Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím pomoc s výfukem....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
DreamWalker je teď offline  DreamWalker
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 9:20   Citovat  

Zdravím...

Mam problem lechce mi upadla koncovka vyfuku na P4G a portřeboval bych to nějak opravit. Nejlepe za hodně levno. (Po vanocich je muj ucet jak po nasteve bernaku.) Najde se nekdo kdo poradí jak to opravit popřípadě hodná osůbka v okoi Usti nad Labem nebo prahy se svarečkou?

Předem diky za radu ci pomoc...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:27   Citovat  

Neměl by jste někdo jen kousek výfukové trubky s koncem na spojení k dalšímu dílu?
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:49   Citovat  

jaj vařit něco na něco zcela uhnileho je stráááášnej wopruz.většinou ti ani ten co to dělá raději neřekne že by bylo levnější koupit celej novej.
kdyby byla jen uhnilá trubka a návar těla na ni by byl ok tak ti poradím at si změříš vnitřní pruměr a seženeš trubku schodnou ale na vnějším pruměru,tu pak opatrně(mázneč oilem nebo vazelinou)naklepeš alespon 5cm dovnitř a kdž to bude na tesno ok a když ne tak vezmeš sadrokartonarskej vrut a našroubujež ho mezi puvodni a novou.

ale předpokládám že budeš mít uhnívu asi u těla a to takhle asi ee.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 14:20   Citovat  

hele ne upadlo to ve spoji mezi dílama a ne u těla...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2010 , 10:43   Citovat  

Taky mi takhle upadl konec, stalo to za prd, je to na novou prirubu a kousek trubky, jinak se to rozpadne pod svareckou. Prirubu jsme vyrobili nejak to tam doplacali, stejne to foukalo mimo, protoze priruba musi mit takovou tu kulatou dosedaci plochu. Takze se to vazne moc nevyplati, to si radsi kup nejlevnejsi polskej konec vejfuku co existuje....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2010 , 12:29   Citovat  

Po průzkumu netu a rady tady sem našel dočasné řešení. Otestoval a je překvapivě funkční.

Co budem potřebovat:

Trubka cca 20 cm s vnějším průměrem o malinko menším než je vnitřní průměr výfukové trupky.
3 x plechovka do pive 0,5 l.
4x kovové stahovací pásky
1x tesnící šňůra na kamna.

Postup:

Z plechovek odstanime vršky a spodky od plechoy a potom vzniklý oval rožízneme takže získame 3 krát tneký plechoví pásek.

Trubku zasuneme poškozené části výfuku tak aby spojovala 2 rozdělené díly. Nasledně zapasujeme těsnící snůru do volného prostoru mezi vnitřní a vnější trupkou. Šňůru namotáme na těsno po celé dělce chybějící části výfuku. Poté přiločíme 3 plátky plechu a omotame. Následně stáhneme paskami v cca 0,5 cm roszestupech to zajisti těsnost soustavy. A zafixuje vnitřní trubku na místě.

Měj te na paměti totoje jen dočasná oprava než dáta dohromady peníze na nový a kvalitní výfuk.
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2010 , 13:39   Citovat  

Zdar! Ja jsem to řešil spojkou na vyfuky z mototechny! Prodavaj ruzne prumery a funguje to jako předošly postup. Jsou tam dva šrouby na stažení na každem konci jedna. Mezi to jsem napatlal pastu na spoje vyfuku. Ale ta spojka mne stála asi 400kč. Tak nejlevnejší jsou asi plechovky! Jo, ale to bis musel uřiznout i tu přirubu na druhem dílu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 15:39   Citovat  

zdravim nechci zakládat nové téma obzvlášť když toto má pro mě vhodný název... tak, abych přiblížil můj problém vyměňoval jsem výfuk vše v pohodě až na pár zádrhelů vše namontováno, ale při testu jsem zjistil že v zadnim tlumiči mám 3 malé dírky jak od špendlíku (nejsou od rzi) poraďte čim bych to mohl zadělat, aby tam ta rez nezačala a aby to tak nepoprdávala. Na netu jsem našel odkaz na dvě opravné sady máte s tim zkušenost dala by se tim zadělat i ty dírky?? díky za všechny rady tudy odkaz tudy odkaz

P1000090.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1000090.JPG, 1.07 MB
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 18:47   Citovat  

zavař to, svár ti vydrží déle než pasta, vyzkoušeno osobně OK
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 19:24   Citovat  

Job!k napsal:
zdravim nechci zakládat nové téma obzvlášť když toto má pro mě vhodný název... tak, abych přiblížil můj problém vyměňoval jsem výfuk vše v pohodě až na pár zádrhelů vše namontováno, ale při testu jsem zjistil že v zadnim tlumiči mám 3 malé dírky jak od špendlíku (nejsou od rzi) poraďte čim bych to mohl zadělat, aby tam ta rez nezačala a aby to tak nepoprdávala. Na netu jsem našel odkaz na dvě opravné sady máte s tim zkušenost dala by se tim zadělat i ty dírky?? díky za všechny rady tudy odkaz tudy odkaz

To jo blikni to COčkem a zatři stříbřenkou na výfuky, barvu zapeč horkovzduškou...pokud jste kluci z Královéhradecka můžu pomoci. Podle mě je nesmysl obalovat plechovkama, nebo patlat na to nějaké tmely. Pěkně po staru to vydrží asi nejdéle. Uhnilé kusy tlumičů vyřezet a obalit novým plechem, děravé trubky vyřezat, nahradit novou trubkou. Párkrát jsem už takové věci dělal...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím pomoc s výfukem....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina