Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Promrzlý motor neohřívejte volnoběhem!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 7
tom3 je teď offline  tom3
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 0:13   Citovat  

Bully napsal:
Ist dein Motor kalt?
Gib ihm acht und Halb pořádnej výtlem

OK OK OK OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 0:20   Citovat  

Já mám auto v garáži, vodu předehřívám v nádobě mimo auto stejně tak oleje do převodovky a do motoru, jakmile je to připraveny tak to natlacim do auta a muz ujet hnedka. i kdys je minus 50
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 0:51   Citovat  

Brnďa napsal:
Já mám auto v garáži, vodu předehřívám v nádobě mimo auto stejně tak oleje do převodovky a do motoru, jakmile je to připraveny tak to natlacim do auta a muz ujet hnedka. i kdys je minus 50

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem je to dobrý
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 0:52   Citovat  

Brnďa napsal:
zo si delas kozy??

tak uz se vidim jak litam s kyblema vody a oleje z baraku do auta HaHaaa venku hodim zada a olej rozleju a uz nikam nepojedu Tak to valím bulvy

ty mas veci to cumim :hehe: ja to nakopnu oskrabu a pak jedu jinak se to zamlzi a konec jizdy naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 0:56   Citovat  

prelude2.0i napsal:
zo si delas kozy??

tak uz se vidim jak litam s kyblema vody a oleje z baraku do auta HaHaaa venku hodim zada a olej rozleju a uz nikam nepojedu Tak to valím bulvy

ty mas veci to cumim :hehe: ja to nakopnu oskrabu a pak jedu jinak se to zamlzi a konec jizdy naštvanej
proc bych si mel delat srandu, delal sem na okruhu vypomoc kdys sem byl mladsi, testovali tam F1ku jeden jezdec ted si nevzpomenu jmeno, a daroval mi ty stroje na to, ktery pouzivaji nez muzou s formuli jet, proste libovka, nemusim liutat sem a tam, je to spesl okruh, proste jednoduse napojeny auto n ten stroj a predehriva to vse. jak rikam muzu takhle jet hnedka i v -50 a auto uz ma teplotu na provoznich hodnotach, tudiz i topi přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:04   Citovat  

Brnďa napsal:
proc bych si mel delat srandu, delal sem na okruhu vypomoc kdys sem byl mladsi, testovali tam F1ku jeden jezdec ted si nevzpomenu jmeno, a daroval mi ty stroje na to, ktery pouzivaji nez muzou s formuli jet, proste libovka, nemusim liutat sem a tam, je to spesl okruh, proste jednoduse napojeny auto n ten stroj a predehriva to vse. jak rikam muzu takhle jet hnedka i v -50 a auto uz ma teplotu na provoznich hodnotach, tudiz i topi přátele
no stejne kdybych to zapojil pred barakem tak pristroj do rana zmizi a motor asi taky Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:08   Citovat  

prelude2.0i napsal:
no stejne kdybych to zapojil pred barakem tak pristroj do rana zmizi a motor asi taky Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:10   Citovat  

Já v téhle zimě beru auto do obýváku ke krbu... Při mínus dvaceti bych venku nenechal ani psa a je snad auto méně než pes?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:16   Citovat  

Dany napsal:
Já v téhle zimě beru auto do obýváku ke krbu... Při mínus dvaceti bych venku nenechal ani psa a je snad auto méně než pes?
no uz tu mame -13 takze nic moc.ja bych si ho sem klidne dal kdybych mel kudy Se stydím pes je samozrejme min nez Honda
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:22   Citovat  

to se nedá pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem jdu lulat Se stydím
jenom menší myšlenka, většina tady H+ má postarší káry, které mají většinou přes 200tis km. myslím si, že 10min volnoběhu jim v zimě asi už moc neuškodí OK
taky bych rád nastartoval auto a šel čekat domu než rozmrzne, ale asi bych ho tam už potom nenašel, půlka ulice věčně utlačované menšiny v ČR to snad ne

má tu někdo webasto nebo jiné topení??? Dany to vyřešil nájezdem do obýváku s krbem, což není pro každého realizovatelné pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:24   Citovat  

MOTyLEK napsal:
jenom menší myšlenka, většina tady H+ má postarší káry, které mají většinou přes 200tis km. myslím si, že 10min volnoběhu jim v zimě asi už moc neuškodí OK
taky bych rád nastartoval auto a šel čekat domu než rozmrzne, ale asi bych ho tam už potom nenašel, půlka ulice věčně utlačované menšiny v ČR to snad ne

má tu někdo webasto nebo jiné topení??? Dany to vyřešil nájezdem do obýváku s krbem, což není pro každého realizovatelné pořádnej výtlem
pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:25   Citovat  

MOTyLEK napsal:

kamos jeden, rano nastartoval auto a plnej dokud se nezacala zvedat rafika teploty, pak sel ometat, auto zaklepalo na klice po jedne zime
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:26   Citovat  

MOTyLEK napsal:

a některý maj už dááleko za 200tis a jedou si to k milionku VTEC
taky nechávám auto zahřát, hlavní důvod?
-nechci sedět ve studenym autě a převodovka mi za studena špatně řadí KO
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:38   Citovat  

Slušný reakce...

Za cca 5 hodin téměř 1000 shlédnutí a přes 70 reakcí a komentářů
HaHaaa Velmi šťastný Tak to koukám!

To jsem nečekal, že vás to tak všechny rozbouří - evidentně to je aktuální téma. Samotného mě zajímal názor a zkušenosti ostatních.

Takže pokračujte dál, některé příspěvky jsou fakt VTIPNÉÉÉÉÉÉ Velmi šťastný

Mě osobně třeba štve, že si to auto nemůžu teď v zimě umejt na wapce...
Lucy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:40   Citovat  

PK81 napsal:
Slušný reakce...

Za cca 5 hodin téměř 1000 shlédnutí a přes 70 reakcí a komentářů
HaHaaa Velmi šťastný Tak to koukám!

To jsem nečekal, že vás to tak všechny rozbouří - evidentně to je aktuální téma. Samotného mě zajímal názor a zkušenosti ostatních.

Takže pokračujte dál, některé příspěvky jsou fakt VTIPNÉÉÉÉÉÉ Velmi šťastný

Mě osobně třeba štve, že si to auto nemůžu teď v zimě umejt na wapce...
Lucy

proč se nedá auto umejt na wapce? Já loni v těch mrazec h jel na benzinku a nejakej chytrak oddelal zakaz vjezdu na wap, tak sem tam najel, mel sem desetikorunu tak sem to osprchnul, pak sem chtel jit rozmeit k pokladne ale nez sem dosel ke dverim od auta tak sem lezel. pak na me prilitla pumparka. ale jinak wapka funguje jen asi zamrza ten poprasek co zpusobi
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:50   Citovat  

MOTyLEK napsal:

Ne, já ho tam nosím po částech velkejma dveřma...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:54   Citovat  

Brnďa napsal:
proč se nedá auto umejt na wapce? Já loni v těch mrazec h jel na benzinku a nejakej chytrak oddelal zakaz vjezdu na wap, tak sem tam najel, mel sem desetikorunu tak sem to osprchnul, pak sem chtel jit rozmeit k pokladne ale nez sem dosel ke dverim od auta tak sem lezel. pak na me prilitla pumparka. ale jinak wapka funguje jen asi zamrza ten poprasek co zpusobi
jo to ja jednou skrabal auto a bylo asi -15 a u najednou si to vyhasila mlada holcina se silne kourici petkou v ruce.rikam si co sni jse asi delat a nez sem sem na ni stacil kriknout at to nedela tak to si to chrstla na celni okno u auta to mi hlava nebere to si dokazete predstavit co se asi stalo Velmi šťastný pak se rozbrecela tak sem se ji sel zeptat co blbne a ona ze ji to poradil tata,tak ji rikam ze tata asi myslel vlaznou a varici vodu.jo tak sem ji utesil a odvez do prace a holt si holka vydelala pac mela uplne noveho pasata
   Návrat  
Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 2:13   Citovat  

Jj u novýho auta bych to řešil, ale ne u auta kerý ma nalitano k 200 000 km. Nechám to vrčet, ometám a pak vyjedu. Normálka, jako kdybych vyjel bez tohoto procesu, tak nevim jak bych řidil když okna jsou namrzlý a neni přes ně nic vidět. Tento článek musel asi napsat nějaký teoretik. Nechci videt jak jsou na tom auta blizko vody, kde je velká vzdušná vlhkost apod. každopádně větší námraza!!!
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 2:28   Citovat  

Bully napsal:
Ist dein Motor kalt?
Gib ihm acht und Halb pořádnej výtlem

Je to tam. Je to tam. pořádnej výtlem pořádnej výtlem

OK OK
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 3:25   Citovat  

offtopic když už tu byla řeč o wapce, na Shellce na Průmyslové jsou dokonce i sundaný hadice, kdyby to náhodou někoho napadlo zkoušet Smutný kde v Praze jsou funkční wapky i v zimě? (možná by to bylo na samostatný topic, kdyžtak to, prosím, někdo z oprávněných splitněte)

Vím o Šafránce u Nových Butovic (thx osiris Mrk ), Shell na Palmovce, asi benzínka na Argentinské, .. všechno jinde než kudy já běžně jezdím Smutný
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 9:28   Citovat  

Dany napsal:

a maso na řízky pak solíš tak, že s kotletou vytřeš podlahu, co ?

p.s. jak to řešíte sranní stolicí? napřed si postavíte na kafe, nebo napřed dete na mísu ? a berete si už na to ponožky? a co na to Jan Tleskač?
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 9:31   Citovat  

kandik napsal:
a maso na řízky pak solíš tak, že s kotletou vytřeš podlahu, co ?

p.s. jak to řešíte sranní stolicí? napřed si postavíte na kafe, nebo napřed dete na mísu ? a berete si už na to ponožky? a co na to Jan Tleskač?

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Já mám ranní stolici většinou až v práci, přijdu, sundam bundu, sednu ke kompu, něco málo udělám a už to začíná tlačit a musim na ten studenej hajzl kde mi pomalu přimrzne prkýnko k zadku pořádnej výtlem Je to tam.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 9:32   Citovat  

mrgrudge napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Já mám ranní stolici většinou až v práci, přijdu, sundam bundu, sednu ke kompu, něco málo udělám a už to začíná tlačit a musim na ten studenej hajzl kde mi pomalu přimrzne prkýnko k zadku pořádnej výtlem Je to tam.

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný no vidiš, bo si hajzl nenastartoval predem. A mas to ....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 9:49  Naposledy upravil DanTe dne 17.12.2010 , 9:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kandik napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný no vidiš, bo si hajzl nenastartoval predem. A mas to ....

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem OK

EDIT: Tramtadadá muj jubilejní tisící příspěvek na foru a vyšel na můj svátek Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 9:50   Citovat  

dj-bobr napsal:
offtopic když už tu byla řeč o wapce, na Shellce na Průmyslové jsou dokonce i sundaný hadice, kdyby to náhodou někoho napadlo zkoušet Smutný kde v Praze jsou funkční wapky i v zimě? (možná by to bylo na samostatný topic, kdyžtak to, prosím, někdo z oprávněných splitněte)

Vím o Šafránce u Nových Butovic (thx osiris Mrk ), Shell na Palmovce, asi benzínka na Argentinské, .. všechno jinde než kudy já běžně jezdím Smutný

Ale tak kolego, ono jich je otevřeno více: Q100 - tzv. "paraple" v Hodkovicích, levobřežní komunikace Modřanská, dále Vestec u Prahy u Hyperalbertu - nové mycí boxy.

přátele je to dobrý
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 9:50   Citovat  

kurnik hoši to je debata pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 9:54  Naposledy upravil DanTe dne 17.12.2010 , 10:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

dj-bobr napsal:

Nevim jestli ji maj otevřenou, ale jelikož je to uzavíratelnej box s teplou vodou ve wapce, tak by teoreticky mohla bejt taky otevřená. Je to kousek od naší shellky, když jedeš z Jižní spojky, tak se předpokládám k Shellce otáčíš za třetíma světlama na takovym tom plácku mezi betonovejma zábranama. Tak byses tam neotáčel, ale vzal to doprava odbočkou na Běchovice až bys dojel na světla, kde byses dal doprava a hned doleva a tam je pumpa s mycím wap boxem Úsměv offtopic HAWK
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 10:00   Citovat  

Tot je opravdu jedna z nej debat na pobavení !! to se musí nechat, kdo se chcete jeste pobavit koukněte do zajímavých videí. S MrGrudge jsme si už trochu uchcali do kalhot Úsměv
   Návrat  
čespa je teď offline  čespa
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 10:10   Citovat  

Všichni máme jeedno společné , je zima -15 a nastartujem, jestli zahřívat a nebo chladit je už druhotné Velmi šťastný Jsou jiné značky aut a ty už nenastartujou....
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 10:10   Citovat  

Driver napsal:
A neni tam treba vytapeni odporovym dratem jako u Renaultu dieslu? Ja nevim presne jak to ma 2,2i-CTDi.

Takhle to má C8G 2,2 i-CTDi. Accord 7G 2,2 dokáže obrátit funkci klimy, takže pak funguje jako tepelné čerpadlo. Vzduch samozřejmě fouká pořád do auta HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Promrzlý motor neohřívejte volnoběhem!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina