Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Spodni ulozeni motoru/tranny
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

co vy na to?
zavodni hlinikove
12%
 12%  [ 1 ]
Vlozky ES
0%
 0%  [ 0 ]
Druhovyroba
0%
 0%  [ 0 ]
Kombinace ES+druhovyroba
25%
 25%  [ 2 ]
Vyplnena druhovyroba
0%
 0%  [ 0 ]
Hard Race
62%
 62%  [ 5 ]
Neresim, dokud motor neupadne
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 8
Celkem hlasů : 8

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 21:09   Citovat  

Neboli lower torque mounts...jiz dlouhou dobu premyslim co nabidnout a vubec co doporucit a jak co nejvice zefektivnit pomer cena/vykon. Resim co bude pro vas nejlepsi a nejvyhodnejsi, at uz si to koupite kdekoli Úsměv Berte to i jako navod, co vybrat pri oprave a co ma jake minusy.

Situace je takova:
- Zavodni hlinikove jsou extremne tvrde pro bezny provoz (cena 2900/par)
- Vlozky od ES pouze opravi stare, ktere jsou ale casto v naprosto znicenem stavu a potrebujou proste vymenit komplet. (vlozky cca ES 1500/par + zadni v cene)
- Druhovyroba nabizi pomerne mekke nahrady, zvlast levy kus (cena 1500/par) - prilis nesnizi zaklony.
- Kombinace vlozek a druhovyroby mi prijde draha...(3000/par)
- Pouzit pravy misto leveho (ktery je silnejsi) neni plosne reseni, vyzaduje drobne upravy...ovsem taky moznost pro kutily.
- Koupit druhovyrobu a vyplnit tekutou polyurethanovou vyplni + tepelne zpracovat (coz bych delal), prodavali by se jiz hotove - vyplnene (Cena 2000/par) - je to v podstate levnejsi reseni kombinace druhovyroby s ES vlozkama.
- Hard Race jsou na tom dobre a oba kusy jsou pevne. Ale samostatne se bezne neprodavaji (pouze kity vc. 3 hornich), ale mam prislibeny volny prodej v pripade obderu aspon 5ti setu (2500/par)

Kdyby nevedel nekdo o co jde, tak jsou to spodni uchyty

Jejich upgrade opravdu hodne omezuje zaklony motory, cili lepsi prenos vykonu na kola, pri razeni atd atd...urcite podle me je to jedna z nejlepsich uprav, pokud se bavime o tech levnejsich. A potvrdi to kazdy kdo s tim ma zkusenost.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 21:59   Citovat  

můžu potvrdit!
Mám kombinaci druhovýroba + ES OK

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 22:46   Citovat  

já jsem měl tyhle dva vyplněný lepidlem na skla, rozdíl byl znát, přenášelo se hodně vibrací ale záklon motoru se dost zmenšil.

nevýhodou bylo, že lepidlo se časem vymačká takže to neni ideální řešení, to bych asi viděl v nákupu těch Hardrace protože vibrace do kastle se přenáší tak i tak....

jinak na letošní sezonu sem tyhle silentbloky úplně vyndal a uložení motoru bude pouze na třech hlavních s opravdu tvrdými pouzdry, dohnal mě k tomu nedostatek místa pod kapotou tak sem zvědav jak se změní jízdní komfort a jak moc se v tom bude motor pohybovat

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 23:05   Citovat  

posero napsal:
já jsem měl tyhle dva vyplněný lepidlem na skla, rozdíl byl znát, přenášelo se hodně vibrací ale záklon motoru se dost zmenšil.

nevýhodou bylo, že lepidlo se časem vymačká takže to neni ideální řešení, to bych asi viděl v nákupu těch Hardrace protože vibrace do kastle se přenáší tak i tak....

jinak na letošní sezonu sem tyhle silentbloky úplně vyndal a uložení motoru bude pouze na třech hlavních s opravdu tvrdými pouzdry, dohnal mě k tomu nedostatek místa pod kapotou tak sem zvědav jak se změní jízdní komfort a jak moc se v tom bude motor pohybovat

Kdyz se odlije polyurethane a teplene se zpracuje, tak by nemel "vytect" nebot ani nema moc jak, protoze se z toho stava jednodilna forma, kterou drzi pohromade pomoci silentbloku. ES vlozky jsou dvoudilne - zleva+zprava a drzi pomoci plastove spojovacky.
Me se zatim taky nejvice zamlouva Hard Race, je to tvrzena guma, zadne extremni vibrace jako hlinikove, zadne basteni okolo... to mi hlava nebere

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 23:13   Citovat  

infinity napsal:
Kdyz se odlije polyurethane a teplene se zpracuje, tak by nemel "vytect" nebot ani nema moc jak, protoze se z toho stava jednodilna forma, kterou drzi pohromade pomoci silentbloku. ES vlozky jsou dvoudilne - zleva+zprava a drzi pomoci plastove spojovacky.
Me se zatim taky nejvice zamlouva Hard Race, je to tvrzena guma, zadne extremni vibrace jako hlinikove, zadne basteni okolo... to mi hlava nebere

mě se to lepidlo vymačkávalo kolem toho malýho pouzdra

jinak se asi shodnem no OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 7:29   Citovat  

Někomu to bude připadat jako bastl nebo jen prostě jsou tací který musí mít jen a jen značkový díly,ale mě to přišlo na desetinovou cenu a službu to plní už nějaký rok naprosto stejně.. vzal jsem origo siláče kompletně jsem je vybrakoval a vyčistil uvnitř u nás je firma která dělá gumový věci a tam jsem si je nechal zavulkanizovat plnou gumou. To pouzdro kterým pak prochází šroub je na původním místě.Je to paráda a cena. kouř kouř

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 10:39   Citovat  

posero napsal:
... přenášelo se hodně vibrací .......

Já jsem to po montáži chtěl vyndat po první jízdě. Pak mi ale chytřejší poradil abych to přetáhl momenťákem na dané momenty a vibrace ok. Jen v určitém spektru otáček se přenáší drobné vibrace a jediné kde to poznám je vnitřní zpětné zrcátko, které se v těch otáčkách chvěje a vypadá to jako rozostřené vidění HaHaaa

Jakub Erben : hlavní výhoda polyruetanu je v tom, že by měla být daleko větší životnost oproti gumě. Třeba motorkáři si dělají siláče z puků na hokej viď Ninjo Tak to valím bulvy

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 10:45   Citovat  

crxmann napsal:
Já jsem to po montáži chtěl vyndat po první jízdě. Pak mi ale chytřejší poradil abych to přetáhl momenťákem na dané momenty a vibrace ok. Jen v určitém spektru otáček se přenáší drobné vibrace a jediné kde to poznám je vnitřní zpětné zrcátko, které se v těch otáčkách chvěje a vypadá to jako rozostřené vidění HaHaaa

Jakub Erben : hlavní výhoda polyruetanu je v tom, že by měla být daleko větší životnost oproti gumě. Třeba motorkáři si dělají siláče z puků na hokej viď Ninjo Tak to valím bulvy

myslíš že dobrá guma bude mít zásadně nižší životnost? Smutný mám to tam dva roky a no problém že by někde něco povolilo a podobně. Ale hold jsou tací že chtěj odzkoušený a renomovaný značky a jiný věci neuznávaj. Mám to nejen já a zatím si nikdo z okolí nestěžoval.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:10   Citovat  

plnit funkci to muze, ani neni duvod proc by nemelo, ale ne kazdy se tim bude zabyvat...nejde o to, ze lidi chcou renomovane znacky, ale proste chcou to vymenit kus za kus ihned bez zadneho litani, overovani, telefonovani atd...A precejenom vseobecne je duvera v seriovou vyrobu o neco vetsi, nez ve vesnicke basteni - at muze byt jakkoli dobre (vseobecne). Ale samozrejme je to taky reseni za par korun Cool

S tou zivotnosti tezko rict...neni guma jako guma a polyurethany jsem uz videl taky roztrhane Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:14   Citovat  

infinity napsal:
plnit funkci to muze, ani neni duvod proc by nemelo, ale ne kazdy se tim bude zabyvat...nejde o to, ze lidi chcou renomovane znacky, ale proste chcou to vymenit kus za kus ihned bez zadneho litani, overovani, telefonovani atd...ale samozrejme je to taky reseni za par korun Cool

S tou zivotnosti tezko rict...neni guma jako guma a polyurethany jsem uz videl taky roztrhane Úsměv

tak jasně to je v poho,já to původně taky řešil jako dočasný řešení,ale osvědčilo se tak jsem to tam nechal a uvidíme jak dlouho to bude plnit funkci. výroba byla otázka dvou dnů. respektive by to byl den,jenže jsem jim zapoměl udat jeden rozměr. guma to si bude kvalitní dodávají spousty gumových dílů a silentbloků do prvovýrob různejch závodů. Velmi šťastný takže vesnický bastlení nebo jak jsi to nazval odborně se nekonalo. ta firma produkuje gumový věci od roku 90. kouř

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:17   Citovat  

Jakub Erben napsal:
myslíš že dobrá guma bude mít zásadně nižší životnost? Smutný mám to tam dva roky a no problém že by někde něco povolilo a podobně. Ale hold jsou tací že chtěj odzkoušený a renomovaný značky a jiný věci neuznávaj. Mám to nejen já a zatím si nikdo z okolí nestěžoval.

Ano guma má zásadně nižší životní cyklus než polyuretan.

Nechci abys chápal že jsem zaujatý proti Tvému řešení, mě se zdá lepší než vylepování silikonem doma ve sklepě.
Konstatuju jen fakt že polyuretan má delší životní cyklus než guma.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:21   Citovat  

crxmann napsal:
Ano guma má zásadně nižší životní cyklus než polyuretan.

Nechci abys chápal že jsem zaujatý proti Tvému řešení, mě se zdá lepší než vylepování silikonem doma ve sklepě.
Konstatuju jen fakt že polyuretan má delší životní cyklus než guma.

však já to tak ani neberu.. přátele právě to vylepení polyuretanem jsem jako první zavrhl a tohle byla zkouška která se osvědčila a vzhledem že mě to stálo 250kč za všechny čtyři tak je klidně po 5 letech nechám udělat znova. HaHaaa

Obsah fóra Honda-club.cz   
Spodni ulozeni motoru/tranny
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina