Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 333
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 21:43   Citovat  

Střelec napsal:
Co je to za žárovky v předních parkovačkách a co stojí? Nedávno jsem koukal, že mám obě prasklý Úsměv

W5W nebo kdyz das diody jsou oznaceny T10-patice mam diody z duvodu ze se nehrejou jak zarovky ktery pak vypaluji tu patici...
tyhle tam mam ted a sviti jak o zivot
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 9:09   Citovat  

VlastaFR napsal:
to co ti prijde je jen vyrez ze zrdcadla - ve zpetnem zrdcatku nemas obyc zrdcadlo...
ja uz odtamtud objednaval a spatenko... zrdcatko si siroke a kouka moc ven a pochybuju ze tam vklidu nalepis to rozmrazovani..

v Honda bohuzel min 1000.- , pokoukej po bazarech, nebo spis tady na forku Mrk

vyresil jsem to pres Hondu, 1112kc s DPH Smutný

jinak ke staceni kotoucu na aute: Honda ma ve svych predpisech tak maly tolerance hazivosti kotoucu, ze predepisuje staceni na aute, tak aby souosost s kolem ( loziskem) byla dokonala. Tuhle informaci jsem se snazil uz vicekrat podsunout nekolika mechanikum jak v autorizovanych servisech tak napr. p. Kuhnelovi - po mych opakovanych problemech s hazenim i novych, nebo cerstve stocenych a poradne zaplacenych kotoucu. Vsichni mavali rukou, nebo proti me pouzili "dukaz selskym rozumem". Existuje na to soustruh, ktery se nasadi na kolo. Jak to presne funguje a vypada nevim, ale funguje to.
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 12:13   Citovat  

kandik napsal:
vyresil jsem to pres Hondu, 1112kc s DPH Smutný

jinak ke staceni kotoucu na aute: Honda ma ve svych predpisech tak maly tolerance hazivosti kotoucu, ze predepisuje staceni na aute, tak aby souosost s kolem ( loziskem) byla dokonala. Tuhle informaci jsem se snazil uz vicekrat podsunout nekolika mechanikum jak v autorizovanych servisech tak napr. p. Kuhnelovi - po mych opakovanych problemech s hazenim i novych, nebo cerstve stocenych a poradne zaplacenych kotoucu. Vsichni mavali rukou, nebo proti me pouzili "dukaz selskym rozumem". Existuje na to soustruh, ktery se nasadi na kolo. Jak to presne funguje a vypada nevim, ale funguje to.

přesně o tom jsem psal výše. Je zajímavé,že někteří dělají že o tom nic neví! Já si sám v garáži vyměnil kotouče a desky a jaké nemilé překvapení bylo, když to házelo! Tak jsem zajel do Hondy a tam to na mě vybalili... za tisíc bylo pořešeno a nic neháže. U nových aut to asi nebude problém,ale u takových fosílií jako je můj acco ( 270 000km) to asi bude nutnost s každou výměnou kotoučů.
Přeji hodně úspěchů všem do roku 2011 H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 13:46   Citovat  

kaccerr napsal:
přesně o tom jsem psal výše. Je zajímavé,že někteří dělají že o tom nic neví! Já si sám v garáži vyměnil kotouče a desky a jaké nemilé překvapení bylo, když to házelo! Tak jsem zajel do Hondy a tam to na mě vybalili... za tisíc bylo pořešeno a nic neháže. U nových aut to asi nebude problém,ale u takových fosílií jako je můj acco ( 270 000km) to asi bude nutnost s každou výměnou kotoučů.
Přeji hodně úspěchů všem do roku 2011 H+

To máme najeto stejně Úsměv Je fajn, že se tu o tom konečně píše, páč na mě v servisu taky koukali jako na vola, co prej chci stáčet na novejch kotoučích. Úsměv OK
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 14:48   Citovat  

Baže. Po vsech vyptavackach, ktery kotouce jsou nejlepsi, po staceni stocenejch kotoucu aspol, jsem si poridil od Roma ty s napisem Honda, dal jsem je do Styxu, oni je namontovali, vc. presoustruzeni a jezdi to a brzdi konecne jak ma.... to ze to mozna stalo nejakou ticku navrh je u me bohate vyvazeno jednim a jednoduchym servisnim zasahem a funkci....
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:21   Citovat  

Ahoj borci,

mam 130k km a chystam se vymenu cepu, ulozeni stabiku atp. Jenze jsem nenasel skoro nic na zadni napravu, ktera je pekne slozita... Je tam snad 5 ramen + stabik. Tusite nekdo kde to sehnat? Diky

EDIT: tak podle tohoto se snad zda, ze kdybych to chtel vymenit, musel bych koupit cele ramena. Snad krome cepu na hornim ramenu omg.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 12:31   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj borci,

mam 130k km a chystam se vymenu cepu, ulozeni stabiku atp. Jenze jsem nenasel skoro nic na zadni napravu, ktera je pekne slozita... Je tam snad 5 ramen + stabik. Tusite nekdo kde to sehnat? Diky

EDIT: tak podle tohoto se snad zda, ze kdybych to chtel vymenit, musel bych koupit cele ramena. Snad krome cepu na hornim ramenu omg.

Tyčky stabíku vč. uložení na zadku mi myslím vyměnili úplně normálně, cena jak na předek.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 16:05   Citovat  

jj. v tom neni problem. ale ty ramena... no uvidime. asi se na to vykvajznu. snad to nebude tak vyjezdeny. ale na predku uz to povrzava KO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 21:01   Citovat  

Nikdo nemenil veci na zadni naprave?

Toto je tak jediny co jsem nasel zmatenej
   Návrat  
fuck3rkkt je teď offline  fuck3rkkt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2011 , 19:12   Citovat  

Zdravim...nedavno se taj resilo zpetne zrcatko...dneska jsem se s nakym mravenec potkal zrcatkama a prasklo mi(jen sklo)...aspon me tesi ze jemu vypadlo a cely na wc a me jen prasklo Velmi šťastný ..ale stejne..nevite nekdo jestli je stejny na sedanu jako na coupecku??? ja tipuju ze ne Smutný
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 12:00   Citovat  

No na zadnej naprave nemusis menit nic okrem tyciek stabilizatora a tych ramien s capom ked tak,pripadne este tie silenbloky v com ide stabilizator,tie ostatne ramena co su na silenblokoch mi hovoril mechanik,ze na nasich Accordoch nikomu nemenil,maju dlhu zivotnost,ja som teraz menil tiez tycky stabilizatora a tie ramnena a ostatne bolo v poriadku,tieto 3 veci odchadzaju po urcitych kilometroch.
A este k tomu ramenu co si tu dal odkaz,to Nippartsove,tie som tam presne dal,ale je s nimi problem,pretoze to su na Accord Coupe a nepasuje tam dlzka,tieto su asi o 5cm dlhsie,takze ich musel mechanik skratit,prerezat hlbsie zavit a potom nastavit na zavite presne tu dlzku ako je original co tam mame,pretoze to nieje stavitelne,ako toto rameno na Coupe.

krtekm napsal:
Nikdo nemenil veci na zadni naprave?

Toto je tak jediny co jsem nasel zmatenej
   Návrat  
treks je teď offline  treks
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 21:06   Citovat  

fuck3rkkt napsal:
Zdravim...nedavno se taj resilo zpetne zrcatko...dneska jsem se s nakym mravenec potkal zrcatkama a prasklo mi(jen sklo)...aspon me tesi ze jemu vypadlo a cely na wc a me jen prasklo Velmi šťastný ..ale stejne..nevite nekdo jestli je stejny na sedanu jako na coupecku??? ja tipuju ze ne Smutný

Mě někdo štípnul tady se da sehnat myslim nejlevnejc tudy odkaz Bohuzel jsem zjistil az kdyz jsem obednal za draho.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2011 , 17:05   Citovat  

dik ale ja uz taky objednal...je to to samy, akorat za 145,- vč. DPH Úsměv z automatejcek.cz ten tam ma taky hodne dilu na japonce je to dobrý
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 15:43   Citovat  

Ciao, chci se zeptat, nemáte někdo kdo má výbavu ES jiný než origo rádio??? Chci ho vyměnit ale nevim aby to nevypadalo jak pěst na oko pod tim oldschool panelem klimošky... Pošlete odkaz nebo foto díky kouř
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 16:57   Citovat  

Jorgensen napsal:
Ciao, chci se zeptat, nemáte někdo kdo má výbavu ES jiný než origo rádio??? Chci ho vyměnit ale nevim aby to nevypadalo jak pěst na oko pod tim oldschool panelem klimošky... Pošlete odkaz nebo foto díky kouř
ja tam mam radio od jvc u ktereho si muzu zmenit barvu podsviceni na oranzovou, takze to vypada dobre, ale s neorig radiem ti nebude fungovat basak... Jak se dostanu do auta, tak vyfotim
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 17:02   Citovat  

Jorgensen napsal:

rozhodne se toho neboj. je to zmena k lepsimu. fotky nemam. nahodim v sobotu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 17:02   Citovat  

Hondak napsal:
No na zadnej naprave nemusis menit nic okrem tyciek stabilizatora a tych ramien s capom ked tak,pripadne este tie silenbloky v com ide stabilizator,tie ostatne ramena co su na silenblokoch mi hovoril mechanik,ze na nasich Accordoch nikomu nemenil,maju dlhu zivotnost,ja som teraz menil tiez tycky stabilizatora a tie ramnena a ostatne bolo v poriadku,tieto 3 veci odchadzaju po urcitych kilometroch.
A este k tomu ramenu co si tu dal odkaz,to Nippartsove,tie som tam presne dal,ale je s nimi problem,pretoze to su na Accord Coupe a nepasuje tam dlzka,tieto su asi o 5cm dlhsie,takze ich musel mechanik skratit,prerezat hlbsie zavit a potom nastavit na zavite presne tu dlzku ako je original co tam mame,pretoze to nieje stavitelne,ako toto rameno na Coupe.

super info OK dekuju
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 17:52   Citovat  

krtekm napsal:
rozhodne se toho neboj. je to zmena k lepsimu. fotky nemam. nahodim v sobotu...

ty mas ES vybavu?Od kdy? HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 18:05   Citovat  

Robbie napsal:
ty mas ES vybavu?Od kdy? HaHaaa

pořádnej výtlem
   Návrat  
Basmek je teď offline  Basmek
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 13:53   Citovat  

Chlapi, nemá tady někdo u sebe krytku na ostřikovač předního světla? Nebo nedá se to někde objednat? Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 14:02   Citovat  

Díky všem za foto co sem dají ... Ideální by bylo se zapnutým rádiem at vim jestli musím shánět jen s oranžovým podsvícením Mr. Green ...jinak s tím basákem jsem se ptal že to snad jde zapojit tak aby hrál i basák a kvalita bude stejná jak u BOSE Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 14:05   Citovat  

Basmek napsal:
Chlapi, nemá tady někdo u sebe krytku na ostřikovač předního světla? Nebo nedá se to někde objednat? Honda

Sehnat se to dá určitě, známej mi jednu zrovna měnil za novou, ale kde ti neporadim Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 17:10   Citovat  

zdarec tak dneska jsem zjistil ze coupe a sedan zrcatko stejny nemaji..sice jsem si objednal nejaky zrcatko jakoze na coupe...ale dneska prislo a je mensi nez mam Smutný jenze nez jsem si toho vsimnul tak jsem uplne dodelal to moje stavajici Bueee a to bylo jen praskly..takze tedka me asi navsteva Hondy nemine Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 11:59   Citovat  

Tak jsem včera nechal z připojištění měnit čelní sklo (odlítnul kamínek) a když jsem auto převzal zpátky, tak koukám, že mi při zamykání a odemykání auta přes centrál už neblikají žádné směrovky. Řešil jste to někdo? S tím sklem to asi souviset nebude, páč pochybuju, že by se hrabali v elektrice...
   Návrat  
David Marvan je teď offline  David Marvan
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 20:00   Citovat  

Ahoj, nevíte někdo čím bych vyleštil ty plastové kryty na předních světlech. Jsou už takové poškrábané a nechci kvůli kousku plastu kupovat celé světlo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 23:00   Citovat  

David Marvan napsal:
Ahoj, nevíte někdo čím bych vyleštil ty plastové kryty na předních světlech. Jsou už takové poškrábané a nechci kvůli kousku plastu kupovat celé světlo.

Kup si tohle a mas po problemu svetlo je jak nove sam sem si to vyzkousel... přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 23:02   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem včera nechal z připojištění měnit čelní sklo (odlítnul kamínek) a když jsem auto převzal zpátky, tak koukám, že mi při zamykání a odemykání auta přes centrál už neblikají žádné směrovky. Řešil jste to někdo? S tím sklem to asi souviset nebude, páč pochybuju, že by se hrabali v elektrice...

tohle se mi stal kdyz jsem vyndal baterku na noc...pak to z niceho nic prestalo blikat a byla to nejaka pojistka ketra vubec nesouvisela se svetlama, byl to myslim Bose system kterej tam ani nemam:) Mrkni jestli nemas nejakou spalenou-podle me to bude timhle..pekne pojistku po pojistce...
   Návrat  
David Marvan je teď offline  David Marvan
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 1:11   Citovat  

Díky za radu určitě zkusím přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 11:09   Citovat  

David Marvan napsal:
Díky za radu určitě zkusím přátele

Jeste jedna rada...urcitre je dobre svetlo vymontovat, nebo aspon oddelat naraznik...A hlavne hodne to polevej vodou da se rict ze je dobre to nepretrzite polevat vodou protoze kdyz to brousis tim brusnym kotoucem hodne se to svetlo zahriva a me se stalo ze se mi ten kotouc zabrousil do svetla...tak jsem muse vzit zase ten hrubsi kotouc a zacit znovu to snad ne
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 14:09   Citovat  

kdyby vam nekdo z kamaradu zavidel vas kocar, muzeme to snadno vyresit Úsměv tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina