Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ochrana auta před ukradením
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 12:56  Naposledy upravil Dr.no dne 14.2.2008 , 13:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím pánové,
je to tedy jen taková malinkatá pomoc, (počítám že na to stejně 90% zlodějů kašle), ale např. zde : tudy odkaz

Je možno si objednat sadu na vyleptání vinu na všechny skla, cena (cca 500-600,-) je oproti Cebia která chce tuším 1600,-, myslím velmi slušná.
čistě teoreticky by si ty smažky mohli vybrat jiný auto neoznačený.
Při prodeji takovýho auta by bylo nutno vyměnit všechny skla.
Nekamenujte mě plz, že to je na prd, ale za ty prachy mít další "ochranu" na autě není k zahození bych řekl.
Mějte se a ať se ten ksindl vašim kárám vyhýbá.
Dr.no

P.S.: ještě dotaz, jsem zatím Hondař teoretik Úsměv (nemám vlastní H), nicméně se chystám někdy na jaře či v létě koupit Civica 6g 1,5 Vtec, tahle generace se taky hodně krade?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 13:07   Citovat  

Každý další prvek může zloděje odradit, i když jsem ještě nezažil, že by někdy někde kontrolovali VIN...

Civic 6g se zatím moc nekrade (našel jsem jednu 1.5, jedno VTi a ještě jeden sedan EK3, angličáky a coupe nevím viny,takže nenajdu...), ale když koukneš do ukradeno na hl. stránkách,tak většinou jsou to civici 4g a CRX 2g... Kdy to přijde i na 6g..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 13:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Každý další prvek může zloděje odradit, i když jsem ještě nezažil, že by někdy někde kontrolovali VIN...

Civic 6g se zatím moc nekrade (našel jsem jednu 1.5, jedno VTi a ještě jeden sedan EK3, angličáky a coupe nevím viny,takže nenajdu...), ale když koukneš do ukradeno na hl. stránkách,tak většinou jsou to civici 4g a CRX 2g... Kdy to přijde i na 6g..

Ahoj, díky za info, jak jsem psal je to asi víceméně na prd, minimálně když někdo bude takto označené auto kupovat, může si dle vinu zkontrolovat, ze není kradené (opět čistá teorie Ble )

Já teď mám(ne svoji, nikdy bych takovej sunt nekoupil), ale pujčenou Alfu 156 Sportwagon a vykradli me behem asi 3 měsíců už 2x a jednou urvali kliky :mravenec:. Rozhodně bych to nechtěl zažít u svojí budoucí Hondy, takže do ni nacpu všechno bezpecnostní na co budou peníze(včetně toho vinu).

Btw na jedné ulici v Praze (nechci specifikovat, kvuli zlodějům kdyžtak SZ někomu), stojí stříbrná Honda Accrod tuším 2g a vypadá, že tam už stojí několik měsíců, do registru ukradených aut jsem se koukal, ale není o ní záznam, nechybí někomu??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ochrana auta před ukradením
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina