Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
koupím Accord LPG
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Radimas je teď offline  Radimas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 13:35   Citovat  

Sháním accorda v lpg do 30 000kč. Dá se sehnat do této ceny zachovalý kousek ? Rv. od 1994. Pokud by někdo měl o nějakém info nebo někde našel něco na netu tak dejte echo Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 16:22   Citovat  

ja koupil aerodeck z roku 93,2.2 za 20k pred rokem...ale 70k uz jsem do nej nasypal...
   Návrat  
Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 16:52   Citovat  

SonnyX napsal:
ja koupil aerodeck z roku 93,2.2 za 20k pred rokem...ale 70k uz jsem do nej nasypal...

Hoj....ty uz jsi do nej nasypal 70k??? Si delas srandu,ne? Co jsi vsechno menil? Chodis do Hondy?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 16:58   Citovat  

nasypal no Velmi šťastný a spravuju u mechanika,ktery mi to dela defakto za hubicku...ale to mas treba posledni vec,co jsem delal...vodni pumpa,takze nejlevnejsi nova za 800+prace 1500...a tak je to se vsim...jsou tam nove ramena,cepy,pruziny,jen leve zadni svetlo me prislo asi na 700,kdyz jsem ho pres preludaka v polsku sehnal...vymena remenice...500za stary kus ve stejnem stavu + 1000 prace...ale v tech 70k jsou treba i klasicke veci,jako je olej,filtry,naplne,remeny,serizeni ventilu v honde...pak mi neslo lpg,vymena emulatoru prisla asi na 3k,jelikoz to nebylo pres znamost atd atd atd....

ale at jen nepocitam opravy,tak kola me staly jedny 4000,druhe 2500...takze ty "vylepseni",co na tom mam me vysly max na 8-10k,ani uz nevim,co vsechno tam je...takze servis plus prace asi 60k
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 17:08   Citovat  

No věřím, že něco bych do toho nasypal do oprav Velmi šťastný ale doufám, že budu mít teda štěstí na lepší kousek Velmi šťastný 60k jen tak vyhodit za opravy no to je sila Úsměv
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 17:13   Citovat  

Radimas napsal:
No věřím, že něco bych do toho nasypal do oprav Velmi šťastný ale doufám, že budu mít teda štěstí na lepší kousek Velmi šťastný 60k jen tak vyhodit za opravy no to je sila Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 17:19   Citovat  

Radimas napsal:

tak ono vyhodit...zadny accord z roku 94 nebudes mit top...a pokud bude mit min jak 200tkm,tak tomu se jen zasmej...acord vseobecne neni auto do mesta,kdyz je v plynu,neceka se,ze to je na popojizdky 10tkm/rok...u me je to o to horsi,ze ten,co mam ja je v cr tak casty jako crx vtec...uz ve dvou hondach cr mi rekli,ze jsem prvni,kdo tam s tim byl...a to byla ostrava a brno...jinak to moje melo "najeto" 214tkm,co mi ale zacla odchazet spojka mi doslo (i podle jinych veci),ze ty intervaly proste nesedi,takze spise 314tkm byl pravdivy stav...a ono kolem 300tkm se zacina na aute vsechno s.at a ja to zrovna schytl..

na druhou stranu: v ostrave jsem nejspis jediny,kdo ho ma...dva jiz byly videni ne mnou ve fulneku a obcas v hlucine,takze za tu jedinecnost mi to stoji...dale mas 150 koni,zrychleni 0-100 pod 9s za spotrebu 1,5-2kc/km...coz si myslim je prijatelna dan...mam ho rok a najeto neco pres 40tkm

jeste EDIT: vzpomnel jsem si na spojku 5500+1000,pravy zadni lem 5000,- a predni silenblok motoru 2000,- origo v honde...a uz mas skoro 1/4 z cilove castky pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 19:56   Citovat  

Právě o to mi jde, člověk jede docela svižně a vezme si to max snad ty 2 kačky za km. Teď mam stareho ropaka 324d BMW a jedzim minimálně za 2kč/km, sice žádné opravy, ale žadná jízda. Dálnici jezdim do 100km/hod aby mi to nežralo Velmi šťastný a ve městě mi to žere i travu kolem cesty. Jinak každý den jezdím Třinec - Ostrava denně minimálně těch 130km, takže plyn je pro mě ideální ( navíc u nás 12,90 )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 19:58   Citovat  

Jinak k tomu odkazu, na to jsme už koukal, ale nevim jestli bych si to zmákl opravit. Nemáte k tomu někdo nějaké bližší info ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 20:28   Citovat  

Radimas napsal:
Právě o to mi jde, člověk jede docela svižně a vezme si to max snad ty 2 kačky za km. Teď mam stareho ropaka 324d BMW a jedzim minimálně za 2kč/km, sice žádné opravy, ale žadná jízda. Dálnici jezdim do 100km/hod aby mi to nežralo Velmi šťastný a ve městě mi to žere i travu kolem cesty. Jinak každý den jezdím Třinec - Ostrava denně minimálně těch 130km, takže plyn je pro mě ideální ( navíc u nás 12,90 )

kde u vas? jinak preju ti,at koupis neco,do ceho nemusis moc sypat...ale popravde receno,kdyz uz se clovek zbavuje accordu v lpg,tak v tom bude zakopanej pes,protoze ty motory jsou fakt drzaky a menis na tom jen spotrebni veci...a do 30K toho si myslim moc nebude
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 20:39   Citovat  

Návsi u jablunkova tak je za 12.90 teď v sezoně bývá i za 11.90 . Jinak mam teď rozjednáno jedno, tak uvidime jak to vyjde, nelibi se mi na něm, že má nádrž místo rezervy, dojezd jen nějakých 260 km to je docela málo, ale uvidime no přiští týden se jdu na to mrknout
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 20:49   Citovat  

Radimas napsal:
Návsi u jablunkova tak je za 12.90 teď v sezoně bývá i za 11.90 . Jinak mam teď rozjednáno jedno, tak uvidime jak to vyjde, nelibi se mi na něm, že má nádrž místo rezervy, dojezd jen nějakých 260 km to je docela málo, ale uvidime no přiští týden se jdu na to mrknout

pche...v ostrave to dva tydny zpatky skocilo na 16,9...jinak ja mam taky nadrz na 40l misto rezrvy....
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 20:50   Citovat  

Radimas napsal:

12,90 je při současných cenách dost neuvěřitelné Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 21:05   Citovat  

hopit napsal:
12,90 je při současných cenách dost neuvěřitelné Tak to koukám!

Tak teď koukám a na netu už maji 15.90, ale určitě ještě tyden max dva zpět tam měli 12.90. Ja to zatim mmoc nesleduju mam ropaka Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 21:12   Citovat  

Radimas napsal:
Tak teď koukám a na netu už maji 15.90, ale určitě ještě tyden max dva zpět tam měli 12.90. Ja to zatim mmoc nesleduju mam ropaka Velmi šťastný

ja si rikal prave...i u nas to jeste dva tydny stalo 14,9,ale jsme mesto,cili draz nez treba jinde...a pak z niceho nico 2kc nahoru
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2010 , 11:16   Citovat  

Co všechno obsahuje plná výbava u dvoulitra z roku 94 ? V různých inzerátech čtu různé věci, tak by mě zajimalo co to všechno má mít ( někde pišou i palubní počítač, což se mi zdá jako blbost Velmi šťastný )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2010 , 17:15   Citovat  

Radimas napsal:
Co všechno obsahuje plná výbava u dvoulitra z roku 94 ? V různých inzerátech čtu různé věci, tak by mě zajimalo co to všechno má mít ( někde pišou i palubní počítač, což se mi zdá jako blbost Velmi šťastný )

vse v el-sibr,zrcatka(vyhr),okna...mlhovky,abs,el vysk nast sedadlo ridice,klima,1x airbag...u coupe a aerodeck by eventuelne mohly byt i vyhr sedacky,ale setkal jsem se s tim pouze u 4G...jinak komplet by mohl byt v kuzi...u aero a coupe je i tempomat,sedan ho mel az poface...jinak vetsinou plna polni byl 2.0 es...ls byl takova ta stredni cesta

palubni pocitac...pokud tim mysli hodiny,tak ano
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2010 , 18:33   Citovat  

SonnyX napsal:
vse v el-sibr,zrcatka(vyhr),okna...mlhovky,abs,el vysk nast sedadlo ridice,klima,1x airbag...u coupe a aerodeck by eventuelne mohly byt i vyhr sedacky,ale setkal jsem se s tim pouze u 4G...jinak komplet by mohl byt v kuzi...u aero a coupe je i tempomat,sedan ho mel az poface...jinak vetsinou plna polni byl 2.0 es...ls byl takova ta stredni cesta

palubni pocitac...pokud tim mysli hodiny,tak ano

Dík, ještě jak zjistim jestli tam je opravdu airbag ? Má sviti kontrolka nebo nemá ? Popřípadě, které kontrolky mají svítit když otočím klíčkem které mají zhasnout ?
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2010 , 18:37   Citovat  

Po nastartování musí postupně pozhasínat všechny kontrolky, jinak není něco v pořádku - teda mimo kontrolky na benzín, ta svítit může, pokud je v nádrži kulový Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2010 , 12:35   Citovat  

Stálé sháním, nemusí to být pouze Accord ale může to být cokoliv nejlépe v LPG, docela dost jezdím, takže spotřebu řeším Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2011 , 9:36   Citovat  

Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
koupím Accord LPG
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích: