Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jaký mobilní telefon?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

jaký telefon by ste brali vy?
LG KM900 Arena
12%
 12%  [ 1 ]
LG GD880 mini
12%
 12%  [ 1 ]
SE Xperia X8
75%
 75%  [ 6 ]
Hlasovalo : 8
Celkem hlasů : 8

Civic 1.5 LSi je teď offline  Civic 1.5 LSi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 19:22   Citovat  

nazdárek lidi chtěl bych vědět který telefon by ste mi doporučili mam vybrané tyhle 3

Sony Ericsson Xperia X8
LG KM900 Arena
LG GD880 mini

já si myslim že LG km900 arena je z těch 3 asi nejlepší
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:18   Citovat  

Ahoj,

LG KM900 má moje mladá a je to katastrofa. Nehledě na to, že baterka vydrží necelé dva dny a to jen cca 10SMSek denně, 5minut volání, žádné jiné datové přenosy. Za další je extrémně pomalej, často se zasekává a displej na tom s citlivostí není nejlepší. Tyto informace by ti potvrdila i má známá, která ho také má a neskutečně ji štve.

Proto, můžu-li ti poradit, se tomuto telefonu, možná raději i LG obloukem vyhni a jdi do odzkoušených Nokií, Samsungů, HTC, kteří na poli s dotykovými telefony a telefony vůbec nejsou tak zle. Raději, než Arenu bych si vzal Samsung Star, který je sice funkcemi a displejem horší, ale nekouše se a baterka něco vydrží.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
voreza je teď offline  voreza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:24   Citovat  

HTC Wildfire.... a pokud něco jiného zkus se porozhlédnout po Androidu...Android má i ta X8 Úsměv Pokud nokii tak jedině N900, ale ta je dost drahá
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:28   Citovat  

Tqaky by chtělo napsat, k čemu ten mobil budeš využívat. GPS, WIFI, chceš bejt hodně na netu, fotit a sdílet fotky?
Obecně mobily s operačním systémem, ať už jakýmkoliv pči využívání všech vymožeností, maj výdrř baterie zhruba 1 den. Svělou vyjímkou byla Nokia N71, ta byla snad nezničitelná.
Já osobně mám teď mobil s Androidem a vzledem k tomu, že využívám Gmail, je to luxusní záležitost.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:33   Citovat  

HTC Wildfire neni špatnej už jsem si stím hrál, má to novější Android, já si chci na jaře koupit HTC Desire Z neboli T-mobile G2, nyní mám skoro dva roky starší model G1 a Android si nemůžu vynachválit ale chce to upgrade proto čekám až bude Desire Z dostupnější, pro ty co si chtějí s telefonem opravdu vyhrát a maximálně přizpůsobit dle svého je Android asi nejlepší volba ale upozorňuji že telefon s Androidem jsou bez internetového připojení skoro k ničemu Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:36   Citovat  

OsekSpider napsal:
HTC Wildfire neni špatnej už jsem si stím hrál, má to novější Android, já si chci na jaře koupit HTC Desire Z neboli T-mobile G2, nyní mám skoro dva roky starší model G1 a Android si nemůžu vynachválit ale chce to upgrade proto čekám až bude Desire Z dostupnější, pro ty co si chtějí s telefonem opravdu vyhrát a maximálně přizpůsobit dle svého je Android asi nejlepší volba ale upozorňuji že telefon s Androidem jsou bez internetového připojení skoro k ničemu Mrk

wildfire už má upgrade na android 2.2..je to oficiální...LG už pro optimus one oznámil android 2.3
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:44   Citovat  

tak telefon by sloužil jako foťák,kamera,SMS,volání,MMS a poslech písniček možná připojení k rádiu mě napadá... jinak zatim dík za rady
   Návrat  
Bartek je teď offline  Bartek
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:48   Citovat  

Já mám teď nově Samsung Wave 8500. Jsem sním hodně spokojený akorát absence pořádný GPS mapy. Možná je to mimo tvůj peněžní rozsah ale sehnal jsme ho za 6500 a což si myslím že se vyplatí přidat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:50   Citovat  

Civic 1.5 LSi napsal:
tak telefon by sloužil jako foťák,kamera,SMS,volání,MMS a poslech písniček možná připojení k rádiu mě napadá... jinak zatim dík za rady

tedka by mělo vyjít nové LG s androidem, 8mpx foták a videa v HD by měl umět,,,sms,volání,mms i přehrávačje samozřejmost...jestli by měl transmiter nevim...cena by se měla pohybovat okolo 8tis.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 20:55   Citovat  

tudy odkaz měl by být good jelikož si zasloužil první místo Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 21:32   Citovat  

tyhle tři už jsou pro mě drahý Úsměv můžu je sehnat za necelí 4tkč to je takovej strop sice bych bral 8Mpx foťák z kamerou která natáčí v HD ale podle mě už ten telefon já nevyužiju naplno a tyhle funkce co maj ty 3 telefony tak by mi stačili protože já radši ty prachy strčim do auta už teď se na ty 4tkč přemáham protože si telefon koupit musim muj sem si totiž rozbil a telefon potřebuju tak jsem hledal něco z foťákem a dotykáčem když je to dneska tak moderní Velmi šťastný... jinak k rádiu se dá připojit USBéčkem a to mi stačí taky možná bych bral volání přez rádio mam DVD v autě a tam se to nějak dá ale musí bejt telefon no Úsměv je to nějak přez bluetoth tak nevim jestli by to šlo na jednom z těch telefonů Mrk ale to taky neni podmínkou
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 21:47   Citovat  

Prijde mi, ze Xperia X8 do toho srovnani vubec nesedi. Ma OS, ale dost stary a u SE jim to s aktualizcemi trva desne. LG vedou roslisenim displaye, ale nejak nevim na co maji GPS, nevim co bych tam cpal za navigacni program, kdyz to neni zadna sire podporovana platforma. Sam mam zminovany HTC Wildfire. Ten by se dal srovnavat s tim SE, ale jen zamerenim, jinak je totiz nesrovnantelne lepsi, tento tyden vysla aktualizace na Android 2.2 a musim rict, ze krome nove funkcnosti potesilo vyrazne prodlouzeni vydrze baterky, mam jeste 50procent a to jsem nabijel pred 2dny a 6h (a skoro telefon nepouzival, ale predtim mi tihle stylem vydrzel jen tech 48h).
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 22:20   Citovat  

Bartek napsal:
Já mám teď nově Samsung Wave 8500. Jsem sním hodně spokojený akorát absence pořádný GPS mapy. Možná je to mimo tvůj peněžní rozsah ale sehnal jsme ho za 6500 a což si myslím že se vyplatí přidat.

?? Mam ho taky uz od zacatku podzimu a GPS mapa je standard od fy Navteq (stejne jako ve spouste klasickych GPS od nejznamejsich firem), jenom nejsou v telefonu ale musis si je stahnout.
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 22:21   Citovat  

Civic 1.5 LSi napsal:

Pokud by Ti stačil foták na 2Mpx, tak co třeba NOKIA 5230 ? Na netu od nějakých 2800,- v kam. obchodech - přímo v O2 za 2995,-
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 23:37   Citovat  

Ajsik napsal:
Pokud by Ti stačil foták na 2Mpx, tak co třeba NOKIA 5230 ? Na netu od nějakých 2800,- v kam. obchodech - přímo v O2 za 2995,-

to ne chci něco lepšího eště uvydim chci aby to dělalo slušný fotky protože fotim dost hlavně auta a s W810i to sice špatný fotky nedělalo když se to člověk naučil ale ty LG maj pomalu 2x tolik Mpx než ten W810i... teď se rozhoduju mezi těma LG protože maj těch 5Mpx ale rozhoduju se jakej protože ten mini se mi líbí víc ale zase ten Arena má víc funkcí Úsměv
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 23:53   Citovat  

můžu jen doporučit samsung i8000 omnia 2, fotky luxusní, telefon rychlý, baterka vydrží bez problému tři a více dnů při normál používáni, displej perfektní.....měl jsem jedničku a taky byla perfekt...ale AMOLED je super.... je to dobrý
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 0:13   Citovat  

A co rikate na N97mini me se strasne libila tak sem si ji na Vanoce poridil a je to bomba hlavne pri psani sms si muzu zvolit jestli klavesnici nebo dotykac navic je to muj prvni dotykac tak mam znej zatim radost uvidime co se kdy pokazi Úsměv
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 0:21   Citovat  

LG ani zadarmo
   Návrat  
Souris je teď offline  Souris
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 0:26   Citovat  

Ja bych volil Nokii n97 a nebo HTC ty ted nedelaj sptatnyy. Ale ty HTC jsou takovy pro me moc kancelářský a to se mi moc nelibi, ale tim nechci rict ze jsou to spatný telefony, nekomu se muzou libit a celkem dost lidi je s nima spokojeno.No a nokia to je osvedcena klasika je skvela funkce taky tak.. Ale v tehle dobe se dá telefon vybrat snad uplne podle kazdeho soukromeho stylu nebo tak proste.
   Návrat  
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 0:35   Citovat  

Já si teď pořídil Nokii C7 a zatím proti ní nemůžu říct ani slovo . Snadné ovládání ( ale jsem zvyklý na nokie ) , symbian 3 funguje dle mě velice dobře , 8 Mpx foťák , wi-fi , hlasovou navigaci navždy zdarma , Amoled dispaly , .... Teď jsem pár dní doma , tak s ní furt blbnu ( hry , neustálé připojení a občas něco stáhnuté , nastovování všeho možného ) a baterka vydržela 3! dny . Úsměv
Vřele doporučuji . OK

tudy odkaz
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 0:38   Citovat  

přesně Nokia osvědčená klasika, měl jsem jich několik (5110,3310,3330,3510,n73,n95,n958gb,5300xm) a se všemi nad míru spokojen až na 5300xm, protože jsem chtěl dotykáč a tenhle model hrůza. Dlouho jsem vybíral a teď mám HTC HD2 a musím říct, že lepší telefon jsem si koupit nemohl, kámoš má Iphone a HD2 ho hladce porazí. Mladá si koupila HTC HD mini a taky říkala už nikdy více jiné telefony (před tím Nokia , Samsungy, LG) takže za mě jedině HTC
   Návrat  
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 0:42   Citovat  

Dutch napsal:
přesně Nokia osvědčená klasika, měl jsem jich několik (5110,3310,3330,3510,n73,n95,n958gb,5300xm) a se všemi nad míru spokojen až na 5300xm, protože jsem chtěl dotykáč a tenhle model hrůza. Dlouho jsem vybíral a teď mám HTC HD2 a musím říct, že lepší telefon jsem si koupit nemohl, kámoš má Iphone a HD2 ho hladce porazí. Mladá si koupila HTC HD mini a taky říkala už nikdy více jiné telefony (před tím Nokia , Samsungy, LG) takže za mě jedině HTC

Mě od HTC odradila jen navigace - nokia má hlasovou ovi a htc prý používá google mapy .... takže na navigaci je lepší nokia ... co jsem se tak dočetl a poslechl ... Úsměv
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 0:48   Citovat  

Tranďák napsal:
Mě od HTC odradila jen navigace - nokia má hlasovou ovi a htc prý používá google mapy .... takže na navigaci je lepší nokia ... co jsem se tak dočetl a poslechl ... Úsměv
Ano požívá google mapy, ale v základu dá se nahrát IGO8 s hlasovou navigací a neměl jsem s ní žádnej problém a to jsem procestoval ĆR, část Slovenska a MaďarskoIGO8
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 9:50   Citovat  

muzu s klidem doporucit xperii x10 mini. vybornej fotak(nekolik lidi si myslelo zde na HC myslelo ze jde o fotky z fotaku), android beha dobre, drtim ho navigaci, temer non stop internetem a baterka vydrzi cca dva dny. ale to je u tehle telefonu normalka. nehlede na to, ze ma dobrej displey a kompaktni rozmery. jako nevyhodu vidim to, ze kdyz je ten telefon dost plnej, tak je obcas trosku zabrzdenej. hlavne v pripade kdy mas uz hodne obsahlou sms konverzaci, tak si musis tak dve-tri vterinky pockat nez se ti otevre. druha nevyhoda je, ze mini bez vysouvaci klavesnice nema vymennou baterku. udajne to ma jit vymenit v servisu, ale nechci vedet tu cenu. za dva roky stejne ten telefon vyhodim. muj verdikt je, ze za ty penize je to dobrej stroj a pro normalni uzivani bohate staci. ja za nej daval 2500
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 19:24   Citovat  

Taky už delší dobu taky uvažuju nad novým phone, jelikož můj HTC Tytn II už je dědeček Velmi šťastný Myslím, že jsem prostudoval spoustu stránek, recenzí a fór a vypadly mi z toho 3 telefony: HTC Desire HD (4,3"), Samsung galaxyS (4"), HTC HD2 (4,3") (vedou v pořadí jak jsem je napsal). Určitě si uvědomit, jestli to chceš na platformě androidu, win mobile a nebo mrtvého symbianu HaHaaa Jelikož Nokie používá jenom symbian a SE myslím taky, tak jsem hned tyto značky vyřadil. HTC HD2 má táta, je to dobrý telefon, jen mi trochu vadí ty win mobile, které mám teď i v tom tytnu. Primárně nejsou určeny pro ovládání prstem, ale prostředí HTC sense to už docela dost dobře eliminuje, co se týká navigace, dáš tam jakoukoli (Tomtom, Igo8 atd.) takže psát, že na HTC jdou jen google maps je holý nesmysl. Samsung galaxyS má super výhodu v superAMOLED displayi, ale nemá přisvětlovací diodu, indikační diodu, laciný plastový vzhled, občas se objevují problémy s mizením signálu a šílené problémy s GPS modulem, občas ti GPS ukazuje polohu i o 100m jinde než jseš (né u všech zařízení) Bueee Ale i tak je to u mě docela dost dobrý telefon a dostal se na 2. příčku, ikdyž k firmě samsung nemám moc důvěru. No HTC desire HD je naprostá bomba a asi to nej co teď můžeš koupit (dle mě). Jinak ten samsung a ten desireHD běží na androidu a lze tam dát mapy od Sygic, Navigon a tuším i Igo8. Cenovky u HD2 se pohybují okolo 8tkč, Samsung okolo 12tkč a DesireHD se s trochou štěstí nechá sehnat za 13tkč
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 20:23   Citovat  

Já bych určitě nedoporučil Xperii X8, protože jak jsem tady četl chceš s tím i fotit a ta X8 má foťák fakt na nic... Já ji sice mám, ale foťák nevyužívám, takže mě to nevadí. Jinak android už tam mám 2.1 takže za ty dotované 3 000 co jsem za to dal to byla nejlepší volba. Jinak v té cenové relaci mi ještě celkem dobře vycházel LG Optimus One. Každopádně hodně lidí si myslí, že megapixely jsou při kvalitě fotografie to nejdůležitější, ale není tomu tak. Spíš bych se zaměřil na focus, přiblížení a celkově nastavení fotoaparátu. Tady bych jenom podotknul, že android sám o sobě neposkytuje moc možností nastavování fotoaparátu. Tolik k tomu já, snad jsem trošku pomohl Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 20:37   Citovat  

Vergas napsal:
Já bych určitě nedoporučil Xperii X8, protože jak jsem tady četl chceš s tím i fotit a ta X8 má foťák fakt na nic... Já ji sice mám, ale foťák nevyužívám, takže mě to nevadí. Jinak android už tam mám 2.1 takže za ty dotované 3 000 co jsem za to dal to byla nejlepší volba. Jinak v té cenové relaci mi ještě celkem dobře vycházel LG Optimus One. Každopádně hodně lidí si myslí, že megapixely jsou při kvalitě fotografie to nejdůležitější, ale není tomu tak. Spíš bych se zaměřil na focus, přiblížení a celkově nastavení fotoaparátu. Tady bych jenom podotknul, že android sám o sobě neposkytuje moc možností nastavování fotoaparátu. Tolik k tomu já, snad jsem trošku pomohl Úsměv

X8 se mi líbí akorád škoda že má ten foťák horší jinak bych do ní šel 100% třeba oproti x8 má LG Arena víc funkcí a ten druhej LG je tak nastejno z X8 až na foťák tak vybíram mezi těma 2 LG a nebo jestli někdo máte lepší návrh do 4 max 4,5tkč třeba ta Nokia C7 je výborná ale kde bych jí do tý ceny našel Mrk
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 21:20   Citovat  

Xperii může jen doporučit,vlastnil jsem a naprostá spokojenost..
Ovšem co jsem koukal,tak jdu do Nokie N8,to už vypadá na pořádně vybavený mobil
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 21:33   Citovat  

Osobně - pokud se rozhodneš pro něco s Androidem, bych se vyhnul přístrojům od SonyEricsson a vzal raději něco do HTC.
SE vydává updaty softwaru i s více jak půl ročním zpožděním... Smutný
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 23:26   Citovat  

ExEricss napsal:
Osobně - pokud se rozhodneš pro něco s Androidem, bych se vyhnul přístrojům od SonyEricsson a vzal raději něco do HTC.
SE vydává updaty softwaru i s více jak půl ročním zpožděním... Smutný

Souhlasím, jenže HTC do max. 4 500 Kč myslím nesežene (beru nové telefony). Takže bych řekl, že zbývají, jenom to LG a možná ještě něco. Nějak se v tom neorientuji, takže tady nechci dělat chytrého... Jinak s názorem na SE souhlasím, jenže teď už mají 2.1 a to si myslím je pro běžného uživatele za cenu toho mobilu dostačující. Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
jaký mobilní telefon?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina