnej výtlem
to je normalni vracet penize tak ze das nekomu auto a on ho proda?
mel si to tak udelat s tou bankou ktery musis splacet dluh za kamarada... rict
tady je odtahovka, prepisu ji na vas az ji prodate zbytek penez chci xD

to nemuzes myslet vazne tohle, to je ubohy i na tebe xDDD
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 23:06   Citovat  

Jo, máš pravdu, odtahovku jsi mi nabídl.
Důvody, proč jsem do toho nakonec nešel, jsem ti psal a jsou tyto.
Potřebuju peníze a ne odtahovku.
V odtahovkách se nevyznám a je možné, že má hodnotu 200000 nebo 100000 nebo co já vím.
Musel bych odtahovku někde uskladnit a nechat ji na ulici bych si netroufl.
Je možné, že by se neprodala a co já pak s ní.
Musel bych ji na sebe přihlásit a řešit papírování s tím spojené, případný prodej nejspíš danit.
Odtahovka není psaná na tebe a netuším, jestli na ní neváznou nějaké právní vady, dluhy a tak podobně.
Za svůj život jsi i při neustálém pendlování po cizině dokázal prodat stovky aut, nevím, proč bys zrovna tohle nedokázal prodat. Papíry by stejně musel vyřizovat oficiální majitel.
Jistě, 150 tisíc z případného prodeje by mě potěšilo, ale jak jsem říkal, stačí, když mi uhradíš dlužných 130 tisíc.
A kdybys mi splatil aspoň něco, i to by mi pomohlo.
Napiš mi na sebe, prosím, nové číslo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 23:10   Citovat  

udelali jste ze me gaunere, tak se tak budu chovat:
bud odtahovka, nebo nic (resp soudni vyrovnani)
dal me to nezajima
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 23:15   Citovat  

eso-sannycars napsal:
dal me to nezajima
to mi hlava nebere za toho gaunera si muzes ale sam. Nikdo preci neprisel a bezduvodne nezacal o nekom rikat, ze je gauner...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 23:20   Citovat  

eso-sannycars napsal:
dal me to nezajima

Tak to se teda budeš chovat blbě...

Podle papíru,co má Minor, mu máš vrátit 130tis. Kč. O jiném uhrazení (odtahovce) tam není řeč.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 23:29   Citovat  

eso-sannycars napsal:
dal me to nezajima

Že bych zrovna já z tebe dělal gaunera, to je asi hodně silné tvrzení. Ale v podstatě to chápu, když je člověk v úzkých, tak si dokáže zdůvodnit skoro cokoli.
Přesto by mi pomohlo, kdybys mi mohl aspoň nějaké peníze splatit.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 9:15   Citovat  

mno pánové,hypoteticky i kdyby minor získal odtahovku ,mě by s ní další výdeje než by ji prodal.Zaprvé na ní nemá řidičské oprávnění dle mne ,protože má oranžové majáky které zajisté jsou zapsány v TP .Tudíž by ji někde odstavil a pro každý pohyb by si bud musel najat velkou odtahovku nebo řidiče s oprávněním.A kdyby ji odstavil někde na periferii,tak zaplatí za ustájení a s každým zájemcem tam musí dojet což je čas a benál.A s tím že někdo píše že se ted bude chovat jako gauner,co by se stalo kdyby neprodal .Vzal by si ji ten pan "gauner" z5? Když už by jak píše ji napsal na minora? je na to jedno přísloví .Z bláta do louže.
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:31   Citovat  

ja teda neviem, ale ak by exekutor mal vymahat 130tisic, ktore Eso teraz nema, tak to skonci asi zabavenim hmotneho majetku, ktory sa potom predava dalej. mne to pride ako fer ponuka.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:40   Citovat  

vti [906team] napsal:
ja teda neviem, ale ak by exekutor mal vymahat 130tisic, ktore Eso teraz nema, tak to skonci asi zabavenim hmotneho majetku, ktory sa potom predava dalej. mne to pride ako fer ponuka.

Ano, zabavi mu veci, ktere se prodaji za nejakou castku, 130tis se da Minorovi a zbytek shrabne exekutor. Eso na to bude jeste hur, protoze veci se prodaji vetsinou pod trzni cenou a navic zaplati naklady na exekutora, soud...
Minor na tom bude lepe, protoze jen dostane sve penize a nikoliv auto s kterym nemuze ani nic delat, pokud na to nema ridicak a za ktere by akorat jeste musel platit pojisteni, parkovny apod... Buh vi jestli ta odtahovka je vubec Esa, kdyz ma cizi znacky. Navic od cloveka s takovym jednanim bych uz necekal nic feroveho, cili bych se obaval, ze auto muze pochazet z trestne cinnosti
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:43   Citovat  

Důvody, proč nechci odtahovku, jsem už psal. Mezi další důvody patří i to, že se už prostě neumím spoléhat na Esovy sliby.
Nicméně, kdyby měl někdo zájem o odtahovku, zde jsou údaje, které mi Eso dodal.

mitsubishi canter 2,9D odtahovy special,zadni kola dvojmontaz
rok vyroby 1998, najeto cca 200tis km
hmotnost do 3,5t, staci ridicak sk.B, neplati se myto!
velice zachovaly stav, bez koroze, mnoho novych veci, napr brzdy, cepy,
silentbloky, rozvody, vodni pumpa,vacka,termostat, alternator, starter, baterie
atd atd
el.okna,servo,central,vzduchova sedacka
nosnost 1500kg!
zaves,navijak,montazni svetla

Papírově psaná na Esova spolupracovníka, k vidění nejspíš v okolí Českých Budějovic, cena 130000, skutečná hodnota je možná vyšší nebo nižší, fotky k dispozici nemám, telefon na Esa bohužel také ne.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:47   Citovat  

Newer: nic proti, ale prijde ti normalni psat do tematu, ktery se te netyka? Me fakt prijde ze jak mas moznost nekde do nekoho kopat, tak toho vyuzijes Tak to valím bulvy Kdyby dluzil Eso tobe, tak by jsi neudelal nic stejne jako Minor a spol. A ikdyby jsi vybocil z mezi zakona, tak tam kde nic neni, ani UKcko nevezme Tak to valím bulvy je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:48   Citovat  

KingsKiller napsal:
Stat se me to co minorovi...tak volam okamzite kamarady polaky,,,oni problemy resi opravdu elegantně a KAŽDÝ ZAPLATÍ !!! Vemou si 10% s castky,,,,ale za kvalitni sluzby se plati. Uz jsem je doporucil i par znamym a zatim max spokojenost... Nebudu tu rozepisovat jejich praktiky zkuste pouzit velice bujnou predstavivost...A znam jen 1 co nezaplatil,,,no chudak potom zakopl a mel rozdrcene obe kolena,,,,,,,Hold nehody se stavaj,,, kouř kouř

Po všech těch slibech, čekání atd, bych i těch 10% obětoval, protože ty peníze opravdu potřebuju, jenže se nějak neumím srovnat s představou násilí. Ano, mohl bych se tvářit, že to není moje věc, jak to hoši polští či jiní vyřeší, ale nějak mi to vadí.
Možná kdybych dluh zcela legálně odprodal, asi bych měl jakž takž klidné svědomí, i když pochopitelně vím, že by pak polská varianta třeba stejně přišla na řadu.
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:50   Citovat  

eso-sannycars napsal:
dal me to nezajima

Eso! to si děláš srandu ne? Protože jsem si od Tebe bral dvě auta a vše bylo v poho ...... myslel jsem si, že je to klasický problém s financema. Je pravda, že číst tu špínu je pro Tebe jistě nepříjemné, ale takto projevit svůj charakter .... mazec. Měl jsem pocit, že jen nevíš jak z toho ven, ale to co jsi napsal znamená, že je ti všechno uplně jedno ... nic nechceš řešit ...... a když po tobě někdo něco chce a je to bez vídělku, tak na to (na ně )se...š
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:56   Citovat  

"drsni hosi" zapominaji na jednu vec- poslou polaky, ja poslu bulhary....navic ja nemam co ztratit, takze kdo na tom bude hure?
tak si ty svoje silacky kecy strcte nekam, obzvlast kdyz nejste v teto kauze nikterak zainteresovani a jen tu placate blbosti protoze moc koukate na americky filmy

co psal pako je take celkem mimo...odtahovka je do 3,5 tuny tzn muze s ni jet kazdy kdo ma ridicak sk B. a s parkovanim to vidite taky cerne, v pohode by se vesla minorovi pred barak a jeste by mu zbyl volny vjezd do garaze
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:57  Naposledy upravil Hellborn dne 6.12.2010 , 11:08, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

vti [906team] napsal:

Nekomentoval jsem jiné případy, ale ten Minorův je poměrně jasný, tak si to dovolím.

1. Eso uznal svůj dluh,
2. zavázal se, že ho zaplatí do 15.4.2010,
3. jiná forma úhrady dluhu není zmíněna,
4. Minor důvody nahoře popsal a Pako nějaké přidal

A ještě tu mám pár otázek:

Jak by se řešilo vyrovnání dluhu ("zničení" uznání dluhu nebo sepsání potvrzení o zapalcení)? Až po prodeji nebo při napsání odtahovky?

Odtahovka není údajně psaná na Esa - jak vědět,že je skutečně jeho? Má nějak ověřenou smlouvu o koupi (notářsky apod.)?
Osobně bych do toho nešel - existuje tu § 215 trestního zákona - podílnictví z nedbalosti (známý koupil bouraný vrak Oktávie a ejhle Oktávie byla před 4roky ukradená v Bolce a ná na krku trestní stíhání, protože na sebe převedl z nedbalosti věc nebo jinou majetkovou hodnotu nikoli malé hodnoty, která byla získána trestným činem spáchaným na území České republiky nebo v cizině jinou osobou, nebo jako odměna za něj... A tipuju,že podmínka a propadnutí věci ho nemine... ) Neříkám,že to je tento případ - pouze pracuju se všemi možnostmi.

Pro úplnost: Kdysi jsem koukal po černé Preludě (Kandíkovo TypeBubák),kterou prodával Jarda-sannycars - ups, byla stále psaná na Kandíka s tím,že k převodu nedojde,dokud Eso nedodá nějaké věci na ATR... A kdopak byl u dohody Kandíka a Esa? Minor... Ještě se mu divíte,že to odmítl?

Takže toliko asi k fér nabídce odtahovky...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:59   Citovat  

Tady v Hořovicích je jedna firmička, kterou vlastní taky jeden jakopodnikatel. Firma prosperuje, ale jakopodnikatel prostě neplatí své závazky. Potřebný materiál si bere kde mu jej dají na fakturu kde nechá třeba 10% zálohy. Ve finále došla trpělivost tomu, kterému dlužil nejméně cca. 80tis za provedené služby. Frajer se spojil s pražskou firmou na vymáhání pohledávek a to co následovalo mě hrozně bavilo. Před firmou zakotvil těsně před vchodem žlutej hummer a několik dalších aut. No dohromady tak 15 hodně velkejch chlapů. To stejný v trochu menším před jeho domem, bytem jeho milenky (jeho žena netušila že má nilenku oni jí to samozřejmě dali vědět) a jeho rodičů. No co Vám budu povídat frajeři tady fakt bydleli doslova a do písmene ve dne v noci, déšť, sníh, mráz ...furt hlouček venku a auta všude okolo. Nikdo nešel dovnitř ani ven aniž by se s nima nepotkal, žádný auto dovnitř ven aniž by si hi nevyfotily, to samý člověka, všechno si natáčeli. Ale slušný, žádný vyvolávání konfliktů! Prostě zákopová válka. A co myslíte....frajer strašně namachrovanej silnej jak silnice nic nemá na sebe nic napsanýho a ....ZAPLATIL Mrk Celej cirkus stál toho věřitele 25tis. Jo dlužník zaplatil samozřejmě i úroky etc.
   Návrat  
3 háčka

georgo napsal:
Eso! to si děláš srandu ne? Protože jsem si od Tebe bral dvě auta a vše bylo v poho ...... myslel jsem si, že je to klasický problém s financema. Je pravda, že číst tu špínu je pro Tebe jistě nepříjemné, ale takto projevit svůj charakter .... mazec. Měl jsem pocit, že jen nevíš jak z toho ven, ale to co jsi napsal znamená, že je ti všechno uplně jedno ... nic nechceš řešit ...... a když po tobě někdo něco chce a je to bez vídělku, tak na to (na ně )se...š

ne srandu si nedelam...je mi to jedno....nabidku jsem dal,navic se na tom muze minor statecne zahojit, dal me to nezajima...mam jiny pro me daleko dulezitejsi starosti
mozna to chapes mozna ne, je mi to fuk
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka

eso-sannycars napsal:
"drsni hosi" zapominaji na jednu vec- poslou polaky, ja poslu bulhary....navic ja nemam co ztratit, takze kdo na tom bude hure?
tak si ty svoje silacky kecy strcte nekam, obzvlast kdyz nejste v teto kauze nikterak zainteresovani a jen tu placate blbosti protoze moc koukate na americky filmy

co psal pako je take celkem mimo...odtahovka je do 3,5 tuny tzn muze s ni jet kazdy kdo ma ridicak sk B. a s parkovanim to vidite taky cerne, v pohode by se vesla minorovi pred barak a jeste by mu zbyl volny vjezd do garaze

dej si facku to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 11:08   Citovat  

Eso, prodal jsi za život stovky aut, i když jsi neustále na cestách. A teď jsi zrovna na netu, tak bys třeba chvilku času měl. Proč teda nedáš inzerát na prodej odtahovky, když je to takový terno? Podle toho, cos říkal, když dáš cenu 150000, měli by ti lidi ruce utrhat, ne? Takže pokud jde o čas, stálo by tě to teď jen asi deset minut, kdy bys zadal pár inzerátů a pak už se jen s prvním chtivým zájemcem domluvíš na termínu, kdy mu odtahovku ukážeš, nebo mu ji ukáže kolega, na kterého je psaná, a vzápětí jsou peníze pro mě na světě, ne?
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 11:33   Citovat  

crxmann napsal:
...Nikdo nešel dovnitř ani ven aniž by se s nima nepotkal, žádný auto dovnitř ven aniž by si hi nevyfotily, to samý člověka, všechno si natáčeli...

okrem toho, ze toto je asi protipravne (aspon u nas), tak mi to pride za 25tisic pri tolkych ludoch ako pises ze to robia asi zo zabavy...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 12:11   Citovat  

vti [906team] napsal:
okrem toho, ze toto je asi protipravne (aspon u nas), tak mi to pride za 25tisic pri tolkych ludoch ako pises ze to robia asi zo zabavy...

Nevím nejsem právník. Určitě to nebylo nic ve stylu kamera do ksichtu ale pěkně z dálky. Když jsem se na to jednoho ptal (o kousek dál je benzínka a oni tam chodili na kafe) tak prej to mají jako důkaz, že nevyvolávají konflikty .... ale co já vím.
Jinak je to standartní postup co sem se vyptával. Prostě se na začátku určí taxa, nebo procenta za kolik to bude a je na firmě za jak dlouho to dokáže vymoct. V tom je to to krásný. V podstatě ti může být jedno jestli tam budou měsíc nebo 10minut. Na druhou stranu kdejakej cizí občan by to možná dokázal rychleji, ale zapleť se s takovejma lidma.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 12:39   Citovat  

eso-sannycars napsal:

v tom případě ztahuji ty majáky ale odkaz byl na zcela jiné auto.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 13:06   Citovat  

gizmi napsal:
Newer: nic proti, ale prijde ti normalni psat do tematu, ktery se te netyka? Me fakt prijde ze jak mas moznost nekde do nekoho kopat, tak toho vyuzijes Tak to valím bulvy Kdyby dluzil Eso tobe, tak by jsi neudelal nic stejne jako Minor a spol. A ikdyby jsi vybocil z mezi zakona, tak tam kde nic neni, ani UKcko nevezme Tak to valím bulvy je to dobrý

z vlastni zkusenosti, ti muzu potvrdit
ze i tam kde nic neni, se da vzit dost
p.s. ano prijde mi normalni v zivote vyjadrovat nazory k nelibosti ostatnich lidi , mam vcelku v..... jestli se jim libi nebo ne, zajimaji me reakce.
nemam potrebu byt s kazdym zadobre.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 14:58   Citovat  

Minor napsal:
Po všech těch slibech, čekání atd, bych i těch 10% obětoval, protože ty peníze opravdu potřebuju, jenže se nějak neumím srovnat s představou násilí. Ano, mohl bych se tvářit, že to není moje věc, jak to hoši polští či jiní vyřeší, ale nějak mi to vadí.
Možná kdybych dluh zcela legálně odprodal, asi bych měl jakž takž klidné svědomí, i když pochopitelně vím, že by pak polská varianta třeba stejně přišla na řadu.

Nepřišla-toto je ilegální a poslední dobou se proti tomu hodně zbrojí.Legální cestou znamená exekutor.Vím o lidech "polácích" co si takto přivydělávaly a moc dlouho jim to nevydrželo(vazba,vězení).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina