Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada - nahrada katalizatoru?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Horďa-Black je teď offline  Horďa-Black
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 17:48   Citovat  

Dnes mi prisly svody na civu a jelikoz uz mam i koncovy tlumic budu potrebovat vyresit komplet prostredni dil vyfuku,chci nahradit katalizator nakym sportovnim ale nevim jakym jestli nakej takovej tudy odkaz nebo tenhle od SRS tudy odkaz jde mi jak o vykon tak o hlucnost,me osobne je to jedno ale nejzdim v aute sam Ble
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 17:56   Citovat  

obecne co sem slysel tak s tema dynomaxama sou celkem dobry zkusenosti.. o vykonu nevim ze by nekdo meril ciste vykon po zmene katu. Ja osobne mam ten magnaflow taky bez problemu. Hluk tezko posoudim, protoze sem menil celej vyfuk, vykon normalni, dobrej :)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 11:20   Citovat  

uz jsem se tu jednou ptal cim nahradit kat,ale jeliloz uz jsem do auta namontoval svody a kat tam nejni vubec a co jsem se bavil s jednou dotycnou osobou tak kat vubec nepodporuje Ble co se tyce hluku v aute tak je to v urcitym rozmezi otacek ale nejni to tak hrozny na to ze je v aute original rezonator a jinak jiny svody a koncovy tlumic.Proste nevim jestli sportovni kat nebo rezonator,co jsem hledal na netu tak doprucuji rezonator a soucesne s nim kat zmatenej potrebuji si udelat komlet prostredni dil a nevim co tam dat tak mi sim poradte nebo jak to mate udelany na vasich Hondicich to mi hlava nebere

Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 15:54   Citovat  

Horďa-Black napsal:
uz jsem se tu jednou ptal cim nahradit kat,ale jeliloz uz jsem do auta namontoval svody a kat tam nejni vubec a co jsem se bavil s jednou dotycnou osobou tak kat vubec nepodporuje Ble co se tyce hluku v aute tak je to v urcitym rozmezi otacek ale nejni to tak hrozny na to ze je v aute original rezonator a jinak jiny svody a koncovy tlumic.Proste nevim jestli sportovni kat nebo rezonator,co jsem hledal na netu tak doprucuji rezonator a soucesne s nim kat zmatenej potrebuji si udelat komlet prostredni dil a nevim co tam dat tak mi sim poradte nebo jak to mate udelany na vasich Hondicich to mi hlava nebere
Stav se Úsměv Něco vymyslíme OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 15:58   Citovat  

pokud das rovnou trubku, tak se pry hodne zmeni zvuk...a kdyz jsi mel krasny zvuk vyfuku, tak ten od katu ho zastini...navic bezkatu to bude smrdet.
Kat tedka resim taky a nejspis pujdu do tady toho odkaz - cca 2500 s dopravou meetallll

olankane je teď offline  olankane
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 19:02   Citovat  

Někde jsem zaslechl, že KAT je potřeba pro Landa sondu a pokud by byl vyndán, tak Landa sonda nebude ukazovat spravně, protože prý počítá právě s odporem katalizátoru. A že rezonátor by měl být dán místo středového dílu výfuku. Ale zajímalo by mě jestli je to pravda a jak to má vlastně být. Mám pouze koncový díl a docela přemýšlím o rezonátoru, ale nevím jestli ty co prodávají okolo 1000 Kč jestli vůbec k něčemu jsou, nikde jsem pořádný podrobný popis nenašel. Třeba jsem špatně hledal. Pokud někdo poradí tak moc díky.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 19:09  Naposledy upravil infinity dne 21.2.2008 , 15:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nevim jak Landa, ale lambda se vetsinou dava pred kat (na konec svodu), ale zalezi jaky mas typ auta, neni to tak u kazdeho modelu.

0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 19:32   Citovat  

Promin trochu jsem si ji přejmenoval Velmi šťastný, mam D16Z6 a landa sondu mám před kat, mám dojem že to tak má většina aut pokud nemá za kat ještě jednu.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 19:35   Citovat  

Celkem dost lidi si davalo kat pryc a jeste jsem neslysel aby byl problem kvuli lambe, ktera je pred katem přátele

Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 19:41   Citovat  

infinity napsal:
Celkem dost lidi si davalo kat pryc a jeste jsem neslysel aby byl problem kvuli lambe, ktera je pred katem přátele

ja už o tom taky slyšel,že prý kat brzdí plyny a lambda je měří,když není kat,tak se tam nezdržuje spravnej obsah plynů,nevim no

0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 19:49   Citovat  

Nomi napsal:
ja už o tom taky slyšel,že prý kat brzdí plyny a lambda je měří,když není kat,tak se tam nezdržuje spravnej obsah plynů,nevim no

Tak doufám že nám někdo poradí a budeme zase o něco chytřejší.

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 22:19   Citovat  

mam krasnou rovnou nerez rouru za 700, smrdim, rvu (ale udajne hezky), a letam porad se stejnou spotrebou Úsměv
Jo a vlastne, za tech 700 se prizivil i wokurka marfi, cast mam ja, cast wokurka a jeste mozna zbylo je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2008 , 8:00   Citovat  

Tady je lambda primo na svodech a jeste jednu bych moh dat skoro na konec jelikoz tam je na ni taky priprava,nevim sice proc,ale je tam. Jinak co jsem tak cet tak rezonator na nekterejch strankach doporucujou zaroven s katem,a co se tyce spotreby bez nej a ze to na dvou mistech fouka wc tak se da rici ze je stejna (pri normalni jizde-ta mi mocnejde Se stydím ) stale nevim co tam teda dat zda nakej ten kat ci rezonator to mi hlava nebere tudy odkaz ma nekdo na aute toto?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada - nahrada katalizatoru?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina