Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nemůžete vyjet ze sněhu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Znáte a používáte tento styl rozjezdu při prokluzu?
Znám a používám
3%
 3%  [ 1 ]
Znám,ale raději nepoužívám,nerad honím auto po okolí
41%
 41%  [ 13 ]
Neznal jsem a zkusím použít,až bude třeba
19%
 19%  [ 6 ]
Neznal jsem a zkoušet to nebudu,nejsem blázen
35%
 35%  [ 11 ]
Hlasovalo : 31
Celkem hlasů : 31

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:07   Citovat  

Jelikoz par minut nazpatek nejaky nebozak nezvladl kvuli nove snehove nadilce u nas v ulici vyjet s autem z rady,uvedomil jsem si,ze metodu,jak rozhybat auto na snehu/ledu bez pisku atd.,asi nezna kazdy.Pokud ji nekdo dalsi po me letme instruktazi (nedobrovolne) vyzkousi a (nekdy) uspesne pouzije,budu rad.

I ja pred nedavnem nemohl vyjet,ovsem po mirnym zmatkovani jsem si vzpomnel.Az se dostanete do takoveho stadia hrabani,ze 2. kvalt muze zustat zarazeny,aniz by chcipnul motor (takze se vam nejspis protaci kolo),vylezte z auta a zacnete tlacit,nejlip pravym ramenem do A sloupku,abyste meli pravou volnou ruku k otaceni volantem.Lodicky na jehlach ale nejsou moc fajn na tuhle praci...Pak je to jen o tom,abyste rychle skocili zpatky do auta a stihli ho ukocirovat,samo by pak zastavilo az o neco kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:08   Citovat  

to je dobre tak v automatu, das D a jedes:-D
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
GoesPro je teď offline  GoesPro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:09   Citovat  

me vzdy pomuze ...
vystoupit a rozhoupat to stylem

SEM TAM SEM TAM SEM TAM .. jak pises za sloupek, A nebo B....
a vzdy jsem tak vyjel
je fakt ze to asi neni pro zadny houzvicky obcas se u toho pekne zapotim .....

jinak dost pomaha taky nacurat pod kola ... Velmi šťastný , nejlepsi je to rict at to udela vase pritelkyne Velmi šťastný
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:11   Citovat  

hlavne bacha, aby to nedopadlo jako tady HaHaaa

tudy odkaz

kazdopadne dobra rada, ale chce to hodne mista kolem je to dobrý
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:12   Citovat  

se mi asi jeste nestalo nic tak extremniho, ze bych nevyjel. Maximalne kdyz to bylo joo husty, tak jsem dycky vyjel tim, ze jsem stridal 1 a R. a auto jesm rozhoupal - rozhejbal a rozjel se. Jakmile chytlo elementarni rychlost vpred, tak sem se uz protlacil snehem. Obvykle totiz pod autem nebyva nasnezeno apod. Tohle se mi fakt zkouset nechce, maximalne kdybych zapad nekde mimo mesto.
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:15   Citovat  

GoesPro napsal:
me vzdy pomuze ...
vystoupit a rozhoupat to stylem

SEM TAM SEM TAM SEM TAM .. jak pises za sloupek, A nebo B....
a vzdy jsem tak vyjel
je fakt ze to asi neni pro zadny houzvicky obcas se u toho pekne zapotim .....

jinak dost pomaha taky nacurat pod kola ... Velmi šťastný , nejlepsi je to rict at to udela vase pritelkyne Velmi šťastný
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:33   Citovat  

ja sebu vozim rukavice a lopatu kdybych nahodou nekde zapadl ale jinak auto rozhoupavam rukama dopredu dozadu ale bez kvaltu ale to jeste jak sem jezdil v zime se 4G to bylo lehke rozhoupat ted jak mam anglana tak nevim jestli bych ho vubec utlacil Velmi šťastný zase na druhou stranu mam LSD takze bych se mel vyhrabat ze vseho Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:41   Citovat  

Hondik napsal:
ja sebu vozim rukavice a lopatu kdybych nahodou nekde zapadl ale jinak auto rozhoupavam rukama dopredu dozadu ale bez kvaltu ale to jeste jak sem jezdil v zime se 4G to bylo lehke rozhoupat ted jak mam anglana tak nevim jestli bych ho vubec utlacil :D zase na druhou stranu mam LSD takze bych se mel vyhrabat ze vseho :D

ja zatim nikde nezustal ;) a to uz jsem jel leccims... da se rict, ze to kolikrat schvalne pokousim a zahravam si :) Cim vetsi challange, tim lip :D
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:41   Citovat  

Bitkar napsal:
jsem dycky vyjel tim, ze jsem stridal 1 a R. a auto jesm rozhoupal - rozhejbal a rozjel se

Tak to zkousim vzdycky a vetsinou to pomuze.Naposledy jsem ale zacouval u panelaku do poradnych koleji,za mnou vysoky obrubnik,zleva obrubnik a zprava auto (vepredu prujezd na jedno auto a pak rada aut) a to vsechno mirne do kopecka,tam bych si zrejme ani s C1G rukama neporadil,natoz s Integrou.Mocit bych tam musel nechat leda partu bezdomovcu,nejenom ze tam byly ze snehu hrboly jak svina,ale bylo to na velkym sidlisti a moje exhibovani ma svoje meze Mrk
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:46   Citovat  

Pokud to jde, tak neparkuju v řadě... stačí aby pak projel pluh a je celej bok zaflákanej KO a když to pak zmrzne... to mi hlava nebere
Co vše vozíte za zimní výbavu? Má cenu tahat v kufru třeba posypovou sůl? Mám ji asi 3 rok v garáži (5kg pytel). Jinak co ještě mimo klasiky jako je škrabka, smetáček a rozmrazovač?
Na řetězy jsem se nedostal..chtělo by to nějaký kvalitní,ale pak zase ta cena Ble
Od té doby co jsem zapadl na cestě kde dávaj lišky dobrou noc, vozím i lopatu,zkrácenou podle kufru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:50   Citovat  

Ajsik napsal:
lopatu,zkrácenou podle kufru.

daj se koupit skladaci lopaty. Takovy jako vojensky polni. Maj treba na sobe i zuby a s tim lze neco uriznout pripadne rozbit led apod. nakonec to nezabere ani tolik mista diky ty slozitelnosti. Spis nez sul bych vozil pisek. Kdyz je mraz, tak ti je sul k nicemu.

wayne: btw me se uz i stalo, ze mi zatlacil i nahodny kolemjdouci naprosto bez optani. Vubec jsem to nechtel :) I takovy dobraci se najdou. Jen netusil, ze to neni potreba, ale to je vedlejsi uz.
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:54   Citovat  

táta vozí 1l petflašku s pískem, třeba se mu to bude jednou hodit
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 11:57   Citovat  

Bitkar napsal:
daj se koupit skladaci lopaty. Takovy jako vojensky polni. Maj treba na sobe i zuby a s tim lze neco uriznout pripadne rozbit led apod. nakonec to nezabere ani tolik mista diky ty slozitelnosti. Spis nez sul bych vozil pisek. Kdyz je mraz, tak ti je sul k nicemu.

wayne: btw me se uz i stalo, ze mi zatlacil i nahodny kolemjdouci naprosto bez optani. Vubec jsem to nechtel Úsměv I takovy dobraci se najdou. Jen netusil, ze to neni potreba, ale to je vedlejsi uz.
jo lidi jsou docela dobraci, kdyz vidi, ze nekdo nemuze vyjet, zapat jsem s mercedesem a jak uz se to rozjelo, tak jsem toho dotycneho celeho schlustal, bo je to zadni nahon, jeste jsem se mu musel omlouvat:-D
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 12:00   Citovat  

Wayne napsal:
Jelikoz par minut nazpatek nejaky nebozak nezvladl kvuli nove snehove nadilce u nas v ulici vyjet s autem z rady,uvedomil jsem si,ze metodu,jak rozhybat auto na snehu/ledu bez pisku atd.,asi nezna kazdy.Pokud ji nekdo dalsi po me letme instruktazi (nedobrovolne) vyzkousi a (nekdy) uspesne pouzije,budu rad.

I ja pred nedavnem nemohl vyjet,ovsem po mirnym zmatkovani jsem si vzpomnel.Az se dostanete do takoveho stadia hrabani,ze 2. kvalt muze zustat zarazeny,aniz by chcipnul motor (takze se vam nejspis protaci kolo),vylezte z auta a zacnete tlacit,nejlip pravym ramenem do A sloupku,abyste meli pravou volnou ruku k otaceni volantem.Lodicky na jehlach ale nejsou moc fajn na tuhle praci...Pak je to jen o tom,abyste rychle skocili zpatky do auta a stihli ho ukocirovat,samo by pak zastavilo az o neco kouř

tuto uz sem jednou skoro delal, zajel sem na poli do nakyho mokradu, ale bo sem byl jenom v teniskach tak se mi do ty vody nechtelo a nechal sem to na znamym Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 12:05   Citovat  

Písek jsem vozil ještě ve fáčku, ale když byl potřeba, tak z něho byla jen zmrzlá hrouda na nic. Asi do sebe nasál vlhkost a pak to zmrzlo.
Na lopatu přímo do auta jsem koukal v OBI od Fiskars, stála okolo 500-600,-
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 12:06   Citovat  

Takže myslíš takhle nějak jo?

Odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 12:08   Citovat  

crxmann napsal:
Takže myslíš takhle nějak jo?

Procpak asi pisu tlacit ramenem,aby byla ruka volna...dozadu bych tlacit sel tak mozna na letisti na zacatku ranveje,na dvojku se to na volnobeh moc nerozjede.Mozna by to na jednicku slo taky,to jsem nezkousel nikdy.

Rekl bych,ze zaklad je nejezdit na letnich gumach,jako to ted praktikuju ja,holt jsem liny v zime prezout a moc jsem si zvykl na 4WD,ktery jeste porad neni z opravy zpatky.A jen po meste lopatu a pisek vozit nebudu Mr. Green

Cekal jsem,ze je tady vic odvazlivcu,no treba budou jeste hlasovat jini otrli jedinci :hehe:
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 12:16   Citovat  

nevim mno jestli to je dobry napad.. profikum to pomuze, ale je to nebezpecny.. hlavne ve mestech Velmi šťastný Velmi šťastný Ja bydlim na miste ktery je ted docela znami Velmi šťastný Frydlant - porad ve zpravach jak je tu kalamita a nic nejezdi, vsechny prijezdovky, vlaky, autobusy a i sypaci Velmi šťastný Velmi šťastný

Uz z casu 120ky Úsměv v kufru lopata a igelitka s piskem, ja to teda moc nepouzivam, ale spis sem pomocny jinym Úsměv
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 14:35   Citovat  

Když nejde vyjet tak gumový koberečky pod kola a tradááá
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 14:38   Citovat  

optimas napsal:
Když nejde vyjet tak gumový koberečky pod kola a tradááá

To mi nikdy nešlo.... vždy jen projeli pod kolama to mi hlava nebere
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 17:01   Citovat  

Ajsik napsal:
To mi nikdy nešlo.... vždy jen projeli pod kolama to mi hlava nebere

Já s tím nemám problém. Možná že záleží jak je tam dáváš. Ja je tam dávám tou horní stranou na sníh kde jsou ty čtverečky a není problém je to dobrý
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 17:03   Citovat  

Jo koberečky zabíraj. Vyšťoural sem takhle Accorda na letních, když sem pro něj byl v Praze a všude bylo 15 cm sněhu. Sice po kouskách, ale ven sem se dostal... Jen koberečky byly na vyhození...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 0:37   Citovat  

ja su line zmetek ,tak radeji sedim a vyjedu .... Velmi šťastný mno i odpoustel jsem pneu parkrat...to byla vzdy tutovka,kdyz se ovsem nesedi na brise.Dofouka se to na prvni benzince.Retezi jsem nasazoval letos jen jednou a to tchanovi na ducato kdyz odvazel na podvalu auto ode mne ,pri tom prvnim snehovem naporu...ale styl kvalt a tlacit jsem dělal taky kolikrat. na snehu nebo ledu taky jde z řady udelat to že se zatáhne ručka ,dá se plnej rejd cvakne se tam 2ka vyleze se ven a tlací se do boku v miste predni nápravy staci malá síla na otocení celého auta Velmi šťastný
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 0:53   Citovat  

je to sice fajn zpusob..taky jsem firemniho yarise rozhoupal uplne s prehledem...ale pri mych 6Okilech si to s 1,5t tezkym accordem na 215/55/16 nejak nedokazu predstavit Velmi šťastný
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 1:17   Citovat  

já třeba neska zapad s winter car Imprezou a 3 hodiny mě tahali ven, holt sedlej na břiše a nepomohlo mi ani AWD Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 13:13   Citovat  

Bitkar napsal:
se mi asi jeste nestalo nic tak extremniho, ze bych nevyjel. Maximalne kdyz to bylo joo husty, tak jsem dycky vyjel tim, ze jsem stridal 1 a R. a auto jesm rozhoupal - rozhejbal a rozjel se. Jakmile chytlo elementarni rychlost vpred, tak sem se uz protlacil snehem. Obvykle totiz pod autem nebyva nasnezeno apod. Tohle se mi fakt zkouset nechce, maximalne kdybych zapad nekde mimo mesto.

Tak kdyz nezazil nic extremniho, tak jak muzes nadavat nebo chvalit elektornicky systemy Tak to valím bulvy trosku paradox nemyslis?
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 13:44   Citovat  

No já tohle mám v celku dobře vyřešený. Na zimu jezdím s 4X4 ..dřív CIVIC 4WD teď aktual SUBARU Outback.
No a nějaký tlačení nebo problém vyjetí z místa jsem již několik let neřešil. prostě šlápnu na plyn a
auto jede tam kam chci.... HaHaaa Hihi
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 13:55   Citovat  

Já si říkám, jak můžou lidi se sníženýma autama jezdit v zimě. O víkendu jsem dvakrát lehce dřel břichem o sníh, div že jsem vůbec projel (a pak jsem taky urval výfuk, ale to už je jiná příhoda) a to nemám sníženo vůbec, normální sériovka C5g..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 14:07   Citovat  

bordel napsal:
Tak kdyz nezazil nic extremniho, tak jak muzes nadavat nebo chvalit elektornicky systemy Tak to valím bulvy trosku paradox nemyslis?

Elektronické systémy pomáhají vyjetí z místa přes závěj? to mi hlava nebere U Accorda jsem si teda nevšim... Civic se z místa vedle Accorda (oba na zahradě) vyhrabal snáz... Accord se musel prohrabat na trávu,aby vyjel.. Ale je fakt,že měl 5let starý zimáky, teď má rok starý (stejně jako Civic, i stejnou značku) a vyjedou oba stejně...
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 14:16   Citovat  

Hellborn napsal:
Elektronické systémy pomáhají vyjetí z místa přes závěj? to mi hlava nebere U Accorda jsem si teda nevšim... Civic se z místa vedle Accorda (oba na zahradě) vyhrabal snáz... Accord se musel prohrabat na trávu,aby vyjel.. Ale je fakt,že měl 5let starý zimáky, teď má rok starý (stejně jako Civic, i stejnou značku) a vyjedou oba stejně...

Nikde nepisu, ze zapnes elekroniku a jsi venku. Souvisi to i s tim, jak psal o zimacich a systemech a ve finale napise tohle. To na me teda pusobi jako bych jezdil v zime jen na projetych cestach kde jsou max. 2cm snehu. To bych tu pak mohl psal, ze zimaky jsou uplne k nicemu, protoze jezdim cely zivot na sjetych letnich gumach. Proc by si je taky kopovali na takovou cestu ze...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz