Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 27 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:35   Citovat  

Lukas napsal:
OK, az se vratim ze Svedska, tak se mu zkusim dovolat...
Udelali bychom to tak ze nas spolecny dluh u ESA bude predstavovat 100%. Cili z toho muj a tvuj dluh bude xxx procent.
Pokud se tedy proda za urcitou castku, dostanes z ni xxx procent z predchoziho vypoctu, OK?

Jo, u mě v pořádku. Ale pokud má odtahovka skutečnou hodnotu cca 8-90000, nevím, jestli na to Eso přistoupí, aby se prodala i za tuhle nebo nižší cenu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:42   Citovat  

Minor napsal:
Jo, u mě v pořádku. Ale pokud má odtahovka skutečnou hodnotu cca 8-90000, nevím, jestli na to Eso přistoupí, aby se prodala i za tuhle nebo nižší cenu.

Ale, niceho se neboj... Da se par inzeratu za cenu jakou si rekne a pak se uvidi.
Vratit mu ji muzu vzdycky. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 20:38   Citovat  

Lukas napsal:
Ale, niceho se neboj...Vratit mu ji muzu vzdycky. Mrk

Velmi šťastný
Líbí se mi tvůj optimismus je to dobrý
Osobně bych ti při předání dal podepsat,že jakmile to vezmeš,můj dluh u tebe končí a v případě vyšší prodejní ceny mi ještě ten zbytek vrátíš :hehe:
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 20:49   Citovat  

sablos napsal:
a co využít odhadce???

to je problém . u auta je velký rozdíl v odhadní a tržní cene a to obema smery Smutný
Odhad třeba na mou carinu byl podle odhadce pojistovny ( při totálce s tím že snad z toho jeste neco prodám ) byla 32tis a to mi pojistovna vyplatila, zatímco na bazaru zacínali na 16 a končili kolem 30tis.. :O(

S canterem je to horší jak už jsem psal že to není zrovna oblíbená "značka"..

Osoben bych se pochybných kšeftu vyhnul as el rovnou k advokátum, ve finále to bude mít zpet rychleji než by prodal cantera ( i kdyby případný dluh uznaný soudem prodal tem co se živí tím že vědí a umí si zařídit aby jim človek to co dluží zaplatil ).
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 20:57   Citovat  

jj, jenom si tím přiděláte starosti ...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 21:05   Citovat  

Rom. napsal:
jj, jenom si tím přiděláte starosti ...

taky myslim.

Lukasi: ty jsi fakt odvaznej a podnikavej. Kvuli tomu jsi tam kde jsi. Dobre si to promysli. Od esa to neber jako snahu splatit dluh, bud podezrivavej a cekej "cokoliv". Nic neni jen tak. Dle me by tim jak to eso podal zabil dve (mozna tri) mouchy jednou ranou - 1. Zbavil by se odtahky a 2. zbavil by se minora. Idealni reseni.
Jo pokud pristoupi na jakoukoliv prodejni cenu a prepise odtahovku na tebe a napisete, ze nema na sobe zadny pravni nebo financni bremeno (bo jak se to tento) jinak se vse rusi, tak pak ok. Ale i tak bych byl hodne obezretnej.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 21:06   Citovat  

Proto jsem do toho nešel. I kdybych to auto měl kde zaparkovat, kdo mi zaručí, že na něm neváznou nějaké další dluhy, že si pro něj někdy někdo nepřijde s klíčky a auto nezmizí atd.?
Ono to vypadá lákavě, na, odtahovka v ceně 180000, když ji prodáš za 150000, je to celé tvoje atd. Jenže realita je bohužel asi jiná.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 22:05   Citovat  

spoon napsal:
Velmi šťastný
Líbí se mi tvůj optimismus je to dobrý
Osobně bych ti při předání dal podepsat,že jakmile to vezmeš,můj dluh u tebe končí a v případě vyšší prodejní ceny mi ještě ten zbytek vrátíš :hehe:

Jak rikam, klidne do toho pujdu...jeho dluh u me neni zase tak velky a odtahovka ho hrave pokryje. Navic pokud se mi vrati jakekoli dily co Eso pouzil a kluci na Slovensku uz nepotrebujou, tak bude jeste mensi.

Cokoli rozumneho nemam problem podepsat... přátele

...a Minora se nezbavi, vse vemu na sebe.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 22:20   Citovat  

Tak fajn. Jsem zvědavý, jak to dopadne.
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 7:45   Citovat  

z toho bude ještě pěkná taškařice
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 12:19   Citovat  

ja se musim smat, co za "odborniky" na odtahovky tu jsou....chlapci, zjistete si , co stoji samotna nastavba vcetne navijaku (cca 100.tis) a pak tu neco placejte o cene...a to vubec neberu v potaz, jak jsou dnes v cene odtahovky do 3,5 tuny, protoze se na nich nemusi platit myto! plus to, ze veskere dily na cantera ma mercedes-benz.

nicmene aby bylo jasno, ja tu odtahovku nechci prodat...je to moje rezervni druha odtahovka, kterou vyuzivam pouze v pripade poruchy prvni....nikdy jsem neuvazoval o jejim prodeji, proto jsem si ji hyckal a povymenoval v prubehu casu vse, co se dalo, i kdyz to nebylo nutne, aby byla v top kondici....a ze jsem ji nabidl misto dluhu je jen z toho duvodu, abych minorovi nejakym zpusobem dokazal srovnat ucty,kdyz nemam hotovost - jenze jemu neni nic dobry...nabizel jsem mu prelude-bubaka nechtel, itr, nechtel, odtahovku, nechce...no tak bohuzel

narovinu jsem mu rekl, ze to navic delam z toho duvodu, ze kdyz ji prodam sam, tak penize pouziju na jinem, pro me dulezitejsim, miste....takhle mohl mit jistotu, ze penize dostane do ruky on a mne da pouze pripadny preplatek, ktery uzna za vhodne....

ve finale stejne nechapu, ze jeste minorovi nedoslo, ze resenim zde na foru dosahuje presne opacnych vysledku, nez by si pral....nebyt tady tech chytracku ( co vubec netusi zakulisi celeho problemu, ale navazeli se a odradili lidi jako napr Dany, kteri meli chut a moznost nejakym stylem do toho zasahnout a dopomoci mu ke spokojenemu konci) tak mohlo byt vse jiz vyresene... to mi hlava nebere
nehlede na to, myslite si, ze kdyz tu ctu ty blbosti co tu pisete, ze budu mit vic chuti neco s tim delat? lip by jste udelali kdyby jste se starali o sebe...ale je mi jasne, ze tohle je tahak...slavny eso je v problemech, tak si jdem taky kopnout ne?

co se tyce lukase, je mi jasne, ze chce tu odtahovku, protoze smelinar jako on jiste citi,ze na tom jeste trhne balik...staci se podivat do nemecka, za co se takove odtahovky prodavaji a vzhledem k tomu, ze on tam bydli, nebude pro nej problem ji tam strelit...minorovi pak rekne, ze se prodala za par korun a je vydelano...(mimochodem asi jsem se jeste nezminil, ze duvod proc nema SPZ z targy je ten, ze auto je na falesnych dokladech a dostal jsem instrukce, ze ho mam prodat bez SPZ) to jen aby bylo jasnejsi, kdo jakou hraje roli v tomto tragikomickem pribehu Se stydím

takze moje posledni nabidka:
odtahovku prenecham at minorovi nebo lukasovi za uznani, ze oba jejich dluhy budou timto vyrovnany (lukase nebudu ani dal nutit aby napsal verejnou omluvu, s vozem mu vratim i jeho veci, ktere mi tu stejne prekazi)
jakym stylem se vyrovnaji oni dva je na jejich domluve
na voze nejsou zadne jine zavazky, je vyhradne muj, s tim, ze je pouze psan na meho spolupracovnika...
muzu ho kdykoliv pristavit kamkoliv, vcetne vsech dokumentu jiz odhlasenych na budouciho majitele (minor,lukas)
pokud se proda za vyssi castku nez je dluh, nebudu si delat na zadnou cast narok

tak si to preberte, odpoved cekam na sannycars@seznam.cz nebo jsem na mobilu: +49 163/9715908
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 12:36   Citovat  

Pokud jde o mě, znovu s díky odmítám.
Možná ti to připadá zvláštní, ale kupodivu bych chtěl zpátky peníze.
O preludu jsem nestál, protože to auto prostě nechci a jaké byly potíže s prodejem, to by asi mohl vyprávět Kandík.
Po ITR taky netoužím a musel bych ti něco doplácet, o odtahovce jsem se už vyjádřil. Říkáš, že to jsou nabídky, které mi děláš, protože nemáš hotovost. Ale preluda, ITR a tak dále se přece v hotovost proměnily, ne? Odtahovka by se taky mohla proměnit v hotovost, ne? Sám píšeš, že by v Německu vynesla balík. Většinu týdne trávíš v Německu, kupuješ tam auta, tak v čem je problém?
Důvod, že kdybys ji prodal sám, tak peníze použiješ jinak, prostě nechápu. Stačilo by přece říct, tehdy a tehdy si přijede kupec s penězi, přijeď si pro ně, na místě ti je vyplatím a měl bys mě z krku.
S Lukasem se dohodni jak chceš, na vypořádání mezi námi to nemá žádný vliv.
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 13:07   Citovat  

OD ESA BYCH NEVZAL ANI ROHLIKY PAC BY BYLI VE VNITR URCITE SPALENY NA UHEL,,,.DEJTE HO KONECNE K SOUDU ! VSICHNI !!! AT SE NAUCI SLUSNEMU CHOVÁNÍ A JEDNÁNÍ...TO CO TU VZDY VYPLODI A OBVINI VSECHNY OKOLO ZE JE TO VLASTNE JEJICH CHYBA A ON JE KING....JE K SMÍCHU TOHLE BY NAPSAL LEDA TAK RETARDOVANY PUBERŤÁK Z 6A ZAKLADNI ŠKOLY. KDYBY MEL ZAJEM ITR/OBLUDU/NEBO ODTAHOVKU PRODÁ SAM DAVNO A SROVNÁ DLUHY....ALE ON MA ZAJEM SE VSEMA JEN VYDRBAT!! sTACI SI PRECIST JEHO PRISPEVKY....VYS*** SE NA JEHO KECY A NAPERTE HO K SOUDU NIC TÍM NEZTRATÍTE !!! A ON SE Z TOHO POS*** JAK MU DOJDOU 2/3 PREDVOLANI TAK SE NEDOPLATÍ A UVIDÍTE JAK RYCHLE ZACNE JEDNAT JEN ABY SE ZALOBA STAHLA.......

Z TAKOVÝCH LIDÍ JE MI NA to snad ne to snad ne to snad ne

NA KAZDEHO KINGA SE NAJDE KILLER Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 13:19   Citovat  

cituji mr.ESO

nicmene aby bylo jasno, ja tu odtahovku nechci prodat...je to moje rezervni druha odtahovka

a ze jsem ji nabidl misto dluhu je jen z toho duvodu, abych minorovi nejakym zpusobem dokazal srovnat ucty,kdyz nemam hotovost

kdyz ji prodam sam, tak penize pouziju na jinem, pro me dulezitejsim, miste

a co z toho vyplívá? At si udělá usudek každý sám...že.

a z těch odborníku.Nejsem proto jsem se ptal a to napriklad u Hofman žižák mrcedes benz .Kam z důvodu mé prace chodím na oba servisy. A proc jsem se ptal ,protoze jsem pohledaval kupce aby minorovi mohl bzt zplacen dluh.Mel jsem dva /mozna jeste mam/ koukaji po vw a francouzích sice.Ale jiz jsem to vzdal. protoze nabizet auto od nekoho kdo dela takove hariky radeji ne,a kdyz chce delat gaunera tuplem ne,a kdyz to vlastne nechce prodat uz vubec ne a kdyz uvazim ze ani ty penize po prodeji vlastne minorovi dat nechce,proc bych to vlastne nabizel kdyz procento spatneho obchoduje tu velike.

ps: citace...slavny eso je v problemech... nejsi tak trochu dost namachrovanej?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 14:55   Citovat  

eso-sannycars napsal:
...mimochodem asi jsem se jeste nezminil, ze duvod proc nema SPZ z targy je ten, ze auto je na falesnych dokladech a dostal jsem instrukce, ze ho mam prodat bez SPZ) to jen aby bylo jasnejsi, kdo jakou hraje roli v tomto tragikomickem pribehu Se stydím

Muj boze...falesne nejsou, patri akorat dalsi me cervene VTi targe na pohled k nerozeznani od te co jsem daval Esovi (aspon pred tim, nez ji ocesal).
Stoji mi v garazi komplet rozdelana...chci proto dat ty SPZ co mas doma do depozitu. Co je na tom tak nepochopitelneho?? I kdyby byly treba z Ferarri tak je potrebuju, protoze jsou moje a auto chci docasne vyradit z provozu kdyz je rozdelane a zprovozneni je v nedohlednu...

Jo no problem, klidne tu odtahovku nabidnu i v Nemecku... Ale ma to maly hacek, ze jsem ted ve Svedsku. Mrk
Eso pokud budes opet fungovat...s radosti ti na to nemecke cislo zavolam a dohodneme podrobnosti, OK??

btw...nemam duvod nikomu lhat...prodeji muze byt v den D kdokoli pritomen a pak budu mit take kupni smlouvu. Navic pokud se proda za vic, bude to dobre pro vsechny tri strany.
Nesud druhe podle sebe Eso...ja nikoho nikdy nepodvedl a nikomu nic nedluzim, krom svych rodicu coz je ale v podstate to co mi ty dluzis.
   Návrat  
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 16:48   Citovat  

Neskutečný tohle ... souhlas s KingsKillerem.

Hele nechte toho, jsou Vánoce, já bych si zajel na okruh, teď v zimě tam budou víkendové Winter race sessions, třeba tam potkáme pár lidí, kteří tam budou mít své kamarády, nová auta a zazávodíme co. Pak se vrátíme zpět a budeme řešit kdo komu kolik dluží, kdo je jaký kriminálník a jaké má svědomí.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 17:27   Citovat  

Esovi: cituji: "ve finale stejne nechapu, ze jeste minorovi nedoslo, ze resenim zde na foru dosahuje presne opacnych vysledku, nez by si pral....nebyt tady tech chytracku ( co vubec netusi zakulisi celeho problemu, ale navazeli se a odradili lidi jako napr Dany, kteri meli chut a moznost nejakym stylem do toho zasahnout a dopomoci mu ke spokojenemu konci) tak mohlo byt vse jiz vyresene..."
Asi rok jsem o dluhu mlčel a jen tě vždycky slušně požádal, jestli bys mi mohl konečně ty peníze dát. Máš pocit, že mi to nějak pomohlo?
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 17:47   Citovat  

Jen žasnu co si ten Eso dovolí napsat!On se vlastně jen vysmívá všem kterejm něco dluží!!Chlapi nemažte se s ním a dejte ho k soudu!!Od něj ty prachy ( jak sám napsal ) stejně neuvidíte,tak nač čekat??
Tím že ho dáte k soudu nic nezkazíte,jen mu znepříjemníte život,a to hodně.

Edit by spoon,aby se to tu zase nestrhlo,nezamklo a nerozdávali jsme karty Chápeš!
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 18:05   Citovat  

Tak jsem zvědav kdo první dostane plácáním na fóru z Esa peníze Velmi šťastný
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 12:53   Citovat  

tudy odkaz

tak jsem volal panovi co nabizi cantra z vyse uvedeneho odkazu a ptal jsem se ho, kolik mi doplati, kdyz ho te odtahovky zbavim....odpovedel mi, jestli jsem se nezblaznil. tak mu rikam, ze nezblaznil, ze odbornici na odtahovky z H-C mi rekli, ze muj canter ma hodnotu tak kolem 50tis, tak predpokladam, ze on tedy asi doplati, kdyz ma rok 91 oprpti me 98, on ma stary 2,5 motor, ja 3.0, on ma stary model, ja novy, on ma najeto pres 300tis, ja necelych 200 atd...pan se se mnou nechtel dal bavit a zavesil....muze mi nekdo vysvetlit proc? ja to asi nechapu kouř
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 13:07   Citovat  

eso-sannycars napsal:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/uzitkova/mitsubishi/canter/8525449

tak jsem volal panovi co nabizi cantra z vyse uvedeneho odkazu a ptal jsem se ho, kolik mi doplati, kdyz ho te odtahovky zbavim....odpovedel mi, jestli jsem se nezblaznil. tak mu rikam, ze nezblaznil, ze odbornici na odtahovky z H-C mi rekli, ze muj canter ma hodnotu tak kolem 50tis, tak predpokladam, ze on tedy asi doplati, kdyz ma rok 91 oprpti me 98, on ma stary 2,5 motor, ja 3.0, on ma stary model, ja novy, on ma najeto pres 300tis, ja necelych 200 atd...pan se se mnou nechtel dal bavit a zavesil....muze mi nekdo vysvetlit proc? ja to asi nechapu kouř

sarkasmus a ironie asi nejsou na miste,
jedine co by ti nekdo mohl vysvetlit je ze.. kdyz dluzis penize tak penize i vracis....

bez si pujcit do banky penize co dluzis minorovy a rekni ze jim to vratis v naturaliích, urcite te pochvali

chapu ze doufas v lidskou slusnost ze pochopi ze jsi v nouzi ze bys rad splatil dluh nejak jinak kdyz nemas penize.. jenze po tech vystupech tady a zkusenostech s tim uz ti lidi neveri tak bys mel promyslet to ze ji prodas sam , urovnas problem a vypracujes si zpet slusnou povest.... jmeno ma clovek jen jedno OK
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 13:55   Citovat  

tudy odkaz papa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 14:16   Citovat  

Esovi: Třeba má tvoje odtahovka cenu 180000. Nebo ji třeba má, ale našel by se kupec jen za 90000. Nebo takovou hodnotu nemá. Tohle všechno jsou jen odhady. Nezpochybnitelný argument by asi byl, kdybys místo volání na cizí odtahovky tu svou nabídl v inzerci na prodej a prodal ji řekněme za 150000, 130000 mi vrátil a všem pak řekl, hele, nevěřili jste tomu, ale prodal jsem ji za 150, splatil jsem Minorovi dluh a ještě mi něco zbylo.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 15:35   Citovat  

Lukas napsal:
Muj boze...falesne nejsou, patri akorat dalsi me cervene VTi targe na pohled k nerozeznani od te co jsem daval Esovi (aspon pred tim, nez ji ocesal).
Stoji mi v garazi komplet rozdelana...chci proto dat ty SPZ co mas doma do depozitu. Co je na tom tak nepochopitelneho?? I kdyby byly treba z Ferarri tak je potrebuju, protoze jsou moje a auto chci docasne vyradit z provozu kdyz je rozdelane a zprovozneni je v nedohlednu...

Jo no problem, klidne tu odtahovku nabidnu i v Nemecku... Ale ma to maly hacek, ze jsem ted ve Svedsku. Mrk
Eso pokud budes opet fungovat...s radosti ti na to nemecke cislo zavolam a dohodneme podrobnosti, OK??

btw...nemam duvod nikomu lhat...prodeji muze byt v den D kdokoli pritomen a pak budu mit take kupni smlouvu. Navic pokud se proda za vic, bude to dobre pro vsechny tri strany.
Nesud druhe podle sebe Eso...ja nikoho nikdy nepodvedl a nikomu nic nedluzim, krom svych rodicu coz je ale v podstate to co mi ty dluzis.

si nahlas ze si ztratil nebo nekdo ti ukradl znacky ti vystavi nove a hodis je do depozita .
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 16:44   Citovat  

na kazdou svini se voda vari!!! Hihi
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 16:58  Naposledy upravil beastti dne 14.12.2010 , 17:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tatikovi dluzil uplne stejny manik 50litru zalohu na auto, ktere ma pry lizingovka zabavene na pobocce v praze, ze mu ho doveze, pak ze to veze odtahovka, pak ze zase nekde stoji atd.
prachy v pr.eli, porad sama vymluva a to si jezdil v porsaku a jinych drahych autach.
stacilo podat trestni oznameni, poldove rekli otci, ze po nem jdou i kvuli jinym podvodum atd.,
pak byl soud, druhy a pak uz prines prachy az domu a byl jeste nastvany, ze ho nekdo hnal k soudu.

Bylo to rychle vyreseno, bez nasili bez vetsich nervu a nemusis se o nic starat jen podat vypovedi, jinak kdyz uz se jednou poda to oznameni a jde se teda k soudu, tak uz to nejde stahnou potom zpatky, takze i kdyz ti to splati, tak se s nim resi dale.
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 16:59   Citovat  

beastti napsal:
na kazdou svini se voda vari!!! Hihi

Už by se do té vody co je úpně vařicí mohla dát ta svině ne?? to mi hlava nebere
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 17:23   Citovat  

WendyCRX napsal:
Už by se do té vody co je úpně vařicí mohla dát ta svině ne?? to mi hlava nebere

ja myslim ze ta voda uz se z toho kotle i vyparila pořádnej výtlem
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 19:11   Citovat  

Sakul napsal:
ja myslim ze ta voda uz se z toho kotle i vyparila pořádnej výtlem

a ten dobrák kterej mu ty peníze pujčil se o ten horkej kotel bez vody akorát spálí pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.12.2010 , 23:30   Citovat  

PK s Dimitarem by o tu odtahovku možná měli zájem. Kdy a kde by ji bylo možné vidět?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina