Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
chci se vrhnout do nastříkání nárazníků jaké barvy volit??
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 13:40   Citovat  

čau chci si natříkat nárazníky (ještě nevim jakou barvou) a chci se zeptat jakej matroš použít ...počítám že to asi nejde jen tak prostě obrousit na nastříkat jen sprejem co koupim v obchodě ...jakej použít základ ?? jakej typ barvy volit ?? popř poraďte co by se hodilo za barvu ....mám c5g barv a oranžová (nissan 350Z) (mrkněte na profil na foto auta) díky za info H+ je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 13:47   Citovat  

Nechci bejt nějakej tentononc co prudí, ale to chceš mít nárazníky jinou barvou? To bude strašná opičárna Ble Nech si normálně namíchat tu barvu jakou to auto máš stříknutý, ale najdi si dobrýho míchače, ne všichni to dokážou trefit a hlavně to nenechávej dělat podle nějakýho kodu, nejlepší je, když borec jde přímo k autu a podle příručního vzorkovníku to namíchá Úsměv Stříkal jsem takhle bok na Twingu a nechal si to namíchat do spreje a bylo to jak kdybych to nikdy neodřel HaHaaa A byla to žlutá metla kouř

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 13:51   Citovat  

já měl takovou představu že bych to udlal takhle : udělal bych černý nárazníky k tomu černej potah kapoty a černá mračitka (mám tam ty štychy na h dnes) ty chci udělat svítivě zelený to samý na zadnim nárazníku + zelenej 1 paprsek na kolech ale aby to zas nebylo přeplácaný no proto se ptám jakou barvu tam nahodit a co patří za základ na plasty nechci mít to auto monotonní

.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 14:04   Citovat  

drambejs napsal:
já měl takovou představu že bych to udlal takhle : udělal bych černý nárazníky k tomu černej potah kapoty a černá mračitka (mám tam ty štychy na h dnes) ty chci udělat svítivě zelený to samý na zadnim nárazníku + zelenej 1 paprsek na kolech ale aby to zas nebylo přeplácaný no proto se ptám jakou barvu tam nahodit a co patří za základ na plasty nechci mít to auto monotonní

pořádnej výtlem pořádnej výtlem koupím ti disco kouli, ať to má správnej pimp style!

Nechci tě podceňovat, ale sprejem to podle mě nikdy nestříkneš tak hezky jako pistolí..nárazník není zrovna malej díl na lakování to mi hlava nebere a ten zbytek auta zůstane v oranžové?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 14:11   Citovat  

díky za další z x výsměšnejch připomínek ano zbytek auta zůstane tak jak je chci jen změnit barvu nárazníků proto se ptám jakou barvou to udělat aby to nevypadlo blbě a nebylo to jak omalovánka !

.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 14:14   Citovat  

kombinace černé, oranžové a zelené není zrovna to pravý OK ty barvy se k sobě nehodí..vynechal bych z toho tu zelenou a udělal auto jen černo oranžový..v jednoduchosti je síla ..i kola máš černo stříbrný

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 14:16   Citovat  

Hoď někam fotku auta zboku aby tam byly vidět oba nárazníky a já ti je v PS hodim do třeba do tý černý barvy, aby jsi viděl jak to auto bude vypadat debilně s přebarvenejma nárazníkama Mrk

Stačí když se podíváš do profil GrygarMartin2 má sice C4G ale má černý nárazníky a zbytek auta červený a vypadá to fakt divně Tak to valím bulvy

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 19:07   Citovat  

mrgrudge napsal:
Hoď někam fotku auta zboku aby tam byly vidět oba nárazníky a já ti je v PS hodim do třeba do tý černý barvy, aby jsi viděl jak to auto bude vypadat debilně s přebarvenejma nárazníkama Mrk

Stačí když se podíváš do profil GrygarMartin2 má sice C4G ale má černý nárazníky a zbytek auta červený a vypadá to fakt divně Tak to valím bulvy
tak zrovna na jeho 4g to vypada pekne, jinak tady to co chce udelat kolega je fakt moc KO

kefa je teď offline  kefa
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 19:32   Citovat  

Pokud to nechceš přeplácaný, dej( nebo nech) nárazníky v barvě jaké sou. Určitě bych se vyhnul třem kombinací barev, nebude to hezký. A co se týká lakování nárazníku, jak už bylo řečeno, nechal bych to udělat u lakýrníka, který dokáže trefit odstín, dokáže připravit podklad a "upeče" v boxu. nehrozí ti tak, že se ti to bude za pár dnů, týdnů loupat

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 21:10   Citovat  

dělej si to barvou jakou chceš, ale aby to nějak vypadalo tak:

1. zbrousit plast
2. stříknout leptadlem na plasty
3. stříknout kobou
4. zbrousit pod vodou + případně kytem doladit drobnosti
5. stříknout barvou - ale sprejem to bude stát za vyližpr....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:21   Citovat  

ok nechám je tak jak sou ....jen je problém že tam mám štychy co sem tam dával (na jedný straně je naprasklej pření nárazník) tak aby to veypadalo tak kravsky tak sem je dal i na druhou stranu je to na H dnes A JE U TOHO SPOUSTA KRITIKY TO NEPŘEHLÉDNETE plánuju to i na zadní a chci si změnit barvu kol....už mám tak něják vybráno ....takže nárazníky teda nechám bejt....ty štychy co tam sou chci nějákou výraznější barvou (asi tou zelenou ) a kola do stejný barvy jako štychy.....

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:32   Citovat  

proc si na nejaky przneni auta nekoupis nejakou starou pixlu, i kdys C5G uz stara pixla je, tak je to jedno Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:43   Citovat  

a jaký byl vůbec důvod těch štychů???

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:49   Citovat  

důvod těch štychů je že se mi líbí rat ale nechci ho dělat na plechy ! takže sem si vybral nárazníky + barva na alu a nějáký blbůstky okolo u nikoho sem ještě neviděl ratovaný nárazníky tak mě to napadlo že bych to moh takhle udělat

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:50   Citovat  

Me se to sice taky moc nelibi, ale co si delas s autem je tvoje vec, tak reknu co vim. Ja sam sem si strikal origo kridlo ze zelene na modrou. Dobrej michac barev v Liberci je kdyz jedes od teplarny nahoru do Rochlic, tak pred tenisovejma kurtama po levy strane...

Nechal jsem si udelat podle auta barvu do spreje. Obrousil jsem pod vodou jemnym smirkem pro zdrsneni, pouzil plnic, ma mistech, kde byla drobna rejha jsem brousl a znova pouzil plnic, nez jsem byl spokojenej. Potom zakladovku, dve vrstvy laku a pak cirej lak. Dneska bych to delal stejne az na posledni vrsvu, ten cirej lak se neda udelat lakem ve spreji dobre. Povrch je malilinko krupicovatej. Takze bych sehnal nekoho, kdo ma pistoli aspon na posledni vrstvu.. Naraznik pujde udelat o neco hur, protoze ma zahyby, po kterejch bude barva ruzne stejkat a tak, takze tam by to mohlo dopadnout hur.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:55   Citovat  

jak říkám nárazníky teda nechám bejt malinko sem pogoogloval a samotnýmu se mi to nelíbí ty štychy udělám ...jaká se hodí barvaa k oranžový co mám?? mě furt de do hlavy ta zelená ale nevim ...chci si udělat kola a ty štychy se stejný barvě...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:57   Citovat  

DrSlimm napsal:
Me se to sice taky moc nelibi, ale co si delas s autem je tvoje vec, tak reknu co vim. Ja sam sem si strikal origo kridlo ze zelene na modrou. Dobrej michac barev v Liberci je kdyz jedes od teplarny nahoru do Rochlic, tak pred tenisovejma kurtama po levy strane...

Nechal jsem si udelat podle auta barvu do spreje. Obrousil jsem pod vodou jemnym smirkem pro zdrsneni, pouzil plnic, ma mistech, kde byla drobna rejha jsem brousl a znova pouzil plnic, nez jsem byl spokojenej. Potom zakladovku, dve vrstvy laku a pak cirej lak. Dneska bych to delal stejne az na posledni vrsvu, ten cirej lak se neda udelat lakem ve spreji dobre. Povrch je malilinko krupicovatej. Takze bych sehnal nekoho, kdo ma pistoli aspon na posledni vrstvu.. Naraznik pujde udelat o neco hur, protoze ma zahyby, po kterejch bude barva ruzne stejkat a tak, takze tam by to mohlo dopadnout hur.
tak krupici ti udela i pistole, pokud na to nemas podminky, a nesmis zase lakem setrit, aby se dalo co lestit

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 11:59   Citovat  

drambejs napsal:
jak říkám nárazníky teda nechám bejt malinko sem pogoogloval a samotnýmu se mi to nelíbí ty štychy udělám ...jaká se hodí barvaa k oranžový co mám?? mě furt de do hlavy ta zelená ale nevim ...chci si udělat kola a ty štychy se stejný barvě...
chces rat a chces barvit stychy jo? nech je zreznout at je to rat

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:05   Citovat  

Brnďa napsal:
chces rat a chces barvit stychy jo? nech je zreznout at je to rat

oni sou to jen plastový stahovačky elektikářský .....ale teď si dostal fakt výbornej nápad!!!!!! proč já bych to nezdrátoval vlastně???? OK OK OK OK parádní nápad díky ti !!!!!

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:14   Citovat  

drambejs napsal:
oni sou to jen plastový stahovačky elektikářský .....ale teď si dostal fakt výbornej nápad!!!!!! proč já bych to nezdrátoval vlastně???? OK OK OK OK parádní nápad díky ti !!!!!
tak delas rat a das tam moderni stahovacky

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:18   Citovat  

vubec mě to nenapadlo no tak zas musim shodit nárazník a sehnat si pořádný klubko drátu Velmi šťastný a jakou barvou by se hodily kola ?? Se stydím

plisa je teď offline  plisa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:20   Citovat  

hele "rat style" sem opravdu nikdy nepochopil takže asi ani nikdy nepochopim smysl tvých úprav, ale pokud chceš opravdu raťáka, tak ho udělej aspoň pořádně, tzn. i úpravy typu kompletně orezlá kapota, oldschool kola, zahrádku a další ptákoviny, co si tam ty lidi dávaj ať to vypadá tak, že to takhle chceš a ne jak vozidla některých našich spoluobčanů, jejichž auta vypadaj jak pojízdnej cirkus... ber to jako radu a ne jako rejpání do tvojí práce či dokonce do tvý osoby přátele jen se zkus zamyslet nad tim, jak by auto mělo vypadat celkově a ne na něj naplácat každou pitomost, co tě napadne... i rat má svoje "pravidla a meze"

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:29   Citovat  

je mi to jasný já mám už představu ale nechci to zas tak hardcore jako to dělaj ostatní ...tu kapotu bych asi ještě udělal ale víc už asi nic ....nárazníky kapota kola chci to decent ne brutál....každej kdo zná rat tak bude vědět o co gou je to dobrý a jak se to dělá s tou kapotou ?? to se nechá oreznout a co pak dál stačí vlhko a rezne to dál a dál ...to se dá něják přelejt bezbarvákem? nebo plácám blbosti ?? Velmi šťastný

marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:31   Citovat  

plisa napsal:
hele "rat style" sem opravdu nikdy nepochopil takže asi ani nikdy nepochopim smysl tvých úprav, ale pokud chceš opravdu raťáka, tak ho udělej aspoň pořádně, tzn. i úpravy typu kompletně orezlá kapota, oldschool kola, zahrádku a další ptákoviny, co si tam ty lidi dávaj ať to vypadá tak, že to takhle chceš a ne jak vozidla některých našich spoluobčanů, jejichž auta vypadaj jak pojízdnej cirkus... ber to jako radu a ne jako rejpání do tvojí práce či dokonce do tvý osoby přátele jen se zkus zamyslet nad tim, jak by auto mělo vypadat celkově a ne na něj naplácat každou pitomost, co tě napadne... i rat má svoje "pravidla a meze"

presne tak pokud chces auto RAT stylem tak si musis urcit jak auto bude zhruba vypadat a podle toho realizovat.jenom tim ze tam das stychy z toho RAT styl nedela. Úsměv pokud chces tak mam i nejak c5g jak vypadaji v RAT tak ti je muzu pro inspiraci poslat a zvas jestli se tim chces ispirovat nebo ne

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:38   Citovat  

pokud máš nějáký pěkný fota tak sem s nima ! Velmi šťastný ať už mám SZ jinak ještě mi nebyla zodpovězena otázka jakou barvu na alu ....mám oranžový auto...volil bych třeba svítívě zelenou nebo růžovou (ne nejsem gay!) Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:41   Citovat  

tudy odkaz treba tak a nebo sedacky tudy odkaz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:43   Citovat  

to je přesně ten HARDCORE RUSTY STYLE o kterým se mluvil to už je přeháňka ! pořádnej výtlem

marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:51   Citovat  

drambejs napsal:
pokud máš nějáký pěkný fota tak sem s nima ! Velmi šťastný ať už mám SZ jinak ještě mi nebyla zodpovězena otázka jakou barvu na alu ....mám oranžový auto...volil bych třeba svítívě zelenou nebo růžovou (ne nejsem gay!) Velmi šťastný

tady mas c5g RAT style

rat_look_civic.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rat_look_civic.jpg, 124.78 kB

92_honda_civic.jpg

92_honda_civic.jpg, 84.04 kB

3251917157_41c0fbbe01_b.jpg

3251917157_41c0fbbe01_b.jpg, 406.95 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:54   Citovat  

prostřední cíva luxus... Úsměv tyhle fotky znám ....mám ještě jednu prosbu! Velmi šťastný má otázka zůstala nezodpovězena stále kuky kuk jakou barvu na ty kola aby se to aspoň trochu hodilo kouř

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:57   Citovat  

barvou Rat styl neudelas

Obsah fóra Honda-club.cz   
chci se vrhnout do nastříkání nárazníků jaké barvy volit??
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina