Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
DRACCO - bixenony...co vy na to?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 10:50   Citovat  

Zdravím, přemýšlím na touhle sadou tudy odkaz ale na autě nemám čiré sklo....vpodstatě nejsem pro neoriginální xenony ale nad tímhle jsem se tak nějak pozastavil...myslíte že to bude dělat neplechu?...nejlepší by bylo kdyby tady s tím měl někdo zkušenost...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 14:45   Citovat  

něco takového jsem taky chtěl, ale nevím jak je to s montáží do světel Smutný

Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 15:45   Citovat  

no já jsem to pochopil tak že se to narmalně zasune do patice na H7 a pak se tam jen pořeší přívody z potkávacích a dálkových světel

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 15:59   Citovat  

Jonaasek napsal:
no já jsem to pochopil tak že se to narmalně zasune do patice na H7 a pak se tam jen pořeší přívody z potkávacích a dálkových světel

asi ano ale zajímalo by mě jestli je to "tak dobře vymyšlený" aby to tam pasovalo přeci jen všechny světla nejsou stejný Tak to valím bulvy se svalně mrknu na ebay

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 16:13   Citovat  

http://cgi.ebay.co.uk/BI-XENON-6000-k-DE-LINSEN-Kit-fur-H1-H7-Nachrustsatz-/170475495202?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item27b1219f22#shId

_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 16:23   Citovat  

prodava je xenonman viz. tudy odkaz ... ten s tim bude mit urcite zkusenosti Mrk

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 18:14   Citovat  

Neni lepsi a bezpecnejsi si koupit poradne zarovky a nechat si spravne seridit svetlomety?

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 18:51   Citovat  

Bully napsal:
Neni lepsi a bezpecnejsi si koupit poradne zarovky a nechat si spravne seridit svetlomety?

Taky bych se přikláňěl k tomuto názoru. zrovna mám repáslý paraboly a zánovní skla z philips žárovkama a fakt super. přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 19:10   Citovat  

Bully napsal:

tak tvůj accord asi svítí dobře ale třeba mé 5g to je něco strašnýho KO

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 19:12   Citovat  

OsekSpider napsal:

nemáš už taky slepý n ebo načatý paraboly?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 19:21   Citovat  

Jakub Erben napsal:
nemáš už taky slepý n ebo načatý paraboly?

ty světla mám nové s čirými skly a mají najeto tak 500km Mrk

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 20:00   Citovat  

OsekSpider napsal:

Jestli to neni subjektivni zalezitost, jsou lidi co maji taky Acco 7G a tvrdi ze sviti hrozne a ze je to prave ten duvod poridit si bastl-sadu xenonu. Jestli je na tom Civic 5G opravdu nejak spatne nevim cože cože ? Ale pokud mas cista svetla a dobre zarovky, muze byt podle me problem "jenom" v tom ze ma cumak dost nizko. Spravne serizeny xenon ale bude svitit zase jenom na stejnou vzdalenost, i kdyz asi o neco jasneji, resp. s jinym zabarvenim svetla.
Kdyz jsme ted delali prijimaci STK s CTR 7G, dali mi bodik za neserizena svetla (mam origo xenony). Svitily ale vazne paradne Velmi šťastný , jenom nebyl moc rozdil mezi potkavackami a dalkovymi HaHaaa , po spravnem serizeni v servise uz to zdaleka neni takova hitparada a Acco s halogeny nesviti v podstate skoro o nic hur.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 20:01   Citovat  

OsekSpider napsal:

by mě zajímalo kde teda může být chyba. v kombinaci z kvalitní žárovkou to musí svítit jak divý.. Smutný

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 20:05   Citovat  

Jakub Erben napsal:
by mě zajímalo kde teda může být chyba. v kombinaci z kvalitní žárovkou to musí svítit jak divý.. Smutný

možná právě ty čirý skla... parabola samotná to světlo třeba nepošle tam kam je třeba ale volně ven. já nevím, ale podle mě ty skla nebyly čirý pro nic za nic kouř

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 20:22   Citovat  

s těma žárovkama je to taky na nic, kupoval jsem různý žárovky a až co jsem do nich nasypal 1500 za letní sezónu tak sem rači koupul hid sadu

Rei je teď offline  Rei
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 20:58   Citovat  

OsekSpider napsal:

Ahoj. Mam taky cire svetla, k tomu zarovky Osram Nightbreaker a serizene v servise a muzu rict, ze sviti uplne super.S predeslima originalama uplne nesrovnatelne Mrk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Waladero je teď offline  Waladero
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 21:14   Citovat  

Mám Acco 6G s čirýma světlama a taky jsem koupil nějaký Osramy (už si nepamatuju), svítilo to docala dobře až na to, že jedna praskla za 2 měsíce druhá za 4, dal jsem za ně něco kolem 700,-Kč. Samozřejmě účet jsem vyhodil Bueee . Při tý ceně mi přijdou 2 měsíce dost málo. Takže už taky šilhám po nějaké náhradě.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 22:00   Citovat  

Rei napsal:
Ahoj. Mam taky cire svetla, k tomu zarovky Osram Nightbreaker a serizene v servise a muzu rict, ze sviti uplne super.S predeslima originalama uplne nesrovnatelne Mrk

to jsou přesně ty žárovky co jsem měl, za letní sezónu cca 5tis km jsem kupoval 3sady... ty žárovky jsou na wc pak jsem koupil obyčejný a ty drželi nakonec jsem koupil xenony

Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 22:22   Citovat  

Ja mam acco 6G, taky ciry svetla po renovaci toho plastu a mel sem driv zarovky osram cool blue=nejlepsi zkusenost, svitilo to moc pekne nemel sem problem v noci nadherne videt,ale vzheledem k tomu ze mi ty zarovky nejak casto na muj vkus odchazeji tak jsem zvolil xenony, a to H7R-R znamena ze je to sada do parabol, a barvu svetla 4300K sviti to tak bíle, lehce zlute neni to jak ty modre 6000K, osobne bych priste sel do 5000K ktery maji belejsi svetlo, mam to tam cca 14 dní a zkusenosti jsou takove ze sviti to cca stejne daleko, ale do stran to sviti mnohem vic a beleji takze je vic videt po stranach a dobre to vytahuje znacky a pruhy na silnici...No tot vse uvidim jak dlouho to vydrzi, svetla mam serizeny a zatim na me nikdo nebliknul a co se divam tak u aut co jedou predemnou mi to sviti max po znacku takze k nejakymu oslnovani myslim nedochazi...Ale jakmile budou dostupnejsi ty cocky asi do nich taky pujdu...

md.doxa je teď offline  md.doxa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 23:08   Citovat  

taky se chystám namontovat xenonovou sadu do origo C6G světel.. světla mám seřízené a mám pocit, že by to na dálkový sneslo silnější žárovku... tak uvidíme, co to udělá..

Jinak do jiných jak čirých lamp bych to asi nedával, nedávno proti mě jel někdo s xenony v klasických světlech, a nevím, jestli to měl tak strašně seřízený, ale oslňoval jako mravenec. Spíš bych řekl, že to ty klasický světla lámou do všech stran to xenonový světlo...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 17:03   Citovat  

Robbie + md.doxa:
Urcite mate i vysokotlake ostrikovani svetlometu a automaticke nastavovani paraboly podle zatizeni vozu na jednotlivych napravach, abyste opravdu neoslnovali přátele (zapis do TP vem cert, pokud budete mit vsechno opravdu funkcne 100% v poradku, pokuty platite sami a my ostatni s nimi nemame co delat).

eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 17:17   Citovat  

fakt že c6g světla to je otřes, nepomuzou tomu zarovky ani serizeni, neserizeny xenony v parabolach je česká prasárna, kup si angely nebo nabastli čočky a nech seridit OK já na astre G mam osramy snad, mam je pres pulroku a sviti to naprosto skvele.. (dluzno rici, ze je mam tak dlouho, protoze v uk nemusis svitit pres den jak idiot HaHaaa )

Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 17:28   Citovat  

Lepsi je si dát do svetel obvod s postupným zahříváním vlaken u žárovky má tak 3x delší životnost ozkoušeno na žárovkách Starline. Což neni pro mě vůbec kvalitní značka, ale zkoušel to kámoš bez toho obvodu a pak z obvodem a vydrželo to 3x déle.

Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 17:32   Citovat  

Jinak ty Osram Night braekery nic moc, jedine ta modrá barva co se odráží v prabole se mi líbila. Jinak já mám philips- žluté světlo. Mají takove duhové sklíčko ale ještě jsem je nikde nenašel ani nevím typ už byly 2 roky v autě když jsem ho kupoval.Svítí obstojně a žluté světlo je takove Retro ale vidi se už málo na autech. Jedna mi práve rupla-ale kvuli problemu v kabeláži mám tam kratas.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 18:35   Citovat  

Bully napsal:
Robbie + md.doxa:
Urcite mate i vysokotlake ostrikovani svetlometu a automaticke nastavovani paraboly podle zatizeni vozu na jednotlivych napravach, abyste opravdu neoslnovali přátele (zapis do TP vem cert, pokud budete mit vsechno opravdu funkcne 100% v poradku, pokuty platite sami a my ostatni s nimi nemame co delat).

Nespočetkrat se mi stalo že mi i s origo xenonama lidi svitilo rovnou do xichtu, takze na nejaky automaticky nastaveni fakt kiss me a auto zatizeny fakt mívám max jednou za rok a to jeste dost mozna...a ostrik svetlometu?
Jako k cemu?Me nedela pred jizdou svetla ocistit a udelam to aspon dukladne, ne jak nejakej ostrikovac- sdeluji pouze muj nazor přátele

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 18:40   Citovat  

Robbie napsal:
Nespočetkrat se mi stalo že mi i s origo xenonama lidi svitilo rovnou do xichtu, takze na nejaky automaticky nastaveni fakt kiss me a auto zatizeny fakt mívám max jednou za rok a to jeste dost mozna...a ostrik svetlometu?
Jako k cemu?Me nedela pred jizdou svetla ocistit a udelam to aspon dukladne, ne jak nejakej ostrikovac- sdeluji pouze muj nazor
přátele
ale to orgány nezajíma, ve vyhlášce je že to tam musí být a basta. okecat to nejde.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 18:50   Citovat  

je tu určitě plno znalých, hoďte sem někdo znění té vyhlíšky nebo zákona o použití xenonů OK jinak ostřikovače mám

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 18:51   Citovat  

sablos napsal:
ale to orgány nezajíma, ve vyhlášce je že to tam musí být a basta. okecat to nejde.

ja vim organ je organ, jenze pochybuju ze by nejakej organ poznal ze tam mam xenony...fakt to jak to sviti nepripomina xenon... je to dobrý

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:49   Citovat  

Robbie napsal:
Jako k cemu?Me nedela pred jizdou svetla ocistit a udelam to aspon dukladne, ne jak nejakej ostrikovac- sdeluji pouze muj nazor přátele

Vubec nejde o to ze to proste musi byt podle nejakeho zakona. Ono to ma totiz svou logiku, napisu to svymi slovy, ale uz by se to snad melo dat do FAQ, kdyz je to koukam potreba opakovat porad dokola (ale taky v dobrem přátele , je to zkratka nutne):

- automaticky naklon svetel podle zatizeni jednotlivych naprav:
at mas svetla serizena jak chces tak kdyz das dozadu do kufru uz jenom nejaky tezsi nakup, auto se ti nakloni uplne jinak nez kdyz jedes sam. Nemusis ani nic vozit, staci kdyz si sedne do auta navic 1 dalsi clovek, 2, 3, 4. For je v tom, ze i kdyz si sklon seridis manualne, nikdy to neodhadnes uplne presne, nejspis i obcas zapomenes atd. . Co to udela v pripade vetsi svitivosti xenonu je snad jasne, budes proste oslnovat. S tim souvisi i to ze te oslnuje nekdo kdo origo xenony ma- i ty se musi nechat seridit v zakladni poloze, potom uz je aut. naklon upravuje dal sam.

- vysokotlaky ostrik svetlometu:
1/ xenonova vybojka na rizdil od halogenove zarovky nevydava skoro zadne teplo, v zime se na svetlometu bude drzet snih a led a proto je potreba svetlomety cistit. Co vim tak vzdycky probiha jejich ostrik soucasne s ostrikem celniho skla, coz ma svou logiku (a podstatne vetsi spotrebu nemrznouci smesi Tak to valím bulvy )
2/ necistoty na svetlometu lamou svetlo, takze vyssi svetelny vykon + lom svetla = opet oslnovani protijedoucich vozidel. Ze si das zavazek ocistit svetlomety pred kazdou jizdou je fajn, ale mne se teda svetlomety i cele auto spini i behem jizdy, nevim teda kudy jezdis ty Se stydím

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 20:52   Citovat  

Bully napsal:
..xenonova vybojka na rizdil od halogenove zarovky nevydava skoro zadne teplo..

Že tys na ní ještě nesahal Velmi šťastný Klasická halogenka mi,narozdíl od výbojky,nikdy nezpůsobila puchejř HaHaaa
Ne,je fakt,že lampy s xenonama s přehledem namrzaj.Pálej jak čert,ale asi nemaj takovou výhřevnost Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
DRACCO - bixenony...co vy na to?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina